konstantinos7 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) To image θα το κάνεις zip. Και θα το φλασαρεις. Έτσι το έκανα πριν λίγες μέρες και περαστικά αμέσως. Το img θέλει Odin. Βρε χρυσε μου βασιλια, δε ρωταω πώς θα κανω το update, μια χαρα το περασα... Δε χρειαζεται odin για το image, εχει ξεχωριστη επιλογη μεσα απο το install. Ρωταω αν μεσα απο το reboot του TWRP μπορεις να κανεις power off. Δεν ειναι κατι σημαντικο, απλα να δουμε αν ειναι καποιο bug. -------------------------- Με τα pico apps δουλεύει το playstore κανονικά? Στη nano εκδοση που λέει για app search τι είναι? Λέω να κάνω μια δοκιμή την temasek, πρεπει να μαζέψω εμπειρίες :Ρ @king #10036 ok ευχαριστώ! Edited September 7, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Βρε χρυσε μου βασιλια, δε ρωταω πώς θα κανω το update, μια χαρα το περασα... Δε χρειαζεται odin για το image, εχει ξεχωριστη επιλογη μεσα απο το install. Ρωταω αν μεσα απο το reboot του TWRP μπορεις να κανεις power off. Δεν ειναι κατι σημαντικο, απλα να δουμε αν ειναι καποιο bug. -------------------------- Με τα pico apps δουλεύει το playstore κανονικά? Στη nano εκδοση που λέει για app search τι είναι? Λέω να κάνω μια δοκιμή την temasek, πρεπει να μαζέψω εμπειρίες :Ρ Λάθος κατάλαβα φίλε μου. Κάνει κανονικά power off αλλά για πιο λόγο το χρειάζεσαι? Ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει μέσα από το recovery. Για gapps βάλε αυτά που πρότεινα στο φίλο παραπάνω και μετά περνάς ότι εφαρμογή θες από το playstore. Βάλε temasek και κάνε και format σε f2fs. Προσωπικά είδα διαφορά από το ext4. Πιο γρήγορα read/write times στην εσωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 παιδιά έχω βάλει την omega.απο σταθεροτητα και ταχυτητα ειναι στο επιπεδο της aryamod.ειναι πιο λιτή σε extra αλλα 'ολα λειτουργουν αψογα. μου εχει κανει εντυπωση γιατι δεν την βλεπω να "παιζει"εδώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) @dimikord o araditsas που γύρισε από τα ξένα... την γούσταρε πολύ την omega... οι υπολοιποι την έχουμε περάσει στο φλου! Edited September 8, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 παιδιά έχω βάλει την omega.απο σταθεροτητα και ταχυτητα ειναι στο επιπεδο της aryamod.ειναι πιο λιτή σε extra αλλα 'ολα λειτουργουν αψογα. μου εχει κανει εντυπωση γιατι δεν την βλεπω να "παιζει"εδώ! Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και εγώ την έχω δοκιμάσει και όντως είναι εξίσου καλή αλλά αυτά τα μικρά έξτρα που δεν έχει δεν την κάνουν τόσο ελκυστική σχετικά με την 7.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Λοιπόν, Πέρασα την τεμασεκ 16.6 Εντάξει έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα... Τόσο γρήγορα κυλάνε όλα που δεν τα προλαβαίνω. Κάποια hot spots που εντόπισα: 1) Εφαρμογή κάμερας πολύ απλή. Μόνο το βασικό δηλαδή, λήψη και ρύθμιση ανάλυσης! @araditsas μάλλον θα σε απογοητεύσει 2) Η ταχύτητα εγγραφής είναι τραγική, αυτό που λέει ο βασιλιάς θα χρειαστεί να γίνει (η μορφοποίηση σε f2fs). Περνούσα 2.5gb (titanium backup) από/προς το pc σε ~2', τώρα με αυτή θέλει 5-8'... 3) Sensors δουλεύουν όλοι, 4) ΙR comple 5) Adaway, greenify comple To SuperSu δεν το βλέπω σαν εφαρμογή στο συρτάρι, αλλά εμφανίζεται στο μενού των ρυθμίσεων... Φυσιολογικό? Η εισαγωγή μου στο android έγινε κατευθείαν με το note 3, οπότε είμαι συνηθισμένος σε TW, με αποτέλεσμα η vanilla έκδοση να μου κάθεται κάπως, αλλα αξίζει μια δοκιμή. Έχω βρει και xposed mod UPSM/emergency Οπότε, δυο-τρία πραγματάκια που χρησιμοποιούσα με το S-pen να μπορέσω να βρω ίσως μείνω εδώ! Οπότε ζητάω να μου πείτε για εφαρμογές όσο πιο κοντά στις TW roms, για τα παρακάτω! Active notes (εντάξει όχι τόσο active, αλλα με pen γραφή?) Multiwindow? Dialer-Messages των Νοτε... (Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΩ, ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΩ ΜΕ EDIT) Δεν θα δεις διαφορά αν αλλάξεις format. Η αλλαγή στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέσω καλωδίου που οφείλεται τότε? Edited September 8, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 @dimikord o araditsas που γύρισε από τα ξένα... την γούσταρε πολύ την omega... οι υπολοιποι την έχουμε περάσει στο φλου! Είναι η μόνη Ελληνική, απλή αλλά σταθερή αξία πάντα. Σε ευχαριστώ για το ρεβιου με έβγαλες από τον κόπο του φλασαρισματος γιατί η κάμερα είναι δουλειά για εμένα. Θα περιμένω καμία νέα σε στιλ ΝΟΤΕ5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για κάμερα παιδιά με το camera zoom fx έχεις πολύ καλές επιλογές για να βγάλεις καλές φωτογραφίες. Αξίζει μια δοκιμή. Η stock που έχει ναι δεν αξίζει. Το supersu πρέπει να το φλασαρεις για να έχεις ρουτ. Με f2fs πέρασα 5gb στην εσωτερική σε 4-5 λεπτά. Σίγουρα αρκετά καλύτερο από το ext4. Υπάρχει και θέμα στο xda που συγκρίνει ext4 με f2fs. Για multiwindow υπάρχει το xmultiwindow αλλά δεν δουλεύει στη Lolipop. Υπάρχουν και κάποια ακόμα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Το καλύτερο multiwindow το έχει η x Note που έμεινε στην kk. Για spen λειτουργίες τσέκαρε τα mods από xposed. Για να βαλεις xposed βάζεις το apk και έπειτα φλασαρεις το zip μέσω recovery. Λειτουργεί άψογα και το Greenify με xposed και YouTube adaway. Δεν έχω δοκιμάσει Wanam και gravity box. Όσο για την ταχύτητα απλά δεν συγκρίνεται η CM. Και σε μπαταρία τα πάει περίφημα αν έχεις Greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Δεν μπορω να βρω απο που είναι η επιλογη για f2fs και με εχει ξενερωσει να περιμενω 15 λεπτα για 1γιγα. Δεν ξερω τι φαση... Εκανα wipe γιατι δε θυμομουν αν ανοιγει καποιο μενου μετα, αλλα κολλησε στο ανοιγμα μετα και επρεπε να βγαλω μπαταρια... Ψαχνω και xda αλλα μεσω pc, philz γραφουν.. Για cwm kai twrp δεν εχω βρει ακομα αναλυτικες οδηγιες :/ ---------------------------------------------- edit: δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... Υπάρχει πρόβλημα, κάποια ρύθμιση με τη μεταφορά των φακέλων του Titanium? 7.5γιγα το nandroid πέρασαν κανονικά, σε 8'.. zipara το titanium backup πέρασε κανονικά (1' 980mb), ενώ σαν φάκελος απλός δεν το περνούσε καν. Έλεγε 11λεπτά, αλλά μου έβγαζε και σφάλμα μεταφοράς αρχείου! Edited September 8, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Στην aryamod 7.1 πως εμφανίζεται η ταχύτητα που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν τα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Στην aryamod 7.1 πως εμφανίζεται η ταχύτητα που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν τα δεδομένα Ρυθμίσεις/συσκευή/εμφάνιση/Network traffics. Είναι η τελευταία επιλογή κάτω-κάτω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ρυθμίσεις/συσκευή/εμφάνιση/Network traffics. Είναι η τελευταία επιλογή κάτω-κάτω. :) Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σε μπελάδες μπήκα... :/ Λοιπόν θέλω να κάνω επαναφορά το Nandroid σε Arya (5.0) από την temasek (5.1.1) και μου βγάζει error στο restore των data 85%+ Error 255 Και σα να έχει γεμίσει η μνήμη... Καμιά ιδέα? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Σε μπελάδες μπήκα... :/ Λοιπόν θέλω να κάνω επαναφορά το Nandroid σε Arya (5.0) από την temasek (5.1.1) και μου βγάζει error στο restore των data 85%+ Error 255 Και σα να έχει γεμίσει η μνήμη... Καμιά ιδέα? Σαν έσχατη λύση μπορείς να φλασαρεις μια stock rom μέσω odin αφού πρώτα αποθηκεύσεις τον φάκελο με το backup του twrp στην εξωτερική κάρτα η στον υπολογιστή. Μετά ξαναφλασαρεις το twrp από odin και την aryamod και τέλος κάνεις restore το twrp backup. Edited September 9, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Σε μπελάδες μπήκα... :/ Λοιπόν θέλω να κάνω επαναφορά το Nandroid σε Arya (5.0) από την temasek (5.1.1) και μου βγάζει error στο restore των data 85%+ Error 255 Και σα να έχει γεμίσει η μνήμη... Καμιά ιδέα? το back up που έχεις από το twrp είναι συμπιεσμένο αν ναι να ξέρεις ότι όταν το επαναφέρει το αποσυμπιέζει οπότε αν είναι 5 giga το backup γίνεται περισσότερα giga και ίσως να μην έχεις χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Ξέρει κανείς τι ακριβώς σημαίνει το μήνυμα που μου εμφανίζετε στο boot. Είμαι με OMEGA (Την πέρασα εχτές το απόγευμα) KERNER IS NOT SEANDROID ENFORCING Set Warranty Bit: Kerner https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/20150909_100653.jpg Πρέπει να κάνω κάτι. Το τηλέφωνο φαίνεται να δουλεύει σωστά. Έχω την ρομ 12 ώρες περίπου οπότε δεν είμαι και σίγουρος αν όλα είναι οκ γ'αυτό ρωτάω Edited September 9, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ξέρει κανείς τι ακριβώς σημαίνει το μήνυμα που μου εμφανίζετε στο boot. Είμαι με OMEGA (Την πέρασα εχτές το απόγευμα) KERNER IS NOT SEANDROID ENFORCING Set Warranty Bit: Kerner https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/20150909_100653.jpg Πρέπει να κάνω κάτι. Το τηλέφωνο φαίνεται να δουλεύει σωστά. Έχω την ρομ 12 ώρες περίπου οπότε δεν είμαι και σίγουρος αν όλα είναι οκ γ'αυτό ρωτάω Μην σε ανησυχήσει έτσι βγάζουν όλα τα ρουταρισμένα. Είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 το back up που έχεις από το twrp είναι συμπιεσμένο αν ναι να ξέρεις ότι όταν το επαναφέρει το αποσυμπιέζει οπότε αν είναι 5 giga το backup γίνεται περισσότερα giga και ίσως να μην έχεις χώρο Δίκιο έχεις... Είχα ενεργό τον κάδο ανακύκλωσης στον Es, και κάτι backup που έσβηνα αφού τα περνούσα στον υπολογιστή, πήγαιναν εκεί και μου έπιασαν όλον τον χώρο! Άδειασα χώρο και επανέφερα μια χαρά τηv Arya ------------------------- Μ'άρεσε πολύ η temasek, αλλά χωρίς το πενάκι εγκλωβίζομαι. Τελικά το χρησιμοποιώ περισσότερο απ'όσο πίστευα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Ωραία cm λοιπών και εγώ πολύ καλη όντος πολύ καλή και σφαίρα. Έχει πολλές ρυθμίσεις χάθηκα το omniswitch τι είναι τι κανει? Edited September 9, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Ωραία cm λοιπών και εγώ πολύ καλη όντος πολύ καλή και σφαίρα. Έχει πολλές ρυθμίσεις χάθηκα το omniswitch τι είναι τι κανει? ;) Είναι για το multitasking, κι εγώ τώρα το έψαξα που ρώτησες... Με ενδιέφεραν άλλα όσο δοκίμαζα τη ρομ. Δεν βρήκα και καλές επιλογές spen και ξενέρωσα τελείως! Στο xposed δεν έχει τίποτα! Και από μπαταρία με τη χρήση μου τελικά είμαι στις 4.30-5 ώρες οθόνη ό,τι ρομ/κερνελ κι αν βάλω! Κατέβασε και το θέμα Material Glass... Το πάει σε άλλο επίπεδο εμφανισιακά το μενού! Edited September 9, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και εγώ την έχω δοκιμάσει και όντως είναι εξίσου καλή αλλά αυτά τα μικρά έξτρα που δεν έχει δεν την κάνουν τόσο ελκυστική σχετικά με την 7.2Σαν σταθεροτητα ομως ειναι σαν την ομεγα;; Την εχω 2 μηνες και κανενα προβλημα.. Αν ειναι και ειναι σταθερη χωρις κοληματα να την δοκιμασω... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Σαν σταθεροτητα ομως ειναι σαν την ομεγα;; Την εχω 2 μηνες και κανενα προβλημα.. Αν ειναι και ειναι σταθερη χωρις κοληματα να την δοκιμασω... Έχω Aryamod εδώ και 6 μήνες περίπου από την έκδοση 5.0! Δε με έχει απογοητεύσει! --------------------------------- Καλούδι :) http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 Δουλεύει τέλεια, σε TW rom μιας και χρησιμοποιεί τα active notes! Edited September 10, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 [Δεν βρήκα και καλές επιλογές spen και ξενέρωσα τελείως! Στο xposed δεν έχει τίποτα! Δοκίμασε αν θες και αυτή την επιλογή. Επίσης εφαρμογές όπως Papyrus, Squid, Evernote, One Note κλπ. Γενικότερα έχει επιλογές πάντως. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Έχει επιλογές παιδιά. Η CM είναι η τοπ Rom αυτή τη στιγμή. Χαιρομε που την βάλατε οι περισσότεροι και σας κάλυψε. 1 χρόνο CM έχω και δεν έχω κανένα παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Δοκίμασε αν θες και αυτή την επιλογή. Επίσης εφαρμογές όπως Papyrus, Squid, Evernote, One Note κλπ. Γενικότερα έχει επιλογές πάντως. :-) Ωραιο αυτο... Με βαζεις σε φασαριες ομως παλι :Ρ EDIT: παραηταν καλο για να ειναι free.. Χαα... Θα το ξαναδω οταν σταματησει η υποστηριξη απο τα υπολοιπα! Papyrus, squid εγιναν ενα. Απο σημειωσεις δοκιμασα πολλα... Δε μ'αρεσαν... Πολλες ρυθμισεις, μπλεξιμο λες και ειναι πυρηνικη φυσικη. Με τυπου post it notes θα επρεπε να ειναι απλα! Τελος παντων το ψαξιμο δεν τελειωνει στο android! Edited September 10, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts