Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gpu idle στα 27mhz. Μονο αυτο φτανει. Ο σεφ ειναι κορυφη. Ασε που συνηθησα το synapse
Ω σαν το synapse δεν έχει, άλλο περιβάλλον ρε φιλε.

Τα αφήνουμε όλα μαμά μέχρι να τρελαθούνε πάλι οι πυρήνες:lol:

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχα. Hotplug ενεργοποιημενο εγω και στην πρωτη καρτελα screen off max freq σε 960
Ρε φίλε βγάλε το hotplug και θα δεις ότι μετά από λίγο απενεργοποιούντε.

Ρε τον skyhigh:lol:

Στο hotplug ειναι πιο καλα :-) battery fan
Σου έφτιαξε και το synapse που όταν μπαίνεις δεν σου εμφανίζει το V X .

Καλησπερα σε ολους. Κατοχος note 3 εδω κ 3 μηνες. Εχω να ασχοληθω με φλασαρισματα απο την εποχη του νεξους οπου φλασαρα καθε μερα σαν τρελος. Προχθές το βράδυ μου την βάρεσε και ρουταρα κ περασα χνοτε 16.2 ερωτησεις οταν ανοιγει το τηλ μου βγαζει επανω με κοκκινα γραμματα kernel seandroid enforcing ξερει κανεις πως βγαινει αυτο; μηπως επειδη περασα το κερνελ της χνοτε; αν φλασαρω ultimate θελει ολα ταwipe;και ποια ρομ ειναι οκ χωρις πολυ bugs γιατι η χνοτε μου φαινεται καπως. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους. Κατοχος note 3 εδω κ 3 μηνες. Εχω να ασχοληθω με φλασαρισματα απο την εποχη του νεξους οπου φλασαρα καθε μερα σαν τρελος. Προχθές το βράδυ μου την βάρεσε και ρουταρα κ περασα χνοτε 16.2 ερωτησεις οταν ανοιγει το τηλ μου βγαζει επανω με κοκκινα γραμματα kernel seandroid enforcing ξερει κανεις πως βγαινει αυτο; μηπως επειδη περασα το κερνελ της χνοτε; αν φλασαρω ultimate θελει ολα ταwipe;και ποια ρομ ειναι οκ χωρις πολυ bugs γιατι η χνοτε μου φαινεται καπως. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ευχαριστω.

Τα κοκκινα και κιτρινα γραμματα τα εχουν ολες οι root συσκευες δεν ξερω να σου πω αν σβηνουν.απο rom αν σου αρεσει το tw του s5 η s5 stock v5 ειναι πολυ σταθερη,επισης πολυ καλη ειναι η assasin v4 και η omega v18.Για τον kernel wipe cache,wipe cache dalvik.

Να σε καλα vag ευχαριστω. Νομιζα οτι ειχα κανει κάτι λάθος.. Δεν με νοιαζει να το γραφει. Θα δοκιμασω και θα σας γραψω εντυπωσεις με κερνελ. Παντως πριν με στοκ εβγαζα 4 ωρες οθονη με 5 βαρια σε 1 ημερα και κατι αλλα με 2 ωρες κλησεις κ διαφορες εφαρμογες. Ελπιζω σε κατι καλυτερο.

ρε τι έχουμε πάθει.

έλα τώρα αλήθεια έχει κάτι καλύτερο ο σκαυ σε σχέση με τον προηγούμενο που είχαμε;

πάλι φλασαρισμα μυρίζω....

ρε τι έχουμε πάθει.

έλα τώρα αλήθεια έχει κάτι καλύτερο ο σκαυ σε σχέση με τον προηγούμενο που είχαμε;

πάλι φλασαρισμα μυρίζω....

Βάλτον θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι με xnote v15 ultimate kernel. Από όσο προσπαθώ (και διαβάζω λίγο :) ), δεν παίζει το screen mirroring. Και με μια sony smart tv (δε θυμάμαι μοντέλο αλλά πολύ super duper) δε συνδέθηκε.

Αν "παίξω" με stock kernel θα παίξει? (ή κάποιο άλλο Kernel)

Οι χρήστες omega (με stock kernel) κάνουν screen mirroring?

Ευχαριστώ

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι με xnote v15 ultimate kernel. Από όσο προσπαθώ (και διαβάζω λίγο :) ), δεν παίζει το screen mirroring. Και με μια sony smart tv (δε θυμάμαι μοντέλο αλλά πολύ super duper) δε συνδέθηκε.

Αν "παίξω" με stock kernel θα παίξει? (ή κάποιο άλλο Kernel)

Οι χρήστες omega (με stock kernel) κάνουν screen mirroring?

Ευχαριστώ

Αν και δεν το δουλεύω το έχω διαβάσει και είναι γνωστό το πρόβλημα

παίζει μόνο με στοκ κερνελ βάλε αυτόν και δοκίμασε

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316

μετά έχε και τους δύο και κάνε φλασαρισμα όταν θες εύκολο είναι.

Αν και δεν το δουλεύω το έχω διαβάσει και είναι γνωστό το πρόβλημα

παίζει μόνο με στοκ κερνελ βάλε αυτόν και δοκίμασε

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316

μετά έχε και τους δύο και κάνε φλασαρισμα όταν θες εύκολο είναι.

Ευχαριστώ πολύ. Και μόνο που ξέρω πλέον ότι παίζει με stock kernel ησύχασα.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Μόνο δύο και είσαι εντάξει.

Μενιο δεν μου έκατσε καλά ο skyhigh μπαταρία το βράδυ με κλειστά wifi συγχρονισμό και με τις ρυθμίσεις που μου είπες ξύπνησα μετα απο 5 ώρες και είχε πεσει στο 90% δεν ξέρω μήπως δεν κάθεται καλά με την rom παίζει αυτό; s5 stock v5 έχω με τον compulsion ηταν πολύ καλύτερο

Μενιο δεν μου έκατσε καλά ο skyhigh μπαταρία το βράδυ με κλειστά wifi συγχρονισμό και με τις ρυθμίσεις που μου είπες ξύπνησα μετα απο 5 ώρες και είχε πεσει στο 90% δεν ξέρω μήπως δεν κάθεται καλά με την rom παίζει αυτό; s5 stock v5 έχω με τον compulsion ηταν πολύ καλύτερο
Επανεκκίνηση έκανες όταν τον έβαλες ?

Οταν φορτισει το κινητο στο 100% το βγαλω απο τον φορτιστη και το αφησω θα πρεπει να πεσει η μπαταρια στο 99 μετα απο 45 λεπτα χωρις δεδομενα και χωρις καθολου χρηση?

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν συνδέεται το κινητό σβηστό στο φορτιστή δεν ανάβει απλά συνεχώς δείχνει τη μπαταρία;;; Πρέπει να το αποσυνδέσω για να το ανάψω...

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν συνδέεται το κινητό σβηστό στο φορτιστή δεν ανάβει απλά συνεχώς δείχνει τη μπαταρία;;; Πρέπει να το αποσυνδέσω για να το ανάψω...

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις