Nkatech Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Παιδια εγω που ειμαι με lollipop (5.0) rooted για να βαλω phorensis v3 πρεπει να κανω clean η dirty install? Edited November 30, 2015 by Nkatech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παιδια εγω που ειμαι με lollipop (5.0) rooted για να βαλω phorensis v3 πρεπει να κανω clean η dirty install? Clean install. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 στην phronesis v3 σας λειτουργει η εξυπνη διαχειρηση;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλησπεριζω το φορουμ.νεος κατοχος του note 3.αρκετα ικανοποιημενος.μπορειτε να μου πειτε πως να το ρουταρω?ειμαι σε android 5.0.ευχαριστω πολυ. Ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στα παρακάτω link: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3#root http://nasirtech.blogspot.gr/2015/05/root-n9005xxugbod6-android-50-stock.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 To θέμα της Aryamod είναι πάλι ανοιχτό! Απλά μην περιμένετε τρελή υποστήριξη για κάποιο διάστημα! Έχει κάποια θέματα ο δημιουργός! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Από phronesis v1 se v3 απο ότι κατάλαβα χωρίς clean έτσι?? Όπως είναι από πάνω την περνάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Από phronesis v1 se v3 απο ότι κατάλαβα χωρίς clean έτσι?? Όπως είναι από πάνω την περνάμε? απο ν2 σε ν3 δεν χρειαζεται αλλα εγω εχω προβλημα με την εξυπνη διαχειριση..καλυτερα κανε full wipe Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 απο ν2 σε ν3 δεν χρειαζεται αλλα εγω εχω προβλημα με την εξυπνη διαχειριση..καλυτερα κανε full wipe Οκ ευχαριστώ περιμένω να κατέβει για να την περάσω. Φαντάζομαι έφτιαξε τα θέματα με σήμα κλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Οκ ευχαριστώ περιμένω να κατέβει για να την περάσω. Φαντάζομαι έφτιαξε τα θέματα με σήμα κλπ?? ναι εφτιαξε και ως τωρα δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα..εγω μαλλον θα την ξανα περασω γιατι δεν μου ανοιγει η εξυπνη διαχειριση Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Από μπαταρία πώς πάει σε ώρες οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Εγώ την δοκίμασα χθες το βράδυ αλλά είχα μόνο μια γραμμη σήμα στο κινητό, και οι φωτογραφίες έκαναν δέκα δευτερόλεπτα να καθαρίσουν μετά το τράβηγμα.Και μόνο με αυτά τα δύο θέματα την έβαλα και επέστρεψα στην remix με τριπλάσιο σήμα και καθαρές φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση. Edited November 30, 2015 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ναι εφτιαξε και ως τωρα δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα..εγω μαλλον θα την ξανα περασω γιατι δεν μου ανοιγει η εξυπνη διαχειριση Από arya 8 με clean install, δείχνει να παίζει κανονικά η έξυπνη διαχείριση. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παιδιά λίγο προσοχή μόνο με την Έξυπνη Διαχείριση, και κυρίως στο κομμάτι της RAM, γιατί προσωπικά την πάτησα στην αρχή. Στο "Auto-run apps" δεν ήταν ενεργοποιημένα το viber & to messenger, με αποτέλεσμα να μην μου έρχονται τα μηνύματα αν δεν άνοιγα την εφαρμογή. Το αναφέρω απλά μην τυχόν και την πατήσει κι άλλος σαν εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 εγω αυτο που θελω να ρωτησω..ποιες εφαρμογες πρεπει να επαναφερουμε με το titanium backup για να μην περναω τα email απο την αρχη;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εγώ την δοκίμασα χθες το βράδυ αλλά είχα μόνο μια γραμμη σήμα στο κινητό, και οι φωτογραφίες έκαναν δέκα δευτερόλεπτα να καθαρίσουν μετά το τράβηγμα.Και μόνο με αυτά τα δύο θέματα την έβαλα και επέστρεψα στην remix με τριπλάσιο σήμα και καθαρές φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση. Στην remix με τι πρόγραμμα βγάζεις φωτογραφίες με το stock που έχει η rom η έχεις βάλει του note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εγώ την δοκίμασα χθες το βράδυ αλλά είχα μόνο μια γραμμη σήμα στο κινητό, και οι φωτογραφίες έκαναν δέκα δευτερόλεπτα να καθαρίσουν μετά το τράβηγμα.Και μόνο με αυτά τα δύο θέματα την έβαλα και επέστρεψα στην remix με τριπλάσιο σήμα και καθαρές φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση. Και εγώ μια γραμμή σήμα έχω αλλά δε φένεται να έχει πρόβλημα με τις κλήσεις. Δηλαδή μπορώ να κάνω κλήσεις και δεν μου έχουν κανει παραπονο ότι δεν έχω σήμα η ότι φένεται κλειστό. Μια γραμμή βέβαια είχα και στην αryamod v8 πάλι χωρίς πρόβλημα στις κλησεις Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkatech Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Clean install. Ευχαριστω. Μολις την περασα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 εγω αυτο που θελω να ρωτησω..ποιες εφαρμογες πρεπει να επαναφερουμε με το titanium backup για να μην περναω τα email απο την αρχη;;; Με remix και γενικά με aosp roms η stock κάμερα δεν με ικανοποίησε καθόλου. Είχα αγοράσει παλιότερα την snap camera και είμαι μια χαρά με αυτή. Στην remix με τι πρόγραμμα βγάζεις φωτογραφίες με το stock που έχει η rom η έχεις βάλει του note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Στην remix με τι πρόγραμμα βγάζεις φωτογραφίες με το stock που έχει η rom η έχεις βάλει του note 3δεν μπορεσα να βρω την καμερα της samsung και χρησιμοποιω την android αλλα ειναι πολυ φτωχη σε ρυθμισεις.και την snap δοκιμασα αλλα κατι με χαλαει και με αυτην. Και εγώ μια γραμμή σήμα έχω αλλά δε φένεται να έχει πρόβλημα με τις κλήσεις. Δηλαδή μπορώ να κάνω κλήσεις και δεν μου έχουν κανει παραπονο ότι δεν έχω σήμα η ότι φένεται κλειστό. Μια γραμμή βέβαια είχα και στην αryamod v8 πάλι χωρίς πρόβλημα στις κλησειςετσι οπως τα λες ειναι,ουσιαστικα δεν υπαρχει προβλημα σηματος εστω και με μια γραμμη. απλα εγω οταν βλεπω μια γραμμη σημα με πιανει ανασφαλεια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 δεν μπορεσα να βρω την καμερα της samsung και χρησιμοποιω την android αλλα ειναι πολυ φτωχη σε ρυθμισεις.και την snap δοκιμασα αλλα κατι με χαλαει και με αυτην. ετσι οπως τα λες ειναι,ουσιαστικα δεν υπαρχει προβλημα σηματος εστω και με μια γραμμη. απλα εγω οταν βλεπω μια γραμμη σημα με πιανει ανασφαλεια.:) Εδώ είναι η κάμερα την κανείς εγκατάσταση μέσω recovery https://mega.nz/#!NZtgjICK!pwuPEdCxZYWGPkzLi93zZHnJDndshYDmBnXtttYc65I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 δεν μπορεσα να βρω την καμερα της samsung και χρησιμοποιω την android αλλα ειναι πολυ φτωχη σε ρυθμισεις.και την snap δοκιμασα αλλα κατι με χαλαει και με αυτην. ετσι οπως τα λες ειναι,ουσιαστικα δεν υπαρχει προβλημα σηματος εστω και με μια γραμμη. απλα εγω οταν βλεπω μια γραμμη σημα με πιανει ανασφαλεια.:) Ναι από ότι φένεται δε βγάζει πρόβλημα. Αλλά είναι θέμα ψυχολογικό και οπτικό πιο πολύ. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Που πήγε το εικονίδιο που πατάς και σου βγάζει όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου που συνήθως βρίσκεται κατω κατω κ δεξιά? ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Που πήγε το εικονίδιο που πατάς και σου βγάζει όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου που συνήθως βρίσκεται κατω κατω κ δεξιά? ???? Δεν έχει .έχεις διαλέξει να μην έχει. Πάτα συνεχόμενα το δάχτυλο σου στην αρχική οθόνη μέχρι να σου βγάλει τις ρυθμίσεις μπες μέσα άλλαξε το περιεχόμενο αρχικής οθόνης . Έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Με την καμερα του s6 αμα θελουμε να αλλαξουμε χωρο αποθηκευσης τ κανουμε; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εδώ είναι η κάμερα την κανείς εγκατάσταση μέσω recovery https://mega.nz/#!NZtgjICK!pwuPEdCxZYWGPkzLi93zZHnJDndshYDmBnXtttYc65Iτην εκανα εγκατασταση αλλα μου λεει συνεχεια "η εφαρμογη εχει σταματησει".εκανα και wipe αλλα δεν εφτιαξε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts