vag74 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μενιο δεν μου έκατσε καλά ο skyhigh μπαταρία το βράδυ με κλειστά wifi συγχρονισμό και με τις ρυθμίσεις που μου είπες ξύπνησα μετα απο 5 ώρες και είχε πεσει στο 90% δεν ξέρω μήπως δεν κάθεται καλά με την rom παίζει αυτό; s5 stock v5 έχω με τον compulsion ηταν πολύ καλύτερο βαλε τον καινούριο lean kernel v3.1 είναι καλύτερος και απο τον compulsion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα Με όλους τους kernel γίνεται αυτό ή μόνο με τον Ultimate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Με όλους τους kernel γίνεται αυτό ή μόνο με τον Ultimate; με όλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 βαλε τον καινούριο lean kernel v3.1 είναι καλύτερος και απο τον compulsion Ποιον κατεβάζουμε τελικά; έχω μπερδεύτει λίγο με όλα τα 900t, 900x, w κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Εγώ πέρασα τον SkyHigh (τελευταία version), έκανα και τις 2 αλλαγές στο synapse που πρότεινε ο Μένιος πιο πάνω και έχω να πω το εξής: η μπαταρία ήταν 100% στις 11:45. Μόλις ΤΩΡΑ (13:45) έπεσε στο 99% με το τηλέφωνο σε κανονική κατάσταση λειτουργίας (οθόνη σβηστή, data κλειστά). :D :D :D ...μου φαίνεται βρήκα με ποιον κέρνελ θα κολλήσω για πολύ καιρό!!!! 14:48 ακόμα στο 99% είναι!!!!! Edited June 25, 2014 by CostasChem πρόσθεση σχολίου Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ...μου φαίνεται βρήκα με ποιον κέρνελ θα κολλήσω για πολύ καιρό!!!!Έχει μπαγκ το TΒ δεν παγώνει τις εφαρμογές όποτε σε λίγο θα τον αλλάξεις:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ποιον κατεβάζουμε τελικά; έχω μπερδεύτει λίγο με όλα τα 900t, 900x, w κτλ... https://www.dropbox.com/s/z8ypjl42jsmqps7/lk_hlteeur-kk-v3.1.zip αυτός είναι για το τηλέφωνο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πάντως εγώ με τον compulsion είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος και δεν τον αλλάζω προς το παρόν πολύ smooth και σφαίρα ρε παιδιά! !!! (Τι να πω μήπως είναι και η ρομ σφαίρα από μόνη της s5 v5) σας φάνηκε ο καινούργιος του lean 3.1 να είναι καλύτερος? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πάντως εγώ με τον compulsion είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος και δεν τον αλλάζω προς το παρόν πολύ smooth και σφαίρα ρε παιδιά! !!! (Τι να πω μήπως είναι και η ρομ σφαίρα από μόνη της s5 v5) σας φάνηκε ο καινούργιος του lean 3.1 να είναι καλύτερος? ? είναι μετη ίδια ρομ τον δουλεύω χωρίς ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πάντως εγώ με τον compulsion είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος και δεν τον αλλάζω προς το παρόν πολύ smooth και σφαίρα ρε παιδιά! !!! (Τι να πω μήπως είναι και η ρομ σφαίρα από μόνη της s5 v5) σας φάνηκε ο καινούργιος του lean 3.1 να είναι καλύτερος? ?Είναι και στο τηλέφωνο, εγώ με τον skyhigh σε λίγο θα κλαίω:lol: από την ταχύτητα και την άριστη κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Γυρισα λιγο σε lean μενιο μεχρι να δωσει νεο ο skyhigh. Πολυ καλος και ο lean χωρις να χρειαζεται εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ πέρασα τον SkyHigh (τελευταία version), έκανα και τις 2 αλλαγές στο synapse που πρότεινε ο Μένιος πιο πάνω και έχω να πω το εξής: η μπαταρία ήταν 100% στις 11:45. Μόλις ΤΩΡΑ (13:45) έπεσε στο 99% με το τηλέφωνο σε κανονική κατάσταση λειτουργίας (οθόνη σβηστή, data κλειστά). :D :D :D ...μου φαίνεται βρήκα με ποιον κέρνελ θα κολλήσω για πολύ καιρό!!!! Εμενα γιατι πεφτει στο 99 βαρια μεσα σε μιαμιση ωρα χωρις να κανω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Γυρισα λιγο σε lean μενιο μεχρι να δωσει νεο ο skyhigh. Πολυ καλος και ο lean χωρις να χρειαζεται εφαρμογηΕγώ με τον lean είμαι μαλωμένος:lol: δεν μου κάθετε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εμενα γιατι πεφτει στο 99 βαρια μεσα σε μιαμιση ωρα χωρις να κανω τιποτα? Δεν ειναι προβλημα αυτο μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δεν ειναι προβλημα αυτο μην αγχωνεσαι Ειναι σπαστικο ομως...μαλλον θα κανω το google play servives user app και θα το παγωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 :DΕγώ με τον lean είμαι μαλωμένος:lol: δεν μου κάθετε καλά. Να μην είσαι αφου δεν είναι για πολλά πειράγματα ο συγκεκριμενος kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βραχος ο 3.1 η μπαταρια πεφτει δυσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 :D Να μην είσαι αφου δεν είναι για πολλά πειράγματα ο συγκεκριμενος kernel Βραχος ο 3.1 η μπαταρια πεφτει δυσκολαΕυτυχώς παίζουμε μόνο με κερνελ:lol: αν είχαμε και να αλλάζαμε και ρομ θα λιώναμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 να ρωτησω με ποιο προγραμμα αλλαζετε τις ρυθμισεις που γραφετε για τους κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Εμενα γιατι πεφτει στο 99 βαρια μεσα σε μιαμιση ωρα χωρις να κανω τιποτα? Παιδιά σε 24 λεπτά, κλείνω 4 ώρες λειτουργίας...και είναι ΑΚΟΜΑ στο 99 % !!!!! :blink: :blink: :blink: Ρε μήπως χάλασε το εικονίδιο της μπαταρίας ???????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Μόλις έπεσε στο 98 %...μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά!!! Edited June 25, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βραχος ο 3.1 η μπαταρια πεφτει δυσκολα +100000 είναι πραγματικά βράχος, τι έχει κάνει ο άνθρωπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 να ρωτησω με ποιο προγραμμα αλλαζετε τις ρυθμισεις που γραφετε για τους κερνελ?Αναλόγως με τον κερνελ, κάποιοι έχουν με ήδη πρόγραμμα. Παιδιά σε 24 λεπτά, κλείνω 4 ώρες λειτουργίας...και είναι ΑΚΟΜΑ στο 99 % !!!!! :blink: :blink: :blink: Ρε μήπως χάλασε το εικονίδιο της μπαταρίας ???????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Μόλις έπεσε στο 98 %...μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά!!!Να το πας πίσω χάλασε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αναλόγως με τον κερνελ, κάποιοι έχουν με ήδη πρόγραμμα. Να το πας πίσω χάλασε:lol: Να δω πόσο θα κρατηθώ να μην αρχίσω τα OC και UV για τα benchmarks....υποσχέθηκα να είμαι καλό παιδί και να μην στραγγίζω το κινητό μου άλλο!!!... :p :lol: :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Να δω πόσο θα κρατηθώ να μην αρχίσω τα OC και UV για τα benchmarks....υποσχέθηκα να είμαι καλό παιδί και να μην στραγγίζω το κινητό μου άλλο!!!... :p :lol: :lol:Σύντεκνε θα σε μαλώσω:lol: με λάθος κερνελ παίζεις, για benchmarks εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σύντεκνε θα σε μαλώσω:lol: με λάθος κερνελ παίζεις, για benchmarks εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931 Πϊσω μου σε έχω σατανά!!! :lol: :lol: :lol: Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Δεν κάνω OC και UV ξανά! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts