BorrowedTime Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μετα απο πολύ ψάξιμο βρήκα ότι φταίει το live wallpaper βάλε απλό φόντο στην αρχική οθόνη στην οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει μένει μαυρο άλλα αλλά μετά θα είσαι οκ Εμενα που δεν με ενδιαφέρει ουτε το infinity, ουτε το live wallpaper μπορω με καποιο τροπο να εχω lockscreen wallpaper η ειναι γενικο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μετα απο πολύ ψάξιμο βρήκα ότι φταίει το live wallpaper βάλε απλό φόντο στην αρχική οθόνη στην οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει μένει μαυρο άλλα αλλά μετά θα είσαι οκ Τελικα αυτο ηταν ευχαριστω...αλλα πως μπορουμε να βαλουμε wallpaper στην οθονη κλειδωματος?Δεν θελω live wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Καλησπέρα μετά την εγκατάσταση της rom όταν κάνει το τελευταίο boot. Μετά μπαίνει σε. Download mode . Ξαναπέρασα την. Rom. Όλα οκ .(κάτι συνέβη με τις επιλογές για το root και τα xposed.) Edited May 20, 2017 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Τελικα αυτο ηταν ευχαριστω...αλλα πως μπορουμε να βαλουμε wallpaper στην οθονη κλειδωματος?Δεν θελω live wallpaper Εαν κατάλαβα καλά, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Ν7 ui kai oxi to S8. Υπάρχει κάποιο λινκ που να δω screenshots και από τα 2 ui, για να καταλάβω διαφορές ? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός από τη ρομ, έχετε εγκαταστήσει κάποιο από τα mods/fix που υπάρχουν στο OP toy xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Θυμίστε μου λίγο, όταν θα φλασάρω τη mgma, όταν κάνουμε τα wipe (system, cache, dalvik) σβήνονται τα πάντα από το τηλ? Φωτο, έγγραφα κλπ? Ή μόνο αρχεία της ρομ? Δεν θυμάμαι. ( Έχω κάνει εννοείται backup). Το αρχείο της ρομ δλδ μπορώ να το έχω στη μνήμη του τηλ και από εκεί να το κανω install? ( την προηγούμενη φορά το έκανα μέσω otg στικάκι usb ). Εαν δεν σβήνονται τα πάντα, για να το φέρω σε εντελώς αρχική κατάσταση χωρίς τπτ παλιό, τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Θυμίστε μου λίγο, όταν θα φλασάρω τη mgma, όταν κάνουμε τα wipe (system, cache, dalvik) σβήνονται τα πάντα από το τηλ? Φωτο, έγγραφα κλπ? Ή μόνο αρχεία της ρομ Όχι δεν σβήνονται τα πάντα παρά μόνο αρχεία της ρομ. Τα προσωπικά σου αρχεία παραμένουν. Εαν δεν σβήνονται τα πάντα, για να το φέρω σε εντελώς αρχική κατάσταση χωρίς τπτ παλιό, τι πρέπει να κάνω? Πρέπει μέ όλα τα παραπάνω wipes που περιέγραψες (system, dalvik, cache) να κάνεις και wipe data. Τότε θα διαγραφούν μαζί με τα αρχεία της ρομ και όλα τα προσωπικά σου αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πρέπει μέ όλα τα παραπάνω wipes που περιέγραψες (system, dalvik, cache) να κάνεις και wipe data. Τότε θα διαγραφούν μαζί με τα αρχεία της ρομ και όλα τα προσωπικά σου αρχεία. Οπότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχω όλα τα αρχέια που χρειάζονται στο στικάκι otg και από εκεί να προχωρήσω στην εγκατάσταση της ρομ. Το twrp δλδ δεν χανεται ενα κάνω wipe τα πάντα ( system,data, cache, dalvik) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Οπότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχω όλα τα αρχέια που χρειάζονται στο στικάκι otg και από εκεί να προχωρήσω στην εγκατάσταση της ρομ. Το twrp δλδ δεν χανεται ενα κάνω wipe τα πάντα ( system,data, cache, dalvik) ? Το twrp δεν χάνεται με τα wipes. Όσο για το otg δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει σε όλες τις περιπτώσεις (απ'ότι ξέρω πρέπει να υποστηρίζεται από το kernel και κάποια kernel δεν το υποστηρίζουν). Για καλό και κακό, πριν την εγκατάσταση να κάνεις twrp backup την ρομ που έχεις τώρα, στην εσωτερική ή εξωτερική σου κάρτα, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Edited May 21, 2017 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Το twrp δεν χάνεται με τα wipes. Όσο για το otg δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει σε όλες τις περιπτώσεις (απ'ότι ξέρω πρέπει να υποστηρίζεται από το kernel και κάποια kernel δεν το υποστηρίζουν). Για καλό και κακό, πριν την εγκατάσταση να κάνεις twrp backup την ρομ που έχεις τώρα, στην εσωτερική ή εξωτερική σου κάρτα, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. χμμμ... το θέμα είναι ότι αν κάνω wipe data, και δεν αναγνωρίζεται το otg, θα έχει σβήσει και το backup που θα έχω πάρει με το twrp. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω? αναμένω την εξωτερική κάρτα, απεβίωσε η προηγούμενη, όποτε δεν έχω αυτή την εναλλακτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 χμμμ... το θέμα είναι ότι αν κάνω wipe data, και δεν αναγνωρίζεται το otg, θα έχει σβήσει και το backup που θα έχω πάρει με το twrp. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω? αναμένω την εξωτερική κάρτα, απεβίωσε η προηγούμενη, όποτε δεν έχω αυτή την εναλλακτικήΘα πάρεις nandroid backup από το twrp και θα δεις τον φάκελο που δείχνω στην φώτο. Κάνε τον μια αντιγραφή στο pc σου. Όταν βάλεις την νέα ρομ από την εσωτερική μνήμη θα κάνεις τα τέσσερα wipe εκτός αποθηκευτικού χώρου. Δεν χάνεις κανένα αρχείο στην έσω/έξω μνήμη. Στο άρωμα θα σε ρωτήσει το ίδιο και θα διαλέξεις wipe without internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Θα πάρεις nandroid backup από το twrp και θα δεις τον φάκελο που δείχνω στην φώτο. Κάνε τον μια αντιγραφή στο pc σου. Όταν βάλεις την νέα ρομ από την εσωτερική μνήμη θα κάνεις τα τέσσερα wipe εκτός αποθηκευτικού χώρου. Δεν χάνεις κανένα αρχείο στην έσω/έξω μνήμη. Στο άρωμα θα σε ρωτήσει το ίδιο και θα διαλέξεις wipe without internal storage. Μπερδεύτηκα :O Τα 4 wipe δεν είναι system,data,cache,dalvik? Το data δεν είναι ο αποθηκευτικός χώρος? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την προηγούμενη φορά που έβαλα την darklord, είχα εγκαταστήσει το kies για να περαστουν οι drivers . Πλεον έχει γίνει φορματ στον υπολογιστή με w10, το κινητό το αναγνωρίζει όταν το συνδέω και εταφέρω αρχεία κανονικά. Χρειάζεται πάλι η διαδικασία με το kies? Για να περάσω bl k modem μεσω odin ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μπερδεύτηκα :O Τα 4 wipe δεν είναι system,data,cache,dalvik? Το data δεν είναι ο αποθηκευτικός χώρος?όχι δεν είναι, αυτά θα κάνεις τικ και ότι έχεις στην έσω μνήμη δεν διαγράφεται. Απλά Όταν τα κάνεις πρέπει να κάνεις instal την νέα ρομ γιατί η παλιά διαγράφεται. Η αν κάτι πάει στραβά βγάλε βαλε μπαταρία μπες χειροκίνητα στο recovery και κανε restore την παλιά σου Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μάλιστα. Οκ, το ξεκαθάρισα αυτό. Για τα bl k modem, πρέπει να μπαίνουν μόνο τα αντίστοιχα της Σλοβακίας ( που έινια το δικό μου κινητό) ή μπορώ να περάσω και τα ελληνικά πχ, που είδα πριν μερικά μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω βάλει την magna τελευταία έκδοση και 2 μέρες παιδευομαι για να περάσω το safe net είναι σε εύκολο μία βοήθεια για το πώς να το κάνω;; Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μάλιστα. Οκ, το ξεκαθάρισα αυτό. Για τα bl k modem, πρέπει να μπαίνουν μόνο τα αντίστοιχα της Σλοβακίας ( που έινια το δικό μου κινητό) ή μπορώ να περάσω και τα ελληνικά πχ, που είδα πριν μερικά μηνύματα?Βάλε τα Ελληνικά δεν υπάρχει θέμα. Οι νέες ρομ χρειάζονται τα τελευταία bl cp για να μην έχεις κάποια προβλήματα αφού όμως τα δοκίμασαν τα παιδιά προχωράς άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) οπότε βαζω bl kai modem, βάζω για αρχή τον phantom-kernel-One ( aplo install apo twrp έτσι?), και μετά ξεκινάω από την αρχή τα wipe, install rom και στον aroma επιλέγω να διατηρήσει τον υπάρχοντα kernel. Όσον αφορά την κάμερα, έχουν διαφορές οι σ7 με ν7? Είδα στο https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note3/SM-N9005/ORX/download/N9005XXSGBPL6/131167/ ότι για τη Σλοβακία είναι λίγο πιο καινούργιο το cp, αλλά δεν επιτρέπει download για την ώρα. Μπορώ βέβαια να το δοκιμάσω σε δεύτερο χρόνο... Edited May 21, 2017 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 οπότε βαζω bl kai modem, βάζω για αρχή τον phantom-kernel-One ( aplo install apo twrp έτσι?), και μετά ξεκινάω από την αρχή τα wipe, install rom και στον aroma επιλέγω να διατηρήσει τον υπάρχοντα kernel. Όσον αφορά την κάμερα, έχουν διαφορές οι σ7 με ν7? Είδα στο https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note3/SM-N9005/ORX/download/N9005XXSGBPL6/131167/ ότι για τη Σλοβακία είναι λίγο πιο καινούργιο το cp, αλλά δεν επιτρέπει download για την ώρα. Μπορώ βέβαια να το δοκιμάσω σε δεύτερο χρόνο... Ο Kernel μπαίνει μετά τα Wipe και πριν τον aroma και στον aroma επιλέγεις την πρώτη επιλογή στο Kernel choose. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Ο Kernel μπαίνει μετά τα Wipe και πριν τον aroma και στον aroma επιλέγεις την πρώτη επιλογή στο Kernel choose. Send From Note 3 With S8 Port Rom δλδ, wipe, install kernel ( χωρις reboot μετά), και αμέσως μετά install rom με όλα τα στάδια του αρομα και διατηρω τον κερνελ που εβαλα πριν Οι 2 κερνελ είναι αυτοί έτσι? lsskernel-hlte-eur-3.8UX-mmport phantom-kernel-One Edited May 21, 2017 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 δλδ, wipe, install kernel ( χωρις reboot μετά), και αμέσως μετά install rom με όλα τα στάδια του αρομα και διατηρω τον κερνελ που εβαλα πριν Οι 2 κερνελ είναι αυτοί έτσι? lsskernel-hlte-eur-3.8UX-mmport phantom-kernel-One Θα πρότεινα να βάλεις lss 3.8 μέσα από aroma. Αυτόν έχω και πάει τρένο το κινητό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Θα πρότεινα να βάλεις lss 3.8 μέσα από aroma. Αυτόν έχω και πάει τρένο το κινητό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Μέσα από τον aroma είδα ότι έχει τον 3.7 ( από τις εικόνες τοy xda) Είναι παλιές εικόνες αυτές? Επίσης στην εικόνα αυτή έχει τον lss όχι για την eur version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μέσα από τον aroma είδα ότι έχει τον 3.7 Είναι παλιές εικόνες αυτές? Επίσης στην εικόνα αυτή έχει τον lss όχι για την eur version Η τελευταία έκδοση έχει τον 3.8. Θα βάλεις τον 3.8 για το n9005 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) είμαι στο κομμάτi του su choice μπερδεύτηκα εδώ. δεν βλεπω το systemless, παρά μόνο εκείπου λέει xposed, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί. ποια επιλογή πρέπει να τικάρω στα 1. magisk, 2. busybox ( τι είναι αυτό?) 3. xposed? σε σχέση με τη φωτο ( από το xda), στο aroma έχω επιλογή 1. superSU 2.79 SR3, Magisk v12 k Supersu 2.79 SR3, Magisk v12 k magiskSU 2. Busybox install h oxi 3.ta xposed που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Edited May 21, 2017 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 είμαι στο κομμάτi του su choice μπερδεύτηκα εδώ. δεν βλεπω το systemless, παρά μόνο εκείπου λέει xposed, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί. ποια επιλογή πρέπει να τικάρω στα 1. magisk, 2. busybox ( τι είναι αυτό?) 3. xposed?απο πανω βάλε SuperSU-v2.79 για έχεις root. Από κάτω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 απο πανω βάλε SuperSU-v2.79 για έχεις root. Από κάτω τίποτα. kai busybox uninstall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 kai busybox uninstall?Ναι δεν σε χρειάζεται . Αν σου το ζητήσει κάποια εφαρμογή θα το κατεβάσεις από το play. Πιστεύω σήμερα να την βάλεις την ρομ γιατί από το στάδιο που είσαι δεν θυμάμαι να έχει κάτι άλλο. Α οταν κάνεις reboot θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις install τον su εσύ θα πατήσεις do not install. Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts