note_takias Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 αυτο λεω να κανω,.... αλλα ποια να βαλω που να μην εχει προβλημα? Δοκιμασε την s7 apek του darklord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 υπάρχει κάποια ρομ γρήγορο όσο η miui ; (να λειτουργούν όλα όμως) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Sos :cry: πάνω που έλεγα να γράψω πόσο ευχαριστημενος ήμουνα με την phronesis mm στα ξαφνικά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την sim με πετάει έξω στο τελευταίο ψηφίο ...τι κάνουμε τώρα ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Sos :cry: πάνω που έλεγα να γράψω πόσο ευχαριστημενος ήμουνα με την phronesis mm στα ξαφνικά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την sim με πετάει έξω στο τελευταίο ψηφίο ...τι κάνουμε τώρα ? Βγάλε την sim και κάνε μια επανεκκίνηση χωρίς αυτή και θα πας στο rom Control και θα απενεργοποιησεις το κλείδωμα με Pin νομίζω κάτι τέτοιο είχα κάνει και εγώ όταν μου είχε συμβεί σε μια προηγούμενη έκδοση που είχα δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ !! Με γλίτωσες από restore rom ..πού να το έβρισκα μόνος μου.. θα έτρωγα τον κόσμο μέχρι αύριο.. το θέμα είναι ότι εγώ δεν πείραξα κάτι πώς παρουσιάστηκε αυτό από μόνο του? και μετά από 10 μέρες απροβληματιστης λειτουργίας τι το έπιασε.. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ !! Με γλίτωσες από restore rom ..πού να το έβρισκα μόνος μου.. θα έτρωγα τον κόσμο μέχρι αύριο.. το θέμα είναι ότι εγώ δεν πείραξα κάτι πώς παρουσιάστηκε αυτό από μόνο του? και μετά από 10 μέρες απροβληματιστης λειτουργίας τι το έπιασε.. Απο μπαταρια πως παει;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Απο μπαταρια πως παει;; Χωρίς power bank ..δεν πάω πουθενά.. αλλά έχω και μπαταρία 2.5 χρόνων.. δε βλέπω τρελή διαφορά από την στοκ ρομ έτσι κι αλλιώς Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια εχω περασει την aryamod 6.5 s7 port Και μου κανει το εξης μου εχει σπασει τα νευρα.Eφαρμογες still viber ,whatsapp,Messenger κτλ αν δεν μπω μεσα στην εφαρμογη δεν μου χτυπανε παντα οτι ερχεται νεο μηνυμα και εχω τρελαθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Eφαρμογες still viber ,whatsapp,Messenger κτλ Tι είναι το still?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια εχω περασει την aryamod 6.5 s7 port Και μου κανει το εξης μου εχει σπασει τα νευρα.Eφαρμογες still viber ,whatsapp,Messenger κτλ αν δεν μπω μεσα στην εφαρμογη δεν μου χτυπανε παντα οτι ερχεται νεο μηνυμα και εχω τρελαθει. Το λέει δύο σελίδες πιο πίσω , πήγαινε στη ram από το smart manager και στο autorun application ξετικαριασε τα. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Το λέει δύο σελίδες πιο πίσω , πήγαινε στη ram από το smart manager και στο autorun application ξετικαριασε τα. δεν ειναι τικαρισμενα στο autorun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Ναι σορυ εννοώ βαλέ τα στο on Edited September 9, 2016 by godjet Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τελικα με την Phronesis v.6.5 εχω και αλλα θεματα και δεν ξερω γιατι, σημερα προσεξα οτι ειτε συνδεθω με wifi ειτε με LTE οι ταχυτητες ειναι τραγικες, κατεβαζω με 1,5 2 Mbps ενω κατεβαζα με LTE το λιγοτερο με 25 και με Wifi με 35+..... δεν μπορω να καταλαβω γιατι. αν την περασω απο πανω ξανα (για να μην στηνω το κινητο) θα μου κανει φορματ παλι τα παντα ή θα αφησει τις εφαρμογες μου και τα data μου ως εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τελικα με την Phronesis v.6.5 εχω και αλλα θεματα και δεν ξερω γιατι, σημερα προσεξα οτι ειτε συνδεθω με wifi ειτε με LTE οι ταχυτητες ειναι τραγικες, κατεβαζω με 1,5 2 Mbps ενω κατεβαζα με LTE το λιγοτερο με 25 και με Wifi με 35+..... δεν μπορω να καταλαβω γιατι. αν την περασω απο πανω ξανα (για να μην στηνω το κινητο) θα μου κανει φορματ παλι τα παντα ή θα αφησει τις εφαρμογες μου και τα data μου ως εχουν? Απλα περνα την απο πανω..!!dirty flash Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Απλα περνα την απο πανω..!!dirty flash\ Θα το δοκιμασω :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδες εχει περασει κανενας την Phronesis 2.5 M και αν ναι ποιον κερνελ εχετε? Την εβαλα οπως ειναι με τον μανισιο κερνελ αλλα ψιλοκολουσε και την εβγαλα. Το θεμα ειναι οτι απογοητευτηκα ακομα περισσοτερο με την aryamod(δεν ταιριαξαμε καθολου :lol:), και λεω να ξαναπαω σε αυτη. Καμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδες εχει περασει κανενας την Phronesis 2.5 M και αν ναι ποιον κερνελ εχετε? Την εβαλα οπως ειναι με τον μανισιο κερνελ αλλα ψιλοκολουσε και την εβγαλα. Το θεμα ειναι οτι απογοητευτηκα ακομα περισσοτερο με την aryamod(δεν ταιριαξαμε καθολου :lol:), και λεω να ξαναπαω σε αυτη. Καμια γνωμη?Βάζεις αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732 Τα πάντα δουλεύουν όπως πρέπει, όλες οι άλλες ρομ είναι απλά για δοκιμή :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Βάζεις αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732 Τα πάντα δουλεύουν όπως πρέπει, όλες οι άλλες ρομ είναι απλά για δοκιμή :cool: καλη φαινεται αλλα ειναι 5.0..... εκτος και αν την προχωρησε και την εκανε 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 καλη φαινεται αλλα ειναι 5.0..... εκτος και αν την προχωρησε και την εκανε 5.1 Μέχρι την 5.0 πήγε το Note 3. Και μόνο μέχρι αυτήν την έκδοση έχεις πιθανότητες να δουλεύει καλά... και σωστά Oτιδήποτε παραπάνω από αυτήν όλο και κάποιο "κουσούρι" θα έχει... τέλεια port δεν έχει βγει και δε θα βγει ποτέ... ;):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μέχρι την 5.0 πήγε το Note 3. Και μόνο μέχρι αυτήν την έκδοση έχεις πιθανότητες να δουλεύει καλά... και σωστά Oτιδήποτε παραπάνω από αυτήν όλο και κάποιο "κουσούρι" θα έχει... τέλεια port δεν έχει βγει και δε θα βγει ποτέ... ;):cool: Η 6.5 απο phronesis παει πολυ καλα..αυτην εχω εδω και 3 μηνες και ειμαι υπερ ευχαριστημένος!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 καλη φαινεται αλλα ειναι 5.0..... εκτος και αν την προχωρησε και την εκανε 5.1Ναι είναι 5.0 για αυτό δουλεύουν τα πάντα σωστά. Αν δεν έχεις χρόνο για δοκιμές την βάζεις και ησυχάζεις. Είναι όσο πιο στοκ γίνεται αλλά έχει αυτό το μενού https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/0155b09c74f6dbd1baf7809820de81d8.jpg Και κάνεις ότι θέλεις. Για εμένα που αυτόν το καιρό δεν έχω χρόνο για δοκιμές και θέλω κάτι σταθερό, πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο :cool: καλη φαινεται αλλα ειναι 5.0..... εκτος και αν την προχωρησε και την εκανε 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι είναι 5.0 για αυτό δουλεύουν τα πάντα σωστά. Αν δεν έχεις χρόνο για δοκιμές την βάζεις και ησυχάζεις. Είναι όσο πιο στοκ γίνεται αλλά έχει αυτό το μενού https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/0155b09c74f6dbd1baf7809820de81d8.jpg Και κάνεις ότι θέλεις. Για εμένα που αυτόν το καιρό δεν έχω χρόνο για δοκιμές και θέλω κάτι σταθερό, πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο :cool: Θα δοκιμασω να δω. Λες ειναι πιο σταθερη απο Phronesis 6.5 ε? Οντως επασχε αλλα ελαχιστα και την αλλη την εβαλα απλα τη MM οχι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegalanakis1 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 kalispera. paidia exei vali kaneis rom [6.0.1] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τη rom την επιλεγει καποιος αναλογα με το τι θελει.Δεν ειναι απολυτο οτι ολοι πρεπει να εχουν την ιδια.Προσωπικα εχοντας δοκιμασει πολλες rom εχω καταληξει στην S7 darklord που μ δουλευει απροβληματιστα σε γενικες γραμμες με MM για υποστηριξη τελευταιων εφαρμογων κατι που δε μπορει να με κανει να γυρισω σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Θα δοκιμασω να δω. Λες ειναι πιο σταθερη απο Phronesis 6.5 ε? Οντως επασχε αλλα ελαχιστα και την αλλη την εβαλα απλα τη MM οχι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα.Δεν νομίζω ότι πήγαινε έτσι η Phronesis https://www.dropbox.com/s/yqa42k0sv07rvhs/2016-09-10-16-54-51_screenRecording.mp4?dl=0 Υπόψιν του civz είναι με μαμά κερνελ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts