araditsas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Για δωσε ενα λινκ για download. Ειδα πως κυκλοφορει μια εφαρμογη X-note στο playstore που ειναι για τα thems και κατι αλλα εχει αλλα κοστιζει 2 ευρω. από εδώ την κατέβασα και διάλεξα το πρώτο λινκ. https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712464912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Πάντως εγώ την κατέβασα σε 7 λεπτά. και τώρα λέω να φλασαρω Κοσμά για πες μας εσύ που την έβαλες να προχωρήσουμε πρέπει να προσέξουμε κάτι? το πρόβλημα που ρώτησες πρέπει από την εφαρμογή χνοτε να αλλάξεις τα χρώματα και θα λειτουργήσει μετά η αλλαγή κανονικά. απαντάω γιατί νομίζω πως αυτό ρώτησες αλλά τα αγγλικά μου είναι ελάχισταμάλλον κάποιο ψιλόbag ειναι ,πρέπει να κάνεις Restart SistemUI και του είπε θα το φτιάξουν στο επόμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τα themes που υπαρχουν στο playstore ειναι για launchers. Αλλαζουν ολα τα εικονιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 μάλλον κάποιο ψιλόbag ειναι ,πρέπει να κάνεις Restart SistemUI και του είπε θα το φτιάξουν στο επόμενο update. Καλά που άλλαξα και σώθηκα τρομερή διαφορά οι developers και όλα δωρεάν:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μόλις την βάλουμε πρέπει να κάνουμε κάτι? Όλες οι εφαρμογές μπαίνουν μόνες στους σωστά? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κοσμημα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Με έπεισες Κοσμά. Την περίμενα πως και πως αν και είχα ενδοιασμούς μετά τις ώρες οθόνης που βγάζω με audax 9.1 και lean 3.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Με έπεισες Κοσμά. Την περίμενα πως και πως αν και είχα ενδοιασμούς μετά τις ώρες οθόνης που βγάζω με audax 9.1 και lean 3.7μην βιάζεσαι και εγώ τον ίδιο συνδυασμό έχω και μόλις πέρασα και το fix. Άσε να δούμε πως τα πάει και μετά την βάζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) X-NOTE V20:installation complete:):rotfl::whistle: Edited August 31, 2014 by Thanoucos_ Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το στησιμο ολοκληρωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το στησιμο ολοκληρωθηκε Μια τελεια που εχει πανω αριστερα στο status bar πως την εβγαλες? Ειναι κατι μεσα απο το X-note αλλα δεν το βρισκω. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στις ρυθμισεις που σου δειχνω τικαρε και ξετικαρε το shut down button. Μετα τερμα κατω δωσε restart system ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στις ρυθμισεις που σου δειχνω τικαρε και ξετικαρε το shut down button. Μετα τερμα κατω δωσε restart system ui Πρώτη φορά βάζω X-NOTE και έχω χαθεί. Είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στις ρυθμισεις που σου δειχνω τικαρε και ξετικαρε το shut down button. Μετα τερμα κατω δωσε restart system ui [ATTACH]49229 οι ρίγες πως φεύγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Με τα θέματα τι γίνετε πως τα βάζουμε είχα δώσει λεφτά και μου είχε στείλει το ζιπ τώρα 44 κάνουμε στην 20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το στησιμο ολοκληρωθηκε ομοιως κι εγω.2 ερωτησουλες.το ασπρομαβρο του καιρου widget θελω και διαφανη στατους μπαρ με το φοντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 ομοιως κι εγω.2 ερωτησουλες.το ασπρομαβρο του καιρου widget θελω και διαφανη στατους μπαρ με το φοντο Ναι ας βοηθήσει κάποιος! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 To ασπρομαυρο καιρου το τσιμπησα απο την audax και πεταξα τα αρχεια με root explorer στο system app. Για διαφανη status στο xnote control Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εμενα μου εχει βγαλει μια πρασινη γραμμη πανω αριστερα πανω απο το status bar. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αυτο ειναι το status battery bar. Ψαξε στο xnote controll. Απενεργοποιειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εχει πολυ ψαξιμο η Χ-NOTE. Ευχαριστω Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Πώς γίνετε ρε παιδιά αυτό με το να γυρνάει το X ενώ κατεβάσεις την νοτιφικατιον μπαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Experimental animation ειναι. Σε επομενο update μπορει να το δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 [ATTACH]49238 από εδώ παλεύω να αλλάξω το χρώμα αλλά δεν αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) [ATTACH]49238 από εδώ παλεύω να αλλάξω το χρώμα αλλά δεν αλλάζει [ATTACH]49243[/ATTACH] Xnote colors mod απο εκεί τα αλλάζεις Edit : θυμίστε μου λίγο πως αλλάζουμε τα toggles. Θέλω να βάλω to new circle or galaxy s5 theme. Θυμάμαι ότι μετακινούμε εναν φάκελο αλλα αυτόν τον φάκελο δεν τον βλέπω πλέον. Εκτός αν αλλάζουν μόνο στην donate έκδοση. Edit 2: τα θέματα που έχει πχ το leather black theme. Μπαίνει στον touchwiz launcher? Η μόνο σε αυτά που αναφέρει? Η έστω αλλάζουν τα toggles και τα multi Windows (side bar). Δεν τον αλλάζω τον touchwiz με έχει κατα βολέψει. Και μου φαίνεται και πιο γρήγορος απο τον νοβα που είχα.. :) Edited September 1, 2014 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts