kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Το ειδα και γω οταν μου ειπες να το βγαλω. Αργουσαν οι πυρηνες να γινουν idle. Με το hotolug αν αφησω λιγο το κινητο χωρις χρηση σε λιγα δευτερολεπτα γυρνανε idle οι 3 στους 4. Το intelli-hotplug αντικαθιστα το mpdecision της qualcomm. Και τα δυο κανουν το ιδιο πραγμα απλα το intelli δουλευει καλυτερα. Edited June 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το ειδα και γω οταν μου ειπες να το βγαλω. Αργουσαν οι πυρηνες να γινουν idle. Με το hotolug αν αφησω λιγο το κινητο χωρις χρηση σε λιγα δευτερολεπτα γυρνανε idle οι 3 στους 4. Το intelli-hotplug αντικαθιστα το mpdecision της qualcomm. Και τα δυο κανουν το ιδιο πραγμα απλα το intelli δουλευει καλυτερα.Εγώ το έβγαλα, μικρή η διαφορά αλλά πάει καλύτερα. Εδώ που φτάσαμε φαίνεται και η παραμικρή διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγω ποτε δε μπορεσα να καταλαβω διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ρωτάω για να μάθω αν και κάνω απεγκαταστήση στην εφαρμογή μετά περνάω τον Κερνελ την πρώτη φορά που την ανοίγω βγάζει σφάλμα ποία είναι η σωστή διαδικασία ; Έτοιμος είμαι να βάλω τον 1.9 Αν και ξαναλέω πως είμαι από εχθές με τον μαμά Κερνελ και όλα δουλεύουν τέλεια και μπαταρία και ταχύτητα και θερμοκρασία αλλά δεν έχω το μπινελίκι την αρρώστια να ψαχουλευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ρωτάω για να μάθω αν και κάνω απεγκαταστήση στην εφαρμογή μετά περνάω τον Κερνελ την πρώτη φορά που την ανοίγω βγάζει σφάλμα ποία είναι η σωστή διαδικασία ; Έτοιμος είμαι να βάλω τον 1.9 Αν και ξαναλέω πως είμαι από εχθές με τον μαμά Κερνελ και όλα δουλεύουν τέλεια και μπαταρία και ταχύτητα και θερμοκρασία αλλά δεν έχω το μπινελίκι την αρρώστια να ψαχουλευω Βαλε τον 2.0 θα τρελαθουμε στο τελος με τους κερνελ.το πρωι εβγαλε τον 1.9 και τωρα τον 2.0:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κανεις απεγκατασταση synapse. Μπαινεις recovery κανεις wipe cache και wipe dalvik cache. Φλασαρεις τον κερνελ και μολις κανει boot αφηνεις κανα 3 λεπτο το τηλεφωνο να χαλαρωσει. Ανοιγεις synapse , θα σου βγαλει ενα μηνυμα για boot πατας understood και συνεχιζεις ρυθμιζεις οτι θελεις. Δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ρωτάω για να μάθω αν και κάνω απεγκαταστήση στην εφαρμογή μετά περνάω τον Κερνελ την πρώτη φορά που την ανοίγω βγάζει σφάλμα ποία είναι η σωστή διαδικασία ; Έτοιμος είμαι να βάλω τον 1.9 ω:lol:βάλε τον 2.0 απεγκατάσταση τον synapse και δεν έχεις θέμα το έφτιαξε. Ο Κοσμάς θα τρελαθεί δύο αλλαγές κερνελ σε μια μέρα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Wtf !!! Παλι αλλαγη ?? Πριν την φορτιση αυριο θα φλασαρω τι αλλαξε μενιο ?? Βλεπω απενεργοποιησε το dvfs :-) καλο για την αποδοση Edited June 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 :lol:βάλε τον 2.0 απεγκατάσταση τον synapse και δεν έχεις θέμα το έφτιαξε. Ο Κοσμάς θα τρελαθεί δύο αλλαγές κερνελ σε μια μέρα:lol: 4εκανα εχθές και από τα γέλια που έκανα και τα νεύρα κατέληξα σε στοκ χαχαχαχαχ. Καλά έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε 4-5 πολύ άρρωστη εδώ μέσα χαχαχαχ Μενιο Κοσμά πόσο χρονών είστε ; Εγώ 33 παντρεμένος με παιδί αναρωτιέμαι μήπως το σπορ που κάνω εδώ και 4 χρόνια (το να φλασαρω κάτι κάθε μέρα ) είναι για παιδάκια ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Χαχαχαχαχα μουρλα εχετε ρε :-) 30 ειμαι παντρεμενος απο σεπτεμβριο χωρις παιδι ακομα :-) Και ο μενιος φλασαρει και εχει το αγχος μην πεταχτει κανα παιδι και brickarei το κινητο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 παιδια ( ο θεος να σας κανει:P ) ειστε οσο γουσταρετε . εδω 23 και βαρεθηκα καθε μερα φλασαρισμα Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλα μην κανετε ετσι εγω που ειμαι στα 38 τι να πω δηλαδη??? Καθενας με την τρελα του λενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Χαχαχα. Κατσε εγω προχτες μπηκα 30. lol Μενιο θελουμε review απο τον 2.0 και αν διορθωθηκε το θεμα με το apply - discard οταν ανοιγουμε synapse Προτεινω να κανουμε κανα donate στον skyhigh. Ο τυπος ασχολειται πολυ Edited June 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλά έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε 4-5 πολύ άρρωστη εδώ μέσα χαχαχαχ Μενιο Κοσμά πόσο χρονών είστε ; Εγώ 33 παντρεμένος με παιδί αναρωτιέμαι μήπως το σπορ που κάνω εδώ και 4 χρόνια (το να φλασαρω κάτι κάθε μέρα ) είναι για παιδάκια ;;;;Εγώ είμαι 40 Μαΐων με δύο παιδιά και φλασαρω από από εποχή wm 6.0 και λίγο πριν. Είναι αρρώστια άσε μην την ψάχνεις , όσοι έχουν το μικρόβιο ξέρουν:) Χαχαχαχαχα μουρλα εχετε ρε :-) 30 ειμαι παντρεμενος απο σεπτεμβριο χωρις παιδι ακομα :-) Και ο μενιος φλασαρει και εχει το αγχος μην πεταχτει κανα παιδι και brickarei το κινητο τουΚοσμά λες και ήσουν σπίτι ,όταν έβαλα τον 2.0 έβαλα τον γιο μου να το φιλάει μην το αρπάξει η κόρη μου στο πεντάλεπτο που το αφήνω να ηρεμήσει. Το γνωστό θέμα υπάρχει και το dvfs το ρυθμίζεις εσύ στο 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Νομιζω για σενα που θελεις αποδοση ειναι καλυτερα να το εχεις 1. Ετοιμαζει 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κατω απο το intell hotplug κατι εχει . Γιατι ειναι ενεργοποιημενο ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για βαλε φωτο να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για βαλε φωτο να δω Αυτό λέει [ATTACH]45948[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλα εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλα εισαιπιστεύω να σταματήσει στον 2.1 για σήμερα γιατί αύριο έχουμε και δουλεια:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Παιδιά όσοι έχετε τον skyhigh το intelli-hotplug το έχετε ενεργοποιημένο;Και αν ναι έχει αισθητή διαφορά στην λειτουργία και στη θερμοκρασία της cpu;Σε τι θερμοκρασίες δουλεύει η συσκευή σας;Ρωτάω γιατί με skyhigh έχω αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και προσπαθώ να βγάλω άκρη γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγω που γραφουμε παιζω 40-42 και το εχω ενεργοποιημενο. Sky 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Παιδιά όσοι έχετε τον skyhigh το intelli-hotplug το έχετε ενεργοποιημένο;Και αν ναι έχει αισθητή διαφορά στην λειτουργία και στη θερμοκρασία της cpu;Σε τι θερμοκρασίες .Μην πειράζεις τίποτα. Εγώ όλα μαμά τώρα παίζω 45 50 αλλά το έχω λιώσει από το πρωί. Αυτήν τη εποχή είναι νορμάλ και θα δούμε υψηλότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγω που γραφουμε παιζω 40-42 και το εχω ενεργοποιημενο. Sky 2.1 Δεν ξέρω ρε Κοσμά αλλά και χωρίς να το πιέσω είμαι πάνω από 51 με 52.Τον ξαναπέρασα έκανα wipe cache και dalvik cache πάλι τα ίδια.Αν το πιέσω λίγο τηγανίζεις και αυγά πάνω.Τι μπορεί να φταίει;Είμαι με xnote v16. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και η φάση ρε Μένιο είναι οτί όταν παίζεις με τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορείς να πειραματιστείς με oc και uv.Για πλάκα πιάνει 65 με 70 βαθμούς.Δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν ξέρω ρε Κοσμά αλλά και χωρίς να το πιέσω είμαι πάνω από 51 με 52.Τον ξαναπέρασα έκανα wipe cache και dalvik cache πάλι τα ίδια.Αν το πιέσω λίγο τηγανίζεις και αυγά πάνω.Τι μπορεί να φταίει;Είμαι με xnote v16. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και η φάση ρε Μένιο είναι οτί όταν παίζεις με τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορείς να πειραματιστείς με oc και uv.Για πλάκα πιάνει 65 με 70 βαθμούς.Δεν ξέρω τι φταίει.Αν έβαλες τον 2.1 και ενεργοποιησες το synapse κάνε μια επανεκκίνηση . Τότε μπαίνουν σωστά οι ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts