araditsas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εγώ πάντως που έβαλα τον στοκ Κερνελ για δοκιμή με τα μάτια δεν υπάρχει καμία διαφορά σε ταχύτητα τώρα για μπαταρία αύριο και τεςτ σε βαριά εφαρμογή το βράδυ. Στο ίδιο παιχνίδι που είχα θερμοκρασίες τώρα δεν έχω τις ίδιες αλλά έχει πέσει και η θερμοκρασία έξω που παίζει μεγάλο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κανείς ρε παιδιά. Κανε wipe data wipe cashe και wipe dalvik cashe και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Εγώ πάντως που έβαλα τον στοκ Κερνελ για δοκιμή με τα μάτια δεν υπάρχει καμία διαφορά σε ταχύτητα τώρα για μπαταρία αύριο και τεςτ σε βαριά εφαρμογή το βράδυ. Στο ίδιο παιχνίδι που είχα θερμοκρασίες τώρα δεν έχω τις ίδιες αλλά έχει πέσει και η θερμοκρασία έξω που παίζει μεγάλο ρόλο. Το ίδιο παρατήρησα και εγώ araditsa.Τώρα έβαλα τον lean kernel μετά από καιρό που είναι πιο κοντά στον stock και έχω 5 βαθμούς κάτω θερμοκρασία.Τον έχω τρεις μέρες περίπου και σε ταχύτητα δεν έχει διαφορά με γυμνό μάτι όπως είπες και εσύ.Και από μπαταρία πολύ καλός.Επειδή έβαλα και τον stock σε θερμοκρασίες ο lean δουλεύει χαμηλότερα,στην δικιά μου συσκευή.Αντίθετα με τον τελευταίο civato και skyhigh είχα αρκετά ψηλότερες θερμοκρασίες. Edited June 8, 2014 by kiots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κανε wipe data wipe cashe και wipe dalvik cashe και εισαι ετοιμος Ευχαριστώ φίλε μου, δεν πιστεύω να πειραχτεί κανένα ζιπαρισμενο αρχείο απο τις ρομ επειδή τα εχω στην εσωτερική μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου, δεν πιστεύω να πειραχτεί κανένα ζιπαρισμενο αρχείο απο τις ρομ επειδή τα εχω στην εσωτερική μνήμη; Οχι μη φοβασαι δεν θα εχεις τετοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Το ίδιο παρατήρησα και εγώ araditsa.Τώρα έβαλα τον lean kernel μετά από καιρό που είναι πιο κοντά στον stock και έχω 5 βαθμούς κάτω θερμοκρασία.Τον έχω τρεις μέρες περίπου και σε ταχύτητα δεν έχει διαφορά με γυμνό μάτι όπως είπες και εσύ.Και από μπαταρία πολύ καλός.Επειδή έβαλα και τον stock σε θερμοκρασίες ο lean δουλεύει χαμηλότερα,στην δικιά μου συσκευή.Αντίθετα με τον τελευταίο civato και skyhigh είχα αρκετά ψηλότερες θερμοκρασίες. Ποιών έβαλες τον 2.6 ή τον 3 που λένε ότι δουλεύει και για το n9005; Ρώτησα και στο xda να μου πουν ποιος είναι καλύτερος. Περιμένω να δω απάντηση και θα βάλω αυτόν. Edit Αναβάθμιση από τον σιβατο έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχαχα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53258337 Edited June 8, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ποιών έβαλες τον 2.6 ή τον 3 που λένε ότι δουλεύει και για το n9005; Ρώτησα και στο xda να μου πουν ποιος είναι καλύτερος. Περιμένω να δω απάντηση και θα βάλω αυτόν. Edit Αναβάθμιση από τον σιβατο έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχαχα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53258337 Κι εγω μια απο τα ιδια, δοκιμη σιβατο να δουμε τι λεει και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ποιών έβαλες τον 2.6 ή τον 3 που λένε ότι δουλεύει και για το n9005; Ρώτησα και στο xda να μου πουν ποιος είναι καλύτερος. Περιμένω να δω απάντηση και θα βάλω αυτόν. Edit Αναβάθμιση από τον σιβατο έχω μπλέξει τα μπούτια μου χαχαχα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53258337 Τον 2.6 έβαλα τον 3 να σου πω την αλήθεια φοβάμαι να τον βάλω άσχετα που λένε οτί δουλεύει στο n9005.Φλασάρουμε που φλασάρουμε συνέχεια τουλάχιστον να προσέχουμε λίγο!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Οχι μη φοβασαι δεν θα εχεις τετοιο προβλημα Ευχαριστω φιλε το καταφερα και το θηριο πεταει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Lean 3.0 ?? Θα με κανετε να τον περασω αν και με sky 1.8 ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος Υ.Γ. oops skyhigh 1.9 εμφανιστηκε Edited June 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Lean 3.0 ?? Θα με κανετε να τον περασω αν και με sky 1.8 ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος Υ.Γ. oops skyhigh 1.9 εμφανιστηκε Κοσμα σε παρακαλω αν μπορεις περνα τον lean 3.0 και τρεξε ενα antutu να μου πεις αν η θερμοκρασια της cpu παει 85 και αν κανει reboot το κινητο.αν δεν συμβει σε σενα παει να πει οτι κατι εχει γινει στο κινητο μου που δεν μπορω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ετρεξα προχτες με 2.6 και δεν ειχα ποτε reboot όπως δεν ειχα και ποτε με τον lean. Μονο με civato ειχα. Με τι governor και τι ρυθμίσεις έτρεξες το antutu ? Ειχες ανεβάσει cpu και έριξες volt ? Αν ναι απο αυτό σου κάνει reboot πιθανώς. Κάνε test με stock ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ετρεξα προχτες με 2.6 και δεν ειχα ποτε reboot όπως δεν ειχα και ποτε με τον lean. Μονο με civato ειχα. Με τι governor και τι ρυθμίσεις έτρεξες το antutu ? Ειχες ανεβάσει cpu και έριξες volt ? Αν ναι απο αυτό σου κάνει reboot πιθανώς. Κάνε test με stock ρυθμίσεις. governor interactivex στοκ volt και oc cpu max που ειναι 2700 κατι αλλα το προβλημα ειναι οτι μολις φτανει το antutu στο 14% περιπου η θερμοκρασια της cpu χτυπαει κοκκινα 85 μπορει και 86 βαθμους και κανει reboot μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εμένα έφτανε στους 77 max. Βάλε Interactive και γύρνα τα όλα στοκ. Μπορεί απο το oc να ειναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εμένα έφτανε στους 77 max. Βάλε Interactive και γύρνα τα όλα στοκ. Μπορεί απο το oc να ειναι το θέμα. Οχι κατι αλλο συμβαινει γιατι δοκιμασα και εναν νεο κερνελ που φτανει στα 2880 με -15 volt και δεν ειχα προβλημα ακομα και στο performance.επισης με blaze kernel αν τρεξω 2830 με -15 χωρις να πειραξω τιποτα αλλο η θερμοκρασια φτανει μεχρι 77 αν ομως αλλαξω εστω το io και βαλω οποιοδηποτε αλλο ανεβαινει παλι μεχρι 86 και κανει reboot.μιλαμε για κουφα πραγματα τωρα.με skyhigh οτι και να κανω δεν ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο 77 ουτε και civato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ε τότε σίγουρα κάτι παίζει με το κερνελ και οχι με την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ε τότε σίγουρα κάτι παίζει με το κερνελ και οχι με την συσκευή σου. Οκ ευχαριστω,τωρα εβαλα τον 1.9 να δω τι παιζει,φωτια εχει παρει το ερμο το κινητο απο τα φλασαρισματα και τις δοκιμες καθε μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Δεν παθαίνει τίποτα :) Στον skyhigh κάθε φορά που ανοίγεις το synapse θα σου δείχνει πάνω δεξιά το Apply και το Cancel button. Μην ψαρώσεις οτι δεν σου πήρε τις ρυθμίσεις. τις κρατάει κανονικά απλά έχει ένα θεματάκι και δείχνει έτσι. Edited June 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν παθαίνει τίποτα :) Μην ψαρώσεις οτι δεν σου πήρε τις ρυθμίσεις. τις κρατάει κανονικά απλά έχει ένα θεματάκι και δείχνει έτσι.το μόνο που δεν έφτιαξε ακόμη. Κατά τα άλλα Jet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αν προσέξεις καμοια φορά κάποια ρύθμιση θα στην έχει με γκρι φόντο. Δεν την χάνει αλλά αυτό φταίει που δείχνει έτσι το synapse. Μου στειλε pm ο developer οταν τον ρώτησα και μου απάντησε οτι κάποια ρύθμιση φέρεται σαν να την τρέχει δυναμικά γιαυτό. Θα το φτιάξει λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλυτερες ρυθμισεις για skyhigh?? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τιποτα. Μονο το hotplug ενεργοποιησε και αστα στοκ τα υπολοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τιποτα. Μονο το hotplug ενεργοποιησε και αστα στοκ τα υπολοιπαΓιατί όμως όταν βάζεις τον κερνελ οι πυρήνες μηδενίζουν και μετά από λίγο πάνε μέχρι 300 ? Ρε συ μήπως είναι αμελητέο και για αυτό δεν το έχει τσεκάρει ο σεφ. Υπόψιν με hotplug χάνεις σε ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ο ενας δουλευει στα 300. Οι υπολοιποι μηδενιζουν. Χωρις hotplug μηδενιζουν οι 2 απο τους 4. Με hotplug 3 στους 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ο ενας δουλευει στα 300. Οι υπολοιποι μηδενιζουν. Χωρις hotplug μηδενιζουν οι 2 απο τους 4. Με hotplug 3 στους 4Και όμως σε εμένα τώρα που μιλάμε χωρίς hotplug μηδενίζουν 3 από τους 4 αλλά μετά από κάποια ώρα μπορεί να μην μηδενίζει κάνεις, δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts