agriniopk Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Η ρομ στα προγράμματα έχει ένα εικονίδιο που λέγεται rom control. Θα μπεις μέσα και από εκεί θα παίξεις με κουρτίνα και μπάρα. Δεν έχω arya πλέον και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Ναι το γνωρίζω το πρόγραμμα αλλά από τις ρυθμίσεις που λες δεν ξέρω πώς πρέπει να το ρυθμίσω. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ναι το γνωρίζω το πρόγραμμα αλλά από τις ρυθμίσεις που λες δεν ξέρω πώς πρέπει να το ρυθμίσω. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Rom control > notification panel > ongoing notifications (να ειναι currently shown) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) παιδια καλησπερα εκανα wipe cache partition μεσα απο τονμαμισιο recovery και τωρα που ανοιγει μου λεει συνεχεια (ολα τα προγραμματα που εχω μεσα οτι διακοπηκαν) πχ κοινη χρηση διακοπηκε, widget διακοπηκε, ui διακοπηκε, καιρος διακοπηκε. παταω οκ αλλα βγαινουν συνεχεια αλλα και στο τελος δεν ανοιγει. και μενει μαυρη οθονη πως μπορω να του αλλαξω recovery και να του βαλω το twrp? μια ρομ να του περασω καλη?? χρειαζεται gapps?? μια βοηθεια σας παρακαλω πολυ γιατι ειναι συγγενη μου και το χρειαζεται εγω εχω αλλο τηλεφωνο και απο την εποχη που ειχα το note και note 2 τα ξεχασα σας ευχαριστω edit: Ενταξει παιδια το εκανα. (με ψαξιμο εδω μεσα) :) και περασα το twrp και την rom AryaMod V7.2 ολα καλα . μπορειτε να μου πειτε πως βαζεις xposed για να δουλευει το greenify και καποια αλλα που θελω να του βαλω? και παλι 1000 ευχαριστω Edited September 6, 2015 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ακούγεται ένας ήχος σαν τα παράσιτα του ραδιοφώνου κάθε φορά που κλειδώνω την συσκευή και οταν την ξεκλειδώνω με swipe στην οθόνη. Καθώς επισης όταν είναι σβηστή η οθόνη δεν ανάβει πατώντας το home button αλλά μόνο με το power... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 μπορειτε να μου πειτε πως βαζεις xposed για να δουλευει το greenify και καποια αλλα που θελω να του βαλω? και παλι 1000 ευχαριστω Λοιπον για αρχη να ξερεις πως xposed σε aryamod δε συστήνει ο δημιουργος της (κυριως για wanam που θα τα κανει ολα μπαχαλο αν το βαλεις) Και δευτερον πολλοι λενε (κι εγω μαζι) πως επηρεαζει αρνητικα την αυτονομια. To greenify νομιζω δουλευει και χωρις xposed. Αν παρόλα αυτά θες να το περασεις. ΠΡΩΤΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ NANDROID BACKUP ΑΠΟ TWRP KAI μετα δες εδώ στο install. Απο τα ζιπ κατεβαζεις το πρωτο για φλασαρισμα. Ακούγεται ένας ήχος σαν τα παράσιτα του ραδιοφώνου κάθε φορά που κλειδώνω την συσκευή και οταν την ξεκλειδώνω με swipe στην οθόνη. Καθώς επισης όταν είναι σβηστή η οθόνη δεν ανάβει πατώντας το home button αλλά μόνο με το power... Σε τι ρομ εισαι και τι εκδοση android Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε τι ρομ εισαι και τι εκδοση androidAryaMod 7.2 android 5.0. Είδα ότι κάνει τα παράσιτα κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσω το κουμπί της έντασης είτε για αύξηση είτε για μείωση. Στο αθόρυβο σταματάει φυσικά.. Πειραματιζομαι με 2-3 kernel από χθες και απόψε που έβαλα τον fulgor (αφού τον έβαζα έβγαζα μαζί με 1-2 ακομα) άρχισε να μου κάνει τα παράσιτα.. Ίσως να μην οφείλεται εκεί βέβαια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 AryaMod 7.2 android 5.0. Είδα ότι κάνει τα παράσιτα κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσω το κουμπί της έντασης είτε για αύξηση είτε για μείωση. Στο αθόρυβο σταματάει φυσικά.. Πειραματιζομαι με 2-3 kernel από χθες και απόψε που έβαλα τον fulgor (αφού τον έβαζα έβγαζα μαζί με 1-2 ακομα) άρχισε να μου κάνει τα παράσιτα.. Ίσως να μην οφείλεται εκεί βέβαια. .Η arya έχει την εφαρμογή ViPER4Android μήπως έβαλες καί άλλη εφαρμογή για ήχο και μπερδευτηκαν τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 @dimtsag flashareis tokernel cleaner πριν περασεις νεο κερνελ? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μένιο δεν έχω βάλει άλλη εφαρμογή για ήχο. Κωνσταντίνε ναι το έκανα. Αλλά.... Θέλει κάθε φορά φλασαρισμα ο cleaner πριν περαστεί νέος kernel;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 ... Θέλει κάθε φορά φλασαρισμα ο cleaner πριν περαστεί νέος kernel;;Όχι δεν χρειάζεται. Έβαλα την τελευταία -temasek-hlte-V16.5 γιατί διάβασα ότι έχει καλή μπαταρία ,όντως από το πρωί τα πάει πολύ καλά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Όχι δεν χρειάζεται. Έβαλα την τελευταία -temasek-hlte-V16.5 γιατί διάβασα ότι έχει καλή μπαταρία ,όντως από το πρωί τα πάει πολύ καλά :cool: Πες μας αν αξίζει γιατί έχω ξενερώσει με 4.5 ή 5 ώρες οθόνη μαξιμουμ. Τι ωραία όταν έβγαζα 8 με κιτ κατ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Οταν παιζει με αλλους κερνελ δεν πρεπει να γινεται καποιο wipe? Τα cleaner αυτο δεν κανουν? Παντως απο aroma οταν κανεις εγκατασταση εχει μια επιλογη αν θες να βαλεις custom kernel. Το ειχες επιλεξει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Όχι δεν χρειάζεται. Έβαλα την τελευταία -temasek-hlte-V16.5 γιατί διάβασα ότι έχει καλή μπαταρία ,όντως από το πρωί τα πάει πολύ καλά :cool: Επειδή βάζω CM από την έκδοση 11.1και μετά η 16.5 πραγματικά με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημενο. 4.30 ώρες οθόνη και έχω ακόμα 40% μπαταρία. Το GPS δε κλειδώνει πιο γρήγορα από ποτέ στο endomondo. Πόσο πιο γρήγορη από την darklord είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πες μας αν αξίζει γιατί έχω ξενερώσει με 4.5 ή 5 ώρες οθόνη μαξιμουμ. Τι ωραία όταν έβγαζα 8 με κιτ κατ.11:45 83%. 06:50 83% χε χε επτά ώρες 0%. Βέβαια όλα κλειστά εκτός gsm με αυτό το πρόγραμμα αυτόματα Battery_Widget_Reborn_ https://www.dropbox.com/s/yjnvdmrdc44h5wk/Screenshot_2015-09-07-07-09-45.png?dl=0 Τώρα για οθόνη θα δούμε μετά από δύο τρεις φορτίσεις:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν παιζει με αλλους κερνελ δεν πρεπει να γινεται καποιο wipe? Τα cleaner αυτο δεν κανουν? Πίστεψε με δεν χρειάζεται. Πόσο πιο γρήγορη από την darklord είναι?Σε αρκετά σημεία ενα κλίκ πάνω, εντάξει είναι cm όπως και να το δούμε είναι ελαφριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Είδα πως βγήκε και η 16.6 αλλά θα περιμένω να δω τι λέει. Η καμερα και το βίντεο στην cm πως είναι έχει τα χάλια που είχε ή έχουμε βελτίωση; Και ας μου θυμίσει κάποιος το greenify δουλεύει σε cm? Ποια gaps να βάλω βλέπω έχει δύο διαφορετικά; Πρέπει να βάλω εγώ το supersu η το έχει μέσα; Μενιο έχεις πειράξει ρυθμίσεις κερνελ; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω εξαφανιστεί λίγο και έχω κενά. Edited September 7, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Είδα πως βγήκε και η 16.6 αλλά θα περιμένω να δω τι λέει. Η καμερα και το βίντεο στην cm πως είναι έχει τα χάλια που είχε ή έχουμε βελτίωση; Και ας μου θυμίσει κάποιος το greenify δουλεύει σε cm? Ποια gaps να βάλω βλέπω έχει δύο διαφορετικά; Πρέπει να βάλω εγώ το supersu η το έχει μέσα; Μενιο έχεις πειράξει ρυθμίσεις κερνελ; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω εξαφανιστεί λίγο και έχω κενά. Μια χαρά είναι και κάμερα και βίντεο. Το Greenify δουλευει αψογα Gapps έχει στην πρώτη σελίδα του θέματος της CM. Προσωπικά βάζω τα Micro. Το supersu το φλασαρεις αμέσως μετά τη rom Κερνελ τον πειράζεις με το faux clock. Έχει ρυθμίσεις ο temasek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Με το f2fs είναι κάτι που πρέπει να κάνω εγώ η λάθος κατάλαβα με τα ελάχιστα αγγλικά μου; Τα gaps που λες δεν τα βρήκα μόνο τα bunks dynamic gaps βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Gapps βάζω αυτά https://basketbuild.com/devs/TKruzze/5.1.x%20GApps%20Packages/MODULAR%20-%20Pico%20GApps Και κάθονται άψογα στην CM. Για το f2fs μπες recovery να έχεις το τελευταίο twrp έκδοση 2.8.7.0 και πας wipe advance και κάνεις format τα data/system/cache σε f2fs. Έπειτα Flash τη Rom supersu Gapps και αν θες και xposed v73. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Αν κάνω το φορματ που μου λες θα χάσω κάτι περισσότερο από το φουλ γουαιπ δλδ φώτο και τέτοια θα διαγραφουν; Δεν ξέρω τον εκδώσει twrp που έχω που θα το δω πως θα περάσω την καινούργια με οντιν και αν ναι από που κατεβάζω και που την βάζω στο οντιν Edited September 7, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αν κάνω το φορματ που μου λες θα χάσω κάτι περισσότερο από το φουλ γουαιπ δλδ φώτο και τέτοια θα διαγραφουν; Με το wipe αυτο διαγράφονται τα πάντα εκτός εξωτερικής κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Είπα να περάσω το 2.8.7.0 TWRP και από το Reboot > Power Off μου κάνει reboot στο recovery πάλι! Το κάνει και σε έσας? E ε έρχεταιιι... :Ρ Note 5 port Edited September 7, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Είπα να περάσω το 2.8.7.0 TWRP και από το Reboot > Power Off μου κάνει reboot στο recovery πάλι! Το κάνει και σε έσας? Πως πας να το περάσεις? Κατεβάζεις το zip και το φλασαρεις κανονικά όπως βάζεις μια Rom. Έπειτα κάνεις reboot to recovery και μετά reboot to system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αν κάνω το φορματ που μου λες θα χάσω κάτι περισσότερο από το φουλ γουαιπ δλδ φώτο και τέτοια θα διαγραφουν; Δεν ξέρω τον εκδώσει twrp που έχω που θα το δω πως θα περάσω την καινούργια με οντιν και αν ναι από που κατεβάζω και που την βάζω στο οντινΔεν θα δεις διαφορά αν αλλάξεις format. Ρυθμίσεις κερνελ εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60707433&postcount=13637 Η 16.6 είναι ακόμη πιο γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Πως πας να το περάσεις? Κατεβάζεις το zip και το φλασαρεις κανονικά όπως βάζεις μια Rom. Έπειτα κάνεις reboot to recovery και μετά reboot to system. Με το img έκανα το update όπως λένε οι οδηγίες... Έκανα και reboot recovery, αλλά μετά ήθελα να σβήσει η συσκευή. Δοκίμασε και πες μου. Edited September 7, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Με το img έκανα το update όπως λένε οι οδηγίες... Έκανα και reboot recovery, αλλά μετά ήθελα να σβήσει η συσκευή. Δοκίμασε και πες μου. To image θα το κάνεις zip. Και θα το φλασαρεις. Έτσι το έκανα πριν λίγες μέρες και περαστικά αμέσως. Το img θέλει Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts