manthosffvll Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μην λες μεγάλες κουβέντες. ..... Ο 44 ειναι Nf4? νομιζα πως είναι μονο του σιβατο Τον εβαλα από το πρωί και είναι όντος φανταστικός. οχι ο 44 δεν ειναι nf4 αλλα nf1!!αλλα μια χαρα παίζει με την καινουργια αναβάθμισή!! και συνδέεται και στο pc μια χαρα πριν απο λίγο το δοκιμασα και ολα οκ!!αυτο το θεμα το ειχα με τον Compulsion Kernel 15 δεν συνδεόταν καθολου ευκολα!!! μονο ενας κερνελ ειναι μεχρι στιγμής βασισμενος στο nf4 του civato:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Χμμμ...κατι τρωει μπολικη μπαταρια...και εχω βαλει greenify...χμμμμ Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Παιδες σημερα στο ασχετο μετα απο reboot (για να τεθει σε εφαρμογη ενα module του Xposed που ειχα ξεχασει να ενεργοποιησω με τη μεθοδο αυτη), μου χαθηκε ο Efs. Κανενα θεμα φυσικα αφου ειχα μπακαπ και η επαναφορα εγινε σε δυο δευτερολεπτα, απλα το αναφερω να υπαρχει. Xnote 15. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δε παιζεται ο ultimate εχω παθει πλακα με τον κερνελ. Σφαιρα και η μπαταρια δε πεφτει με τιποτα στο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δε παιζεται ο ultimate εχω παθει πλακα με τον κερνελ. Σφαιρα και η μπαταρια δε πεφτει με τιποτα στο wifi Καλός είναι αλλά μάλλον ταιριάζει με την xnote εμένα με omega v19 κάθεται καλύτερα ο lean kernel 3.3 και σε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Στο δικο μου ματι που βλεπω δυσκολα τις διαφορες φανηκε με αυτον. Στον προτεινω ανεπιφυλακτα. :---) Στο λεω σαν δυσκολοπιστος μιας που ειμαι με xnote 14 ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Τον έβαλα είμαι διακοπές και δουλεύω μόνο 4g και ο lean kernel κρατάει πιο καλά, έχει και το πρόβλημα με την μεταφορά αρχείων στην εξ κάρτα 1,5mb/sec ενω με τον lean φτάνει και τα 12mb/sec και τον έβγαλα.δεν μπορώ να γράψω και στο xda αν η μεταφορά αρχείων ειναι θέμα ρύθμισης για να μου απαντήσει ο developer.Κοσμά ξέρεις πολύ καλά ότι μου αρέσει ο ultimate τον 40 το φορούσα τις πιο πολλές μέρες που έχω χρησιμοποιησει kernel. Edited July 8, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μμμ...η μπαταρια λιωνει.... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Vag με ποιο προγραμμα ελεγξες την ταχυτητα μεταφορας στην εξωτερικη καρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Es explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 εμένα ο ουλτιμειτ 44 με χνοτε 18 στην εξωτερική γράφει με 15 mb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5495265#post5495265 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εχετε ξαναδει τετοιο drain στην μπαταρια??? Με xnote 18 και skyhigh 3.2 και greenify... θα αλλαξω κερνελ να δω τι θα γινει...παω σε ultimate 43 Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 εμένα ο ουλτιμειτ 44 με χνοτε 18 στην εξωτερική γράφει με 15 mb/s Τι ρυθμισεις εχεις κανει;μπορει εγω να κανω κατι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλημερα!!!! Εβαλα τελικα τον ultimate v44 οπως προτεινε ο Κοσμας...και κοιταξτε διαφορα!!!!!! Ειναι 2 ωρες με wifi ανοιχτο...και ειναι ΑΚΟΜΑ στο 100% !!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ξαναβαζω τη φωτογραφια γιατι σε εμενα δεν τη δειχνει Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Θέλω να περάσω την omega v20 χωρίς full wipe είμαι στην v19,δεν κάνω κανένα wipe κατευθείαν εγκατάσταση απο recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αν εχετε περασει χνοτε 18 η την τελευταια ομεγα η γενικα νφ4 , νομιζω μονο με σιβατο δεν θα εψετε drain και αυτο συμβαξνει επειδη αλαξε ο κωδικας και δεν πεφτουν σε deep sleep. Δεν ξερω με τον ultimate τιγινεται που εχει σαν base το νφ1 Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τελικα ο ultimate εχει θεμα στην εγγραφη στην εξωτερικη μνημη. Μετακινησα αρχειο ρομ της xnote και ηταν αργο και με το ματι. Παλαιοτερα δε μετρησα ταχυτητα με αλλον κερνελ αλλα σιγουρα δεν εκανε 10 λεπτα. Η καρτα μου ειναι μια sandisk ultra u1 class 10 8gb Δειτε ταχυτητα εγγραφης. Ελπιζω να το διορθωσει γιατι εκτος απο αυτο το θεμα ο κερνελ ειναι βραχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τελικα ο ultimate εχει θεμα στην εγγραφη στην εξωτερικη μνημη. Μετακινησα αρχειο ρομ της xnote και ηταν αργο και με το ματι. Παλαιοτερα δε μετρησα ταχυτητα με αλλον κερνελ αλλα σιγουρα δεν εκανε 10 λεπτα. Η καρτα μου ειναι μια sandisk ultra u1 class 10 8gb Δειτε ταχυτητα εγγραφης. Ελπιζω να το διορθωσει γιατι εκτος απο αυτο το θεμα ο κερνελ ειναι βραχος Κοσμα εγω που εχω μια toshiba class 10 γραφει με 1,5mb/sec για το ιδιο αρχειο θελω περιπου 23 λεπτα δεν παλευεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ημαρτον ;) Προς το παρών δε με πειράζει και τόσο γιατί μπορείς να φλασάρεις και απο την εσωτερική μνήμη που εκεί γράφει πάνω απο 20mb/s. θα μείνω με τον ultimate γιατί στα υπόλοιπα ειναι πολύ καλός. Αλλωστε χρησιμοποιώ dropbox για όλα τα υπόλοιπα εκτός τα αρχεία .zip των rom. Απάντησα και στο thread στο xda για το πρόβλημα , οπότε αν θες επιβεβαίωσέ το και εσύ σαν απάντηση εκεί ώστε να το δει πιο γρήγορα και να το διορθώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Οκ φιλε θα το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ωραίος ;) Ετσι πρέπει για να λύνουμε τα προβλήματα όπως εδώ που πάντα κάποιος θα βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αν εχετε περασει χνοτε 18 η την τελευταια ομεγα η γενικα νφ4 , νομιζω μονο με σιβατο δεν θα εψετε drain και αυτο συμβαξνει επειδη αλαξε ο κωδικας και δεν πεφτουν σε deep sleep. Δεν ξερω με τον ultimate τιγινεται που εχει σαν base το νφ1 έχεις κάποιο λινκ για σιβάτο??? μπαίνει με την κανονική διαδικασία όπως όλοι οι κέρνελ να υποθέσω, ε? ρωτάω γιατί κάποια στιγμή που είχα ψάξει στο άσχετο, νομίζω ότι είχα δει μια διαφορετική διαδικασία από απλό φλασάρισμα από recovery..? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ημαρτον ;) Προς το παρών δε με πειράζει και τόσο γιατί μπορείς να φλασάρεις και απο την εσωτερική μνήμη που εκεί γράφει πάνω απο 20mb/s. θα μείνω με τον ultimate γιατί στα υπόλοιπα ειναι πολύ καλός. Αλλωστε χρησιμοποιώ dropbox για όλα τα υπόλοιπα εκτός τα αρχεία .zip των rom. Απάντησα και στο thread στο xda για το πρόβλημα , οπότε αν θες επιβεβαίωσέ το και εσύ σαν απάντηση εκεί ώστε να το δει πιο γρήγορα και να το διορθώσει Εμενα Κοσμα με τον file manager που εχει η xnote κανει 2.5 με 3 λεπτα να μετακινησει την xnote18 στην sdcard ο ultimate 44.μηπως φταει ο file manager που δουλευετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts