Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχω βάλει εδώ και μέρες και είχα γράψει και εδώ το λινκ στις 22 Μάιου είναι όλα τα λεφτά
έβαλα το πρωί τον νέο phantom-kernel το φορτισα.

Ήμουν με Wi-Fi μέχρι το 85% και μια ώρα οθόνη.

Άνοιξα το 4G και έφυγα από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική (μια ώρα δρόμος)Όταν έφτασα σπίτι ήμουν στο 85%.

Μετά άνοιξα Wi-Fi.

197ea0e5cd741761b367605488311b29.jpg

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι βαρέθηκαν την ρομ τους και έχουν χρόνο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3610152

Ότι καλύτερο σε ταχύτητα και μπαταρία.

Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Διαβάστε λίγο το θέμα από το τέλος και θα καταλάβετε :cool:

Σε σχεση με την magma 8.5 εχει διαφορα? Ταχυτητα....σταθεροτητα?

Σε σχεση με την magma 8.5 εχει διαφορα? Ταχυτητα....σταθεροτητα?
Μακράν η καλύτερη ρομ αυτή τη στιγμή.

Βάζεις νέο

phantom και το αποτέλεσμα το ανέβασα στο θέμα της ρομ.

Βαγγέλη πάντα μέσα στα πράγματα είσαι 3χρονια χωρίς σταματημό :D

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαγγέλη πάντα μέσα στα πράγματα είσαι 3χρονια χωρίς σταματημό :D

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνονόματε κρυβε χρόνια.

Από wm5.0 ξεκίνησα ETEN X800 32mb ram οπου είχε απίστευτο gps ,μετα το απίστευτο HD2 (4 χρόνια).

Τώρα με το N3 τον λίγο χρόνο που έχω τον καταναλώνω στις ρομ.

Έχω το γνωστό σε όλους μικρόβιο.

Edited by menioseten

Συνονόματε κρυβε χρόνια.

Από wm5.0 ξεκίνησα ETEN X800 32mb ram οπου είχε απίστευτο gps ,μετα το απίστευτο HD2 (4 χρόνια).

Τώρα με το N3 τον λίγο χρόνο που έχω τον καταναλώνω στις ρομ.

Έχω το γνωστό σε όλους μικρόβιο.

Χαχα με αυτό είχα ξεκινήσει ETEN X800 και του είχα βάλει wm 6 ή 6.5 το είχα πάρει από το πλαίσιο και το καλό ήταν ότι είχε η συσκευασία τα πάντα από δερμάτινη θήκη παρα πολυ καλή βάση για το αυτοκίνητο και φορτιστή Αυτοκινήτου

Χαχα με αυτό είχα ξεκινήσει ETEN X800 και του είχα βάλει wm 6 ή 6.5 το είχα πάρει από το πλαίσιο και το καλό ήταν ότι είχε η συσκευασία τα πάντα από δερμάτινη θήκη παρα πολυ καλή βάση για το αυτοκίνητο και φορτιστή Αυτοκινήτου
Μια από τα ίδια τα έχω ακόμη.

Ίδια ασθένεια και εσύ χα χα .

Μην το συνεχίσουμε άλλο βγήκαμε off topic.

Δεν έχω άποψη για το CWM μιας και δε το έβαλα ποτέ στο note3. Για το TWRP 2.8.7 μπορώ να σου πω ότι είναι συμβατό με όλες τις custom roms που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Μπορείς να κάνεις τη δοκιμή με το CWM και να μας ενημερώσεις για το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Πέρασα magma με CWM 6.0.4.7 (αυτό ξέρω-αυτό εμπιστεύομαι :):) ).

Bugs που βρήκα και ενημερώνω όσους σκοπεύουν να την περάσουν:

α. Βιντεοκλήση δεν δουλεύει

β. πρόβλημα στην στοκ έκθεση-δεν εμφανίζει κάποιες φωτό

γ. πρόβλημα στην διαχείριση ram (Iss kernel) . Πολύ lag με πάνω από 6 εφαρμογές στο παρασκήνιο (ούτε η στοκ τόσο lag !!!)

δ. το notification tray δεν ανταποκρίνεται πάντα άμεσα.

Μετά από αυτά την ξήλωσα και εδώ και 3 ημέρες έχω την aspire C9. Πάρα πολύ καλή αλλά έχει τα παρακάτω ασήμαντα κατ' εμέ θεματάκια:

α. Φορτίζει αργά-με στοκ είχα φόρτιση 1% κάθε λεπτό τώρα έχω 50% σε μία ώρα.

β.βιντεοκλήση δεν δουλεύει μέσω δικτύου κινητής

γ.ΔΕΝ έχει ελληνικά- προσπάθησα να περάσω μέσω εφαρμογής τύπου locale αλλά δεν έχει γίνει σωστή δουλειά.

Σημειώστε ότι το Always on μετακινείται pixel-pixel και κάνει αλλαγή θεσης κάθε ώρα.

Δεν έχω βρει κάτι άλλο και μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Πολύ καλή ρομ.

Ξέρει κανείς τρόπο να μπουν σωστά τα ελληνικά;

Πέρασα την magma 8.5 και στις επιλογές είχα επιλέξει στέρεο ηχεία. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι κακό. Πως μπορώ να την άλλαξω πάλι χωρίς βέβαια να περάσω πάλι την ρομ?

Έχει κάνει κανείς extract σε zip την Ελληνική γλωσσα να την φλασαρουμε?Καλή η c9 rom αλλά τα Ελληνικά τα θελουμε.

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

καλησπερα, μολις περασα τη magma 8.5. και εχω ενα θεμα με το snapchat. δε με αφηνει να κανω συνδεση. γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?

Έκανα extract τις εφαρμογές από την magma Rom ( τηλέφωνο,μυνήματα, επαφές ,email και ρυθμίσεις και έχω πλέον ελληνικά Edited by liam69

καλησπερα, μολις περασα τη magma 8.5. και εχω ενα θεμα με το snapchat. δε με αφηνει να κανω συνδεση. γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?

Να μην εισαι ρουτ... ;)

Κανε uninstall το Xposed. Κανε login στο snapchat και μετα ξαναβαλε xposed. Με root παιζει με xposed οχι

ολα καλα, σε ευχαριστω! παραλιγο να αλαζα παλι ρομ! :)

Για τους παλιούς που με θυμούνται έχω ένα πρόβλημα.

Έχω να ασχοληθώ περί του 1 με 2 χρόνια καθός είχε το κινητό ή γυναίκα μου τώρα πήγα να κάνω ένα φουλ γουαιπ για να το ξανά στήσω και δεν ανοίγει.

Το θέμα είναι ότι δεν θημαμαι τι ρομ είχα ούτε έκδοση ούτε τίποτα θέλω να το δώσω σε έναν φίλο που δεν ασχολείται και θέλω να του περάσω κάτι σταθερό μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει γιατί τα έχω ψιλό ξεχάσει ας είναι και μαμά ρομ δεν έχω πρόβλημα.

Κανενα λινκ με ρομ και αν πρέπει να αλλάξω τίποτε άλλο με οντιν;

Για τους παλιούς που με θυμούνται έχω ένα πρόβλημα.

Έχω να ασχοληθώ περί του 1 με 2 χρόνια καθός είχε το κινητό ή γυναίκα μου τώρα πήγα να κάνω ένα φουλ γουαιπ για να το ξανά στήσω και δεν ανοίγει.

Το θέμα είναι ότι δεν θημαμαι τι ρομ είχα ούτε έκδοση ούτε τίποτα θέλω να το δώσω σε έναν φίλο που δεν ασχολείται και θέλω να του περάσω κάτι σταθερό μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει γιατί τα έχω ψιλό ξεχάσει ας είναι και μαμά ρομ δεν έχω πρόβλημα.

Κανενα λινκ με ρομ και αν πρέπει να αλλάξω τίποτε άλλο με οντιν;

7cfe669aa9b7ed7182ca5442cb4adec1.jpg

Τελικα τι απο τα 2 συνεβη?

Σε καθε περιπτωση, το κατεβασμα μιας τελευταιας χρονικα, ευρωπαϊκης, στοκ ρομ απο το sammobile και το περασμα της με οντιν ειναι ο μπουσουλας. Απο κει μπορεις να περασεις οτι καστομ ρομ θελεις

Edited by fioravanti90

Η απορία σου με ξεπερνάει αλλά Το έφτιαξα φίλε άλλαξα οθόνη. Για την ακρίβεια είναι η δεύτερη οθόνη που έχω αλλάξει 1.5 χρόνια τώρα.

Για να μην κουράζω τηλεφωνικά με τον παλιόφίλο menioseten βρήκα άκρη και τον ευχαριστώ

Edited by araditsas

Αποστόλη τώρα είδα το μήνυμά σου και χάρηκα που σε ξαναείδα στο φόρουμ. Μολονότι με τον καθηγητή menioseten βρήκες λύση, αν χρειαστείς κάτι στείλε pm. Πλέον υπάρχουν πολλές roms για να διαλέξεις και η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί από το πόσο στοκ θέλεις να είναι η rom, αν θα είναι root και με ποιο τρόπο κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το note 3 ζει και βασιλεύει!

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Έφτιαξα ένα flash zip για την αντικατάσταση των apps στην c9 με apps με ελληνικά με τα το flash zip από το recovery κατεβάζουμε από το play store το language enabler για να βλέπει τα ελληνικά

https://www.dropbox.com/s/x3anlg91vg0jiph/Apps%20with%20greek%20by%20Liam69.zip?dl=0

Αποστόλη τώρα είδα το μήνυμά σου και χάρηκα που σε ξαναείδα στο φόρουμ. Μολονότι με τον καθηγητή menioseten βρήκες λύση, αν χρειαστείς κάτι στείλε pm. Πλέον υπάρχουν πολλές roms για να διαλέξεις και η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί από το πόσο στοκ θέλεις να είναι η rom, αν θα είναι root και με ποιο τρόπο κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το note 3 ζει και βασιλεύει!

Ρε φίλε σήμερα που ασχολήθηκα λίγο μαζί του (και ευτυχώς το έφτιαξα) έπαθα πλάκα πραγματικά είχα κάνα χρόνο να δω xda και πολύ χάρηκα με το ότι ασχολούνται τόσο πολύ.

Το ξέρω ότι θα ξανα συναντηθούμε πάλι με κάποιο άλλο κινητό και εύχομαι να είναι το NOTE8

Ρε φίλε σήμερα που ασχολήθηκα λίγο μαζί του (και ευτυχώς το έφτιαξα) έπαθα πλάκα πραγματικά είχα κάνα χρόνο να δω xda και πολύ χάρηκα με το ότι ασχολούνται τόσο πολύ.

Το ξέρω ότι θα ξανα συναντηθούμε πάλι με κάποιο άλλο κινητό και εύχομαι να είναι το NOTE8

Magma η aspire βάλε και θα είσαι άρχοντας. Το κινητό ζει και βασιλεύει μεταξύ μας δεν έχω βρει άλλο καλύτερο μετά από 4 χρόνια της κυκλοφορίας. Σε όλα θα λείπει κάτι ή ir η Led notification η αποσπωμενη η θα έχει κακή αναλογία οθόνης η θα έχει κακή υποστήριξη στο xda. Ελπιζω να μας κρατήσει ακόμα 2 χρόνια να χαιρόμαστε καθημερινά αυτή τη συσκευαρα από τις εποχές που η samsung έβγαζα πραγματικά καλά κινητά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Έφτιαξα ένα flash zip για την αντικατάσταση των apps στην c9 με apps με ελληνικά με τα το flash zip από το recovery κατεβάζουμε από το play store το language enabler για να βλέπει τα ελληνικά

https://www.dropbox.com/s/x3anlg91vg0jiph/Apps%20with%20greek%20by%20Liam69.zip?dl=0

Προσωπικά στην C 9 το enabler δεν μου μετέφρασε όλα τα μηνύματα του συστήματος αλλά τα μισά.

Πέρασα λοιπόν την fougat που έχει κανονικά τα ελληνικά με kernel gugu0das.

Πολύ καλή και αυτή. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι το handwite recognition του S pen. Επειδή γράφω χρόνια με swype δεν με ενοχλεί. Smart select και λοιπά δουλεύουν μια χαρά.

Σας την προτείνω

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις