kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 ελεγξε τα wakelocks να δεις τι έτρεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Πως τα ελέγχω; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εχεις κανενα πρόγραμμα ( wakelock detector ή betterbatterystats ) ? Αν έχεις όπως βλέπω την xnote 20 πάνε το xnote application και στην πρώτη κατηγορία νομίζω έχει πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Έχει το cpu spy και το cpu monitor. Από αυτά δεν βγάζω άκρη. Φαντάζομαι ότι τώρα και να περάσω κάποια εφαρμογή δεν θα δω τι έγινε το βράδυ. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σήκωσε μια φώτο απο το cpy spy να δώ λίγο τις συχνότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κοσμά επειδή έκανα επανεκκίνηση για να βάλω τον καινούργιο lean έχει μηδενίσει και δείχνει τα τελευταία 50 λεπτά (μετά την επανεκκίνηση). Τζίφος. Πάντως σε ευχαριστώ. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημέρα παιδες...εχω κανει root μονο στο note 3 μου και θελω να το επαναφέρω στις εργοστασιακες...Κάπου ειχα διαβάσει ότι μπορώ να το κανω με το Titanium backup αλλα τωρα δεν το βρίσκω πουθενά...Μπορει να μου πει κάποιος; Επίσης πρεπει να σβήσω Wanam xposed πριν και τέτοια utilities που το εχω περάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αν θέλεις να κάνεις μόνο factory reset τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αν πάλι θέλεις γίνεις full unroot τότε πέρνα ένα official firmware με odin κάνοντας wipe. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Στο xda ανέβασε κάποιος μερικές από τις εφαρμογές του note 4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2882584 Μου κίνησε το ενδιαφέρον και εγκατέστησα ένα widget ονόματι GeoNews που σε ενημερώνει για επικίνδυνες καταστάσεις (σεισμούς κλπ) στην περιοχή σου. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 GMD Air Command δεν βρίσκω GMD air command. Μόνο και themes βρίσκω όταν ψάχνω air command. Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αν θέλεις να κάνεις μόνο factory reset τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αν πάλι θέλεις γίνεις full unroot τότε πέρνα ένα official firmware με odin κάνοντας wipe. Βασικά θελω να το δώσω το κινητό σε έναν φίλο...Αν κανω factory reset θα σβήσει και το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Όχι δεν σβήνεται ,με ποιο τρόπο έκανες root ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Με το Towelroot το έκανα...Μεσα απο super user δεν μπορώ να σβήσω τα δικαιώματα κ τέτοια; Κατι τέτοια ειχα διαβάσει...Δεν εχω υπολογιστή με windows γι αυτο προβληματιζομαι.. Edited September 21, 2014 by noter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Με towel root μπορείς να κάνεις unroot μεσα απο su ,μετα factory reset και είναι έτοιμο για να το δώσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μένιο δυναμίτης ο lean 3.9 Ειμαι μέσα στο cpuz παιζω συνέχεια αριστερά δεξιά τις καρτέλες και ειναι κολλημένο στο 300mhz και 3 πυρήνες offline. Δεν κουνιέται φύλλο λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αν έχεις εγκατεστημένο το supersu πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό προσβασιμότητας. Πρώτα όμως αφαίρεσε τα δικαιώματα su από τις εφαρμογές που είχαν τέτοιο δικαίωμα και απεγκατέστησε όλες τους. Μετά κάνε πάλι από τις ρυθμίσεις του supersu εκκαθάριση και απεγκατέστησέ τον. Νομίζω πως έτσι θα έχεις διώξει το root και μετά με επαναφορά εργιστασιακών ρυθμίσεων θα είναι όπως πρώτα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αν κάνει unroot μεσα απο su και μετα wipe data δεν νομίζω οτι χρειαζεται μα πηγαινει σε μια -μια εφαρμογή και να αφαιρεί τα δικαιώματα root ,αυτο το κανουμε όταν θέλουμε να δεχθούμε κάποιο update χωρίς να γίνει reset . Απο την στιγμή που θα γίνει επαναφορά ετσι και αλλιώς θα σβηστούν όλες οι εφαρμογές που εχουμε εγκαταστήσει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αφαιρέσουμε το root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μένιο δυναμίτης ο lean 3.9 Ειμαι μέσα στο cpuz παιζω συνέχεια αριστερά δεξιά τις καρτέλες και ειναι κολλημένο στο 300mhz και 3 πυρήνες offline. Δεν κουνιέται φύλλο λέμε.χαχα οι άλλοι που είναι ? Κοιμούνται ακόμη :lol: Μάλλον επειδή είναι NH7. Τη να πω είμαι βαθύτατα συγκινημένος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Να είστε καλα παιδες....σας ευχαριστώ πολυ...θα δοκιμάσω ότι μου είπατε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάω εκει που λέει ολοκληρωτικος αποκλεισμός προσβασιμότητας ριζικού καταλόγου και μετα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι ,εκεί πας ! :) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι ,εκεί πας ! :) Ευχαριστώ παρά πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημερα παιδια!!! Εχουμε λινκ για τον lean 3.9? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημερα παιδια!!! Εχουμε λινκ για τον lean 3.9? lk_hlteeur-kk-v3.9.zip https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125# θα πάθεις πλάκα χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 lk_hlteeur-kk-v3.9.zip https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125# θα πάθεις πλάκα χαχα. Τον εβαλα...για να δουμε...μεχρι τωρα που γραφω μονο ενας πυρηνας δουλευει!!!!! Πειραζουμε κατι, κανουμε καποια ρυθμιση???? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το αγόρασα. Πολύ καλό και ειδικά το WiFi. Απλά τερματίζει τη γραμμή μου. Τι παίζει με το root; Έχω τρομάξει λίγο και μπερδευτεί. Εσείς τι δουλεύετε; Έχω αγοράσει το skipsoft toolkit μιας που έχω 2 συσκευές nexus. Είδα ότι υποστηρίζει και το νοτε. Αν κάνω από εκεί κάτι θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts