tsiv Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τι δεν βρίσκεις πουθενά... στην προηγούμενη σελίδα είναι... έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εγώ δεν έχω κάποια καθυστέρηση ανοίγουν κανονικά. BL CP νομίζω ότι είναι από τα τελευταία https://www.dropbox.com/s/drq2lpqmsyfpe72/Screenshot_2016-01-27-09-55-04.png?dl=0 Βαλε CivZ dpi έχω 420 αλλά αυτά είναι γούστα όσο θέλεις δοκίμασε. Λες να αλλαξω modem και bootloader;;επειδη εχω και του αδερφου μου το note 3 το οποιο ειναι τελειως απλο με εναν nova launcher και το βλεπω τα παντα τα ανοίγει πιο γρηγορα απο μενα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Λες να αλλαξω modem και bootloader;;επειδη εχω και του αδερφου μου το note 3 το οποιο ειναι τελειως απλο με εναν nova launcher και το βλεπω τα παντα τα ανοίγει πιο γρηγορα απο μενα..Όχι και του αδελφού μου που το κάναμε root μετά από δύο χρόνια που το είχε, πιο γρήγορα πάει με μαμά ρομ. Τα δικά μας είναι φορτωμένα, πιστεύω για να δεις διαφορά πρέπει να βάλεις μαμά ρομ και φτου από την αρχή. Εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όχι και του αδελφού μου που το κάναμε root μετά από δύο χρόνια που το είχε, πιο γρήγορα πάει με μαμά ρομ. Τα δικά μας είναι φορτωμένα, πιστεύω για να δεις διαφορά πρέπει να βάλεις μαμά ρομ και φτου από την αρχή. Εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Ουτε εγω προκειται να μπω απλα μου εκανε εντυπωση γιατι περιμενα οτι με το root θα πηγαινει ακομα πιο γρηγορα και ειδικα με 5.1.1 και να πω την αληθεια αργει να μου ανοιξει ωρες ωρες καποιες εφαρμογες.. διαβαζα πριν ενα αρθρο ποσα iphone εχουν εγκατεστημενο το λογισμικο 9.0 και πανω και ποσα android εχουν εγκατεστημενο το MM..χαος..MM εχουν μολις το 0,7% πηγη:http://www.iphonehellas.gr/59942/ios9-usage-percentage/ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ...απλα μου εκανε εντυπωση γιατι περιμενα οτι με το root θα πηγαινει ακομα πιο γρηγορα και ειδικα με 5.1.1 και να πω την αληθεια αργει να μου ανοιξει ωρες ωρες καποιες εφαρμογες.. Παιδιά μην ξεχνάτε ότι όλες οι 5.1.1 rom είναι port άλλων συσκευών και μάλιστα του note 5 που είναι άλλο τηλέφωνο με άλλο hardware και μάλιστα 64μπιτο. Είναι λογικό λοιπόν στο δικό μας τηλέφωνο οι ρομ αυτών των συσκευών να έχουν λιγότερα ή περισσότερα θεματάκια. Προσωπικά δοκίμασα δύο διαφορετικές εκδόσεις της phronesis αλλά ξαναγύρισα πίσω σε aryamod που βασίζεται σε "μαμά" ρομ και όλα λειτουργούν άψογα και γρήγορα. Θα περιμένω να βγεί επίσημη 5.1.1 για το τηλέφωνό μας για να την δοκιμάσω. Αν πάλι δεν βγει κανένα πρόβλημα, αφού το τηλέφωνο είναι σκέτη απόλαυση και δεν το χορταίνω ακόμα και μετά από 1,5 χρόνο που το έχω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Idle kernel 7 https://idlekernel.com/note5port/v7.0.0_2016_01_27/ Για μόντεμ και μπουτλοαντερ τα τελευταία τα έχει στο xda στη ρομπότ του phronesis στο δεύτερο ποστ τα έβαλα και το απόγευμα θα βάλω και την 5.1 να δω ... διαβαζα πριν ενα αρθρο ποσα iphone εχουν εγκατεστημενο το λογισμικο 9.0 και πανω και ποσα android εχουν εγκατεστημενο το MM..χαος..MM εχουν μολις το 0,7% πηγη:http://www.iphonehellas.gr/59942/ios9-usage-percentage/ Αν και εκτός θέματος είναι τραγικό αυτό. Edited January 27, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά μην ξεχνάτε ότι όλες οι 5.1.1 rom είναι port άλλων συσκευών και μάλιστα του note 5 που είναι άλλο τηλέφωνο με άλλο hardware και μάλιστα 64μπιτο. Είναι λογικό λοιπόν στο δικό μας τηλέφωνο οι ρομ αυτών των συσκευών να έχουν λιγότερα ή περισσότερα θεματάκια. Προσωπικά δοκίμασα δύο διαφορετικές εκδόσεις της phronesis αλλά ξαναγύρισα πίσω σε aryamod που βασίζεται σε "μαμά" ρομ και όλα λειτουργούν άψογα και γρήγορα. Θα περιμένω να βγεί επίσημη 5.1.1 για το τηλέφωνό μας για να την δοκιμάσω. Αν πάλι δεν βγει κανένα πρόβλημα, αφού το τηλέφωνο είναι σκέτη απόλαυση και δεν το χορταίνω ακόμα και μετά από 1,5 χρόνο που το έχω. :) aryamod χρησιμοποιείς την τελευταία? Για να την περάσω θέλει κανένα κολπάκι , μοντάκι ή κάτι να προσέξω? Επίσης με ποιόν κερνελ σου δουλεύει καλά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 aryamod χρησιμοποιείς την τελευταία? Για να την περάσω θέλει κανένα κολπάκι , μοντάκι ή κάτι να προσέξω? Επίσης με ποιόν κερνελ σου δουλεύει καλά? Ευχαριστώ Ναι την τελευταία έδοση της aryamod (8.1) χρησιμοποιώ. Αν έχεις εμπειρία από εγκαταστάσεις ρομ και ειδικά από aroma installer δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Όλα τα κερνελ που είναι για 5.0 lolipop λειτουργούν σωστά, αλλά κατέληξα σε idle kernel, που σήμερα αναβαθμίστηκε σε 7.0 (αν και προσωπικά είμαι με την έκδοση 6.6.5 ακόμα). Όσο για mods μετά την εγκατάσταση θα βρεις αρκετά μέσα στο "rom control" και μην ξεχάσεις να μπεις και στο "OTA updates" (rom control/useful apps/OTA updates), για κάποια επιπλέον mods και fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Ωραίος ευχαριστώ. Άλλη μία ερώτηση... Βλέπω στους idleKernel δύο εκδόσεις για κάθε update v7.0.0-G-sensorhub_2016_01_27/ v7.0.0_2016_01_27/ To G-sensorhub τί ακριβώς είναι? Ευχαριστώ και πάλι:) Edited January 27, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ωραίος ευχαριστώ. Άλλη μία ερώτηση... Βλέπω στους idleKernel δύο εκδόσεις για κάθε update v7.0.0-G-sensorhub_2016_01_27/ v7.0.0_2016_01_27/ To G-sensorhub τί ακριβώς είναι? Ευχαριστώ και πάλι:) Είναι για ρομ της σειράς Gxxx (όπως για παράδειγμα GOL1), που είναι ασιάτικες (κινέζικες). Δεν αφορά την aryamod που είναι BOJ6, επομένως δεν εγκαθιστάς την G-sensorhub έκδοση, αλλά την άλλη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Είναι για ρομ της σειράς Gxxx (όπως για παράδειγμα GOL1), που είναι ασιάτικες (κινέζικες). Δεν αφορά την aryamod που είναι BOJ6, επομένως δεν εγκαθιστάς την G-sensorhub έκδοση, αλλά την άλλη. :) Ωραίος... Μιά που σε βρήκα :D Το BOJ6 είναι η έκδοση official firmware? H aryamod στηρίζεται στο τελευταίο official? Ευχαριστώ ξανά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Έβαλα την 5.1 και πάλι δεν μου επαναφέρει τις εφαρμογές από το τιτανιουμ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Έβαλα την 5.1 και πάλι δεν μου επαναφέρει τις εφαρμογές από το τιτανιουμ. .. Βάλε πιο παλιό supersu η βάλε το backup στην εξωτερική κάρτα και θα σου κάνει την επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ωραίος... Μιά που σε βρήκα :D Το BOJ6 είναι η έκδοση official firmware? H aryamod στηρίζεται στο τελευταίο official? Ευχαριστώ ξανά... :) Ναι είναι η έκδοση του επίσημου firmware. Δεν είναι το πιο πρόσφατο, αλλά από τα πιο πρόσφατα και ένα από τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μου δώσανε ένα note 3 SM-N9005 με lollipop . Έκδοση βασικού φάσματος N9005XXUGBOJ1 Αριθμό κατασκευής N9005XXUGBOΚ6 Θέλω να το κάνω root να βάλω custom recovery twrp ή cwm και να περάσω rom note 5 port Έχω μπερδευτεί με τόσα note 3 που υπάρχουν . 1.Ένα ling με οδηγό για root 2.Για custom recovery ( ποιο προτείνεται TWRP ή CWM ) 3. Μία καλή rom note 5 port H διαδικασία είναι ??? 1 root , 2 custom recovery , 3 3 wipe 4 Install rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μου δώσανε ένα note 3 SM-N9005 με lollipop . Έκδοση βασικού φάσματος N9005XXUGBOJ1 Αριθμό κατασκευής N9005XXUGBOΚ6 Θέλω να το κάνω root να βάλω custom recovery twrp ή cwm και να περάσω rom note 5 port Έχω μπερδευτεί με τόσα note 3 που υπάρχουν . 1.Ένα ling με οδηγό για root 2.Για custom recovery ( ποιο προτείνεται TWRP ή CWM ) 3. Μία καλή rom note 5 port H διαδικασία είναι ??? 1 root , 2 custom recovery , 3 3 wipe 4 Install rom Αν θες να βάλεις costum Rom βάζεις twrp recovery με odin και μετά φλασαρεις την rom που θες root θα είναι η costum Rom που θα βάλεις οπότε μην κάνεις ρουτ ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καινούριος civz kernel v1.06 https://www.androidfilehost.com/?fid=24391638059057469 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αν θες να βάλεις costum Rom βάζεις twrp recovery με odin και μετά φλασαρεις την rom που θες root θα είναι η costum Rom που θα βάλεις οπότε μην κάνεις ρουτ ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καινούριος civz kernel v1.06 https://www.androidfilehost.com/?fid=24391638059057469Λάθος, πρώτα θα κάνει root το τηλέφωνο, θα βάλει su ,θα δοκιμάσει αν έχει πρόσβαση root και μετά twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ένα ling για το TWRP για odin ? Από εδώ ? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/recovery-twrp-materialized-dark-light-t3153843 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ένα ling για το TWRP για odin ? Από εδώ ? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/recovery-twrp-materialized-dark-light-t3153843Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, δες κάνα βίντεο στο YouTube πχ how root note3 LP Πρέπει να κατεβάσεις τα kies μετά τους drivers στο pc σου να κάνεις τικ και να ξετικαρεις κάποιες επιλογές στο τηλέφωνο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όλα μια χαρά root και TWRP :D Έκανα και ένα backup από το TWRP Από rom ποια προτείνεται για καλή μπαταρία με noet5 port και μια χωρίς port Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ναι είναι η έκδοση του επίσημου firmware. Δεν είναι το πιο πρόσφατο, αλλά από τα πιο πρόσφατα και ένα από τα καλύτερα. Ευχαριστώ φίλε. Μένω υπόχρεος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όλα μια χαρά root και TWRP :D Έκανα και ένα backup από το TWRP Από rom ποια προτείνεται για καλή μπαταρία με noet5 port και μια χωρίς port Καλός μας ήρθες. Βάλε αυτήν είναι εξαιρετική. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3241910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregfrag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) καλησπερα παιδια μολις εβαλα phronesis v5.1 μετα απο darklord και φυσικα μετα απο foul wipe εγκατασταση rom και μετα το fix με τον υπαρχοντα idle kernel και εχω ενα προβλημα δεν μπορω να μπω στο phronesis rom control καμια λυση;;;;και επισης ο ξεκιναει μου βγαζει μηνημα kernel is not seandroid enforcing;;;;; Edited January 27, 2016 by gregfrag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κατεβάζω την 5.1 τώρα, χρειάζεται να περασω και κάποιο φιξ; ερχομαι από v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όχι κανένα φιξ δεν έβαλα εγώ . Και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το τιτανιουμ που λύθηκε και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts