menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Gpu idle στα 27mhz. Μονο αυτο φτανει. Ο σεφ ειναι κορυφη. Ασε που συνηθησα το synapseΩ σαν το synapse δεν έχει, άλλο περιβάλλον ρε φιλε. Τα αφήνουμε όλα μαμά μέχρι να τρελαθούνε πάλι οι πυρήνες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Χαχα. Hotplug ενεργοποιημενο εγω και στην πρωτη καρτελα screen off max freq σε 960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Χαχα. Hotplug ενεργοποιημενο εγω και στην πρωτη καρτελα screen off max freq σε 960Ρε φίλε βγάλε το hotplug και θα δεις ότι μετά από λίγο απενεργοποιούντε. Ρε τον skyhigh:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Στο hotplug ειναι πιο καλα :-) battery fan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Στο hotplug ειναι πιο καλα :-) battery fanΣου έφτιαξε και το synapse που όταν μπαίνεις δεν σου εμφανίζει το V X . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι. Μου το βγαλε μια φορα μονο. Τωρα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι. Μου το βγαλε μια φορα μονο. Τωρα οχι kosma θέλει ρυθμίσεις ο skyhigh η τον αφήνω οπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 kosma θέλει ρυθμίσεις ο skyhigh η τον αφήνω οπως είναι;Μόνο δύο και είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δοκιμάζω και σου λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπερα σε ολους. Κατοχος note 3 εδω κ 3 μηνες. Εχω να ασχοληθω με φλασαρισματα απο την εποχη του νεξους οπου φλασαρα καθε μερα σαν τρελος. Προχθές το βράδυ μου την βάρεσε και ρουταρα κ περασα χνοτε 16.2 ερωτησεις οταν ανοιγει το τηλ μου βγαζει επανω με κοκκινα γραμματα kernel seandroid enforcing ξερει κανεις πως βγαινει αυτο; μηπως επειδη περασα το κερνελ της χνοτε; αν φλασαρω ultimate θελει ολα ταwipe;και ποια ρομ ειναι οκ χωρις πολυ bugs γιατι η χνοτε μου φαινεται καπως. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπερα σε ολους. Κατοχος note 3 εδω κ 3 μηνες. Εχω να ασχοληθω με φλασαρισματα απο την εποχη του νεξους οπου φλασαρα καθε μερα σαν τρελος. Προχθές το βράδυ μου την βάρεσε και ρουταρα κ περασα χνοτε 16.2 ερωτησεις οταν ανοιγει το τηλ μου βγαζει επανω με κοκκινα γραμματα kernel seandroid enforcing ξερει κανεις πως βγαινει αυτο; μηπως επειδη περασα το κερνελ της χνοτε; αν φλασαρω ultimate θελει ολα ταwipe;και ποια ρομ ειναι οκ χωρις πολυ bugs γιατι η χνοτε μου φαινεται καπως. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ευχαριστω. Τα κοκκινα και κιτρινα γραμματα τα εχουν ολες οι root συσκευες δεν ξερω να σου πω αν σβηνουν.απο rom αν σου αρεσει το tw του s5 η s5 stock v5 ειναι πολυ σταθερη,επισης πολυ καλη ειναι η assasin v4 και η omega v18.Για τον kernel wipe cache,wipe cache dalvik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να σε καλα vag ευχαριστω. Νομιζα οτι ειχα κανει κάτι λάθος.. Δεν με νοιαζει να το γραφει. Θα δοκιμασω και θα σας γραψω εντυπωσεις με κερνελ. Παντως πριν με στοκ εβγαζα 4 ωρες οθονη με 5 βαρια σε 1 ημερα και κατι αλλα με 2 ωρες κλησεις κ διαφορες εφαρμογες. Ελπιζω σε κατι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ρε τι έχουμε πάθει. έλα τώρα αλήθεια έχει κάτι καλύτερο ο σκαυ σε σχέση με τον προηγούμενο που είχαμε; πάλι φλασαρισμα μυρίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ρε τι έχουμε πάθει. έλα τώρα αλήθεια έχει κάτι καλύτερο ο σκαυ σε σχέση με τον προηγούμενο που είχαμε; πάλι φλασαρισμα μυρίζω.... Βάλτον θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ελα ρε Ελλαδαραααααααααααααα Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Βάλτον θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά. βάζω αμέσως Edited June 24, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με xnote v15 ultimate kernel. Από όσο προσπαθώ (και διαβάζω λίγο :) ), δεν παίζει το screen mirroring. Και με μια sony smart tv (δε θυμάμαι μοντέλο αλλά πολύ super duper) δε συνδέθηκε. Αν "παίξω" με stock kernel θα παίξει? (ή κάποιο άλλο Kernel) Οι χρήστες omega (με stock kernel) κάνουν screen mirroring? Ευχαριστώ Edited June 24, 2014 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με xnote v15 ultimate kernel. Από όσο προσπαθώ (και διαβάζω λίγο :) ), δεν παίζει το screen mirroring. Και με μια sony smart tv (δε θυμάμαι μοντέλο αλλά πολύ super duper) δε συνδέθηκε. Αν "παίξω" με stock kernel θα παίξει? (ή κάποιο άλλο Kernel) Οι χρήστες omega (με stock kernel) κάνουν screen mirroring? Ευχαριστώ Αν και δεν το δουλεύω το έχω διαβάσει και είναι γνωστό το πρόβλημα παίζει μόνο με στοκ κερνελ βάλε αυτόν και δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316 μετά έχε και τους δύο και κάνε φλασαρισμα όταν θες εύκολο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν και δεν το δουλεύω το έχω διαβάσει και είναι γνωστό το πρόβλημα παίζει μόνο με στοκ κερνελ βάλε αυτόν και δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316 μετά έχε και τους δύο και κάνε φλασαρισμα όταν θες εύκολο είναι. Ευχαριστώ πολύ. Και μόνο που ξέρω πλέον ότι παίζει με stock kernel ησύχασα. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μόνο δύο και είσαι εντάξει. Μενιο δεν μου έκατσε καλά ο skyhigh μπαταρία το βράδυ με κλειστά wifi συγχρονισμό και με τις ρυθμίσεις που μου είπες ξύπνησα μετα απο 5 ώρες και είχε πεσει στο 90% δεν ξέρω μήπως δεν κάθεται καλά με την rom παίζει αυτό; s5 stock v5 έχω με τον compulsion ηταν πολύ καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μενιο δεν μου έκατσε καλά ο skyhigh μπαταρία το βράδυ με κλειστά wifi συγχρονισμό και με τις ρυθμίσεις που μου είπες ξύπνησα μετα απο 5 ώρες και είχε πεσει στο 90% δεν ξέρω μήπως δεν κάθεται καλά με την rom παίζει αυτό; s5 stock v5 έχω με τον compulsion ηταν πολύ καλύτεροΕπανεκκίνηση έκανες όταν τον έβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Επανεκκίνηση έκανες όταν τον έβαλες ? Να μην σου πω ψέματα δεν θυμάμαι καθόλου θα δοκιμάσω ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Οταν φορτισει το κινητο στο 100% το βγαλω απο τον φορτιστη και το αφησω θα πρεπει να πεσει η μπαταρια στο 99 μετα απο 45 λεπτα χωρις δεδομενα και χωρις καθολου χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν συνδέεται το κινητό σβηστό στο φορτιστή δεν ανάβει απλά συνεχώς δείχνει τη μπαταρία;;; Πρέπει να το αποσυνδέσω για να το ανάψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν συνδέεται το κινητό σβηστό στο φορτιστή δεν ανάβει απλά συνεχώς δείχνει τη μπαταρία;;; Πρέπει να το αποσυνδέσω για να το ανάψω... Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts