Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά στην ποιότητα όπως ήταν είναι και εγώ του νοτε3 έβαλα

Τώρα δεν μπορώ να μπω στο xda από tapatalk έχω κάμποσα προβλήματα πρέπει να βρω χρόνο να την ξαναπερασω

Σχετικά με το xda δεν φταίει η Ρομ που έχεις .έχω κ εγώ το ίδιο θέμα που είμαι σε αλλη Ρομ.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις την πέρασα κι εγώ. Εμφανισιακά είναι άψογη. Για τα άλλα είδομεν. Πάντως Αποστόλη εμένα μου έχει επιλογή για την μπαταρία!☺

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Τα διαφορετικά εικονίδια στην status bar για το wi Fi και το σήμα του δικτύου πως τα αλλάξετε ρε παιδιά;Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή που να τα αλλάζεις.

Οταν παταω τ δεξι κουμπακι τς επιστροφηα δεν αναβει..αμα πατησω για το κλεισιμο εφαρμογων αναβει..λογικα καποιο bug ή εγω δν το εχω βρει..καποιος ν δωσεις οδηγιες και αρχεια για xposed;;;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09.

Edited by truckman

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά στην ποιότητα όπως ήταν είναι και εγώ του νοτε3 έβαλα

Τώρα δεν μπορώ να μπω στο xda από tapatalk έχω κάμποσα προβλήματα πρέπει να βρω χρόνο να την ξαναπερασω

Βρηκα γιατι δεν σου δειχνει την μπαταρια..αμα απενεργοποιησεις την εξυπνη διαχειρηση εξαφανιζει και την μπαταρια..μολις το επαθα και εγω!!!

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Βρηκα γιατι δεν σου δειχνει την μπαταρια..αμα απενεργοποιησεις την εξυπνη διαχειρηση εξαφανιζει και την μπαταρια..μολις το επαθα και εγω!!!

Εσένα το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών είναι στα αγγλικά και μέσα σε αυτά το μενού

Edited by liam69

Είσαι γάτα ρε φίλε.

Μόλις μπήκα για να το γράψω το βρήκα και εγώ μόλις, αλλά το κακό είναι ότι το βρήκα τώρα που ξαναπερασα την ρομ χαχαχαχαχ. Δεν πειράζει τώρα ξέρουμε τι μας γίνετε τουλάχιστον.

Μόλις διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει sview cover. Πείτε μου ότι κάνω λάθος.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Εσένα το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών είναι στα αγγλικά και μέσα σε αυτά το μενού

ναι και μαλλον σε ολους ειναι!!!

Είσαι γάτα ρε φίλε.

Μόλις μπήκα για να το γράψω το βρήκα και εγώ μόλις, αλλά το κακό είναι ότι το βρήκα τώρα που ξαναπερασα την ρομ χαχαχαχαχ. Δεν πειράζει τώρα ξέρουμε τι μας γίνετε τουλάχιστον.

ε δεν πειραζει εκανες και ενα γρηγορο refresh!!!και απο μπαταρια βλεπω καλα παει σχετικα!!!εχω παθει πλακα με την ρομ!!

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Widget για απευθείας κλήση δεν έχει πώς μπορώ να το βάλω

Για επαφη εννοεις;;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Για επαφη εννοεις;;

Για επαφή έχει αλλά για απευθείας κλήση δεν έχει με το που το πατήσεις να κάνει κλήση και κάτι ακόμα πώς μπορώ να αλλάζω τα τραγούδια με την ένταση της φωνής όπως ήταν με την aryamod skip track όταν είναι κλειστή η οθόνη

Edited by liam69

Εμένα δουλεύει κανονικά η s view

Λες να φταίει που η δική μου είναι μαϊμού; Επιπλέον δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις το μενού για την sview. Αν υπάρχει πες μου που είναι σε παρακαλώ.

Διόρθωση

Δούλεψε τελικά αφού την ξεκούμπωσα και την ξανακούμπωσα. Όμως δεν βλέπω να έχει κάπου ρυθμίσεις.

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Αυτο με την βελτιστοποιηση τι ακριβως κανει;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Δυό φορές εγκατάσταση έκανα (με full wipe φυσικά) και στις δυο (και ενόσω η επαναφορά με titanium ήταν σε εξέλιξη μου έβγαλε andorid com phone διακόπηκε και φυσiκά δεν υπήρχε καθόλου σήμα (και έκανα και εγκατάσταση το fix του φίλου παραπάνω για καλύτερο σήμα. Δεν ξέρω τι δεν έκατσε καλά. καμιά ιδέα κανείς?

Α,και κάτι άλλο ρε παιδιά, τα widgets και τους φακέλλους που είχα στον μαμά launcher πως τα επαναφέρω με titanium? (εφόσον σαν εργοστασιακή εφαρμογή δεν παίρνεος backup πριν - ή παίρνεις μόνο γι αυτή?) ? αν όμως κάνω επαναφορά σε αυτή την rom θα μου έχει μετά την πλευρική μπάρα edge?

Edited by artakigeorge

Πως το διορθωνουμε αυτό

Καπου μεσα στ θεμα τους εχει το fix ή το χουν βαλει στην 1η σελιδα

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Είσαι γάτα ρε φίλε.

ναι και μαλλον σε ολους ειναι!!!

ε δεν πειραζει εκανες και ενα γρηγορο refresh!!!και απο μπαταρια βλεπω καλα παει σχετικα!!!εχω παθει πλακα με την ρομ!!

Σαν να πάει πιο γρήγορα με τον κερνελ του πιτσιρίκου http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582/page20

Εχει τρελή αναμονή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63736894&postcount=561

Το έχεις να το ανεβάσεις

Δεν το εγκατεστησα!!αμα μπει επιτελους στο xda και το βρω θα το κατεβασω για να στο στειλω!!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν να πάει πιο γρήγορα με τον κερνελ του πιτσιρίκου http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582/page20

Εχει τρελή αναμονή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63736894&postcount=561

Διαβασα και εγω γι αυτον τν κερνελ αλλα πολυ παράξενο..μηπως χανει τιποτα μηνυματα απο whatsapp πχ;;μενιο εξηγησε μου λιγο τι είναι η βελτιστοποιηση και πως δουλευει!!

Edit:εβαλα τον κερνελ και απο αυριο περισσότερα!!!

Edited by arxontas2323

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Καλημέρα άλλαξα θέμα στο τηλέφωνο κ έβγαλε πάλι το μήνυμα βάλτε κάρτα σιμ. Ενώ είχα περάσει το ζιπ κ είχε στρώσει. Παίζει να έχασε τις ρυθμίσεις η κάθε φορά πρέπει να το ξανά περνάς???

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις