Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλύτερο κερνελ είναι αυτό που θα "κάτσει καλύτερα" στο τηλέφωνό σου. Και αυτό θα το καταλάβεις δοκιμάζοντάς τα ένα-ένα και κρατώντας το καθένα για κάποιες μέρες................

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Προσωπικά ποτέ δεν κλείδωνα πιο γρήγορα δορυφόρους. ..................

Προσωπικά έχω το μόντεμ από την πρώτη lolipop που κυκλοφόρησε εδώ και πολύ καιρό και το κρατάω αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Και μένα κλειδώνει αρκετά γρήγορα, ή τουλάχιστον δεν έχω παράπονο... 5-6 sec κάνει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ελέγχοντάς το με το gps test παρατηρώ ότι συχνά πυκνά ενώ είναι κλειδωμένοι, τους "χάνει" για 0,5-1 sec Και τους ξαναβρίσκει αυτόματα.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά ποτέ δεν κλείδωνα πιο γρήγορα δορυφόρους. Σχεδόν ακαριαία, το πολύ να χρειαστούν 3 δευτερόλεπτα!

Μήπως είχες πιο πρίν κάποια άλλη ρομ που ήταν port κάποιας άλλης (π.χ του galaxy s5);

Πάντως μου κάνει εντύπωση επειδή το διαβάζω σαν πρόβλημα και από άλλους στο νήμα της ρομ στους xda. Ίσως να φταίει το μόντεμ της βάσης που στηρίζεται η aryamod και που το έχει στην πρώτη σελίδα.

Προσωπικά έχω το μόντεμ από την πρώτη lolipop που κυκλοφόρησε εδώ και πολύ καιρό και το κρατάω αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής..

ειχα δοκιμασει για λιγες μερες την darklord note 5 και μια αλλη απο s6,αλλα ειχα διαφορα θεματα και μετα εβαλα aryamod που ολα ηταν οκ,αλλα δεν ειχα gps.

τωρα ειμαι παλι με omega και δυσκολα θα την αλλαξω.

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως εγώ πάνω από 10 μέρες με audax l δεν έχω βρει ούτε ένα μπαγκ εάν απόλυτα ευχαριστημένος με τι κινητό μ

Πάντως εγώ πάνω από 10 μέρες με audax l δεν έχω βρει ούτε ένα μπαγκ εάν απόλυτα ευχαριστημένος με τι κινητό μ

Αυτή η rom έχει στα notification toggle το κουμπί για τον φακό όπως η aryamod και αν έχει στις κλήσεις το κουμπί για call recording

Στα notification toggle

όχι δεν έχει φακό αλλά το έχει σε widget να το βάλεις όπου θες εσύ.

call recording ναι έχει κανονικά

Έχεις εμπειρία και από την άρια 7.3 για να μας πεις ποια είναι καλύτερη και για πιο λόγο κατά τη δική σου άποψη?

Έχεις εμπειρία και από την άρια 7.3 για να μας πεις ποια είναι καλύτερη και για πιο λόγο κατά τη δική σου άποψη?

Να προσθεσω κι εγω πως η αριστη προσεγγιση βαθμολογειται με 8 μοναδες. :Ρ

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Όχι δυστυχώς το κινητό μου αρνητε να συνεργαστεί με την αρια όσες φορές την έχω φλασαρει πάντα κάτι δεν πάει καλά αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή κάθε άλλο απλά σε εμένα δεν λειτουργεί όπως πρέπει ίσως κάποια εφαρμογή που δουλεύω ίσως αυτά που σβήνω από τιτανιουμ δεν ξέρω σχεδόν πάντα μετά από μια μέρα με άρια σταματάνε να μου δουλεύουν οι ρυθμίσεις του κινητού και μου λέει διακοπικαν.

Για τον λόγο όμως ότι αυτό το πρόβλημα το έχω μόνο εγώ δεν μπορώ να πω κάτι κακό.

Κωσταντινε

Θα βάλω 6 στην άρια και 8 στην αουνταξ έτσι γιατί αυτή έχω εγώ στο κινητό μου .χαχαχαχααχαχ

Με arya είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Εντελώς off topic... Έχει βρει κανείς λύση για να παίζει το ote tv on the go σε root συσκευές;

Edit: έδωσε update η arya 7.4

Edited by sirgab

Με arya είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Εντελώς off topic... Έχει βρει κανείς λύση για να παίζει το ote tv on the go σε root συσκευές;

Edit: έδωσε update η arya 7.4

Τι αλλαγές να έχει στην 7.4?

Τι αλλαγές να έχει στην 7.4?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=63585995

Edited by sirgab

Για όσους αγαπάνε τον lean kernel και βαρέθηκαν να περιμένουν καινούργια έκδοση, εδώ και λίγο καιρό ο jcadduono τον αναβαθμίζει συχνά με καλά αποτελέσματα.

https://adduono.com/leankernel/touchwiz-lollipop/v6.4.6_2015_10_28/

Εγώ πάντως έβαλα τον arte97 με temasek cm12.1 με f2fs file system και το κινητό πάει καλύτερα από ποτέ. Με xposed και καμιά 10αρια modules Greenify και βγάζω 5 ώρες με full όλα οθόνη. 1.5 χρόνο μπαταρία έτσι με 1500 φορτισεις. Θα πάρω καμία με κανα 10αρικο από skroutz να βγάζω 7 με 8 όπως παλιά.

Εγώ πάντως έβαλα τον arte97 με temasek cm12.1 με f2fs file system και το κινητό πάει καλύτερα από ποτέ. Με xposed και καμιά 10αρια modules Greenify και βγάζω 5 ώρες με full όλα οθόνη. 1.5 χρόνο μπαταρία έτσι με 1500 φορτισεις. Θα πάρω καμία με κανα 10αρικο από skroutz να βγάζω 7 με 8 όπως παλιά.

Σε αυτή την rom δουλεύει το S Pen ?

Δουλεύει αλλά δεν έχει τις λειτουργίες που σου δίνει η σαμσουνγκ

"δε δουλευει" ;)

Edit: παιδια οταν μιλαμε για spen και ΝΟΤΕ εννοουμε συγκεκριμενα πραγματα.

Ενα απλο stylus δουλευει σε ολα τα touch.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

"δε δουλευει" ;)

Φυσικά και δουλεύει όπως λέει και ο φίλος από κάτω σαν απλό πεν. Αλλά όπως είπα δεν έχει τις λειτουργίες της σαμσουνγκ

Για όσους αγαπάνε τον lean kernel και βαρέθηκαν να περιμένουν καινούργια έκδοση, εδώ και λίγο καιρό ο jcadduono τον αναβαθμίζει συχνά με καλά αποτελέσματα.

https://adduono.com/leankernel/touchwiz-lollipop/v6.4.6_2015_10_28/

Είσαι ωραίος Γιώργο!

Το έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα. Το lean κερνελ είναι για το τηλέφωνό μου το καλύτερο απ'όλα. Πιο smooth απόδοση (το τεστάρω κυρίως στα παιχνίδια γιατί στα υπόλοιπα δεν βλέπεις διαφορά) και πιο καλή μπαταρία. Εννοείται ότι το φλάσαρα αμέσως και εντυπωσιάστηκα με την smooth απόδοσή του. Μένει να το τεστάρω και στην μπαταρία. :)

Είσαι ωραίος Γιώργο!

Το έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα. Το lean κερνελ είναι για το τηλέφωνό μου το καλύτερο απ'όλα. Πιο smooth απόδοση (το τεστάρω κυρίως στα παιχνίδια γιατί στα υπόλοιπα δεν βλέπεις διαφορά) και πιο καλή μπαταρία. Εννοείται ότι το φλάσαρα αμέσως και εντυπωσιάστηκα με την smooth απόδοσή του. Μένει να το τεστάρω και στην μπαταρία. :)

Είναι όντως πολύ καλός και smooth όπως είπες, το μόνο θέμα που πάντα είχα με lean και arter ήταν το Poweramp που δεν διαβάζει την εξωτερική κάρτα μνήμης. Μόνο ο Audax kernel δεν έχει θέμα εκεί.

Ας ελπίσουμε να κάτσει καλά αυτή η έκδοση μέχρι να βγει επίσημα η καινούργια :)

Edited by Gggggas

Στο thread του temasek λεει πως f2fs κάνεις το /data & /data/media. Το system να το κάνω ή θα τα ρημάξω όλα; Επίσης τα settings που δίνει για τον kernel για το faux123 ισχύουν και με τον arter;

Στο thread του temasek λεει πως f2fs κάνεις το /data & /data/media. Το system να το κάνω ή θα τα ρημάξω όλα; Επίσης τα settings που δίνει για τον kernel για το faux123 ισχύουν και με τον arter;

Έκανα και το system εγώ και δεν έχω κανένα θέμα σφαίρα γίνονται τα πάντα. Δουλεύουν κανονικά οι ρυθμίσεις για Kernel στον arte97 έτσι το έχω και εγώ.

Καλησπέρα.

Στα bugs της DarkLord Note 5 Full Port RC2.1 έχει στα bugs "Camera: Video recording blinking". Το blinking το κάνει κατά την εγγραφή;

Στην αναπαραγωγή είναι οκ? Αν είναι μόνο στην εγγραφή και το βλέπεις στην οθόνη, οκ... Δεν είναι και φοβερό....

Υπάρχει και τίποτα άλλο σε bug?

Καλησπέρα.

Στα bugs της DarkLord Note 5 Full Port RC2.1 έχει στα bugs "Camera: Video recording blinking". Το blinking το κάνει κατά την εγγραφή;

Στην αναπαραγωγή είναι οκ? Αν είναι μόνο στην εγγραφή και το βλέπεις στην οθόνη, οκ... Δεν είναι και φοβερό....

Υπάρχει και τίποτα άλλο σε bug?

Το θέμα με το blinking που λες εγώ δεν τον είχα ή δεν το είδα όσο τραβούσα μικρά βίντεο έτσι για δοκιμή.

Με τους τελευταίους κερνελ λύθηκε ,εγώ δεν είδα κάποια διαφορά.

Το χοντρό θέμα είναι ότι κάποια στιγμή προγράμματα που θέλεις να τρέχουν συνέχεια πχ viber κλείνουν μόνα τους και δεν έχεις ειδοποιήσεις.

Μπαταρία είσαι περίπου στις 4ωρες αλλά όλα σφαίρα.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις