Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aryamod 4 οταν παω να ξεκλειδωσω με κυλιση την οθονη αργει να ανοιξει και να ξεκλειδωσει..συμβαινει και σε σας;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικές σελίδες πίσω κάποιο παιδί γράφει πως επέστρεψε σε 4.4 με επιτυχία. Το root θα το κάνεις πάλι από την αρχή.

Ok ευχαριστώ!

--------------------

Αυτή η μέθοδος για τα εφέ της οθόνης κλειδώματος? Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Από εδώ την είδα!

First download SQLite Editor (υπάρχει δωρεάν που να κάνει αυτή τη δουλειά? ένα με το ίδιο όνομα είναι σαν file explorer νομίζω)

Head to apps..

Choose Settings storage/settings.db

Choose System and search for lockscreen

Then simply enter the values as shown in ScreenShot

Save and Restart

Thanks to KNTXTremE for new effects

For More Effect change the Value of "lockscreen_ripple_effect" to any of the following

1 - Ripple Effect

2 - Light Effect

3 - Participle Effect

4 - Watercolor Effect

5 - DO NOT TYPE

6 - Look like clock when unlock

7 - Stone Skipping Effect

8 - DO NOT TYPE

9 - Look like Crystal Lock on LG

10 - Ink Effect

11 - Abstract Tile Effect

12 - Similar to value 9 but very lag (Note Recommend)

Other value will get Default Lockscreen Effect.

Do not change lockscreen effect after setting the values.. otherwise you will have to enter values again

Enjoy..

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Aryamod 4 οταν παω να ξεκλειδωσω με κυλιση την οθονη αργει να ανοιξει και να ξεκλειδωσει..συμβαινει και σε σας;

Σε μένα πάντως όχι, ανοίγει κανονικά χωρίς καθυστέρηση.

Δοκίμασε να περάσεις ξανά τη ρομ κάνοντας πιο πριν μόνο wipe/system/cache/dalvik cache. Μην κάνεις wipe data δηλαδή. Δεν θα χάσεις έτσι εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Αυτή η μέθοδος για τα εφέ της οθόνης κλειδώματος? Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Από εδώ την είδα!

Αυτή η μέθοδος είναι για το S4 όχι για το Note 3. To forum για το Note 3 στους xda είναι εδώ.

Edited by kouros17

Και εγώ καμιά καθυστέρηση ξανά πέρνα την με φουλ γουαιπ κάτι στράβωσε.

Ρε παιδιά αν και ίσως δεν είμαι στο σωστό νήμα να ρωτήσω αλλά αυτό το πρόβλημα το έχω τώρα με τις λολι για πείτε έτσι είναι και σε εσάς με ξενερώνει απίστευτα δουλεύω το uc browser αλλά δοκίμασα και τον boat και τα γράμματα είναι έτσι χάλια δεν έχω πειράξει τίποτα σε γράμματοσειρά αλλά και να αλλάξω δεν φτιάχνει.

[ATTACH]57471[/ATTACH]

Edited by araditsas

παιδια αν δουλεβουν καλα ολα οσα εχει αυτη η ρομ χαλαρα πουλαω τομ μασικ...

♕[ROM][MULTI-CSC][27/02][Tweaked PORTED Note4 L TW][Performance &Battery]

την περναω τωρα για οποιον ενδιαφερεται ενημερωνο αυριο...

Αυτή η μέθοδος είναι για το S4 όχι για το Note 3. To forum στους xda για το Note 3 είναι εδώ.

Απλά το είχε από κάτω ο τύπος με το λινκ που μου είχες δώσει για τη ρομ! Νόμιζα θα είναι τα ίδια.

Θα κοιτάξω του Note 3 πιο προσεκτικά!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Θα κοιτάξω του Note 3 πιο προσεκτικά!

Για να μην χάσεις την μπάλα με το πλήθος των πληροφοριών δώσε μεγαλύτερη σημασία στο "Galaxy Note 3 Android Development" αλλά και στο "Galaxy Note 3 Original Android Development "(όπου βρίσκονται όλες οι custom rom, kernel, recovery, κλπ) και στο "Galaxy Note 3 Themes and Apps" (όπου βρίσκονται διάφορα ενδιαφέροντα apps, mods, themes, κλπ).

Για να μην χάσεις την μπάλα με το πλήθος των πληροφοριών δώσε μεγαλύτερη σημασία στο "Galaxy Note 3 Android Development" αλλά και στο "Galaxy Note 3 Original Android Development "(όπου βρίσκονται όλες οι custom rom, kernel, recovery, κλπ) και στο "Galaxy Note 3 Themes and Apps" (όπου βρίσκονται διάφορα ενδιαφέροντα apps, mods, themes, κλπ).

Καλά και στο themes and apps που κοίταξα ο κακός χαμός γίνεται... με αναζήτηση προσπαθώ μήπως πετύχω τπτ...

Το abstract tiles lock screen του note 4 θέλω να βρω να περάσω!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

σιγουρα δεν εχει αυτο το πληκτρολογιο ομως....

:D

[ATTACH]57437[/ATTACH]

απο που ενεργοποιητε η εμφάνιση του ευαίσθητου περιεχομένου στην οθόνη κλειδώματος?

Το abstract tiles lock screen του note 4 θέλω να βρω να περάσω!

Στην Aryamod που έχω υπάρχει σαν επιλογή, ανάμεσα στα άλλα εφέ ξεκλειδώματος ως "αφηρημένα πλακίδια", αν εννοείς αυτό.

απο που ενεργοποιητε η εμφάνιση του ευαίσθητου περιεχομένου στην οθόνη κλειδώματος?

Πηγαίνεις συσκευή/ήχοι και ειδοποιήσεις/όταν είναι κλειδωμένη και επιλέγεις το "εμφάνιση όλου του περιεχομένου".

Edited by kouros17

Στην Aryamod που έχω υπάρχει σαν επιλογή, ανάμεσα στα άλλα εφέ ξεκλειδώματος ως "αφηρημένα πλακίδια", αν εννοείς αυτό. ".

Αυτό πρέπει να είναι, αλλά όπως λες είναι σε custom rom!

Αν την περάσω τώρα χρειάζεται μορφοποίηση μνήμης ή μπορώ να το κάνω με το στήσιμο του κινητού ως έχει? Κι αν θέλω να γυρίσω σε στοκ πάω στην διαδικασία με odin απλά?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Αυτο με το κολλημα στην οθονη κλειδωματος μου το εκανε μονο οταν τ κινητο φορτιζε..εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βαλω το network meter αλλα και τα εισερχομενα και τα εξερχομενα..γιατι σου δινει να επιλεξεις 1 απο τα 2

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Αυτό πρέπει να είναι, αλλά όπως λες είναι σε custom rom!

Αν την περάσω τώρα χρειάζεται μορφοποίηση μνήμης ή μπορώ να το κάνω με το στήσιμο του κινητού ως έχει? Κι αν θέλω να γυρίσω σε στοκ πάω στην διαδικασία με odin απλά?

Τώρα που έχεις custom recovery τα πράγματα είναι πιο απλά. Μία από τις σημαντικές δυνατότητες του custom recovery, είναι ότι μπορείς να πάρεις ένα πληρες backup της rom που έχεις τώρα, να δοκιμάσεις μία άλλη ρομ και αν κάτι δεν σου αρέσει να ξανακάνεις restore αυτό το backup. Αυτό το backup ("nandroid backup", ή "recovery backup"), μπορείς να το δημιουργήσεις επιλέγοντας "Backup" από το recovery και τικάροντας τα όλα.

Μπορείς να το αποθηκεύσεις είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική σου κάρτα (καλύτερα στην εξωτερική αν έχεις, ώστε να μπορείς να κάνεις "μορφοποίησηση" στην εσωτερική αν χρειαστεί) και υπάρχει στον φάκελο με την ονομασία "TWRP". Μετά αφού κάνεις full wipe από recovery (wipe data/system/cache/dalvik cache) βρίσκεις και εγκαθιστάς τον ζιπαρισμένο φάκελο της custom rom και μετά αν κάτι δεν σου αρέσει σ'αυτή, πολύ απλά επιστρέφεις στην παλιά σου ρομ κάνοντας "restore" το nandroid backup που δημιούργησες πιο πριν.

Καλό είναι βέβαια να έχεις και ένα backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεών σου με μία από τις πολλές εφαρμογές που υπάρχουν (π.χ. titanium), γιατί όταν περνάς μία καινούρια ρομ δεν υπάρχουν οι προηγούμενες εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σου.

Αν πάλι σου αρέσει να πειραματιστείς με τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές και να το κάνεις μόνος σου κοίτα εδώ και εδώ.

εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βαλω το network meter αλλα και τα εισερχομενα και τα εξερχομενα..γιατι σου δινει να επιλεξεις 1 απο τα 2

Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μάλλον στην επόμενη βερσιόν.

Τώρα που έχεις custom recovery τα πράγματα είναι πιο απλά. Μία από τις σημαντικές δυνατότητες του custom recovery, είναι ότι μπορείς να πάρεις ένα πληρες backup της rom που έχεις τώρα, να δοκιμάσεις μία άλλη ρομ και αν κάτι δεν σου αρέσει να ξανακάνεις restore αυτό το backup. Αυτό το backup ("nandroid backup", ή "recovery backup"), μπορείς να το δημιουργήσεις επιλέγοντας "Backup" από το recovery και τικάροντας τα όλα.

Μπορείς να το αποθηκεύσεις είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική σου κάρτα (καλύτερα στην εξωτερική αν έχεις, ώστε να μπορείς να κάνεις "μορφοποίησηση" στην εσωτερική αν χρειαστεί) και υπάρχει στον φάκελο με την ονομασία "TWRP". Μετά αφού κάνεις full wipe από recovery (wipe data/system/cache/dalvik cache) βρίσκεις και εγκαθιστάς τον ζιπαρισμένο φάκελο της custom rom και μετά αν κάτι δεν σου αρέσει σ'αυτή, πολύ απλά επιστρέφεις στην παλιά σου ρομ κάνοντας "restore" το nandroid backup που δημιούργησες πιο πριν.

Καλό είναι βέβαια να έχεις και ένα backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεών σου με μία από τις πολλές εφαρμογές που υπάρχουν (π.χ. titanium), γιατί όταν περνάς μία καινούρια ρομ δεν υπάρχουν οι προηγούμενες εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σου.

Αν πάλι σου αρέσει να πειραματιστείς με τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές και να το κάνεις μόνος σου κοίτα εδώ και εδώ.

Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μάλλον στην επόμενη βερσιόν.

παιδια εχει βρει καποιος απο που μπορουμε να βρουμε θεματα να προσθεσουμε...εχω μερικα παλια αλλα δεν δουλεβουν σε λολιποπ

1) Δεν έχω κάρτα μνήμης εξωτερική προς το παρόν! Έχω 5GB ελεύθερα στη συσκευή θα χωράει το nandroid backup να δημιουργηθεί, να το αποθηκεύσω και στον υπολογιστή μετά?

2 α) Backup με το Titanium χρειάζομαι full version ή τα καλύπτει όλα η απλή!

β) Με τις επι πληρωμή εφαρμογές μου, θα έχω κάποιο θέμα? (Είναι και το πρώτο μου Android, και δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα)

3) Να πειραματιστώ για να περάσω το effect σε prop file εννοείς??

4) Είμαι σε lolipop(οκ το ξέρεις :P ), περνάω σε costum βασισμένη σε κιτκατ άφοβα ή δε γίνεται αυτό? Και το ανάποδο, και όλων τον ειδών τα πάνω κάτω τέλος πάντων!

5) Τέλος, αν μπορείς/-είτε πείτε μου από μια costum απροβλημάτιστη και για τις δυο εκδόσεις android! (βλέπω για την arya συζητάτε τελευταία, αλλά ακόμα έχει τα θεματάκια της?)

υγ Με τους κέρνελ, έχει λυθεί το θέμα με το screen sharing? (αν θυμάμαι καλά δε γίνεται με άλλον κέρνελ)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Ρε παιδιά κωδικούς wifi, επαφές και μηνύματα ποια αρχεία κάνουμε backup;

Ακόμη μπορώ να αποθηκεύσω ρυθμίσεις συστήματος;

Είμαι root. .

παιδια εχει βρει καποιος απο που μπορουμε να βρουμε θεματα να προσθεσουμε...εχω μερικα παλια αλλα δεν δουλεβουν σε λολιποπ

βρηκα και τα εγκατεστησα αλλα δεν δουλεβουν...εχει προσθεσει κανεις θεμα στης ρομ σε λολι να μας πει το πως?

Δε μας τα λέει καλά η Aryamod. Ξαφνικά συνέχεια fcs το ρολόι όταν πάω να βάλω ξυπνητήρι. Σε κάθε reboot κάνει update 7 apps και όταν ανοίξει fc το ημερολόγιο. Επίσης χωρίς λόγο ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το swipe up ενώ είναι κανονικά ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις. Όλα αυτά μετα από clean install με τον stock kernel όχι τον darkqueen. Ψιλό ξενέρωσα η αλήθεια είναι. Άσε που έχω την χειρότερη μπαταρία μακράν. Με ίδια χρήση σε crash 1.6 είχα τουλάχιστο 1 ώρα παραπάνω Sot. Τώρα με το ζόρι πιάνω 5ωρο στις 16 ώρες. Χωρίς rogue apps ή μυστήρια wakelocks.

Ρε παιδιά κωδικούς wifi, επαφές και μηνύματα ποια αρχεία κάνουμε backup;

Ακόμη μπορώ να αποθηκεύσω ρυθμίσεις συστήματος;

Είμαι root. .

Titanium και για να εχεις wifi θελει πληρωμη..ρυθμισεις επαφες κτλ μπορεις και με το απλο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε μας τα λέει καλά η Aryamod. Ξαφνικά συνέχεια fcs το ρολόι όταν πάω να βάλω ξυπνητήρι. Σε κάθε reboot κάνει update 7 apps και όταν ανοίξει fc το ημερολόγιο. Επίσης χωρίς λόγο ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το swipe up ενώ είναι κανονικά ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις. Όλα αυτά μετα από clean install με τον stock kernel όχι τον darkqueen. Ψιλό ξενέρωσα η αλήθεια είναι. Άσε που έχω την χειρότερη μπαταρία μακράν. Με ίδια χρήση σε crash 1.6 είχα τουλάχιστο 1 ώρα παραπάνω Sot. Τώρα με το ζόρι πιάνω 5ωρο στις 16 ώρες. Χωρίς rogue apps ή μυστήρια wakelocks.

Ο crash ηταν σε αλλο επιπεδο..πολυ καλυτερος..κριμα που δεν το συνεχισε..εγω παντως fcs δεν εχω ως τωρα με aryamod 4..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Ξαναπερνα την κάτι δεν έκατσε καλά σε εμένα δουλεύουν τα πάντα άψογα.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι το instagram εχει 22% καταναλωση και 2η ερχεται η οθονη με 8%..

Επισης,το nfc το δουλευει κανεις;και αν ναι πως και που;

Edited by arxontas2323

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Ξαναπερνα την κάτι δεν έκατσε καλά σε εμένα δουλεύουν τα πάντα άψογα.

Πρώτη φορά την πέρασα με full wipe ακόμα και την internal και μετά τα πρώτα συμπτώματα πάλι με full wipe χωρίς την internal όμως. Δεν επανέφερα τίποτα από titanium. Λογικά κάτι παίζει με το setup μου.

Το πρόβλημα είναι μάλλον ότι η masik v.5 που έχεις είναι odex rom και το μεγάλο μειονέκτημα των odex rom είναι ότι δεν δέχονται εύκολα mods και themes. Αν θέλεις themes δοκίμασε με μία παλιότερη masik (όχι την v.3.0 που είναι επίσης odex), ή με μία άλλη ρομ. Για themes μπορείς να κοιτάξεις εδώ και εδώ.

Σε μένα όλα λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα. Μήπως πριν από την aryamod είχες 4.4 rom; Αν ναι, δοκίμασε πρώτα να φλασάρεις από εδώ μέσω odin την επίσημη πολωνική και μετά αφού πρώτα εγκαταστήσεις ένα custom recovery και ξαναγίνεις root, δοκίμασε να ξαναβάλεις την aryamod με full wipe (system/data/cache/dalvik cache).

Μπορεί επίσης να φταίει κάποιο theme που πιθανόν εγκατέστησες.

1) Δεν έχω κάρτα μνήμης εξωτερική προς το παρόν! Έχω 5GB ελεύθερα στη συσκευή θα χωράει το nandroid backup να δημιουργηθεί, να το αποθηκεύσω και στον υπολογιστή μετά?

2 α) Backup με το Titanium χρειάζομαι full version ή τα καλύπτει όλα η απλή!

β) Με τις επι πληρωμή εφαρμογές μου, θα έχω κάποιο θέμα? (Είναι και το πρώτο μου Android, και δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα)

3) Να πειραματιστώ για να περάσω το effect σε prop file εννοείς??

4) Είμαι σε lolipop(οκ το ξέρεις :P ), περνάω σε costum βασισμένη σε κιτκατ άφοβα ή δε γίνεται αυτό? Και το ανάποδο, και όλων τον ειδών τα πάνω κάτω τέλος πάντων!

5) Τέλος, αν μπορείς/-είτε πείτε μου από μια costum απροβλημάτιστη και για τις δυο εκδόσεις android! (βλέπω για την arya συζητάτε τελευταία, αλλά ακόμα έχει τα θεματάκια της?)

υγ Με τους κέρνελ, έχει λυθεί το θέμα με το screen sharing? (αν θυμάμαι καλά δε γίνεται με άλλον κέρνελ)

1) Είσαι στο όριο. Ένα nandroid backup κυρίως μιας stock rom είναι περίπου εκεί. Θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις πράγματα από την κάρτα σου, γιατί είναι πολύ χρήσιμο να έχεις ένα nandroid backup στο τηλέφωνό σου. Αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα backup από recovery θα σου πει αν υπάρχει επαρκής χώρος ή όχι στην κάρτα σου για το backup.

2) α) Μπορείς με την δωρεάν έκδοση να πάρεις backup εφαρμογών και δεδομένων, αλλά μετά στο restore που θα κάνεις θα πρέπει να επιβεβαιώνεις για κάθε εφαρμογή ότι θέλεις να την εγκαταστήσεις, κάτι που είναι πολύ εκνευριστικό. Αν δεν θέλεις να πληρώσεις μπορείς να επιλέξεις μία άλλη εφαρμογή από το play store δωρεάν (υπάρχουν πολλές) και μία καλή που χρησιμοποιούσα για καιρό είναι το My Backup

β) Με τις επι-πληρωμή εφαρμογές σου δεν θα έχεις ποτέ κανένα θέμα, όχι μόνο αν αλλάξεις ρομ, αλλά αν ακόμα αλλάξεις και τηλέφωνο. Όσο χρησιμοποιείς τον ίδιο λογαριασμό στο google και επομένως στο playstore, πάντα το τελευταίο θα "θυμάται" τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει και θα μπορείς να τις εγκαταστήσεις.

3) Ναι αυτό εννοώ.

4) Αν από κάποια lolipop πας πίσω σε custom rom 4.4. ίσως υπάρξει πρόβλημα. Αν όμως πας σε stock rom μέσω odin το πιο πιθανό είναι πως όχι (πολλοί το δοκίμασαν χωρίς πρόβλημα), αλλά κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει κάποιο ρίσκο. Αν γενικά πηγαίνεις πάνω - κάτω (σε διαφορετική έκδοση του android δηλαδή) καλό εώς επιβεβλημένο είναι να φλασάρεις πρώτα μέσω odin μία stock rom που μπορείς να βρεις εδώ και μετά όποια custom rom θέλεις, βασισμένη στην έκδοση android που έχεις.

5) Κοίτα όλα είναι σχετικά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποια ρομ που 100% λειτουργεί άψογα σε όλους. Σε μένα η aryamod όπως και σε πολλούς άλλους λειτουργεί απροβλημάτιστα, αλλά ίσως να είδες ότι ο φίλος firekostas πιο πάνω έγραψε ότι έχει προβλήματα. Εκείνο που έχω καταλάβει εγώ τόσα χρόνια στους xda είναι ότι ένας πολύ βασικός παράγοντας για μία προβληματική ρομ (πέρα από τα bug που πιθανόν να έχει η ίδια) είναι η λανθασμένη εγκατάσταση. Πολλοί αποφεύγουν το full wipe (format data/system και wipe cache/dalvik cache) πριν την εγκατάσταση μιας ρομ (γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα δεδομένα τους) με αποτέλεσμα η ρομ να δείχνει ότι έχει προβλήματα και να τα φορτώνουν μετά άδικα στη ρομ.

Στην περίπτωσή μας πάντως που βρισκόμαστε σε μια μετάβαση από kitkat σε lolipop κάτι που επίσης αμελούν πολλοί είναι ότι πριν φλασάρουν μία custom lolipop δεν εγκαθιστούν πρώτα μία stock lolipop μέσω odin (αυτό που είπαμε πιο πριν δηλαδή για την μετάβαση σε διαφορετική έκδοση android).

Αλλά φυσικά υπάρχει και η περίπτωση, όλα να έγιναν σωστά κατά την εγκατάσταση και η ρομ να μην "κάθεται καλά" στο τηλέφωνο για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

Edited by kouros17

Καλησπέρα. Έχω βάλει την lollipop την leaked την πρώτη, για να βάλω την aryamod πρέπει να βάλω άλλη official πρώτα, η πάω κατευθείαν στην aryamod ?

Καλησπέρα. Έχω βάλει την lollipop την leaked την πρώτη, για να βάλω την aryamod πρέπει να βάλω άλλη official πρώτα, η πάω κατευθείαν στην aryamod ?

Περνας μεσω custom recovery την aryamod κατευθειαν δε χρειαζεται να περασεις official.εχεις περασει custom recovery?αυτη η ρομ που θες περνιεται μεσω custom recovery που σημαινει οτι θα γραψει ο knox αν περασεις recovery.

Edited by antriou23
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις