Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Η αυτονομία αυτής της απαράδεκτης 5.0 εκδοσης και η απαραδεκτη συμπεριφορα της μαμας εταιρειας να βελτιωσει το προβλημα ειναι εξωφρενική. Υπαρχει καποια custom rom που να δινει καποια παραπανω αυτονομια; Το χρησιμοποιω επαγγελματικα και ειμαι με ενα φορτιστη στο χερι.... μονιμα.

Για την απόδοση της μπαταρίας ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το kernel παρά η rom.

Κατ'αρχάς στα στατιστικά της μπαταρίας είδες ποιες εφαρμογές σου τρώνε την μπαταρία;

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα Note 3 και θα ηθελα να περασω μια ρομ απο Note 5,να ειναι σαν Note 5 δηλαδη.Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρουτ και custom rom,υπαρχει καποιος να μπορει να με βοηθησει να το κανω.Διαβασα αρκετες φορες αυτα που γραφετε αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.Αν μπορει να με βοηθησει καποιος με οδηγιες βημα βημα.Εκτος αν μπορει καποιος απο Θεσσαλονικη να του το δωσω να το κανει...

Ευχαριστω

Για αρχή ακολούθησε τους οδηγούς που βρίσκονται στα παρακάτω link, για το πως θα γίνεις root (ισχύει για όλα τα stock firmware και όχι μόνο γι'αυτό που αναφέρει εκεί) και όταν θα είσαι έτοιμος μας ενημερώνεις για να μιλήσουμε για το πως περνάς μία custom rom. :)

http://nasirtech.blogspot.gr/2015/05/root-n9005xxugbod6-android-50-stock.html

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3#root

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα κανω οτι ακριβως λεει το πρωτο λινκ ετσι;Αν καταλαβα καλα θελει πρωτα να γινει ρουτ η συσκευη και μετα περνας οποια ρομ θες σωστα;Ρουτ γινεται μια φορα και μετα αλλαζεις μονο ρομ αν θες να ξαναλαξεις σωστα;

Θα κανω οτι ακριβως λεει το πρωτο λινκ ετσι;Αν καταλαβα καλα θελει πρωτα να γινει ρουτ η συσκευη και μετα περνας οποια ρομ θες σωστα;Ρουτ γινεται μια φορα και μετα αλλαζεις μονο ρομ αν θες να ξαναλαξεις σωστα;

Ακριβώς!

Για αρχή λοιπόν πρέπει να γίνεις root και να περάσεις επίσης ένα stock recovery (όπως υπάρχουν stock και custom rom, έτσι υπάρχουν stock και custom recovery). Αν με την διαδικασία του root δεν σου αλλάξει και το recovery, τότε θα πρέπει να το κατεβάσεις και να το περάσεις εσύ χειροκίνητα μέσω odin.

To recovery που μας ενδιαφέρει είναι το TWRP και το κατεβάζεις από εδώ (το thread στους xda είναι εδώ).

Για να μπεις σε recovery mode και να δεις τι recovery έχεις πατάς ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα τα Volume Up+Home+Power.

Οδηγίες για το πως θα περάσεις το recovery μέσω odin υπάρχουν εδώ και

.

Αυτό βέβαια σε περίπτωση που δεν έχει εγκατασταθεί αυτόματα μετά τη διαδικασία του root.

Edited by kouros17

Αφου κανω τη διαδικασια κι γινει ρουτ,μετα πως θα δω ποι recovery εχω?Αφου κανω το συνδιασμο των 3 κουμπιων τι θα πρεπει να βλεπω?

Αφου κανω τη διαδικασια κι γινει ρουτ,μετα πως θα δω ποι recovery εχω?Αφου κανω το συνδιασμο των 3 κουμπιων τι θα πρεπει να βλεπω?

Θα πρεπει να σου εμφανισει το twrp recovery..θα γραφει με το που μπεις twrp

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Το twrp recovery είναι αυτό που βλέπεις στην ιστοσελίδα που σου έστειλα στο προηγούμενο post.

Ωραια,καταλαβα...Μετα τι κανω?

Μετα εισαι ετοιμος να περασεις την rom που θελεις.

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Και πως την περναω,εκει ειναι το θεμα?:O

Θα ηθελα μια καλη ρομ να μην κολλαει απο το Νοτε 5

Για να μη το κάνουμε chat επαναλαμβάνοντας τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις, κάνε αυτό που σου είπαν πριν τα παιδιά και όταν θα είσαι έτοιμος θα σου πουν και πως θα περάσεις κάποια custom rom. Επίσης καλό είναι να διαβάσεις καλά τις οδηγίες που υπάρχουν στα αναφερόμενα λινκ για να κατανοήσεις μόνος σου τι πρέπει να κάνεις.

Ωραια,καταλαβα...Μετα τι κανω?

Κατεβάζεις κατ'αρχάς τη ρομ που σ'ενδιαφέρει. Επειδή δήλωσες ότι σ'ενδιαφέρει μια note 5 port rom, να σ'ενημερώσω ότι αυτές είναι τρεις συνολικά: Η Phronesis, η Dark-Au και η Norma. Η πιο δημοφιλής απ'όλες τόσο εδώ μέσα όσο και στους xda είναι η Phronesis και είναι αυτήν που θα σου πρότεινα να περάσεις.

Πηγαίνεις λοιπόν στο thread της rom στους xda και κατεβάζεις τη ρομ, η οποία είναι ένα zip αρχείο (ότι φλασάρουμε μέσα από recovery είναι αρχεία zip). Μετά την βάζεις είτε στην εσωτερική, είτε ακόμα καλύτερα αν έχεις χώρο στην εξωτερική σου κάρτα (φρόντισε να θυμάσαι την ονομασία του ζιπαρισμένου αρχείου της ρομ, μην το ψάχνεις μετά). Δημιουργείς αν σ'ενδιαφέρει με κάποια εφαρμογή backup (όπως το titanium για παράδειγμα) ένα backup των εφαρμογών και των δεδομένων τους, ώστε να τα επαναφέρεις μετά στην καινούρια σου ρομ και μπαίνεις με τον γνωστό τρόπο (Volume Up+Home+Power) σε recovery mode.

To πρώτο πράγμα που θα κάνεις εκεί είναι ένα full wipe, πριν την εγκατάσταση της ρομ. Επιλέγεις Wipe λοιπόν, μετά advanced wipe και μετά τικάρεις τα εξής (όπως φάινεται και στο screenshot): Dalvik Cache, System, Data, Cache. Μετά πηγαίνεις πίσω, πίσω στο αρχικό μενού και επιλέγεις Install. Βρίσκεις την τοποθεσία που έβαλες το ζιπαρισμένο αρχείο της ρομ και το εγκαθιστάς.

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία βασικά βήματα: Δημιουργία backup των εφαρμογών σου με τα δεδομένα τους, full wipe από recovery, εγκατάσταση της ρομ. Στις περισσότερες ρομ η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα το τηλέφωνο ανοίγει μόνο του (ή επιλέγεις εσύ reboot) και μετά κατεβάζεις την εφαρμογή με την οποία είχες πάρει το backup ώστε να κάνεις επαναφορά πλέον των εφαρμογών με τα δεδομένα τους.

Σε μερικές όμως ρομ όπως αυτή που σου πρότεινα η εγκατάσταση της ρομ δεν ξεκινάει αμέσως, αλλά μετά από έναν εγκαταστάτη (aroma installer) από τον οποίον μπορείς εσύ να επιλέξεις, τι θέλεις να εγκατασταθεί και τι όχι. Επειδή πιθανόν να μην γνωρίζεις τι είναι οι διάφορες επιλογές, θα σου πρότεινα για αρχή να επιλέξεις ότι είναι stock ή recommended, ή τέλος πάντων ότι έχει σαν προεπιλογή. Αφού επιλέξεις ότι θέλεις, ξεκινάει η εγκατάσταση της ρομ και μετά θα σου προτείνει να κάνεις reboot, πράγμα που επιλέγεις. Έχε λίγο υπομονή, γιατί το πρώτο reboot αργεί αρκετά.

Αυτά προς το παρόν. Ένα άλλο πολύ σημαντικό είναι να μάθεις να παίρνεις backup από recovery (το λεγόμενο nandroid backup), το οποίο είναι πάρα πολύ χρήσιμο και αναγκαίο να έχεις, αλλά γι'αυτό θα μιλήσουμε την επόμενη φορά όταν φλασάρεις την πρώτη σου ρομ. Δώσε μας λοιπόν σήμα ότι όλα πήγαν εντάξει και για όποια απορία έχεις μην διστάσεις να ρωτήσεις. :)

http://i.imgur.com/N7SOuFv.png

Edited by kouros17

@john9147 Επειδή μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βγει η καινούργια έκδοση (version 4) της phronesis, αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περάσεις κατευθείαν αυτήν μόλις βγει. Αλλιώς προχωράς άμεσα στην εγκατάσταση αυτής που έχεις επιλέξει.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλησπερα και παλι παιδια.

Λοιπον τα καταφερα και εβαλα τελικα τη ρομ που ηθελα.Θελω 2-3 ερωτησεις μονο...

1)Σε περιπτωση που θελω να βαλω μια αλλη ρομ,η διαδικασια ειναι οτι μπαινω σε recovery κανω full wipe και μετα την περναω οπως περασα και αυτη?Δε χρειαζεται να ξανακανω τα πρωτα βηματα με ρουτ και recovery,σωστα;

2)Αν και πριν περασω τη ρομ εκανα full wipe τα αρχεια εμειναν νομιζω στο κινητο που ειχα,εννοω οι φακελοι.Ειναι φυσιολογικο αυτι?Κατα την εγκατασταση της ρομ δεν αλλαξα κατι οτι ηταν προτινομενο οπως ειπε ο φιλος παραπανω αλλα καπου ειχε dirty install αν θυμαμαι τικαρισμενο και το περασα ετσι,αυτο φταιει?

3)Στη phronesis v3 που περασα,δεν μπορω να μετακινησω ενα apk.Παταω παρατεταμμενα πανω το περνω αλλα δεν μπορω να το βαλω σε αλλη θεση,ειναι ολα οπως μπηκαν αρχικα.Γιατι γινεται αυτο,εχει ρυθμιση καπου?Πρεπει να κατεβασω καποιον αλλον luncher?

Καλησπερα και παλι παιδια.

Λοιπον τα καταφερα και εβαλα τελικα τη ρομ που ηθελα.Θελω 2-3 ερωτησεις μονο...

1)Σε περιπτωση που θελω να βαλω μια αλλη ρομ,η διαδικασια ειναι οτι μπαινω σε recovery κανω full wipe και μετα την περναω οπως περασα και αυτη?Δε χρειαζεται να ξανακανω τα πρωτα βηματα με ρουτ και recovery,σωστα;

2)Αν και πριν περασω τη ρομ εκανα full wipe τα αρχεια εμειναν νομιζω στο κινητο που ειχα,εννοω οι φακελοι.Ειναι φυσιολογικο αυτι?Κατα την εγκατασταση της ρομ δεν αλλαξα κατι οτι ηταν προτινομενο οπως ειπε ο φιλος παραπανω αλλα καπου ειχε dirty install αν θυμαμαι τικαρισμενο και το περασα ετσι,αυτο φταιει?

3)Στη phronesis v3 που περασα,δεν μπορω να μετακινησω ενα apk.Παταω παρατεταμμενα πανω το περνω αλλα δεν μπορω να το βαλω σε αλλη θεση,ειναι ολα οπως μπηκαν αρχικα.Γιατι γινεται αυτο,εχει ρυθμιση καπου?Πρεπει να κατεβασω καποιον αλλον luncher?

1.σωστα

2.αμα εκανες full wipe και την εσωτερική μνημη δεν θα ειχες τίποτα.

3.δεν καταλαβα τι εννοεις

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Για 2 υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είναι έτσι? Δε θα τρέχει σωστά η ρομ η δεν πειράζει?

Στο 3 εννοώ ότι μπαίνοντας στις εφαρμογές και πατάω πάνω δεξιά επεξεργασία δε με αφήνει να μετακίνησώ μια εφαρμογη σε αλλη θεση ειναι στο πλεγμα οπως αρχικα τοποθετηθηκαν.Επισης δε μπορω να κανω φακελους

Στο wipe απο recovery εβαλα αυτα Dalvik Cache, System, Data, Cache

Βασικα οπως ειπα κατα την εγκατασταση της ρομ πατησα οτι ειχε προεπιλεγμενο,δεν αλλαξα κατι.

Ολα τα αλλα τα εκανα καταγραμμα οπως μου ειπε ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα

Μηπως πρεπει να την ξαναπερασω και να μου πειτε τι να επιλεγω κατα την εγκατασταση της

Edited by john9147

Για 2 υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είναι έτσι? Δε θα τρέχει σωστά η ρομ η δεν πειράζει?

Στο 3 εννοώ ότι μπαίνοντας στις εφαρμογές και πατάω πάνω δεξιά επεξεργασία δε με αφήνει να μετακίνησώ μια εφαρμογη σε αλλη θεση ειναι στο πλεγμα οπως αρχικα τοποθετηθηκαν.Επισης δε μπορω να κανω φακελους.

Για το 2 όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είναι έτσι. Στην εσωτερική σου κάρτα αφήνουν διάφορα αρχεία οι εφαρμογές που εγκαθιστάς και παραμένουν εκεί ακόμα και αν απεγκαταστησεις αυτές τις εφαρμογές, γι'αυτό καλό είναι κάπου κάπου να την καθαρίζουμε, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Δεν στο είπα γιατί εκεί μπορεί να βρίσκονται και πολύτιμα αρχεία, όπως τα αρχεία του snote, η ρομ, τα backup σου, διάφορα προσωπικά σου αρχεία, και ισως να τα διεγραφες. Αν έχεις εξωτερική κάρτα και έχεις εξασφαλίσει ότι όλα τα σημαντικά σου αρχεία βρίσκονται εκεί τότε μπορείς να κάνεις wipe και στην εσωτερική σου κάρτα.

Απ, ότι καταλαβαίνω η εγκατάσταση πήγε καλά, εκείνο που απομένει είναι να διαπιστώσεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη ρομ. Επειδή δεν έχω τη συγκεκριμένη ρομ (την δοκίμασα αλλά την άλλαξα επειδή είχα κάποια θεματάκια), δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ'αυτό που ρωτας, αν και ξέρω ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος τρόπος, που είναι θέμα της συγκεκριμένης ρομ. Όποιος έχει την phronesis μπορεί να σε βοηθήσει.

Εκείνο που θα ήθελα απλώς να σου πω είναι για το nandroid backup, αμέσως όταν γυρίσω στο σπίτι. :)

Edited by kouros17

Για το 2 όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είναι έτσι. Στην εσωτερική σου κάρτα αφήνουν διάφορα αρχεία οι εφαρμογές που εγκαθιστάς και παραμένουν εκεί ακόμα και αν απεγκαταστησεις αυτές τις εφαρμογές, γι'αυτό καλό είναι κάπου κάπου να την καθαρίζουμε, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Δεν στο είπα γιατί εκεί μπορεί να βρίσκονται και πολύτιμα αρχεία, όπως τα αρχεία του snote, η ρομ, τα backup σου, διάφορα προσωπικά σου αρχεία, και να τα διεγραφες. Αν έχεις εξωτερική κάρτα και έχεις εξασφαλίσει ότι όλα τα σημαντικά σου αρχεία βρίσκονται εκεί τότε μπορείς να κάνεις wipe και στην εσωτερική σου κάρτα.

Απ, ότι καταλαβαίνω η εγκατάσταση πήγε καλά, εκείνο που απομένει είναι να διαπιστώσεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη ρομ. Επειδή δεν έχω τη συγκεκριμένη ρομ (την δοκίμασα αλλά την άλλαξα επειδή είχα κάποια θεματάκια), δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ'αυτό που ρωτας, αν και ξέρω ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος τρόπος, που είναι θέμα της συγκεκριμένης ρομ. Όποιος έχει την phronesis μπορεί να σε βοηθήσει.

Εκείνο που θα ήθελα απλώς να σου πω είναι για το nandroid backup, αμέσως όταν γυρίσω στο σπίτι. :)

Φιλε μου πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου.Ηταν τοσο αναλυτικα αυτα που εγραφες που το εκανα ευκολα μονος μου.Ελπιζω να βρω και τη λυση να φτιαξω τις εφαρμογες που μαλλον ειναι κατι απλο.

Θα περιμενω τις οδηγιες του οταν βρεις χρονο

Και παλι ευχαριστω

Ελπιζω να βρω και τη λυση να φτιαξω τις εφαρμογες που μαλλον ειναι κατι απλο.

Πρέπει να αλλάξεις τη ρύθμιση του launcher ώστε να μην κάνει αυτόματα την ταξινόμηση των εφαρμογών. Για να το κάνεις αυτό δες παλιότερο μήνυμά μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6421468

Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε κατέβασε το αρχείο zip από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=64078126 Το φλασαρεις από το recovery και κάνει αυτό που περιγράφω στο μήνυμά μου.

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Θα περιμενω τις οδηγιες σου οταν βρεις χρονο.

Το backup από recovery (γνωστό ως "nandroid backup") είναι το πληρέστερο backup που μπορείς να πάρεις. Αποθηκεύει τα πάντα όπως είναι αυτήν την στιγμή στο τηλέφωνό σου (ρυθμίσεις, εφαρμογές, δεδομένα, εμφάνιση, μόντεμ, bootloader, kernel, κυριολεκτικά τα πάντα) και η χρησιμότητά του έγκειται κυρίως σε δύο πράγματα:

1) Σε περίπτωση ας πούμε που για κάποιο λόγο παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στη ρομ που έχεις και κάτι χάνεται, ή παύει να λειτουργεί σωστά, ή ακόμα χειρότερα δεν ανοίγει το τηλέφωνό σου, μπορείς να μπεις σε recovery να κάνεις restore το nandroid backup και να έχεις πάλι λειτουργικό τηλέφωνο

2) Η πιο πρακτική του όμως χρησιμότητα, ειδικά για εμάς τα αρρωστάκια που μας αρέσει να παίζουμε με αλλαγές ρομ, kernel κλπ κάθε λίγο και λιγάκι το nandroid backup αποδεικνύεται πολυτιμότατο, διότι στις δοκιμές που κάνουμε αν κάτι δεν μας αρέσει σε μια ρομ που φλασάραμε, μπορούμε πολύ εύκολα να ξαναγυρίσουμε στην προηγούμενη ρομ που είχαμε μέσα σε λίγα λεπτα, κάτι που μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε όσες ρομ θέλουμε.

Το nandroid backup το δημιουργείς μπαίνοντας recovery, επιλέγοντας backup και τικάροντας τα πάντα από τις διαθέσιμες επιλογές, επιλέγεις το όνομα που θα έχει και το που θέλεις να αποθηκευτεί. Το αλλάζεις μόνο σε περίπτωση που έχεις αρκετό χώρο στην εξωτερική σου κάρτα και θέλεις να το αποθηκεύσεις εκεί, για να μπορείς να κάνεις και wipe στην εσωτερική κάρτα αν χρειαστεί χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να το σβήσεις. Η διαδικασία ξεκινάει και μέσα σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο. Επιλέγουμε reboot system για να ανοίξει το τηλέφωνό μας.

Το backup αυτό σχηματίζεται στον φάκελο TWRP και θα το βρούμε είτε στην εσωτερική μας κάρτα, είτε στην εξωτερική (αν επιλέξαμε την εξωτερική μας κάρτα για αποθήκευση). Καλό είναι να το αντιγράψουμε και στον υπολογιστή μας για να μην χαθεί σε περίπτωση που κάτι πάθει το τηλέφωνό μας ή το διαγράψουμε κατά λάθος από αυτό.Μπορείς να δημιουργήσεις όσα backup θέλεις και όλα θα τα βρεις μέσα στον φάκελο TWRP.

Για να κάνεις επαναφορά αυτού του backup, πηγαίνεις recovery αλλά τώρα επιλέγεις restore. Σου δείχνει τα backup που έχεις δημιουργήσει, επιλέγεις όποιο θέλεις και μέσα σε λίγα λεπτά θα είσαι έτοιμος. Έτσι μπορείς να δοκιμάζεις άφοβα όσες ρομ θέλεις και αν κάτι δεν σου αρέσει σ'αυτήν επιστρέφεις στην προηγούμενη ρομ πανεύκολα.

ένα βίντεο που δείχνει την όλη διαδικασία. Edited by kouros17

aopvet και kouros17

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ.Εκανα αυτο με τις εφαρμογες και ολα κομπλε

Ευχαριστω φιλε kouros17 και για τις οδηγιες

Δουλευω τη νεα ρομ και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απλα δεν ερχονται οι ειδοποιησεις απο yahoo mail και outlook.Τι μπορει να φταιει?

Έβαλα την phronesis (πιο πριν είχα την Darklord N5) αλλά έχω θέμα με το ξυπνητήρι ... Αν χρησιμοποιήσω το στοκ ρολόι όλα καλά. Αν βάλω το Alarm Extreme (το οποίο έχω αγοράσει και θέλω να χρησιμοποιώ λόγω περισσότερων ρυθμίσεων) μετά από κάποια στιγμή παύει να δουλεύει. Εμφανίζει μεν το εικονίδιο στην task bar όταν υπάρχει ενεργή αφύπνιση αλλά μετά απο κάποια ώρα χάνεται. Σαν να κλείνει το app και ενώ στα δικαιώματα της εφαρμογής είναι ενεργό το auto run όταν κάνω reboot . Το ίδιο θέμα είχα και στην Ν5 αλλά όχι στην Arya ή στην S6.

Καμιά ιδέα;

Δημήτρης

Δουλευω τη νεα ρομ και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απλα δεν ερχονται οι ειδοποιησεις απο yahoo mail και outlook.Τι μπορει να φταιει?

Έβαλα την phronesis (πιο πριν είχα την Darklord N5) αλλά έχω θέμα με το ξυπνητήρι ... Αν χρησιμοποιήσω το στοκ ρολόι όλα καλά. Αν βάλω το Alarm Extreme (το οποίο έχω αγοράσει και θέλω να χρησιμοποιώ λόγω περισσότερων ρυθμίσεων) μετά από κάποια στιγμή παύει να δουλεύει. Εμφανίζει μεν το εικονίδιο στην task bar όταν υπάρχει ενεργή αφύπνιση αλλά μετά απο κάποια ώρα χάνεται. Σαν να κλείνει το app και ενώ στα δικαιώματα της εφαρμογής είναι ενεργό το auto run όταν κάνω reboot . Το ίδιο θέμα είχα και στην Ν5 αλλά όχι στην Arya ή στην S6.

Καμιά ιδέα;

Μέσα από το Έξυπνη Διαχείριση -> RAM -> Auto run apps ενεργοποιείς τις εφαρμογές που θέλεις να τρέχουν συνέχεια. Επίσης στο Μπαταρία -> Βελτιστοποίηση εφαρμογών -> Λεπτομέρειες απενεργοποίησε τις εφαρμογές που δε θέλεις να κλείνουν όταν δεν τις χρησιμοποιείς.

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Παιδιά έχω ένα θέμα έχω wind και όταν δεν έχω σε κάποιο μέρος σήμα και με πάρει κάποιος τηλέφωνο με τα όταν ξανά συνδεθεί στο δίκτυο της wind δεν μου έρχονται μηνύματα που να μου λένε ότι είχα τις συγκεκριμένες κλείσεις από την wind μου λένε ότι η υπηρεσία είναι ενεργωποιημενει γιατί το κάνει έχω note 5 port rom

@liam69 Εγώ με Wind και phronesis rom δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις