Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:

Με στοκ μπαταρια;
Ναι . καλώς ήρθες ήρθες στο φόρουμ.

Πρώτο μήνυμα σε εμένα πρέπει να έπαθες πλάκα :)

Τώρα είμαι 12% 10:34 οθονη:D

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:)Το είδα και εγώ αλλά αν πρόσεξες δεν έχει καθόλου browser ,εγώ ρε φίλε το έχω ξεσκίσει από το πρωί.

Απίστευτο!!!

Ναι:) δεν ήξερα ότι γράφει και φωνή.

Το πιο όμορφο ηχητικό background :)

Να τα χαίρεσαι...

:Ναι . καλώς ήρθες ήρθες στο φόρουμ.

Πρώτο μήνυμα σε εμένα πρέπει να έπαθες πλάκα :)

Τώρα είμαι 12% 10:34 οθονη:D

Καλως σας βρηκα.Πλακα γιατι να παθω;Η συσκευη μπορει και καλυτερα.Οταν εχω χρονο να κατσω ν'ασχοληθω τοσες ωρες,θα σου βαλω screenshots να δεις. :cool:

Σωστά. :)

Απίστευτη μπαταρία! Παίζει να 'ναι και παγκόσμιο ρεκόρ για stock μπαταρία. Είχα δει κάποιον στους xda με 13 ώρες περίπου και μου φάνηκε εξωπραγματικό.

Μάλλον το odex κρασαρε το σύστημα όταν πήγα να φλασαρω το air command ....δεν την ξανακάνω odex...:(

Απίστευτο!!!

Το πιο όμορφο ηχητικό background :)

Να τα χαίρεσαι...

] Σε ευχαριστώ. Να είσαι καλά και για τα Thanks ;)

Τελικά το μηχάνημα με κέρδισε :p αν και έχω σίγουρα κάνα μισάωρο δεν πειράζει 11ωρες είναι καλά.

Μάλλον το odex κρασαρε το σύστημα όταν πήγα να φλασαρω το air command ....δεν την ξανακάνω odex...:(

Πολύ πιθανό .Το μειονέκτημα της odex είναι αυτό. Ότι δηλαδή μπορεί να έχουμε θέματα στην παραμετροποιηση. Πάντως και εγώ που την έχω κάνει odex δεν είδα κάποια διαφορά κάπου. Ούτε στην μπαταρία, ούτε στη ραμ, ούτε στην ταχύτητα.

Δε παιδιά κάτι άλλο ...στην Cwm recovery που έχω μόλις πατάω το βέλος για να πάει κάτω διπλό πατιέται μόνο του και σαν να πατάει το enter.... φανταστείτε ότι έκανε με ένα κλικ wipe cashe ....τι να φταίει?

Πολύ πιθανό .Το μειονέκτημα της odex είναι αυτό. Ότι δηλαδή μπορεί να έχουμε θέματα στην παραμετροποιηση. Πάντως και εγώ που την έχω κάνει odex δεν είδα κάποια διαφορά κάπου. Ούτε στην μπαταρία, ούτε στη ραμ, ούτε στην ταχύτητα.

Έχω ρωτήσει και δεν απαντάει κάνεις εσείς με κραε τι χρόνους έχετε στην μπαταρία;

Έχω ρωτήσει και δεν απαντάει κάνεις εσείς με κραε τι χρόνους έχετε στην μπαταρία;

Έχω απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα post 6770 :)

Έχω απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα post 6770 :)

Ωπς Σορυ τώρα το είδα. Παρόμοιους χρόνους και εγώ με xnote21 αλλά ο Μενιος μας έκανε να πάρα μιλάμε. ...

Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση βρε παιδια,θελω να βαλω cmw recovery στο note 3 και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο xda.Eσεις ποιο προτεινεται και αν ειναι ευκολο καποιο λινκ.Ευχαριστω

Ωπς Σορυ τώρα το είδα. Παρόμοιους χρόνους και εγώ με xnote21 αλλά ο Μενιος μας έκανε να πάρα μιλάμε. ...

Είμαι με stock kernel ακόμα. Ίσως με Lean να είναι καλύτερα.

Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση βρε παιδια,θελω να βαλω cmw recovery στο note 3 και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο xda.Eσεις ποιο προτεινεται και αν ειναι ευκολο καποιο λινκ.Ευχαριστω

Πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις custom recovery.

Μπορείς να εγκαταστήσεις αυτό εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494245

από εδώ:

http://teamw.in/project/twrp2/202

Edited by kouros17

Είμαι με stock kernel ακόμα. Ίσως με Lean να είναι καλύτερα.

Πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις custom recovery.

από εδώ:

Το εχω ρουταρει,απλα βλεπω διαφορα custom recovery στο xda ( philz,cwm,αυτο που προτεινεις κλπ) για το note 3 και δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλοτερο

Το εχω ρουταρει,απλα βλεπω διαφορα custom recovery στο xda ( philz,cwm,αυτο που προτεινεις κλπ) για το note 3 και δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλοτερο

Δύο είναι οι κατηγορίες των custom recovery: CWM και TWRP. Του philz δεν είναι παρά ένα εξελιγμένο CWM. Για πολλούς είναι το κορυφαίο, το είχα για χρόνια σε άλλα μου τηλέφωνα, αλλά προτίμησα τελικά το TWRP, γιατί μου άρεσε και με βόλεψε περισσότερο. Όλα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μερικές φορές μπορεί να πέσεις σε κάποια ρομ ή mod που να χρειάζεται ένα από τα δύο recovery, αλλά αυτό είναι σπάνιο και θα το γράφει στις οδηγίες εγκατάστασης (όπως στην miui rom για παράδειγμα που ήθελε μόνο philz).

Προσωπικά χρησιμοποιώ TWRP, αλλά έχω και του philz σε περίπτωση που χρειαστεί. Ότι θέλεις επιλέγεις, αλλά το σημαντικό είναι ανα διαστήματα να ελέγχεις αν υπάρχει νεότερη βερσιόν ώστε να την εγκαθιστάς, γιατί αν έχεις παλιότερη βερσιόν ίσως να μην μπορείς να φλασάρεις.

Edited by kouros17

από εδώ:

Μέσω odin το περνάμε ;; Εχει κάπου οδηγίες , γιατί δε βρήκα κάτι..

Ήρθε η ώρα να γράψει ο Knox μου :lol:

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μέσω odin το περνάμε ;; Εχει κάπου οδηγίες , γιατί δε βρήκα κάτι..

Ήρθε η ώρα να γράψει ο Knox μου :lol:

Στο δεύτερο link που έδωσα είναι οι οδηγίες.

Περιγράφει τρεις τρόπους εγκατάστασης (Zip Method, DD Method, Odin Method).

Αν δεν έχεις κάποιο άλλο custom recovery εγκατέστησέ το μέσω odin.

Edited by kouros17

Δύο είναι οι κατηγορίες των custom recovery: CWM και TWRP. Του philz δεν είναι παρά ένα εξελιγμένο CWM. Για πολλούς είναι το κορυφαίο, το είχα για χρόνια σε άλλα μου τηλέφωνα, αλλά προτίμησα τελικά το TWRP, γιατί μου άρεσε και με βόλεψε περισσότερο. Όλα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μερικές φορές μπορεί να πέσεις σε κάποια ρομ ή mod που να χρειάζεται ένα από τα δύο recovery, αλλά αυτό είναι σπάνιο και θα το γράφει στις οδηγίες εγκατάστασης (όπως στην miui rom για παράδειγμα που ήθελε μόνο philz).

Προσωπικά χρησιμοποιώ TWRP, αλλά έχω και του philz σε περίπτωση που χρειαστεί. Ότι θέλεις επιλέγεις, αλλά το σημαντικό είναι ανα διαστήματα να ελέγχεις αν υπάρχει νεότερη βερσιόν ώστε να την εγκαθιστάς, γιατί αν έχεις παλιότερη βερσιόν ίσως να μην μπορείς να φλασάρεις.

Κατατοπιστικοτατος,σε ευχαριστω πολυ :) Μια ερωτηση μονο για το recovery που αναφερεις,μπαινεις σε αυτο με τον κλασκο συνδιασμο πληκτρων η σου πεταει καποιο μενου κατα το boot?γιατι κατι τετοιο καταλαβα και το φοβαμαι σε περιπτωση στραβης (αν κανω λαθος διορθωσε με).

Κατατοπιστικοτατος,σε ευχαριστω πολυ :) Μια ερωτηση μονο για το recovery που αναφερεις,μπαινεις σε αυτο με τον κλασκο συνδιασμο πληκτρων η σου πεταει καποιο μενου κατα το boot?γιατι κατι τετοιο καταλαβα και το φοβαμαι σε περιπτωση στραβης (αν κανω λαθος διορθωσε με).

Με τον κλασικό τρόπο μπαίνεις, μην ανησυχείς γι'αυτό. ;)

Καινούργια εφαρμογή για efs backup απο τον Wanam , δουλεύει μια χαρά .

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-samsung-efs-imei-partition-backup-t2955110

Samsung galaxy s21+

Καινούργια εφαρμογή για efs backup απο τον Wanam , δουλεύει μια χαρά .

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-samsung-efs-imei-partition-backup-t2955110

Eυχαριστουμε Μιχαλη,ειναι ταχυτατη :happy:

Καλημερα παιδια το πηρα πριν λιγο,να ρωτησω κατι γιατι πολλα εχω διαβασει αλλα θελω να σιγουρευτω.Φοραει XXUGNG1 προχωραω σε root με towelroot αφοβα που βλεπω για να μην πεσει ο knox η δεν ισχυει?ειμαστε σιγουροι το εχει κανει καποιος?υπαρχει κι αλλος τροπος?βλεπω και καποιον με safety root ξερει κανεις? Edited by notarius

Καλημερα παιδια το πηρα πριν λιγο,να ρωτησω κατι γιατι πολλα εχω διαβασει αλλα θελω να σιγουρευτω.Φοραει XXUGNG1 προχωραω σε root με towelroot αφοβα που βλεπω για να μην πεσει ο knox η δεν ισχυει?ειμαστε σιγουροι το εχει κανει καποιος?υπαρχει κι αλλος τροπος?βλεπω και καποιον με safety root ξερει κανεις?

Κοίτα, εγγύηση 100% για τον knox δεν μπορεί να σου δώσει κανείς, άμα την ψωνίσει να γράψει, θα γράψει.Τώρα, για το towel root που ρωτας, το έχω κάνει πολλές φορές και σε αρκετά note και δεν μου έγραψε (αλλιώς μου έγραψε, αλλά τέλος πάντων).Επειδή όμως στην NG1 που έχεις εσύ δεν θα δουλέψει από μόνο του πρεπει να κάνεις κάποιες εναλλαγές στον κερνελ, στο xda έχει την διαδικασία.

Κοίτα, εγγύηση 100% για τον knox δεν μπορεί να σου δώσει κανείς, άμα την ψωνίσει να γράψει, θα γράψει.Τώρα, για το towel root που ρωτας, το έχω κάνει πολλές φορές και σε αρκετά note και δεν μου έγραψε (αλλιώς μου έγραψε, αλλά τέλος πάντων).Επειδή όμως στην NG1 που έχεις εσύ δεν θα δουλέψει από μόνο του πρεπει να κάνεις κάποιες εναλλαγές στον κερνελ, στο xda έχει την διαδικασία.

Ναι,αν εννοεις τη διαδικασαι που εχω βρει,φλασαρω πρωτα N9005XXUEND3 Kernel με odin κανω ροοτ με towel και ξαναφλασαρω N9005XXUGNG1 Kernel,Αυτο εννοεις?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις