christou Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μια χαρά παίζει το screen miroring με lean τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μια χαρά παίζει το screen miroring με lean τουλάχιστον :thanks: Όπως είναι υποθέτω, χωρίς να κάνουμε κάτι..... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγώ είμαι με custom rom αλλά και με την leaked που είπα βάλει δεν είχα κανένα θέμα. Με στοκ και με καστομ κερνελ δούλευε και δουλεύει χώρις ματζουνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγώ είμαι με custom rom αλλά και με την leaked που είπα βάλει δεν είχα κανένα θέμα. Με στοκ και με καστομ κερνελ δούλευε και δουλεύει χώρις ματζουνια Και πάλι ευχαριστώ, λογικά λοιπόν δε θα υπάρχει πρόβλημα γιατί νομίζω ότι εξαρτάται από τον kernel και όχι τη rom Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλημέρα. Με AryaMod 5.3 εδώ και 1 μήνα περίπου παρατηργσηα ότι κράτησα σημείωση με το πενακι αλλά όταν πήγα να τα περάσω στον κατάλογο η να παρω τηλ η το GPS δεν μπορούσε να τα κάνει ανάγνωση έτσι έλεγε. Κανείς άλλος που να το έχει προσέξει Καλο θα ειναι να γραφεις τα συμβολα οχι πολυ κοντα το ενα στο αλλο. Αν οντως το κανεις ετσι, πιθανως ειναι bug της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλο θα ειναι να γραφεις τα συμβολα οχι πολυ κοντα το ενα στο αλλο. Αν οντως το κανεις ετσι, πιθανως ειναι bug της ρομ. Οχι πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο αυτό. Τα γράφω όπως έγραφα παλιά. Απλά θέλω κάποιος με AryaMod να τσεκάρει αν του το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλημέρα. Με AryaMod 5.3 εδώ και 1 μήνα περίπου παρατηργσηα ότι κράτησα σημείωση με το πενακι αλλά όταν πήγα να τα περάσω στον κατάλογο η να παρω τηλ η το GPS δεν μπορούσε να τα κάνει ανάγνωση έτσι έλεγε. Κανείς άλλος που να το έχει προσέξει Όταν λες σημείωση εννοείς να γράφεις κάτι με το action memo? Αν εννοείς αυτό προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ναι action memo και μετά πατάω την επιλογή με τις διακεκομμενες για να κυκλωσω πχ το τηλ και να αποθηκευτεί αλλά δεν. Να κάνω ξανά εγκατάσταση; υπάρχει το apk καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Ναι action memo και μετά πατάω την επιλογή με τις διακεκομμενες για να κυκλωσω πχ το τηλ και να αποθηκευτεί αλλά δεν. Να κάνω ξανά εγκατάσταση; υπάρχει το apk καπου Δοκίμασε πρώτα να κάνεις εκκαθάριση cache και data στην εφαρμογή ενεργό σημείωμα από ρυθμίσεις/διαχείρηση εφαρμογών/ολα, (επανεκκίνηση μετά) και αν δεν γίνει κάτι δοκίμασε wipe cache από recovery. Edited April 30, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μετα το πρόβλημα με το action memo είπα μα κάνω clean install μήπως κ στρώσει. 5 φορές πέρασα ετσι τη ρομ και οταν περνάω το back up titanium και κάνω επανεκινιση μου γράφει ui stopped . Τι γίνεται ; Βαρέθηκα την aryamod μια να δουλεύει κ μια οχι. Θέλω την πιο Γρηγόρη κ ελαφριά που κυκλοφορεί. Ποια ειναι και να έχει υποστήριξη απο τον dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μετα το πρόβλημα με το action memo είπα μα κάνω clean install μήπως κ στρώσει. 5 φορές πέρασα ετσι τη ρομ και οταν περνάω το back up titanium και κάνω επανεκινιση μου γράφει ui stopped . Τι γίνεται ; Βαρέθηκα την aryamod μια να δουλεύει κ μια οχι. Θέλω την πιο Γρηγόρη κ ελαφριά που κυκλοφορεί. Ποια ειναι και να έχει υποστήριξη απο τον dev Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κάτι στην επαναφορά με το titanium σου δημιουργεί πρόβλημα, δε φταίει η Arya. Δοκίμασες το action memo πριν κάνεις επαναφορά το backup? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ναι. Δοκίμασα και δουλεύει πριν το Μπακ απ. Ισως έχεις δίκιο σε αυτο αλλα για το ui stopedd τόσες φορές το ίδιο Μπακ απ βάζω. . Για την ρομ που ζητάω ποια προτείνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Ναι. Δοκίμασα και δουλεύει πριν το Μπακ απ. Ισως έχεις δίκιο σε αυτο αλλα για το ui stopedd τόσες φορές το ίδιο Μπακ απ βάζω. . Για την ρομ που ζητάω ποια προτείνετε Να υποθέσω έρχεσαι από backup σε kitkat? Αν ναι, το πρόβλημά σου είναι σίγουρα θέμα ασυμβατότητας kitkat - lolipop... Αν έχεις κάνει αντίγραφο και αρχείων συστήματος ίσως σου κάνει κάποια αντικατάσταση εκεί και γι'αυτό μπλοκάρει το ενεργό σημείωμα. Δοκίμασε μόνο εφαρμογές να επαναφέρεις. Για αρχή κάνε 5-10 πιο σημαντικές εφαρμογές επαναφορά μία-μία χειροκίνητα, δες αν έχεις θέμα, και μετά αν αντέχεις πέρνα και τις υπόλοιπες. Έχω την εντύπωση πως η πιο απλή rom είναι η Omega. Μπορείς να μην εγκαταστήσεις τίποτα από εφαρμογές, και να βάλεις μετά ότι θες. Ξεκινάς το στήσιμο δηλαδή από αυτό: http://dl-1.va.us.xda-developers.com/3/2/1/4/0/7/0/N9005_LL_debloated.png?key=20zCcpeSyjfxyWfCzE0xxQ&ts=1430502745 Edited May 1, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Οχι από aryanod 5,3 se 5,3 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Fulgor 1.1 για όσους δεν είδαν είναι διαθέσιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 δεν μπορει να κατεβει πιο γρηγορα η ομεγα ? κατεβαινει με 30kbs/sec 1 μερα θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Fulgor 1.1 για όσους δεν είδαν είναι διαθέσιμος. Διόρθωσε το πρόβλημα με το bluetooth λέει. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-fulgor-kernel-v1-0-t3087348 Edited May 1, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλησπέρα σε όλους κι όλες. Ακόμη περιμένω το Official Update για Android 5.0 αν και είχαν ανακοινώσει οτι θα γινόταν γύρω στον Φεβρουάριο. Έχω βαρεθεί να περιμένω αλλά θέλω επίσης να δω κι άλλα πράγματα γύρω από το Android. Σκέφτομαι να βάλω custom ROM αλλά δεν έχω ξανακάνει την διαδικασία αυτή, ούτε καν root. Βλέπω οτι η CM12 είναι η δημοφιλέστερη. Εσείς τι έχετε να προτείνετε; Ποιά ROM να επιλέξω και ποιός ο τρόπος να την περάσω; Και ένας οδηγός θα ταν καλός! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Διόρθωσε το πρόβλημα με το bluetooth λέει. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-fulgor-kernel-v1-0-t3087348 Εχω μία εβδομάδα τον κερνελ του Civato. Ενώ με το Bt δείχνει να είναι όλα αρκετά καλά, Μου έχει κάνει τρείς επανεκκινήσεις, οι δύο στο άσχετο, χωρίς να έχω ζορίσει κάτι. Rom είναι η stock. Την άλλη φορά, ήταν την ωρα που δούλευε με το Endomondo... Βάζω τον kernel του Fulgor να δώ τι θα κάνει... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Πέρυσι τέτοια εποχή που είχαμε 4.4.2 την μέρα την έβγαζα δύσκολα με μια μόνο φόρτιση στο εξοχικό με WiFi. Σήμερα που το έπαιξε ο γιος με μια ώρα YouTube και εγώ με μια ώρα ομιλία και τα σχετικά Facebook viper κτλ. Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμενος με τα LP. https://www.dropbox.com/s/6ydxm172bkzzury/screen_20150502_2121.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/zg1qoru2kko6g4l/screen_20150502_2121_2.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/hxxmv78ebpqjxb0/screen_20150502_2122.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μενιο κατεμε είχαμε καλύτερη μπαταρία έχω σκρειν σουτ με 7:30 ώρες οθόνη τώρα έχουμε και ταχύτητα βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Για όποιον θέλει root με 0×0 στα LP http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60360898&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Xaxaxaxa ρε menioseten τους έχεις τρελάνει πάλι στο xda πόσο γέλιο έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Για όποιον θέλει root με 0×0 στα LP http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60360898&postcount=1 Καλη διαδικασια, και μαλλον πιανει σε καθε συσκευη που υπηρχε ενας κερνελ να δουλευει με towelroot. Και στο galaxy tab pro υπαρχει σαν τροπος για ρουτ. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Xaxaxaxa ρε menioseten τους έχεις τρελάνει πάλι στο xda πόσο γέλιο έκανα.χε χε δεν πέθανες μόνο εσύ στο γέλιο χε χε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts