artant Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αν αποφασίσω να ρουταρω και να βάλω και κερνελ άλλο ποια μέθοδο καλύτερα να ακολουθήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μετά τον υπέρ κυβισμό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54328224&postcount=2052 το εργαλείο δεν ρουφάει και πολύ βενζίνη. Με την ίδια χρήση είχα 90% 1:10 οθόνη. Αλλά εκεί που πας με 280 αντί 220 δεν σε νοιάζει αν κάψει λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τερας ο civato. Μενιο νορμαλ ? 2 ωρες οθονη εχω και 24% android system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε με τα δικά μου screenshot και οι δύο:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μετά τον υπέρ κυβισμό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54328224&postcount=2052 το εργαλείο δεν ρουφάει και πολύ βενζίνη. Με την ίδια χρήση είχα 90% 1:10 οθόνη. Αλλά εκεί που πας με 280 αντί 220 δεν σε νοιάζει αν κάψει λίγο παραπάνω. Μενιο δες screen του κοσμα και μια σελιδα πριν (ισως 2) το δικο μου θεμα και δωσε μας λυσεις . Νομιζω πως η nf4 ειναι gtp τελειως Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δεν ειμαι nf4 εγω. Nd5 ειμαι xnote 14. Χτες 6:30 ωρες μπαταρια και 2μιση μερες αυτονομια :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μια κουβέντα μόνο. ultimate 47 όλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα. Απο οσο ειδα το novago λογω root δεν παιζει στη συσκευη. Εχει βρει κα εις τροπο για να παιζει; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα. Απο οσο ειδα το novago λογω root δεν παιζει στη συσκευη. Εχει βρει κα εις τροπο για να παιζει; Ευχαριστω Περασε αυτο το module http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 στο xposed και επελεξε να κανει hide το ροοτ για την εφαρμογη που θες. Λογικα θα δουλεψει. Το module φτιαχτηκε για αυτο το λογο. Καποιες εφαρμογες δεν τρεχουν σε rooted τηλεφωνα και η εφαρμογη το κρυβει σε συγκεκριμενες εφαρμογες που θα επιλεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Περασε αυτο το module http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 στο xposed και επελεξε να κανει hide το ροοτ για την εφαρμογη που θες. Λογικα θα δουλεψει. Το module φτιαχτηκε για αυτο το λογο. Καποιες εφαρμογες δεν τρεχουν σε rooted τηλεφωνα και η εφαρμογη το κρυβει σε συγκεκριμενες εφαρμογες που θα επιλεξειςΣε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αν το δοκιμασεις ενημερωσε μας αν δουλευει :-) Βρηκα και ενα καινουριο module για τα toast μηνυματα στην οθονη. Εμφανιζει και εικονιδιο της εφαρμογης και αλλαζει και η εμφανιση του Για οσους το θελουν xtoast λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αν το δοκιμασεις ενημερωσε μας αν δουλευει :-) Βρηκα και ενα καινουριο module για τα toast μηνυματα στην οθονη. Εμφανιζει και εικονιδιο της εφαρμογης και αλλαζει και η εμφανιση του Για οσους το θελουν xtoast λεγεταιΠρος το παρον δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι δεν μπορω να δηλωνω πολλες συσκευες.Μεσα στον Αυγουστο θα εχω τη δυνατοτητα οποτε θα σας πω. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν ειμαι nf4 εγω. Nd5 ειμαι xnote 14. Χτες 6:30 ωρες μπαταρια και 2μιση μερες αυτονομια :-) Κοσμά έχω και εγώ xnote 14 με civato 1.5 και κατέβασα την εφαρμογή X note την καινούργια από το play store αλλά δεν μου δουλεύει ενώ πριν με X note 18 δούλευε! Ξέρεις τίποτα γιατί; πχ αν πάω να αλλάξω το status bar σε s5 δεν μου το αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Φιλε μου οι drivers εχουν προβλημα σιγουρα.ξαναπερασε τους.υλικο κ συσκευες αφου τους περασεις κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενα τα adb κλπ.κι επισης δοκιμασε ν αλλαξεις κ θυρα usb.το ειχα παθει κι εγω με νεξους. Καλησπερα φιλε μου..τα κοιταξα αυτα που μου ειπες αλλα και παλι τα ιδια κολαει στην διαδικασια...Τι σκατα ειναι αυτο πια???Και τ εχω κατεβασει ολα απο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ρε παιδια κατι να σταματαει διαφημισεις απο παντου ? Ειτε σε browser ειτρ σε εφαρμογες Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια πραγματικα δεν ξερω τι παιζει με το κινιτο προσπαθω ποσες μερες να το κανω ροοτ και τιποτα ολο κολαγε...ΕΕΕΕΕ σημερα δεν ξερω τι εγινε αλλα ειμαι ροοτ...τι να πω :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια πραγματικα δεν ξερω τι παιζει με το κινιτο προσπαθω ποσες μερες να το κανω ροοτ και τιποτα ολο κολαγε...ΕΕΕΕΕ σημερα δεν ξερω τι εγινε αλλα ειμαι ροοτ...τι να πω :confused::confused: Συγχαρητήρια και καλή αρχή να το χαρείς το τούμπανο:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Συγχαρητήρια και καλή αρχή να το χαρείς το τούμπανο:o Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!Αντε να βρω και μια καλη ρομ για το θηριο και ετοιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!Αντε να βρω και μια καλη ρομ για το θηριο και ετοιμος... Αν θέλεις την γνώμη μου αυτή την στιγμή είμαι με ομεγκα 20 και civato 1.5 kernel. Σε σχέση με την κατάσταση πριν ρουτ με θέμα μπαταρίας η μέρα με την νύχτα. Πριν δεν έβγαζα την μέρα τώρα είμαι στην δεύτερη με όλα ανοιχτά. Στην προτείνω να την βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αν θέλεις την γνώμη μου αυτή την στιγμή είμαι με ομεγκα 20 και civato 1.5 kernel. Σε σχέση με την κατάσταση πριν ρουτ με θέμα μπαταρίας η μέρα με την νύχτα. Πριν δεν έβγαζα την μέρα τώρα είμαι στην δεύτερη με όλα ανοιχτά. Στην προτείνω να την βάλεις Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την συμβουλη σου αλλα δυστηχως δεν μπορω να την περασω στο μοντελο μου...Το ξερω για την ομεγα την ειχα σε S4 και πεταγε..Προς την miui κλεινω για το μοντελο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά στην xnote 18 διακρίνω κάτι laggαρίσματα στα παιχνίδια που στην miui rom δεν είχα.Είμαι με civato 1.5 oced στα 2.5 ghz και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι από αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54328224&postcount=2052 .Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με miui rom όλα μου έτρεχαν νεράκι με τον στοκ kernel της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά στην xnote 18 διακρίνω κάτι laggαρίσματα στα παιχνίδια που στην miui rom δεν είχα.Είμαι με civato 1.5 oced στα 2.5 ghz και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι από αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54328224&postcount=2052 .Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με miui rom όλα μου έτρεχαν νεράκι με τον στοκ kernel της rom.Παιχνίδια δεν παίζω αλλά εχθες δοκίμασα το The Amazing Spider-Man 2 και δεν είχα θέμα με lag. Κανά δεκάλεπτο που έπαιξα με τις ίδιες ρυθμίσεις αλλά στα 2800. Nα τα βάλεις όλα μαμά στο synapse και δοκίμασε αν κανει το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ρε παιδια κατι να σταματαει διαφημισεις απο παντου ? Ειτε σε browser ειτρ σε εφαρμογες Βαζεις αυτο και ησυχάζεις. . https://www.dropbox.com/s/3y6lp4oui68th4t/org.adaway_47.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλησπερα και παλι παιδια...Περασα τη VN ρομ για το μοντελο μου sm-n900 αλλα εχω θεμα με την sim δεν μου την αναγνωριζει..κατεβασα το unlock galaxsim απο το play store εκανα backup τον φακελο efs αλλα και παλι τιποτα...Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλησπερα και παλι παιδια...Περασα τη VN ρομ για το μοντελο μου sm-n900 αλλα εχω θεμα με την sim δεν μου την αναγνωριζει..κατεβασα το unlock galaxsim απο το play store εκανα backup τον φακελο efs αλλα και παλι τιποτα...Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω???πάνε πληροφορίες /κατάσταση και δες ΙΜΕΙ έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts