menioseten Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αν εισαι root γινεται..Εγω με stock ειμαι. Βαλε nova launcher και φτιαξτον και σου λεω τι κανεις..με τον Nova θα μικρήνεις τα εικονιδια δεν μπορείς να αλλάξεις dpi. Παιδες τι ακριβώς θέλετε να κάνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Οχι οχι δεν θα μικρυνεις εικονίδια. . Θα αλλαξεις τα dpi ολης της ρομ απο build prop. Δεν θα παιζει σωστα η καμερα μετα αλλα με το app settings απο xposed θα τη βαλεις να παιζει στα 480. Ετσι ολη η ρομ ειναι 360dpi Μενιο και η καμερα δουλευει 480. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Οχι οχι δεν θα μικρυνεις εικονίδια. . Θα αλλαξεις τα dpi ολης της ρομ απο build prop. Δεν θα παιζει σωστα η καμερα μετα αλλα με το app settings απο xposed θα τη βαλεις να παιζει στα 480. Ετσι ολη η ρομ ειναι 360dpi Μενιο και η καμερα δουλευει 480.Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά μπερδεύτηκα. Είσαστε root με το κανονικό τρόπο ή με το μαϊμού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εγω με το μαϊμού. . Knox 0x0. Οπότε βρηκα αυτη τη πατέντα αφού δεν μπορουσα να φλασαρω multi dpi rom. Δουλευουν αψογα τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά μπερδεύτηκα. Είσαστε root με το κανονικό τρόπο ή με το μαϊμού ? Ποιος είναι ο μαϊμού? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ποιος είναι ο μαϊμού?αυτός ο οποίος αν βάλεις recovery γράφει. Βέβαια από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα. Μην είμαστε και αχάριστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έβαλα nova launcher. Να υποθέσω θέλει χτίσιμο από της αρχή όλη η επιφάνεια; για πες 9 ως συνεχίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 2 )υπάρχει αυτό το μοντουλες που κάνεις ότι θες το κάθε κουμπί δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spazedog.xposed.additionsgb Ναι, για να λειτουργήσει το "xposed additions" θέλει το "xposed bridge"! Αυτό ψάχνω και δεν βρίσκω τώρα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μα αφού σου εχει link για το XposedBridge :confused: http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-xposed-additions-t2294274 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Μα αφού σου εχει link για το XposedBridge :confused: http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-xposed-additions-t2294274 Link που λέει xposed bridge ναι, αλλά πάλι το additions apk έχει!! Edit: Ωχουυυ στόκος, 10 ώρες να νιώσω. Δεν ειχα τσεκάρει απτό installer! Edited July 6, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Με λειν κερνελ 3.3 από τι πρωί μια από τα ίδια τέλεια δλδ. με φοβερή μπαταρία και χωρίς καμία ρύθμιση . σύντομα xnote 18 αναμένω. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έβαλα nova launcher. Να υποθέσω θέλει χτίσιμο από της αρχή όλη η επιφάνεια; για πες 9 ως συνεχίζω. Θα βαλεις ενα root explorer και θα πας στο φάκελο system. Θα βρεις το αρχείο build prop και θα το ανοιξεις με καποιον editor. (Db editor νομιζω απο μαμα) Θα αλλαξεις το 480 σε 360.Στο επισυνάπτω σε φωτο. Save reboot ετοιμος. Αν καποια εφαρμογη δεν σου δουλευει σωστα οπως η καμερα και ο dialer,βαζεις το app settings απο xposed και βαζεις τις συγκεκρμενες εφαρμογές στα 480. Οτι βοήθεια θες μου λες. Καλή τύχη. Προσοχη στο build prop δεν πειραζουμε ΤΙΠΟΤΑ αλλο.[ATTACH]47039[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Θα βαλεις ενα root explorer και θα πας στο φάκελο system. Θα βρεις το αρχείο build prop και θα το ανοιξεις με καποιον editor. (Db editor νομιζω απο μαμα) Θα αλλαξεις το 480 σε 360.Στο επισυνάπτω σε φωτο. Save reboot ετοιμος. Αν καποια εφαρμογη δεν σου δουλευει σωστα οπως η καμερα και ο dialer,βαζεις το app settings απο xposed και βαζεις τις συγκεκρμενες εφαρμογές στα 480. Οτι βοήθεια θες μου λες. Καλή τύχη. Προσοχη στο build prop δεν πειραζουμε ΤΙΠΟΤΑ αλλο.[ATTACH]47039[/ATTACH] Sry που ρωτάω συνέχεια. Το έχω βρει το αρχείο αλλά δεν κατάλαβα πως να το επεξεργαστώ. Με το es explorer το βρήκα και δοκίμασα με όλες τις δυνατές εφαρμογές όπου βγάζει αλλά σε κάποια που το ανοίγει είναι μόνο για ανάγνωση. Επίσης αν το ανοίγει αλλάξω θα αλλάξουν όλα μόνο στο nova launcher ε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Db editor το επεξεργαζομαι εγω..Το βγαζει παντα. Οχι θα αλλαξει ολη η ρομ σε 360, οχι μονο ο launcher. Απλα ο μαμα χαλαει τελειως, δεν δουλεύει, γι'αυτο σου πα nova. Για ανοιξε το αρχειο με αυτον τον browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree Edited July 6, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Db editor το επεξεργαζομαι εγω..Το βγαζει παντα. Οχι θα αλλαξει ολη η ρομ σε 360, οχι μονο ο launcher. Απλα ο μαμα χαλαει τελειως, δεν δουλεύει, γι'αυτο σου πα nova. Δεν το βγάζει εμένα. Και κατέβασα νια εφαρμογή το build prop editor και το αλλάζω, κάνω αποθήκευση και μόλις κάνω reboot ξανά πάει 480 Edit: οκ το κατάφερα :) μου το έβγαλε με τον root explorer. Ευχαριστώ :) είναι όπως το ήθελα. Αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κάποια εφαρμογή. Αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιες εφαρμογές έχουν προβολή διαφορετική τελειως όπως ο Explorer mozila, mail yahoo. Σαν σε tablet. Edited July 6, 2014 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ενεργειακά τι διαφορά έχει ο στοκ από τον nova? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVeL1 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπερα, τι rom και kernel προτεινεται παιδια για μεγιστη αυτονομια μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπερα, τι rom και kernel προτεινεται παιδια για μεγιστη αυτονομια μπαταριας? Αχαχαχαχαχα... Παίδες συγγνώμη, αλλά επειδή παρακολουθώ καιρό το νήμα θα δώσω σοβαρότατη απάντηση! :Ρ Φίλε μου σώθηκες :Ρ ούτε οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει! Αν σου δώσουν συγκεκριμένη απάντηση θα χορέψω τσιφτετέλι στην Μύκονο με το σταρ να με τραβάει βίντεο!!! Στο σοβαρό του θέματος τώρα, είναι μια ερώτηση που ήθελα να κάνω αλλά δεν το τολμούσα!! Γιαααα μιλήστε! Επίσης το περιοδικό μου πως θα το βγάλω? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπερα, τι rom και kernel προτεινεται παιδια για μεγιστη αυτονομια μπαταριας? Omega v19 + lean kernel 3.3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Ενεργειακά τι διαφορά έχει ο στοκ από τον nova? καμιά θα έλεγα . Καλησπερα, τι rom και kernel προτεινεται παιδια για μεγιστη αυτονομια μπαταριας? όλες οι τελευταίες ρομ με τους τελευταίους κερνελ είναι στο ίδιο μήκος κύματος με πολύ μικρές διαφορές. Ξεκίνα να δοκιμάζεις και με τον συνδυασμό του φίλου από πάνω είναι μια καλή αρχή και υποστηρίζεις μια ελληνική ρομ όπως η ΩΜΈΓΑ. Η δοκίμασε την σημερινή xnote 18 Edited July 7, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVeL1 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καμιά θα έλεγα . όλες οι τελευταίες ρομ με τους τελευταίους κερνελ είναι στο ίδιο μήκος κύματος με πολύ μικρές διαφορές. Ξεκίνα να δοκιμάζεις και με τον συνδυασμό του φίλου από πάνω είναι μια καλή αρχή και υποστηρίζεις μια ελληνική ρομ όπως η ΩΜΈΓΑ. Η δοκίμασε την σημερινή xnote 18 Εχω ηδη την x-note 17, μαλλον θα παω για ομεγα, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δεν το βγάζει εμένα. Και κατέβασα νια εφαρμογή το build prop editor και το αλλάζω, κάνω αποθήκευση και μόλις κάνω reboot ξανά πάει 480 Edit: οκ το κατάφερα :) μου το έβγαλε με τον root explorer. Ευχαριστώ :) είναι όπως το ήθελα. Αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κάποια εφαρμογή. Αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιες εφαρμογές έχουν προβολή διαφορετική τελειως όπως ο Explorer mozila, mail yahoo. Σαν σε tablet. Τέλεια πολύ χαίρομαι. Η καμερα είναι λιγο χαλια στα κουμπια και ο dialer κατα τ'αλλα δεν νομίζω να βρεις κατι να μην παιζει σωστα. Οτι αλλο θες πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ποιο αρχείο μέσα από το app settings του wannam, πρέπει να αλλάξω dpi ώστε να δείχνει το s cover σωστά τις πληροφορίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) προσπαθώ να περάσω μπουτ λοαντερ και μόντεμ και δεν μου τα περνάει με τίποτα τι πρέπει να κάνω. προσπαθώ με οντιν 3.09 Edited July 7, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 προσπαθώ να περάσω μπουτ λοαντερ και μόντεμ και δεν μου τα περνάει με τίποτα τι πρέπει να κάνω. προσπαθώ με οντιν 3.09 Με το s4 που ειχα ηθελε να το κανω δυο φορες συνεχομενα δηλαδη να ξετικαρεις το reboot του odin και μολις τα περασεις μια φορα ξεσυνδεεις το κινητο βγαζεις μπαταρια αν θυμαμαι καλα και μετα παλι στο καπακι βαζεις μπαταρια download mode και τα περνας ξανα.Για κανε μια δοκιμη να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts