jrgr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά στην ποιότητα όπως ήταν είναι και εγώ του νοτε3 έβαλα Τώρα δεν μπορώ να μπω στο xda από tapatalk έχω κάμποσα προβλήματα πρέπει να βρω χρόνο να την ξαναπερασω Σχετικά με το xda δεν φταίει η Ρομ που έχεις .έχω κ εγώ το ίδιο θέμα που είμαι σε αλλη Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τι modem και bootloader έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μόλις την πέρασα κι εγώ. Εμφανισιακά είναι άψογη. Για τα άλλα είδομεν. Πάντως Αποστόλη εμένα μου έχει επιλογή για την μπαταρία!☺ Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τα διαφορετικά εικονίδια στην status bar για το wi Fi και το σήμα του δικτύου πως τα αλλάξετε ρε παιδιά;Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή που να τα αλλάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Οταν παταω τ δεξι κουμπακι τς επιστροφηα δεν αναβει..αμα πατησω για το κλεισιμο εφαρμογων αναβει..λογικα καποιο bug ή εγω δν το εχω βρει..καποιος ν δωσεις οδηγιες και αρχεια για xposed;;; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited November 9, 2015 by truckman Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Γιατί το τηλέφωνό και τις επαφές μου τα δείχνει στα αγγλικά? Edited November 9, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά στην ποιότητα όπως ήταν είναι και εγώ του νοτε3 έβαλα Τώρα δεν μπορώ να μπω στο xda από tapatalk έχω κάμποσα προβλήματα πρέπει να βρω χρόνο να την ξαναπερασω Βρηκα γιατι δεν σου δειχνει την μπαταρια..αμα απενεργοποιησεις την εξυπνη διαχειρηση εξαφανιζει και την μπαταρια..μολις το επαθα και εγω!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Βρηκα γιατι δεν σου δειχνει την μπαταρια..αμα απενεργοποιησεις την εξυπνη διαχειρηση εξαφανιζει και την μπαταρια..μολις το επαθα και εγω!!! Εσένα το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών είναι στα αγγλικά και μέσα σε αυτά το μενού Edited November 9, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Βρηκα γιατι δεν σου δειχνει την μπαταρια..αμα απενεργοποιησεις την εξυπνη διαχειρηση εξαφανιζει και την μπαταρια..μολις το επαθα και εγω!!! Είσαι γάτα ρε φίλε. Μόλις μπήκα για να το γράψω το βρήκα και εγώ μόλις, αλλά το κακό είναι ότι το βρήκα τώρα που ξαναπερασα την ρομ χαχαχαχαχ. Δεν πειράζει τώρα ξέρουμε τι μας γίνετε τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μόλις διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει sview cover. Πείτε μου ότι κάνω λάθος. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εσένα το εικονίδιο του τηλεφώνου και των επαφών είναι στα αγγλικά και μέσα σε αυτά το μενού ναι και μαλλον σε ολους ειναι!!! Είσαι γάτα ρε φίλε. Μόλις μπήκα για να το γράψω το βρήκα και εγώ μόλις, αλλά το κακό είναι ότι το βρήκα τώρα που ξαναπερασα την ρομ χαχαχαχαχ. Δεν πειράζει τώρα ξέρουμε τι μας γίνετε τουλάχιστον. ε δεν πειραζει εκανες και ενα γρηγορο refresh!!!και απο μπαταρια βλεπω καλα παει σχετικα!!!εχω παθει πλακα με την ρομ!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Widget για απευθείας κλήση δεν έχει πώς μπορώ να το βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Widget για απευθείας κλήση δεν έχει πώς μπορώ να το βάλω Για επαφη εννοεις;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Για επαφη εννοεις;; Για επαφή έχει αλλά για απευθείας κλήση δεν έχει με το που το πατήσεις να κάνει κλήση και κάτι ακόμα πώς μπορώ να αλλάζω τα τραγούδια με την ένταση της φωνής όπως ήταν με την aryamod skip track όταν είναι κλειστή η οθόνη Edited November 10, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μόλις διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει sview cover. Πείτε μου ότι κάνω λάθος. Εμένα δουλεύει κανονικά η s view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Λες να φταίει που η δική μου είναι μαϊμού; Επιπλέον δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις το μενού για την sview. Αν υπάρχει πες μου που είναι σε παρακαλώ. Διόρθωση Δούλεψε τελικά αφού την ξεκούμπωσα και την ξανακούμπωσα. Όμως δεν βλέπω να έχει κάπου ρυθμίσεις. Edited November 10, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Είναι φανταστική το κινητό πάει σφαίρα Edited November 10, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αυτο με την βελτιστοποιηση τι ακριβως κανει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Δυό φορές εγκατάσταση έκανα (με full wipe φυσικά) και στις δυο (και ενόσω η επαναφορά με titanium ήταν σε εξέλιξη μου έβγαλε andorid com phone διακόπηκε και φυσiκά δεν υπήρχε καθόλου σήμα (και έκανα και εγκατάσταση το fix του φίλου παραπάνω για καλύτερο σήμα. Δεν ξέρω τι δεν έκατσε καλά. καμιά ιδέα κανείς? Α,και κάτι άλλο ρε παιδιά, τα widgets και τους φακέλλους που είχα στον μαμά launcher πως τα επαναφέρω με titanium? (εφόσον σαν εργοστασιακή εφαρμογή δεν παίρνεος backup πριν - ή παίρνεις μόνο γι αυτή?) ? αν όμως κάνω επαναφορά σε αυτή την rom θα μου έχει μετά την πλευρική μπάρα edge? Edited November 11, 2015 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πως το διορθωνουμε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πως το διορθωνουμε αυτό Καπου μεσα στ θεμα τους εχει το fix ή το χουν βαλει στην 1η σελιδα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Είσαι γάτα ρε φίλε. Μόλις μπήκα για να το γράψω το βρήκα και εγώ μόλις, αλλά το κακό είναι ότι το βρήκα τώρα που ξαναπερασα την ρομ χαχαχαχαχ. Δεν πειράζει τώρα ξέρουμε τι μας γίνετε τουλάχιστον. Μόλις διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει sview cover. Πείτε μου ότι κάνω λάθος. ναι και μαλλον σε ολους ειναι!!! ε δεν πειραζει εκανες και ενα γρηγορο refresh!!!και απο μπαταρια βλεπω καλα παει σχετικα!!!εχω παθει πλακα με την ρομ!!Σαν να πάει πιο γρήγορα με τον κερνελ του πιτσιρίκου http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582/page20 Εχει τρελή αναμονή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63736894&postcount=561 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καπου μεσα στ θεμα τους εχει το fix ή το χουν βαλει στην 1η σελιδα Το έχεις να το ανεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Το έχεις να το ανεβάσεις Δεν το εγκατεστησα!!αμα μπει επιτελους στο xda και το βρω θα το κατεβασω για να στο στειλω!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν να πάει πιο γρήγορα με τον κερνελ του πιτσιρίκου http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582/page20 Εχει τρελή αναμονή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63736894&postcount=561 Διαβασα και εγω γι αυτον τν κερνελ αλλα πολυ παράξενο..μηπως χανει τιποτα μηνυματα απο whatsapp πχ;;μενιο εξηγησε μου λιγο τι είναι η βελτιστοποιηση και πως δουλευει!! Edit:εβαλα τον κερνελ και απο αυριο περισσότερα!!! Edited November 11, 2015 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημέρα άλλαξα θέμα στο τηλέφωνο κ έβγαλε πάλι το μήνυμα βάλτε κάρτα σιμ. Ενώ είχα περάσει το ζιπ κ είχε στρώσει. Παίζει να έχασε τις ρυθμίσεις η κάθε φορά πρέπει να το ξανά περνάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts