mefistofelis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Χρειάζεται να ρυθμίσουμε τίποτα στο idle kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ποια η γνώμη σας για την Norma Rom ?? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν και καθυστερημένα (άτιμη ίωση) επιβεβαιώνω κι εγώ τις επανεκκινήσεις με τον kernel του civato. Δεν ξέρω ποια από τις ρυθμίσεις του φταίει όμως τον ξηλωσα και γύρισα στον idle 6.6.5 που μου φαίνεται και αρκετά γρήγορος και πολύ σταθερός. Βέβαια στο antutu υστερεί συγκριτικά με τον ρυθμισμένο civz αλλά το τι λέει το antutu δεν με νοιάζει. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Ποια η γνώμη σας για την Norma Rom ?? Εγώ που είχαδοκιμάσει την v20 είχε θέματα και επειδή τις έχω δοκιμάσει όλες τις port roms επιστρέφω στην phronesis v3 όπου με τις αλλαγές που έχω κάνει με αρχεία από την v4.1 ( την εφαρμογη του τηλεφώνου και των επαφων με την καινουργια εκδοση του snote και διαφορα αλλα )είναι τέλεια πάει σφαίρα και είναι πλήρως ελληνική μια αλλαγή θέλω να δοκιμάσω με την αλλαγή του SMART Manager από την έκδοση v5.1 και θα την ανεβάσω εδώ Edited February 2, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παντός εγώ κανένα θέμα με σιβατο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο δεν έχω αλλάξει τίποτα σε ρυθμίσεις τον έχω όπως ακριβώς τον δίνει και πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65054703&postcount=8067 δεν μπορω να βρω το πρωτο που γραφει DVFS Lock Enabled help παιδια!!! Edited February 2, 2016 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65054703&postcount=8067 δεν μπορω να βρω το πρωτο που γραφει DVFS Lock Enabled help παιδια!!! Dvfs control και συρε να ειναι ενεργο..απο idle 6.7.0 τον δοκιμασε κανεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Dvfs control και συρε να ειναι ενεργο..απο idle 6.7.0 τον δοκιμασε κανεις; στο kernel adiutor δεν το βρησκω καπου η ειναι ξεχωριστο app? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 στο kernel adiutor δεν το βρησκω καπου η ειναι ξεχωριστο app? Cpu ειναι η 3η καρτελα αν δεν κανω λαθος Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Cpu ειναι η 3η καρτελα αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει τετοια επιλογη στη καρτελα cpu Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κάποιες επιλογές δεν υπάρχουν στην εφαρμογή του playstore. Πρέπει να περάσεις τον kernel του civato ώστε να μπει η τροποποιημενη έκδοση της εφαρμογής που έχει όλες τις επιλογές. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Αυτόν έχω βάλει Civz 1.1.0 Αν πρέπει να βάλω άλλον στείλτε ένα λινκ ok τελικα ξαναφλασαρα τον kernel και οι ρυθμισεις εμφανιστηκαν! Edited February 3, 2016 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παίδες χρησιμοποιεί κάποιος AOSP rom; Την θέλω για έναν φίλο. Δοκίμασα temasek 13 και resurrection remix αλλά και στις 2 έχει τρελό battery drain. Μπαταρία εργοστασιακή (καινουρια) με default kernels. Τα πάντα greenfield εκτός από viber και messenger. Χρησιμοποιει πολύ το 4g οπότε είναι λογικό να καίει αλλά ακόμα και στο σπίτι χάνει πολύ γρήγορα μπαταρία. Θέλω αν ξέρει κάποιος να προτείνει rom kernel και πιθανές ρυθμίσεις/fix. ΥΓ. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ αλλά στα toggles ενώ έχει να προσθέσω για Lte δεν το προσθέτει με αποτέλεσμα στο σπίτι να πρέπει να μπαίνει Settings για να το κλείσει. Μπορούμε να κάνουμε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παίδες χρησιμοποιεί κάποιος AOSP rom; Την θέλω για έναν φίλο. Δοκίμασα temasek 13 και resurrection remix αλλά και στις 2 έχει τρελό battery drain. Μπαταρία εργοστασιακή (καινουρια) με default kernels. Τα πάντα greenfield εκτός από viber και messenger. Χρησιμοποιει πολύ το 4g οπότε είναι λογικό να καίει αλλά ακόμα και στο σπίτι χάνει πολύ γρήγορα μπαταρία. Θέλω αν ξέρει κάποιος να προτείνει rom kernel και πιθανές ρυθμίσεις/fix. ΥΓ. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ αλλά στα toggles ενώ έχει να προσθέσω για Lte δεν το προσθέτει με αποτέλεσμα στο σπίτι να πρέπει να μπαίνει Settings για να το κλείσει. Μπορούμε να κάνουμε κατι;εχω την remix 12,1 με kernel idle και απο μπαταρια παει παρα πολυ καλα.ειχα και την temasek 12,1 με τον idle,και δεν ειχα θεματα με μπαταρια.ισως με την 13 να τρωει μπαταρια.η επειδη εχεις stock kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 εχω την remix 12,1 με kernel idle και απο μπαταρια παει παρα πολυ καλα.ειχα και την temasek 12,1 με τον idle,και δεν ειχα θεματα με μπαταρια.ισως με την 13 να τρωει μπαταρια.η επειδη εχεις stock kernel. Κανεις κάποιες ρυθμίσεις στον idle ή τον αφήνεις ως έχει; Να δοκιμάσω αν είναι την 13 με αυτόν αλλιώς να βάλω την 12,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 εχω την remix 12,1 με kernel idle και απο μπαταρια παει παρα πολυ καλα.ειχα και την temasek 12,1 με τον idle,και δεν ειχα θεματα με μπαταρια.ισως με την 13 να τρωει μπαταρια.η επειδη εχεις stock kernel. Για το s pen τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς γιατί θέλω να βάλω καθαρό Android αλλά με κολλάει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κανεις κάποιες ρυθμίσεις στον idle ή τον αφήνεις ως έχει; Να δοκιμάσω αν είναι την 13 με αυτόν αλλιώς να βάλω την 12,1δεν εχω πειραξει ρυθμισεις του kernel.θα σου ελεγα να βαλεις κατευθειαν 12,1.με την 13 νομιζω ακομα εχουν θεματακια. ενα αλλο να σου πω,με την temasek δεν ειχα ηχο ειδοποιησεων στα sms.γιαυτο εβαλα την remix που ειναι καθ ολα αψογη. Για το s pen τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς γιατί θέλω να βάλω καθαρό Android αλλά με κολλάει αυτόπρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη CMSPen add-on. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 δεν εχω πειραξει ρυθμισεις του kernel.θα σου ελεγα να βαλεις κατευθειαν 12,1.με την 13 νομιζω ακομα εχουν θεματακια. ενα αλλο να σου πω,με την temasek δεν ειχα ηχο ειδοποιησεων στα sms.γιαυτο εβαλα την remix που ειναι καθ ολα αψογη. πρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη CMSPen add-on. Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Σημερα εβαλα phronesis 5.1 και επειδη ο idle ηταν χαλια εβαλα civato χωρις να Κανω καποια ρυθμιση και παει σφαιρα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αν και είχα θέματα με τον civz τελικά τον ξαναπερασα χθες βράδυ με όλες τις ρυθμίσεις. Όντως ο idle φαίνεται πολύ αργός άμα έχεις δοκιμάσει civz! Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αν και είχα θέματα με τον civz τελικά τον ξαναπερασα χθες βράδυ με όλες τις ρυθμίσεις. Όντως ο idle φαίνεται πολύ αργός άμα έχεις δοκιμάσει civz! Αργος και η ραμ φτανει στα 200mb και παει τραγικα αργα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αργος και η ραμ φτανει στα 200mb και παει τραγικα αργα..Για αυτό λέω ότι σε κάθε συσκευή, ρομ κερνελ έχουν άλλο αποτέλεσμα . Σε εμένα κάτω από 900 δεν πέφτει,δες στο βίντεο πόσες εφαρμογές είναι πίσω. Αν και είχα θέματα με τον civz τελικά τον ξαναπερασα χθες βράδυ με όλες τις ρυθμίσεις. Όντως ο idle φαίνεται πολύ αργός άμα έχεις δοκιμάσει civz!Για το αργός που λες στο βίντεο το πάω σιγά για προλάβεις τα νούμερα. Εγώ επειδή είχα πρώτα idle και μετά έβαλα CivZ κατάλαβα ότι ο idle είναι πιο εκρηκτικος και ο civz πιο ομαλός. https://www.dropbox.com/s/i2wygos883hujki/2016-02-04-19-15-59_screenRecording.mp4?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Για αυτό λέω ότι σε κάθε συσκευή, ρομ κερνελ έχουν άλλο αποτέλεσμα . Σε εμένα κάτω από 900 δεν πέφτει,δες στο βίντεο πόσες εφαρμογές είναι πίσω. Για το αργός που λες στο βίντεο το πάω σιγά για προλάβεις τα νούμερα. Εγώ επειδή είχα πρώτα idle και μετά έβαλα CivZ κατάλαβα ότι ο idle είναι πιο εκρηκτικος και ο civz πιο ομαλός. https://www.dropbox.com/s/i2wygos883hujki/2016-02-04-19-15-59_screenRecording.mp4?dl=0 Τι μπαταρια εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μενιο στο δικό μου τηλέφωνο ο idle προκαλεί σοβαρές καθυστερήσεις κυρίως όταν πρέπει το κινητό να ξυπνήσει. Επίσης με τον idle μου εμφανίστηκε πάλι το fc του system ui! Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπες. Κάθε συσκευή είναι μοναδική. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τς επόμενες μερες θα βγει η v5.2 απο phronesis με μικρο αλλαγες και βασικο κερνελ του civato 1.1.0 ο οποιος αμα δεν πειραξεις τιποτα δεν κανε επανεκκινηση κατι το οποιο ο civato ειπε οτι θα το διορθωσει μολις βρει χρονο.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts