gregfrag Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 καλησπέρα παιδιά πως περναμε τον καινουργιο modem και Bootloader απλα τα φλασαρω η κατι αλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παιδιά καλό απόγευμα. Ξέρει μήπως κάποιος να βοηθήσει αν γίνεται να αλλαχθεί η mac address του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORIGINAL_ Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλησπερα εχω ενα θεμα με το note 3 και ενα ασυρματο bluetooth speaker που πηρα προσφατα και θα ηθελα τη βοηθεια σας.Καταρχην το τηλ ειναι μαμα με lolipop 5.0.Μετα το update from kitcat παρατηρησα οτι δεν κλειδωνει το gps.(στο θεμα μου,εχω το jbl speaker,συνδεομαι μεσω bluetooth ολα καλα οσω παιζω μουσικη απο τη media library.Οταν ανοιγω το wi fi για να παιξω live stream or you tube εκει σαν να κανει κολαει και χανεται το wi fi.Μετα απο 1-2 λεπτα ξανασυνδεεται καο διακοπτεται παλι.Εχει κανεισ ιδεα τι μπορει να παιζει? Υ.Γ (Με τα δεδομενα ανοιχτα κανενα προβλημα παιζει απο internet κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 καλησπέρα παιδιά πως περναμε τον καινουργιο modem και Bootloader απλα τα φλασαρω η κατι αλλο;;; Απλά τα φλασαρεις μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Απλά τα φλασαρεις μέσω odin. Μόνο μέσω Odin....... Από recovery δεν γίνεται;;;;; πρέπει να προσέξω κάτι;;;; και που πρέπει να βάλω τα αρχεία;; ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μόνο μέσω Odin....... Από recovery δεν γίνεται;;;;; πρέπει να προσέξω κάτι;;;; και που πρέπει να βάλω τα αρχεία;; ευχαριστώ και πάλι Από recovery μπορούμε να εγκαταστήσουμε μόνο αρχεία με κατάληξη .zip Τον bootloader τον τοποθετούμε εκεί που λέει Bootloader (BL), ανάλογα με την έκδοση του odin και το modem (baseband) εκεί που λέει Phone (CP). Είναι σημαντικό να μπεις σε download mode χειροκίνητα (Volume Down + Home + Power) και όχι μέσα από κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Από recovery μπορούμε να εγκαταστήσουμε μόνο αρχεία με κατάληξη .zip Με TWRP μπορούμε και .img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Με TWRP μπορούμε και .img Σωστό, απλώς είχα στο μυαλό μου τις rom και τα διάφορα mods που κυρίως φλασαρουμε και είναι ειδικου τύπου ζιπαρισμενα αρχεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp60nfd Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημερα με phronesis και civz 1.1.1 το τηλεφωνο ειναι σφαιρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Με TWRP μπορούμε και .img Και πως το κάνουμε αυτο;ποια είναι τα βηματα Μπορω να εγκαταστήσω αρχεία tar.md5 μεσω recovery? Edited February 11, 2016 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημερα με phronesis και civz 1.1.1 το τηλεφωνο ειναι σφαιρα! Και την μπαταρία την καταπινεί. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και πως το κάνουμε αυτο;ποια είναι τα βηματα Μπορω να εγκαταστήσω αρχεία tar.md5 μεσω recovery? Στο TWRP όταν πατήσεις install κάτω δεξιά έχει κουμπάκι που λέει "Images..." To πατάς και μπορείς να φλασάρεις αρχεία με κατάληξη .img Για tar δε νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Από recovery μπορούμε να εγκαταστήσουμε μόνο αρχεία με κατάληξη .zip Τον bootloader τον τοποθετούμε εκεί που λέει Bootloader (BL), ανάλογα με την έκδοση του odin και το modem (baseband) εκεί που λέει Phone (CP). Είναι σημαντικό να μπεις σε download mode χειροκίνητα (Volume Down + Home + Power) και όχι μέσα από κάποια εφαρμογή. Μπορώ να τα κάνω και τα δύο παραστατικα με την μια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μπορώ να τα κάνω και τα δύο παραστατικα με την μια;; Ναι με την μία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ναι με την μία. :) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά μια βοήθεια. Πέρασα την 5.2 phronesis και όταν έχω screen off και δέχομαι μνμ από όλες τις εφαρμογές λέει τον αποστολέα και το κείμενο του μνμ. Παλιά μου έλεγε μόνο ότι έχω μνμ στην τάδε εφαρμογή. Πως το γυριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Από τότε που έβαλα την aryamode 8.1 και τα κενού τα bl και cp την έχει ακούσει το wifi καιρό τώρα. Εκεί που έχει full σήμα εκεί πέφτει μετά κάνει disconnect. .. Μετά ξανά πιάνει full. Και πάω να ξανά περάσω τα bl και cp αλλά στην log list στο odin βγάζει succeed 0 failed 0.γιατι; μήπως δεν τα περνάει; https://www.dropbox.com/s/tkc89a0c4wuvzox/IMG_20160212_003238.jpg?dl=0 Edited February 11, 2016 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Από τότε που έβαλα την aryamode 8.1 και τα κενού τα bl και cp την έχει ακούσει το wifi καιρό τώρα. Εκεί που έχει full σήμα εκεί πέφτει μετά κάνει disconnect. .. Μετά ξανά πιάνει full. Και πάω να ξανά περάσω τα bl και cp αλλά στην log list στο odin βγάζει succeed 0 failed 0.γιατι; μήπως δεν τα περνάει; https://www.dropbox.com/s/tkc89a0c4wuvzox/IMG_20160212_003238.jpg?dl=0 Δοκίμασε να κλείσεις το τηλέφωνο, να βγάλεις την μπαταρία, να την ξαναβάλεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα, να μπεις σε download mode χειροκίνητα και όχι μέσα από κάποια εφαρμογή (αυτό είναι πολύ σημαντικό) και να κάνεις μία ακόμα φορά την διαδιακασία με το odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 https://www.dropbox.com/s/8gu5i5329l6urej/Screenshot_2016-02-12-01-20-03.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/bo6gp0vark72cgp/Screenshot_2016-02-12-01-20-08.png?dl=0 Πλεον καθε μερα χαλαρα τς 6 ωρες οθονη με phronesis 5.2 και civato 1.1.0 με μικτη χρηση 3g/wifi Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δοκίμασε να κλείσεις το τηλέφωνο, να βγάλεις την μπαταρία, να την ξαναβάλεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα, να μπεις σε download mode χειροκίνητα και όχι μέσα από κάποια εφαρμογή (αυτό είναι πολύ σημαντικό) και να κάνεις μία ακόμα φορά την διαδιακασία με το odin. Χειροκίνητα το έκανα και τις άλλες φορές. Ξανά εραστές τους drivers από την αρχή στον υπολογιστή και έστρωσε τελικά. Αλλά το wifi τα ίδια χάλια. Και ήταν μια χαρά πριν βάλω την 8.1 :/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τελικά πέρασα την cm13 του temasek. Η Rom είναι άψογη. Με όλες μου τις εφαρμογές εγκατεστημένες και Greenify όταν ανοίγει το τηλέφωνο έχω ελεύθερα 2.1gb Ram. Πιο γρήγορα δεν μπορεί να πάει. Αύριο θα κάνω και τις ρυθμίσεις του Kernel που έχει ο temasek. Kernel έχω τον μανισιο του temasek και η μπαταρία δείχνει πολύ καλή. Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp60nfd Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και την μπαταρία την καταπινεί. Καλημερα δεν νομιζω..με ανοιχτο wifi-3g ολη μερα και κανονικη χρηση(τηλεφωνα-μηνυματα) με βγαζει ολη μερα.Ουτε με τον idle δεν ειχα τετοια αποτελεσματα και κοιμοταν ορθιο το τηλεφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Χειροκίνητα το έκανα και τις άλλες φορές. Ξανά εραστές τους drivers από την αρχή στον υπολογιστή και έστρωσε τελικά. Αλλά το wifi τα ίδια χάλια. Και ήταν μια χαρά πριν βάλω την 8.1 :/ Προσωπικά από τότε που βγήκε η πρώτη κινέζικη lolipop εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν έχω αλλάξει bootloader και modem και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις άλλα προγενέστερα ή μεταγενέστερα modem και bootloader άλλων firmware, αν υποθέσουμε ότι φταίνε αυτά για την κακή σύνδεση. Βάζοντας την 8.1 ή οποιαδήποτε άλλη rom δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάζεις και τα bootloader/modem, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τελικά πέρασα την cm13 του temasek. Η Rom είναι άψογη. Με όλες μου τις εφαρμογές εγκατεστημένες και Greenify όταν ανοίγει το τηλέφωνο έχω ελεύθερα 2.1gb Ram. Πιο γρήγορα δεν μπορεί να πάει. Αύριο θα κάνω και τις ρυθμίσεις του Kernel που έχει ο temasek. Kernel έχω τον μανισιο του temasek και η μπαταρία δείχνει πολύ καλή. Μπράβο. Έχει καθόλου θέματα ? Θέλω να την περάσω αλλά μέχρι τώρα διάβαζα στο xda οτι έχει θεματακια. Το gps λειτουργεί?. Αν δεν σου κάνει κόπο κάνε μου ενα review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Προσωπικά από τότε που βγήκε η πρώτη κινέζικη lolipop εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν έχω αλλάξει bootloader και modem και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις άλλα προγενέστερα ή μεταγενέστερα modem και bootloader άλλων firmware, αν υποθέσουμε ότι φταίνε αυτά για την κακή σύνδεση. Βάζοντας την 8.1 ή οποιαδήποτε άλλη rom δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάζεις και τα bootloader/modem, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Βρήκα στο xda πιο πρόσφατα. Τέλη Γενάρη δηλαδή. Σαν να έστρωσε μου φαίνεται επιτέλους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts