jrgr Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Εδώ και λίγες μέρες έχω φλασαρει την remix και το μοναδικό θέμα πού έχω είναι ότι δεν μου ανάβει το led στις ειδοποιήσεις.ξέρει κανείς αν είναι bug της rom ? Ειμουν με remix αρκετό καιρό και στα σίγουρα δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα. Η Ρομ ηταν σχεδόν άψογη. Αν δεν βαριέσαι πάντως περνά την temasecks 12.1 με idle kernel όλα τέλεια σε μενα και απο μπαταρία οτι καλύτερο έχω δεί. (Την temasecks 13 την αφήνω για αργότερα ,να σταθεροποιηθεί πρώτα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ειμουν με remix αρκετό καιρό και στα σίγουρα δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα. Η Ρομ ηταν σχεδόν άψογη. Αν δεν βαριέσαι πάντως περνά την temasecks 12.1 με idle kernel όλα τέλεια σε μενα και απο μπαταρία οτι καλύτερο έχω δεί. (Την temasecks 13 την αφήνω για αργότερα ,να σταθεροποιηθεί πρώτα.)θελω να την δοκιμασω αλλα εχει πολλες εκει και δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η καταλληλη για τη συσκευη μου.λες να μην βαλω την 13?εχει θεματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 TA ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Τι γίνεται σε περίπτωση που η συσκευή κλείσει λόγω μη αναμενόμενης επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ζητάει samsung account για να επιβεβαιώσω ότι είναι δικιά μου η συσκευή? Δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ samsung account κι αν έκανα δεν θυμάμαι ούτε αναγνωριστικό που ζητάει ούτε κωδικό. Τι μπορώ να κάνω. Όλα έγιναν στην προσπάθεια ρουτ της συσκευής αφού τα έκανα όλα σωστά(δηλαδή έτσι πιστεύω) μ έβγαλε pass στο οντιν και μετά η συσκευή έκανε ρεσταρτ μόνη της...έκανα κάποιες ρυθμίσεις στην αρχή που ζητάει έφτασα στο σημείο που ζητάει να βάλω λογαριασμό google και αφού τον έβαλα μου έβγαλε μετά αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Βρήκα τελικά ένα βίντεο στο youtube και το επανέφερα όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι πως δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές απο το google play. Ωστόσο κάποιες που είχα εγκατεστημένες τις έχει και λειτουργούν μια χαρά μάλλον επειδή τις είχα στην sd. Με τις υπόλοιπες που δεν κατεβαίνουν τι γίνεται ξέρει κανείς? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Βρήκα τελικά ένα βίντεο στο youtube και το επανέφερα όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι πως δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές απο το google play. Έχεις google account; Όταν πας να κατεβάσεις εφαρμογές σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Έχεις google account; Όταν πας να κατεβάσεις εφαρμογές σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Σε ευχαριστώ φίλε μου για το ενδιαφέρον να βοηθήσεις αλλά με κάποιον τρόπο που ακόμη δεν έχω καταλάβει το έκανα και αυτό. Να 'σαι καλά Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μετά την εγκατάσταση της επίσημης rom το knox flag παρέμεινε ενεργοποιημενο; Γιατί είχαν γράψει παλιοτερα κάποιοι από εξωτερικό πως η αντιπροσωπία μηδένισε το knox flag χωρίς να τους αλλάξει μητρική. Μόνο με αλλαγή rom ή bootloader! Φαντάζομαι ότι έλεγαν ανοησίες γι' αυτό και σε ρωτάω. Οχι το knox παραμενει ενεργοποιημενο ( 0χ1). Και εγω ετσι ξερω οτι μονο με μητρικη μηδενιζει. Αλλα δεν μου ειπε κατι, το περασε κανονικα απ την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) θελω να την δοκιμασω αλλα εχει πολλες εκει και δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η καταλληλη για τη συσκευη μου.λες να μην βαλω την 13?εχει θεματα? Έχω δοκιμάσει όλες τις Ρομ (μιλαμε για πολυ καψιμο) στο xda ειτε aosp ειτε tw και κατέληξα στην temasecks με kernel idle. Είναι η μονη που δεν βρήκα ακόμα bugs. Όλες οι άλλες όλο και κάτι έχουν. Μου βγάζει 6+ ώρες μπαταρία και 49000 antutu. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα, τα παντα σε μένα είναι άψογα. Μην βάλεις ακόμα την 13 έχει θεματακια. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω περιέργεια Αποστόλη να μάθω το κόστος αλλαγής οθόνης. Επίσης αν σου αλλάξουν τη rom σε επίσημη ή όχι. Όταν θα έχεις νεότερα πες μας. Πριν 1.5 μήνα 185€ στο i repair χρονος επισκευής 30 λεπτά. Edited December 7, 2015 by jrgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μετά από δύο μέρες με την SmokkieRom Lite V5 οι εντυπώσεις είναι τέλειες μπαταρία 4+ ώρες οθόνη ενώ στις άλλες note 5 port το πολύ 3 ώρες και στο antutu 44600 και το σημαντικότερο ούτε ένα σφάλμα μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ρε αλάνια υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου στείλει τι αρχείο να βάλω στο odin για να κάνω το ρουτ? Δεν μπορώ να βρω πουθενά. Κάποια που βρήκα και έκανα τη διαδικασία που έβγαζε ερρορ στο odin. Επίσης θέλω να μου πείτε αν παίζει ρόλο η έκδοση odin που χρησιμοποιώ και τι πρέπει να είναι επιλεγμένο στο odin ώστε να κάνω το ρουτ. sm-n9005 32gb lollipop Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Έχω δοκιμάσει όλες τις Ρομ (μιλαμε για πολυ καψιμο) στο xda ειτε aosp ειτε tw και κατέληξα στην temasecks με kernel idle. Είναι η μονη που δεν βρήκα ακόμα bugs. Όλες οι άλλες όλο και κάτι έχουν. Μου βγάζει 6+ ώρες μπαταρία και 49000 antutu. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα, τα παντα σε μένα είναι άψογα. Μην βάλεις ακόμα την 13 έχει θεματακια. .την εβαλα χθες και ειναι πολυ καλη.εχω θεμα παλι με το notification led,δεν αναβει σε καμμια ειδοποιηση,ενω εχω ηχητικες ειδοποιησεις.μηπως ξερεις ποια ρυθμιση να αλλαξω? και αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το link με το idle kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Για τους φίλους της phronesis ο δημιουργός του shinto kernel έδωσε στη δημοσιότητα τον τρόπο για τη διόρθωση του flickering της κάμερας και ο civato έβγαλε νέα έκδοση kernel που περιλαμβάνει αυτό το fix. https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087013153 Όλο και καλύτερα! Edited December 8, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) την εβαλα χθες και ειναι πολυ καλη.εχω θεμα παλι με το notification led,δεν αναβει σε καμμια ειδοποιηση,ενω εχω ηχητικες ειδοποιησεις.μηπως ξερεις ποια ρυθμιση να αλλαξω? και αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το link με το idle kernel. https://idlekernel.com/cm12.1/v6.6.2_2015_11_30/ . Κατέβασε το αντίστοιχο zip για την Ρομ σου και βάλτο απο recovery mode , πριν και μετα που θα το περάσεις κάνε wipe cashe - dalvic cashe . τώρα για το led που δεν σου ανάβει αναρωτιέμαι ακόμα , δεν έχω κανει κάτι στις ρυθμίσεις εγώ . για δες στο μενού μήπως είναι πειραγμενες οι ρυθμίσεις για το led. Έκανες καθαρό install την rom? Δες στο μενου οθόνη και φωτισμός το υπομενού ένδειξη led αν είναι τικαρισμενο. Edited December 8, 2015 by jrgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 https://idlekernel.com/cm12.1/v6.6.2_2015_11_30/ . Κατέβασε το αντίστοιχο zip για την Ρομ σου και βάλτο απο recovery mode , πριν και μετα που θα το περάσεις κάνε wipe cashe - dalvic cashe . τώρα για το led που δεν σου ανάβει αναρωτιέμαι ακόμα , δεν έχω κανει κάτι στις ρυθμίσεις εγώ . για δες στο μενού μήπως είναι πειραγμενες οι ρυθμίσεις για το led. Έκανες καθαρό install την rom? Δες στο μενου οθόνη και φωτισμός το υπομενού ένδειξη led αν είναι τικαρισμενο.φίλε σ ευχαριστώ!δεν ήταν ενεργοποιημένο το led,το ενεργοποίησα και δουλεύει κανονικά!έβαλα και τον kernel και επιτέλους έχω μία rom όπως την ήθελα.μήπως γνωρίζεις ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω από play store για να το s pen? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 την εβαλα χθες και ειναι πολυ καλη.εχω θεμα παλι με το notification led,δεν αναβει σε καμμια ειδοποιηση,ενω εχω ηχητικες ειδοποιησεις.μηπως ξερεις ποια ρυθμιση να αλλαξω? και αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το link με το idle kernel. Παιδιά μιλάτε γι αυτή την ROM? Είναι σωστό το link? Αν όχι ας το δώσει κάποιος please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 φίλε σ ευχαριστώ!δεν ήταν ενεργοποιημένο το led,το ενεργοποίησα και δουλεύει κανονικά!έβαλα και τον kernel και επιτέλους έχω μία rom όπως την ήθελα.μήπως γνωρίζεις ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω από play store για να το s pen? Cm spen addon και θα σου ζητήσει και το note buddy. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μιλάτε γι αυτή την ROM? Είναι σωστό το link? Αν όχι ας το δώσει κάποιος please Για ποια rom μιλάς εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Cm spen addon και θα σου ζητήσει και το note buddy. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ποια rom μιλάς εσύ? Χαχαχαχα. Εχεις δίκιο ξέχασα να κάνω paste το link...Μιλάω γι αυτή: https://s.basketbuild.com/devs/temasek/Samsung%20Galaxy%20Note%203%20-%20HLTE/CM12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Χαχαχαχα. Εχεις δίκιο ξέχασα να κάνω paste το link...Μιλάω γι αυτή: https://s.basketbuild.com/devs/temasek/Samsung%20Galaxy%20Note%203%20-%20HLTE/CM12.1[/quote https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=temasek&dl=temasek/Samsung%20Galaxy%20Note%203%20-%20HLTE/CM12.1/cm-12.1-20151119-UNOFFICIAL-temasek-hlte-V18.6.zip εδώ είσαι. Edited December 8, 2015 by jrgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Πέρασα και εγώ σήμερα την phronesis 3 ! Την βλέπω πολύ πολύ καλή! ! Για να δούμε παρακάτω πες θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Έβαλα την Aryamod 8 αλλά μου κάνει θέματα με το IMAP. Μέσω Gmail μου μπλοκάρει το account στον mail server και δεν λαμβάνω email τοπικά στο PC και μέσα του Mail app κά- νει συνέχεια λούπα όταν φτιάχνω το IMAP account και με ξαναπετά πάλι στην αρχή της διαδικασίας... Δοκιμάζω τώρα την Aryamod 8.1 μπας και αλλάξει κάτι. Διαφορετικά αρχίζω το ψάξιμο με Phronesis κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Έβαλα την Aryamod 8 αλλά μου κάνει θέματα με το IMAP. Μέσω Gmail μου μπλοκάρει το account στον mail server και δεν λαμβάνω email τοπικά στο PC και μέσα του Mail app κά- νει συνέχεια λούπα όταν φτιάχνω το IMAP account και με ξαναπετά πάλι στην αρχή της διαδικασίας... Δοκιμάζω τώρα την Aryamod 8.1 μπας και αλλάξει κάτι. Διαφορετικά αρχίζω το ψάξιμο με Phronesis κτλ. δοκιμασε αυτη πριν πας σε νοτε 5 ρομ και ασταθειες... http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-qs-n9005-lp-t3037655 πιστεψε με θα ενθουσιαστης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Πέρασα σήμερα τον New civato στην phronesis και αρκετές φορές μου ρίχνει τη φωτεινότητα μόνο του. Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα παίδες. Βρίσκομαι σε 7.1 AryaMod. Πως θα πάω στην late χωρίς να χάσω προγράμματα και novalauncher settings? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Καλημέρα παίδες. Βρίσκομαι σε 7.1 AryaMod. Πως θα πάω στην late χωρίς να χάσω προγράμματα και novalauncher settings? Ευχαριστώ. Δημιουργώντας ένα backup με το titanium. Πάρε επίσης ένα backup των ρυθμίσεων του launcher από τον ίδιο τον novalaunher και όταν τον ξαναεγκαταστησεις στην καινούρια ρομ κάνεις επαναφορά (αν και δεν θα χρειαστεί αφού λογικά θα γίνει επαναφορά των ρυθμίσεων από το titanium). Edited December 10, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Πέρασα σήμερα τον New civato στην phronesis και αρκετές φορές μου ρίχνει τη φωτεινότητα μόνο του. Τι παίζει? Είναι γνωστό bug και έχει αναφερθεί στο xda. Ελπίζω να το διορθώσει κάποια στιγμή. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts