menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 :Με στοκ μπαταρια;Ναι . καλώς ήρθες ήρθες στο φόρουμ. Πρώτο μήνυμα σε εμένα πρέπει να έπαθες πλάκα :) Τώρα είμαι 12% 10:34 οθονη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 :)Το είδα και εγώ αλλά αν πρόσεξες δεν έχει καθόλου browser ,εγώ ρε φίλε το έχω ξεσκίσει από το πρωί. Απίστευτο!!! Ναι:) δεν ήξερα ότι γράφει και φωνή. Το πιο όμορφο ηχητικό background :) Να τα χαίρεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oratiosfr Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 :Ναι . καλώς ήρθες ήρθες στο φόρουμ. Πρώτο μήνυμα σε εμένα πρέπει να έπαθες πλάκα :) Τώρα είμαι 12% 10:34 οθονη:D Καλως σας βρηκα.Πλακα γιατι να παθω;Η συσκευη μπορει και καλυτερα.Οταν εχω χρονο να κατσω ν'ασχοληθω τοσες ωρες,θα σου βαλω screenshots να δεις. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Σωστά. :) Απίστευτη μπαταρία! Παίζει να 'ναι και παγκόσμιο ρεκόρ για stock μπαταρία. Είχα δει κάποιον στους xda με 13 ώρες περίπου και μου φάνηκε εξωπραγματικό. Μάλλον το odex κρασαρε το σύστημα όταν πήγα να φλασαρω το air command ....δεν την ξανακάνω odex...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Απίστευτο!!! Το πιο όμορφο ηχητικό background :) Να τα χαίρεσαι...] Σε ευχαριστώ. Να είσαι καλά και για τα Thanks ;) Τελικά το μηχάνημα με κέρδισε :p αν και έχω σίγουρα κάνα μισάωρο δεν πειράζει 11ωρες είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μάλλον το odex κρασαρε το σύστημα όταν πήγα να φλασαρω το air command ....δεν την ξανακάνω odex...:( Πολύ πιθανό .Το μειονέκτημα της odex είναι αυτό. Ότι δηλαδή μπορεί να έχουμε θέματα στην παραμετροποιηση. Πάντως και εγώ που την έχω κάνει odex δεν είδα κάποια διαφορά κάπου. Ούτε στην μπαταρία, ούτε στη ραμ, ούτε στην ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δε παιδιά κάτι άλλο ...στην Cwm recovery που έχω μόλις πατάω το βέλος για να πάει κάτω διπλό πατιέται μόνο του και σαν να πατάει το enter.... φανταστείτε ότι έκανε με ένα κλικ wipe cashe ....τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Πολύ πιθανό .Το μειονέκτημα της odex είναι αυτό. Ότι δηλαδή μπορεί να έχουμε θέματα στην παραμετροποιηση. Πάντως και εγώ που την έχω κάνει odex δεν είδα κάποια διαφορά κάπου. Ούτε στην μπαταρία, ούτε στη ραμ, ούτε στην ταχύτητα. Έχω ρωτήσει και δεν απαντάει κάνεις εσείς με κραε τι χρόνους έχετε στην μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Έχω ρωτήσει και δεν απαντάει κάνεις εσείς με κραε τι χρόνους έχετε στην μπαταρία; Έχω απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα post 6770 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Έχω απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα post 6770 :) Ωπς Σορυ τώρα το είδα. Παρόμοιους χρόνους και εγώ με xnote21 αλλά ο Μενιος μας έκανε να πάρα μιλάμε. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matt146 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση βρε παιδια,θελω να βαλω cmw recovery στο note 3 και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο xda.Eσεις ποιο προτεινεται και αν ειναι ευκολο καποιο λινκ.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει τα κουμπιά του συρταριου leather theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Ωπς Σορυ τώρα το είδα. Παρόμοιους χρόνους και εγώ με xnote21 αλλά ο Μενιος μας έκανε να πάρα μιλάμε. ... Είμαι με stock kernel ακόμα. Ίσως με Lean να είναι καλύτερα. Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση βρε παιδια,θελω να βαλω cmw recovery στο note 3 και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο xda.Eσεις ποιο προτεινεται και αν ειναι ευκολο καποιο λινκ.Ευχαριστω Πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις custom recovery. Μπορείς να εγκαταστήσεις αυτό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494245 από εδώ: http://teamw.in/project/twrp2/202 Edited December 1, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matt146 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Είμαι με stock kernel ακόμα. Ίσως με Lean να είναι καλύτερα. Πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις custom recovery. Μπορείς να εγκαταστήσεις αυτό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494245 από εδώ: http://teamw.in/project/twrp2/202Το εχω ρουταρει,απλα βλεπω διαφορα custom recovery στο xda ( philz,cwm,αυτο που προτεινεις κλπ) για το note 3 και δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Το εχω ρουταρει,απλα βλεπω διαφορα custom recovery στο xda ( philz,cwm,αυτο που προτεινεις κλπ) για το note 3 και δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλοτερο Δύο είναι οι κατηγορίες των custom recovery: CWM και TWRP. Του philz δεν είναι παρά ένα εξελιγμένο CWM. Για πολλούς είναι το κορυφαίο, το είχα για χρόνια σε άλλα μου τηλέφωνα, αλλά προτίμησα τελικά το TWRP, γιατί μου άρεσε και με βόλεψε περισσότερο. Όλα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μερικές φορές μπορεί να πέσεις σε κάποια ρομ ή mod που να χρειάζεται ένα από τα δύο recovery, αλλά αυτό είναι σπάνιο και θα το γράφει στις οδηγίες εγκατάστασης (όπως στην miui rom για παράδειγμα που ήθελε μόνο philz). Προσωπικά χρησιμοποιώ TWRP, αλλά έχω και του philz σε περίπτωση που χρειαστεί. Ότι θέλεις επιλέγεις, αλλά το σημαντικό είναι ανα διαστήματα να ελέγχεις αν υπάρχει νεότερη βερσιόν ώστε να την εγκαθιστάς, γιατί αν έχεις παλιότερη βερσιόν ίσως να μην μπορείς να φλασάρεις. Edited December 1, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μπορείς να εγκαταστήσεις αυτό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494245 από εδώ: http://teamw.in/project/twrp2/202 Μέσω odin το περνάμε ;; Εχει κάπου οδηγίες , γιατί δε βρήκα κάτι.. Ήρθε η ώρα να γράψει ο Knox μου :lol: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Μέσω odin το περνάμε ;; Εχει κάπου οδηγίες , γιατί δε βρήκα κάτι.. Ήρθε η ώρα να γράψει ο Knox μου :lol: Στο δεύτερο link που έδωσα είναι οι οδηγίες. Περιγράφει τρεις τρόπους εγκατάστασης (Zip Method, DD Method, Odin Method). Αν δεν έχεις κάποιο άλλο custom recovery εγκατέστησέ το μέσω odin. Edited December 1, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matt146 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δύο είναι οι κατηγορίες των custom recovery: CWM και TWRP. Του philz δεν είναι παρά ένα εξελιγμένο CWM. Για πολλούς είναι το κορυφαίο, το είχα για χρόνια σε άλλα μου τηλέφωνα, αλλά προτίμησα τελικά το TWRP, γιατί μου άρεσε και με βόλεψε περισσότερο. Όλα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μερικές φορές μπορεί να πέσεις σε κάποια ρομ ή mod που να χρειάζεται ένα από τα δύο recovery, αλλά αυτό είναι σπάνιο και θα το γράφει στις οδηγίες εγκατάστασης (όπως στην miui rom για παράδειγμα που ήθελε μόνο philz). Προσωπικά χρησιμοποιώ TWRP, αλλά έχω και του philz σε περίπτωση που χρειαστεί. Ότι θέλεις επιλέγεις, αλλά το σημαντικό είναι ανα διαστήματα να ελέγχεις αν υπάρχει νεότερη βερσιόν ώστε να την εγκαθιστάς, γιατί αν έχεις παλιότερη βερσιόν ίσως να μην μπορείς να φλασάρεις.Κατατοπιστικοτατος,σε ευχαριστω πολυ :) Μια ερωτηση μονο για το recovery που αναφερεις,μπαινεις σε αυτο με τον κλασκο συνδιασμο πληκτρων η σου πεταει καποιο μενου κατα το boot?γιατι κατι τετοιο καταλαβα και το φοβαμαι σε περιπτωση στραβης (αν κανω λαθος διορθωσε με). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Κατατοπιστικοτατος,σε ευχαριστω πολυ :) Μια ερωτηση μονο για το recovery που αναφερεις,μπαινεις σε αυτο με τον κλασκο συνδιασμο πληκτρων η σου πεταει καποιο μενου κατα το boot?γιατι κατι τετοιο καταλαβα και το φοβαμαι σε περιπτωση στραβης (αν κανω λαθος διορθωσε με). Με τον κλασικό τρόπο μπαίνεις, μην ανησυχείς γι'αυτό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matt146 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Με τον κλασικό τρόπο μπαίνεις, μην ανησυχείς γι'αυτό. ;)Το περναω,νασαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καινούργια εφαρμογή για efs backup απο τον Wanam , δουλεύει μια χαρά . http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-samsung-efs-imei-partition-backup-t2955110 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καινούργια εφαρμογή για efs backup απο τον Wanam , δουλεύει μια χαρά . http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-samsung-efs-imei-partition-backup-t2955110 Eυχαριστουμε Μιχαλη,ειναι ταχυτατη :happy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Καλημερα παιδια το πηρα πριν λιγο,να ρωτησω κατι γιατι πολλα εχω διαβασει αλλα θελω να σιγουρευτω.Φοραει XXUGNG1 προχωραω σε root με towelroot αφοβα που βλεπω για να μην πεσει ο knox η δεν ισχυει?ειμαστε σιγουροι το εχει κανει καποιος?υπαρχει κι αλλος τροπος?βλεπω και καποιον με safety root ξερει κανεις? Edited December 2, 2014 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλημερα παιδια το πηρα πριν λιγο,να ρωτησω κατι γιατι πολλα εχω διαβασει αλλα θελω να σιγουρευτω.Φοραει XXUGNG1 προχωραω σε root με towelroot αφοβα που βλεπω για να μην πεσει ο knox η δεν ισχυει?ειμαστε σιγουροι το εχει κανει καποιος?υπαρχει κι αλλος τροπος?βλεπω και καποιον με safety root ξερει κανεις? Κοίτα, εγγύηση 100% για τον knox δεν μπορεί να σου δώσει κανείς, άμα την ψωνίσει να γράψει, θα γράψει.Τώρα, για το towel root που ρωτας, το έχω κάνει πολλές φορές και σε αρκετά note και δεν μου έγραψε (αλλιώς μου έγραψε, αλλά τέλος πάντων).Επειδή όμως στην NG1 που έχεις εσύ δεν θα δουλέψει από μόνο του πρεπει να κάνεις κάποιες εναλλαγές στον κερνελ, στο xda έχει την διαδικασία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Κοίτα, εγγύηση 100% για τον knox δεν μπορεί να σου δώσει κανείς, άμα την ψωνίσει να γράψει, θα γράψει.Τώρα, για το towel root που ρωτας, το έχω κάνει πολλές φορές και σε αρκετά note και δεν μου έγραψε (αλλιώς μου έγραψε, αλλά τέλος πάντων).Επειδή όμως στην NG1 που έχεις εσύ δεν θα δουλέψει από μόνο του πρεπει να κάνεις κάποιες εναλλαγές στον κερνελ, στο xda έχει την διαδικασία. Ναι,αν εννοεις τη διαδικασαι που εχω βρει,φλασαρω πρωτα N9005XXUEND3 Kernel με odin κανω ροοτ με towel και ξαναφλασαρω N9005XXUGNG1 Kernel,Αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts