Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[ATTACH]48306[/ATTACH]

[ATTACH]48307[/ATTACH]

Με μαμά Rom 4.4.2 και firmware της T-mobile το μόνο που έχω είναι root

Δεν έχεις θέμα μην ανησυχείς ;)

Υ.Γ. Ωραίο προφίλ facebook στο chathead :lol:

Δεν έχεις θέμα μην ανησυχείς ;)

Υ.Γ. Ωραίο προφίλ facebook στο chathead :lol:

Χαχαχα ναι... Κάτι άλλο... Θέλω να ξεφορτωθώ το firmware της T-mobile και να έχω το κανονικό της Samsung έχοντας και Ota updates δεν θέλω να αλλάξω Rom τι μπορώ να κάνω... Με το root που έκανα για να ξεφορτωθώ τα boot animation της T-mobile και της χαζομάρες της έγραψε ο knox.... Τι μπορώ να κάνω

Και γιατί να μην πας σε custom rom ? Δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις πάλι stock

Κοσμά γιατί φοβάμαι... Είδα την omega που έδειξε ένας φίλος από εδώ αλλά είδα μετά κάτι για kernel και bootloader και ψιλό κόλλησα...

Καλημέρα παιδιά. Κάντε ένα διάλειμμα από το fredo ή τις ρακέτες :lol: και πείτε μου αν ξέρετε:

Μετά από κάμποσο καιρό είπα να ξαναβάλω nova launcher prime....

Παρατηρώ ότι όταν το τηλέφωνο επανέρχεται από αδράνεια και ενεργοποιώ την οθόνη (με το home button π.χ.), η lock screen πριν το ξεκλειδώσω δείχνει την "παλιά" ώρα (όχι τη χειμερινή :lol:), την ώρα που το είχα θέσει σε αδράνεια πατώντας το πλήκτρο on/off ή το software button (της omega). Όταν το ξεκλειδώσω η home screen δείχνει την τρέχουσα....

Τι δεν πάει καλά?

Rom: Omega v21

Civato 1.5

Launcher Nova prime

(με στοκ δεν το κάνει)

Όποιος βοηθήσει, να μου πει συντεταγμένες ομπρέλας να του στείλω παγωμένη μπύρα :lol:

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλησπέρα παιδιά,

είμαι σχετικά καινούργιος στα android και μέσα από το φόρουμ και διαβάζοντας τα μηνύματα με βοηθήσατε πολύ να ξεκινήσω να <<ανοίγω>> σιγά σιγά το κινητό :)

Έχω κάνει root με towelroot στην 4.4.2 και έχει μερικές μέρες μου ήρθε ένα update που μεταξύ άλλων έχει και αναβάθμιση του knox στην έκδοση 2.0.

Λογικά αν κάνω update χάνεται το root σωστά; Μετά το towelroot υποστηρίζει την καινούργια έκδοση και αν ναι γράφει ο knox ; Θέλω να μείνω λίγο ακόμη στην εγγύηση...

Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει πως αν μπορώ αλλάξω την εμφάνιση του περιοδικού με κάτι άλλο ;

Συγγνώμη αν το έχετε αναφέρει νωρίτερα, συνήθως διαβάζω αρκετά μηνύματα πριν γράψω :)

Μόλις έβαλα τον ultimate v52 και ο λόγος που άλλαξα τον civato είναι ότι στο temple run 2 είχα lag.

Φαίνεται λίγο πιο γρήγορος από τον civato (πάντα μαμά ρυθμίσεις) και από μπαταρία θα δείξει από αύριο.

Μόλις έβαλα τον ultimate v52 και ο λόγος που άλλαξα τον civato είναι ότι στο temple run 2 είχα lag.

Φαίνεται λίγο πιο γρήγορος από τον civato (πάντα μαμά ρυθμίσεις) και από μπαταρία θα δείξει από αύριο.

Και εγώ αδερφέ ultimate v52 με στοκ ρυθμίσεις και μια μόνο αλλαγή το bfq αντι για το dripndroid για να γράφει γρήγορα απο την εσωτερική στην εξωτερική κάρτα μνήμης;)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ έχει βάλει omega 21 και civato 1.5 και έχει κολλήματα . Ξαφνικά τρώει την μπαταρία σαν δαιμονισμένο και κάνει lag έκανα όλα τα προβλεπόμενα αλλά μου δείχνει την μπαταρία στο 65% και μετά από λίγο στο 73% και πάει λέγοντας. Αν κάποιος έχει κάτι παρόμοιο ας μας πει.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ έχει βάλει omega 21 και civato 1.5 και έχει κολλήματα . Ξαφνικά τρώει την μπαταρία σαν δαιμονισμένο και κάνει lag έκανα όλα τα προβλεπόμενα αλλά μου δείχνει την μπαταρία στο 65% και μετά από λίγο στο 73% και πάει λέγοντας. Αν κάποιος έχει κάτι παρόμοιο ας μας πει.

Εγώ το είχα έτσι ακριβώς στημένο για 3 περίπου μέρες και δεν είχα τέτοιο θέμα;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ultimate v52 αλλαγή ρύθμισης nightmare και sioplus δείχνει να δουλεύει καλύτερα.

Μερικές φορές rom kernel δεν συνεργάζοντε καλά.

Άλλαξε kernel και θα στρώσει.

Την έχω περάσει στο note περίπου κάνα 10ημερο και ξεκίνησε πρίν 2 ημέρες . Προτεινόμενο kernel έχουμε.

Την έχω περάσει στο note περίπου κάνα 10ημερο και ξεκίνησε πρίν 2 ημέρες . Προτεινόμενο kernel έχουμε.
δοκίμασε τον ultimate

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931

Εχθές τον έβαλα και εγώ ,βγάλε ότι πρόγραμμα για κερνελ έχεις και δώσε οκ στα δύο που έχει ο ultimate και επανεκκίνηση.

δοκίμασε τον ultimate

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931

Εχθές τον έβαλα και εγώ ,βγάλε ότι πρόγραμμα για κερνελ έχεις και δώσε οκ στα δύο που έχει ο ultimate και επανεκκίνηση.

Δεν πρεπει πρωτα να κανεις wipe cache και wipe dalvik cache και μετά εγκατάσταση του kernel που θέλεις?

Ρωταω γιατι θελω και εγω να δοκιμασω καινουργιο kernel.

Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p

Δεν πρεπει πρωτα να κανεις wipe cache και wipe dalvik cache και μετά εγκατάσταση του kernel που θέλεις?

Εγώ κάνω πάντα,άλλα παιδιά εδώ δεν το θεωρούν απαραίτητο.:cool:

Δεν χρειάζεται, ποτέ δεν έχω κάνει.

Εγώ κάνω πάντα,άλλα παιδιά εδώ δεν το θεωρούν απαραίτητο.:cool:
Βαγγέλη από το πρωί δείχνει να τα πάει πολύ καλά και του έχω κάνει δυνατή χρήση

Μαμά ρυθμίσεις οθόνη -2 auto.

Εγω ειχα civato και τωρα εβαλα ultimate

Τις συχνοτητες του επεξεργαστη απο που τις αλλαζω τωρα?

Στο synapse δεν εχει την καρτελα που ειχε και στον civato.

Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις