godjet Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Κάθε μέρα καινούργιο κινητό θα μας κυνηγάει η εφορία στο τέλος για τεκμήριο ☺☺☺ Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Έβαλε κάνεις την darklord v3.3? Γιατί την έβαλα εγώ αλλά δεν μπορώ να βάλω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα θέμαΜε dirty flash έχω Ελληνικά. Κάποια παιδιά έχουν θέμα και είπε θα το κοιτάξει. Η ρομ είναι πιο γρήγορη σίγουρα :cool: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ερώτηση όταν αλλάζεις bootloader + modeμ και μετά κάνεις restore σε μία παλιότερη backup αυτά επανέρχονται η έχουνε μείνει και δεν αντικαθιστανται ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ερώτηση όταν αλλάζεις bootloader + modeμ και μετά κάνεις restore σε μία παλιότερη backup αυτά επανέρχονται η έχουνε μείνει και δεν αντικαθιστανται ? Δεν αντικαθίστανται με επαναφορά παλαιότερου nandroid backup. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πνίγεται το Tapatalk δεν με αφήνει να δώσω πολλές απαντήσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ευχαριστώ bootloader & modeμ είχα περάσει από τη σελίδα του dark wolf.. όταν τα πρότεινε για καλύτερη μπαταρία. τώρα που έχω ξαναβαλει τη phronesis 6.5 νομίζω ότι βοηθάνε στην κατανάλωση Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παιδιά έχω phronesis v6.5 με kernel 1.5 . Αν βάλω το idleKernel-hlte-eur-7.1.0-note5port θα είναι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω phronesis 6.5. Είναι πολύ καλή. Απορίες: Το ηχείο, όταν παίζει π.χ. ένα video ή μουσική ακόμα και στην πιο χαμηλή στάθμη παίζει πολύ δυνατά. Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω αν πειράξω κάτι π.χ. στην εφαρμογή Atmos (ή Beats audio?) Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Kαλημερα, εβαλα την aurora απο το site του darkera που postare ενας χρηστης γιατι δηλωσε πως δουλευει το wifi hotspot. Οντως την περασα dirty flash πανω στην 3.3 darklord και το wifi hotspot δουλευε κανονικα! Το κουφο ηταν οτι χαθηκαν google play services και playstore.τα εβαλα χειροκινητα αλλα ειχα κρασαρισματα , επισης παιζανε διαφορα κινεζικα και αγγλικα εδω και εκει. Οποτε πισω σε darklord . Το αποτελεμα ειναι οτι ειναι θεμα χρονου εκτιμω για να διορθωθει το hotspot και στην darklord ή και σε αλλες MM roms. :D Παντως πλεον με τοσα φλασρισματα και πισω μπρος 6.0.1- 5.1.1 την MM δεν την αλλαζω. :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω phronesis 6.5. Είναι πολύ καλή. Απορίες: Το ηχείο, όταν παίζει π.χ. ένα video ή μουσική ακόμα και στην πιο χαμηλή στάθμη παίζει πολύ δυνατά. Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω αν πειράξω κάτι π.χ. στην εφαρμογή Atmos (ή Beats audio?) Αυτό μου έκανε και μένα. Απενεργοποίησα Atmos και Beats audio, αλλά τίποτα.Στην πιό χαμηλή στάθμη έπαιζε δυνατά. Επέστρεψα λοιπόν στην αγαπημένη μου Ressurection remix και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Αυτό μου έκανε και μένα. Απενεργοποίησα Atmos και Beats audio, αλλά τίποτα.Στην πιό χαμηλή στάθμη έπαιζε δυνατά. Επέστρεψα λοιπόν στην αγαπημένη μου Ressurection remix και ησύχασα. καλησπερα, λειτουργιες note ποιες εχεις? ευχαριστω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αυτό μου έκανε και μένα. Απενεργοποίησα Atmos και Beats audio, αλλά τίποτα.Στην πιό χαμηλή στάθμη έπαιζε δυνατά. Επέστρεψα λοιπόν στην αγαπημένη μου Ressurection remix και ησύχασα. Η ρομ κατά τα άλλα είναι άψογη και δεν την αλλάζω.... Απλά μες τη νύχτα ακόμα και στο πιο χαμηλό ακούγεται πολύ έντονα.... "Τι θα γίνει χριστιανέ μου, θα το χαμηλώσεις?" Άντε τώρα να τους πεις ότι δε χαμηλώνει.... :lol::lol::lol: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αυτό μου έκανε και μένα. Απενεργοποίησα Atmos και Beats audio, αλλά τίποτα.Στην πιό χαμηλή στάθμη έπαιζε δυνατά. Επέστρεψα λοιπόν στην αγαπημένη μου Ressurection remix και ησύχασα. και εγώ αυτήν έχω μήνες τώρα δεν την αλλάζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) και εγώ αυτήν έχω μήνες τώρα δεν την αλλάζω. Μη με βάζετε σε πειρασμό!!!! Τι μπαγκς έχει? η κάμερα πως παίζει σε σχέση με τις samsung based roms? Από ταχύτητα φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ γρήγορη λόγω CM.... Μπαταρία? Για βοηθάτε λίγο αν έχετε χρόνο και διάθεση... Και υποθέτω ότι με nandroid buckup αν δε μου αρέσει ξαναγυρνάω σε phronesis, άσχετα ότι η μία είναι CM και η άλλη sumsung based... Edited May 11, 2016 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αυτό μου έκανε και μένα. Απενεργοποίησα Atmos και Beats audio, αλλά τίποτα.Στην πιό χαμηλή στάθμη έπαιζε δυνατά. Επέστρεψα λοιπόν στην αγαπημένη μου Ressurection remix και ησύχασα. Με τις AOSP 2 προβλήματα έχω (και με RR και με Temasek). Πρώτον δεν μπορώ στο drop down menu να προσθέσω toggle για το 4G (ενω το δειχνει και παταω add) με αποτέλεσμα να πρέπει να πηγαινω settings ή να κατεβασω toggles widget. Δεύτερον η μπαταρία. Οτι και να κάνω με διαφορετικούς kernels με ολα greenified και η μπαταρία φεύγει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Αντε με πριζωσατε...και εγω δοκιμαζω RRM απο το πρωι :P CM spen addon spen toolbox Squid Evernote Καποιο αλλο app για αντιστοιχο το NOTE? ειχα καιρο να παιξω με cyanogen.Εχει πολλες ρυθμισεις και παει σφαιρα.απλετη ram παντοτε βλεπω. ΕDIT: το βαζω να φορτισει και μουη βγαζει αργη φορτιση.καμια ιδεα? Επισης στη μπαταρια οταν πας εχει λειτουργια μπαταριας.Ισσοροπομενο γρηγορο κτλ . Αυτο τι σημαινει?Profil επιδοσεων? Edited May 11, 2016 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Η ρομ κατά τα άλλα είναι άψογη και δεν την αλλάζω.... Απλά μες τη νύχτα ακόμα και στο πιο χαμηλό ακούγεται πολύ έντονα.... "Τι θα γίνει χριστιανέ μου, θα το χαμηλώσεις?" Άντε τώρα να τους πεις ότι δε χαμηλώνει.... :lol::lol::lol: Αυτό το έκανε σε ενός φίλου το οποίο είχα πειράξει και λύθηκε το πρόβλημα απλά αναβαθμίζοντας σε νεότερο έκδοση τη ρομ. Με το μαμά κερνελ. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπερα, λειτουργιες note ποιες εχεις? ευχαριστω Χμμ..δυστυχώς καμία.. Μόνο το πενάκι δουλεύει (με την squid εφαρμογή), και για να καταλαβαίνει πότε βγαίνει το πενάκι και πότε μπαίνει έχω βάλει το note buddy μαζί με το CM Spen add-on. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντε με πριζωσατε...και εγω δοκιμαζω RRM απο το πρωι :P CM spen addon spen toolbox Squid Evernote Καποιο αλλο app για αντιστοιχο το NOTE? ειχα καιρο να παιξω με cyanogen.Εχει πολλες ρυθμισεις και παει σφαιρα.απλετη ram παντοτε βλεπω. ΕDIT: το βαζω να φορτισει και μουη βγαζει αργη φορτιση.καμια ιδεα? Επισης στη μπαταρια οταν πας εχει λειτουργια μπαταριας.Ισσοροπομενο γρηγορο κτλ . Αυτο τι σημαινει?Profil επιδοσεων? Απο apps αυτά έχω βάλει και εγώ. Οσον αφορά την αργή φόρτιση, μου το κάνει και εμένα, αλλα δεν με πειράζει γιατί το φορτίζω βράδυ.Στην μπαταρία τώρα, μάλλον profiles θα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω phronesis 6.5. Είναι πολύ καλή. Απορίες: Το ηχείο, όταν παίζει π.χ. ένα video ή μουσική ακόμα και στην πιο χαμηλή στάθμη παίζει πολύ δυνατά. Είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω αν πειράξω κάτι π.χ. στην εφαρμογή Atmos (ή Beats audio?) Είχα και εγώ αυτό το θέμα και ξαναφλασαρα με soundlive στην επιλογή για ήχο. Με αυτό είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Χμμ..δυστυχώς καμία.. Μόνο το πενάκι δουλεύει (με την squid εφαρμογή), και για να καταλαβαίνει πότε βγαίνει το πενάκι και πότε μπαίνει έχω βάλει το note buddy μαζί με το CM Spen add-on. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο apps αυτά έχω βάλει και εγώ. Οσον αφορά την αργή φόρτιση, μου το κάνει και εμένα, αλλα δεν με πειράζει γιατί το φορτίζω βράδυ.Στην μπαταρία τώρα, μάλλον profiles θα είναι.. για ηχο τι εχεις βαλει? viper? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μη με βάζετε σε πειρασμό!!!! Τι μπαγκς έχει? η κάμερα πως παίζει σε σχέση με τις samsung based roms? Από ταχύτητα φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ γρήγορη λόγω CM.... Μπαταρία? Για βοηθάτε λίγο αν έχετε χρόνο και διάθεση... Και υποθέτω ότι με nandroid buckup αν δε μου αρέσει ξαναγυρνάω σε phronesis, άσχετα ότι η μία είναι CM και η άλλη sumsung based...σε εμενα δεν εχει κανενα bug.καμερα εχω βαλει απο htc και ειναι μια χαρα.απο μπαταρια με idle kernel φορτιζω καθε βραδυ με πολυ χρηση.απο ταχυτητα παει σφαιρα.τις λειτουργιες pen δεν τις χρησιμοποιω ουτως η αλλως αν και υπαρχουν εφαρμογες που τις αντικαθιστουν σε ενα βαθμο,οχι απολυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 σε εμενα δεν εχει κανενα bug.καμερα εχω βαλει απο htc και ειναι μια χαρα.απο μπαταρια με idle kernel φορτιζω καθε βραδυ με πολυ χρηση.απο ταχυτητα παει σφαιρα.τις λειτουργιες pen δεν τις χρησιμοποιω ουτως η αλλως αν και υπαρχουν εφαρμογες που τις αντικαθιστουν σε ενα βαθμο,οχι απολυτα. Όταν λες "έχω βάλει HTC"... γίνεται κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος της ρομ μέσω Aroma installer (αν έχει κάποια τέτοια επιλογή η CM κάτι τέτοιο) ή φλασάρεις κάποιο zip μετά από το φλασάρισμα της ρομ? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ο darkera έβγαλε fix για το Hotspot και WiFi direct και δουλεύει μια χαρά τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Όταν λες "έχω βάλει HTC"... γίνεται κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος της ρομ μέσω Aroma installer (αν έχει κάποια τέτοια επιλογή η CM κάτι τέτοιο) ή φλασάρεις κάποιο zip μετά από το φλασάρισμα της ρομ?οι cm δεν εχουν aroma,φλασαρεις μετα το zip htc camera. επαναφερουν ομως ολες τις εφαρμογες που ειχες πριν ,ενω καποιοες αλλες rom δεν το κανουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) οι cm δεν εχουν aroma,φλασαρεις μετα το zip htc camera. επαναφερουν ομως ολες τις εφαρμογες που ειχες πριν ,ενω καποιοες αλλες rom δεν το κανουν. Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή να κάνω πλήρη επαναφορά των εφαρμογών από TB? Σκεφτόμουν να κατεβάσω τις εφαρμογές από το playstore και τα δεδομένα τους να τα φέρω από το TB. Edited May 12, 2016 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts