dimitrissa Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 εχει http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053 Βλέπεις και βάζεις ότι σου αρέσει Τέλεια , θενξ.. Εχεις να προτεινεις καποιο must ; Κατι ειδα για s5 UI και τετοια :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Με αυυον τον οδηγο γραφει ο knox;; όχι δεν γραφει !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Όσοι θυμάστε τον 15 ξέρω πως θα φλασαρετε αμέσως εγώ μόλις πάω σπίτι τον βάζω ήταν ότι καλύτερο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480353 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Όσοι θυμάστε τον 15 ξέρω πως θα φλασαρετε αμέσως εγώ μόλις πάω σπίτι τον βάζω ήταν ότι καλύτερο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480353 Φλασαρω.... Τον περίμενα καιρό..... Για να δούμε.... Γιατί εμένα ο λεαν ποτέ δεν μου κάθεται καλά... (με τον sky kernel είχα βολευτεί πάρα πολύ). Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ρε παιδια στη x-note 18 ειχα μια εφαρμογη photos video autobackup τωρα δεν τη εχω...πως λεγεται?τα περνει backup στο gmail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ρε παιδια στη x-note 18 ειχα μια εφαρμογη photos video autobackup τωρα δεν τη εχω...πως λεγεται?τα περνει backup στο gmail... Μήπως εννοείς το google+ που ανεβάζει τις φωτογραφίες στο λογαριασμό που έχεις στη google; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Όσοι θυμάστε τον 15 ξέρω πως θα φλασαρετε αμέσως εγώ μόλις πάω σπίτι τον βάζω ήταν ότι καλύτερο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480353 Φλασαρω.... Τον περίμενα καιρό..... Για να δούμε.... Γιατί εμένα ο λεαν ποτέ δεν μου κάθεται καλά... (με τον sky kernel είχα βολευτεί πάρα πολύ). Σε ταχύτητα είναι το ίδιο γρηγος με τον λειν (πολύ καλό αυτό ) Τώρα για μπαταρία θα δούμε αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Είναι εξερετικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Επιβεβαιώνω το root με το κολπακι της αλλαγης Kernel .. Ο Knox δε γραφει και έχετε root εχοντας τελευταια stock Rom :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 ποιος ειναι ο τελευταιος lean kernel για ευρωπαικο ( γερμανικο ) νοτε 3 ? θελω να διαλεξω το σωστο αρχειο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 ποιος ειναι ο τελευταιος lean kernel για ευρωπαικο ( γερμανικο ) νοτε 3 ? θελω να διαλεξω το σωστο αρχειο . Θα μπεις έσω https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 Και θα κατεβάσεις αυτό Πρόσεχε έχει δύο 3.10 εσύ θες το eur [ATTACH]50550[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μήπως εννοείς το google+ που ανεβάζει τις φωτογραφίες στο λογαριασμό που έχεις στη google; ναι αυτο εννοουσα!ευχαριστω και καλημερα σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 [ATTACH]50565[/ATTACH] Βοηθάτε βιολιτζιδες γιατί θα τρελαθώ... Πως μπορώ να εντοπίσω ποια παλιο-εφαρμογή προκαλεί αυτό το σκάνδαλο με την μπαταρία του Νοτε 3? Να φανταστείτε το έκανα και restart το πρωί καλού κακού!!! Υπάρχει τρόπος να εντοπίσουμε τον ένοχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 [ATTACH]50565[/ATTACH] Βοηθάτε βιολιτζιδες γιατί θα τρελαθώ... Πως μπορώ να εντοπίσω ποια παλιο-εφαρμογή προκαλεί αυτό το σκάνδαλο με την μπαταρία του Νοτε 3? Να φανταστείτε το έκανα και restart το πρωί καλού κακού!!! Υπάρχει τρόπος να εντοπίσουμε τον ένοχο?βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rrr.android.mediaserverkiller εαν εχεις ξανα θεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rrr.android.mediaserverkiller εαν εχεις ξανα θεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544220 Σα να θέλει Root access αυτό! Πλακώνω τα xda τώρα! Edited October 2, 2014 by TWINDROP2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ειχε γραφτει παλαιοτερα αλλα δεν μπορω να το βρω . ποια εφαρμοφη xposed κατεβαζουμε για να μην φαινεται σε ορισμενες περιπτωσεις το root σε καποιες εφαρμογες ? px novago Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ειχε γραφτει παλαιοτερα αλλα δεν μπορω να το βρω . ποια εφαρμοφη xposed κατεβαζουμε για να μην φαινεται σε ορισμενες περιπτωσεις το root σε καποιες εφαρμογες ? px novago Rootcloak αλλά νομίζω δεν λειτουργεί με την εφαρμογή που ανέφερες. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 [ATTACH]50565[/ATTACH] Βοηθάτε βιολιτζιδες γιατί θα τρελαθώ... Πως μπορώ να εντοπίσω ποια παλιο-εφαρμογή προκαλεί αυτό το σκάνδαλο με την μπαταρία του Νοτε 3? Να φανταστείτε το έκανα και restart το πρωί καλού κακού!!! Υπάρχει τρόπος να εντοπίσουμε τον ένοχο? Εάν έχεις κάρτα sd μέσα βγαλτην να δεις πως θα πάει. Αν σταματήσει πάει να πει ότι είναι η κάρτα οπότε πάρε ένα backup και τράβα της ένα φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γνωρίζετε καποιο module ωστε να πειράξω τα tiles στην status bar;; Η εναλλαγη απο 2g σε 3g και το αντίστροφο , βολεύει πολυ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) [ATTACH]50581[/ATTACH] Πως βγάζω αυτή την ροζ γραμμή από το πάνω μέρος της οθόνης; xnote 20 ειμαι και κατι ακομη . βγαζω το πενακι εξω και παιζει μια μουσικη πολυ δυνατα και για κανα λεπτο !! δεν ξερς τι να κανωωωωωω Edited October 2, 2014 by stelioz350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παίδες έχω από εχθές αυτόν τον browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nubelacorp.javelin χα χα δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορος (Dolphin Jetpack είχα πριν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πως βγάζω αυτή την ροζ γραμμή από το πάνω μέρος της οθόνης; xnote 20 ειμαι και κατι ακομη . βγαζω το πενακι εξω και παιζει μια μουσικη πολυ δυνατα και για κανα λεπτο !! δεν ξερς τι να κανωωωωωω Δεν διακρίνω κάποια ροζ γραμμή αλλά φαντάζομαι ότι είναι η ένδειξη για το υπόλοιπο της μπαταρίας. Αν όσο μειώνεται το ποσοστό της μπαταρίας σου μειώνεται αντίστοιχα και αυτή η γραμμή τότε είναι αυτό που σου είπα και αφαιρείται μέσω της εφαρμογής x-note batterybar αποτσεκάρωντας την πρώτη επιλογή. Για το πενάκι δοκίμασε να αλλάξεις τον ήχο μέσα από το ρυθμίσεις -> spen. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Δεν διακρίνω κάποια ροζ γραμμή αλλά φαντάζομαι ότι είναι η ένδειξη για το υπόλοιπο της μπαταρίας. Αν όσο μειώνεται το ποσοστό της μπαταρίας σου μειώνεται αντίστοιχα και αυτή η γραμμή τότε είναι αυτό που σου είπα και αφαιρείται μέσω της εφαρμογής x-note batterybar αποτσεκάρωντας την πρώτη επιλογή. Για το πενάκι δοκίμασε να αλλάξεις τον ήχο μέσα από το ρυθμίσεις -> spen. Ναι είχες δίκιο αυτό ήταν. Την έβγαλα, όσο αφορά το ςπεν έκανε wipe cache και έστρωσε Με lean kernel ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για να τον πειραζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Με lean kernel ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για να τον πειραζουμε Στο terminal δώσε su και μετά lkconfig. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,BRICKARE ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ.ΤΟ KNOX ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ 0 ΣΕ 1 ΑΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΟΠΟΙΑ ROM KAI NA ΒΑΛΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ SIM.ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,BRICKARE ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ.ΤΟ KNOX ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ 0 ΣΕ 1 ΑΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΟΠΟΙΑ ROM KAI NA ΒΑΛΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ SIM.ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Αν μπορέσεις να μπεις σε download mode, να φλασαρεις μέσω odin.. Μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία, ώστε να σταματήσουν οι επανεκκινησεις!! Αυτό θα πρότεινα εγώ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts