kosmasgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οι διαφορες του xnote app της ρομ με την ιδια εφαρμογη των 2 ευρω στο googleplay ποια ειναι ? Την εχει κανεις αγορασει ? Οπτικα παντως ειναι διαφορετικες στο menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οι διαφορες του xnote app της ρομ με την ιδια εφαρμογη των 2 ευρω στο googleplay ποια ειναι ? Την εχει κανεις αγορασει ? Οπτικα παντως ειναι διαφορετικες στο menu Εγώ που έβαλα την ρομ από μόνο του στο play store μου την έχει σαν να την έχω αγοράσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ρε παιδιά γιατί from time to time χάνονται τα αποθηκευμένα ασύρματα δίκτυα και μου ζητάει ξανά κωδικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ που έβαλα την ρομ από μόνο του στο play store μου την έχει σαν να την έχω αγοράσει . Και σε εμενα ετσι φαινεται στο play store Απο μπαταρια πως το βλεπεται? Εμενα τα παει μια χαρα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Φαινεται οτι την εγκαταστησαμε αλλα δεν ειναι ιδια. Δειτε το menu φωτογραφιων στο play store Στην εφαρμογη xnote το update2 ανοιγει η σας πεταει σφαλμα ?? Edited September 1, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Φαινεται οτι την εγκαταστησαμε αλλα δεν ειναι ιδια. Δειτε το menu φωτογραφιων στο play store Στην εφαρμογη xnote το update2 ανοιγει η σας πεταει σφαλμα ?? Σε εμενα πεταει σφαλμα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα, Έβαλε κάποιος την XNOTE20 πάνω από την V18 χωρίς wipe data? Και αν ναι αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα ή πρέπει απαραίτητα να την περάσω με wipe data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Και σε εμενα ετσι φαινεται στο play store Απο μπαταρια πως το βλεπεται? Εμενα τα παει μια χαρα. Μια χαρα η μπαταρια ειμαι με τον χνοτε κερνελ Καλημέρα, Έβαλε κάποιος την XNOTE20 πάνω από την V18 χωρίς wipe data? Και αν ναι αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα ή πρέπει απαραίτητα να την περάσω με wipe data? εγω παντα κανω φουλ γουαι[ για σιγουρα πραγματα και ολα μου δουλευουν ρολοι. σβήνω το χνοτε κοντρολ αγοραζω και λεω αν εχει καμια διαφορα λοιπων η αγορασμένη ειναι οπως στις φωττο και δουλεύει και το απντετει 2. Edited September 1, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Μια χαρα η μπαταρια ειμαι με τον χνοτε κερνελ εγω παντα κανω φουλ γουαι[ για σιγουρα πραγματα και ολα μου δουλευουν ρολοι. σβήνω το χνοτε κοντρολ αγοραζω και λεω αν εχει καμια διαφορα Και εγω με X-Note kernel ειμαι. Δειχνει να τα παει πολυ καλα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 η paid εφαρμογή δεν εχει καμία διαφορά παρά μόνο στην εμφάνιση δεν βλέπω κανέναν λόγο για να την αγοράσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εβαλα lean 3.7 Idle οι πυρηνες σε δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια Ενω εχω σβηστει την οθονη απο το κινητο και ανοιχτο το Wifi ξαφνικα αναβει πανω τo φωτακι για ειδοποιηση και ανοιγει η οθονη αλλα δεν εχω καμια ειδοποιηση Δοκιμασα και το greenify να "κοιμησω" ολα τα προγραμματα αλλα ξανα τα ιδια. X-Note V20 Edited September 1, 2014 by Thanoucos_ Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οσοι εχετε xnote 20 ποια leather θεματα εχετε ? Εγω μονο grey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ μαύρο και σπορ μπλε. αγόρασα και χνοτε εφαρμογή και τα θέματα ο τύπος κάνει φοβερή δουλειά και αξίζει 2 μπίρες. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Και γω τσιμπησα xnote app και 2 donations Πρεπει να διορθωσει το Rom update 1 το οποιο σε ανοιγει dropbox folder για την 18 Araditsa pm :D Edited September 1, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια Ενω εχω σβηστει την οθονη απο το κινητο και ανοιχτο το Wifi ξαφνικα αναβει πανω τo φωτακι για ειδοποιηση και ανοιγει η οθονη αλλα δεν εχω καμια ειδοποιηση Δοκιμασα και το greenify να "κοιμησω" ολα τα προγραμματα αλλα ξανα τα ιδια. Αυτο συμβαινει μονο με ανοιχτο Wifi X-Note V20 Μια βοηθεια ρε παιδια Edited September 1, 2014 by Thanoucos_ Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ ξενέρωσα με τα θέματα της X note γιατί δεν κάνουν για το μαμά launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπερα παιδια Ενω εχω σβηστει την οθονη απο το κινητο και ανοιχτο το Wifi ξαφνικα αναβει πανω τo φωτακι για ειδοποιηση και ανοιγει η οθονη αλλα δεν εχω καμια ειδοποιηση Δοκιμασα και το greenify να "κοιμησω" ολα τα προγραμματα αλλα ξανα τα ιδια. Αυτο συμβαινει μονο με ανοιχτο Wifi X-Note V20 Μια βοηθεια ρε παιδια Για κοιτα μηπως εχεις καποιο MMS γιατι το ιδιο επαθα κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Για κοιτα μηπως εχεις καποιο MMS γιατι το ιδιο επαθα κι εγω Στα μηνυνατα δεν εχει τιποτα Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Με X note 20 και lean 3.7 πιστεύω τα νούμερα στο θέμα μπαταρίας θα είναι πολύ καλά. Μόλις την έστησα και εγώ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ο Κοσμάς εδώ ρέστα στις ρυθμίσεις του θέματος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ ξενέρωσα με τα θέματα της X note γιατί δεν κάνουν για το μαμά launcher και βέβαια κάνουν και στον μαμά . εκτός και αν εννοείς τα εικονίδια και τις εφαρμογές που έχει στο play store ok γιαυτες δεν ξέρω αλλά τα θέματα που στα στέλνει ο δημιουργός όταν κεράσεις μια μπυριτσα θα είναι οκ. άσε που δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι με μαμά launcher αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Με X note 20 και lean 3.7 πιστεύω τα νούμερα στο θέμα μπαταρίας θα είναι πολύ καλά. Μόλις την έστησα και εγώ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ο Κοσμάς εδώ ρέστα στις ρυθμίσεις του θέματος . Δεν την έστησες καλά ακόμα πάνε στις ρυθμίσεις της xnote σβήσε τις γραμμούλες απο κάτω και άλλαξε χρώμα βάλε μπλε στα indicator που είναι ενεργοποιημενα και κάνε μαύρα αυτα που ειναι απενεργοποιημενα τοτε θα απογειωθεί το θέμα το γκρι αν δεν κάνω λάθος. Edited September 1, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 είναι πραγματικά πανέμορφη ρομ. [ATTACH]49278[/ATTACH][ATTACH]49279[/ATTACH][ATTACH]49280[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 και βέβαια κάνουν και στον μαμά . εκτός και αν εννοείς τα εικονίδια και τις εφαρμογές που έχει στο play store ok γιαυτες δεν ξέρω αλλά τα θέματα που στα στέλνει ο δημιουργός όταν κεράσεις μια μπυριτσα θα είναι οκ. άσε που δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι με μαμά launcher αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Araditsa τον έκανα donate του το πα κι όλας αλλά δεν μου έστειλε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Araditsa τον έκανα donate του το πα κι όλας αλλά δεν μου έστειλε τίποτα στείλε του ένα μειλ και θα σου απαντήσει ....σίγουρα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts