manthosffvll Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μανθο το set on boot το εχεις ενεργοποιημενο ?? Γιατι το εχει ?? Σε επανεκκινηση χανει ρυθμισεις ?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το powersuspend δε το βρηκα. Ποια ρυθμιση ειναι ?? Το eco mode ? οχι Κοσμα δεν το εχω ενεργοποιημενμο επειδη και reboot να κανω τα εχω ολα στοκ οποτε μου ειναι άχρηστο!!!το εχει για τον λόγω που γραφεις της αλλαγες που κανεις και τικαρεις set on boot για να τα κρατήσει και μετα απο επανεκκίνηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τα αφησα stock αφου επελεξα thermal εκτος το core throttle που επελεξα τους cores 2,3Ρε Κοσμά μήπως εννοείς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ναι τα αλλαξα μετα το screenshot :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 χωρίς να έχω πειράξει τίποτα στο 50% μου έβγαλε 4 ώρες οθόνη τα λόγια περιττεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τοσο ειχα και γω με skyhigh :-) με βαρια χρηση εφαρμογων :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τοσο ειχα και γω με skyhigh :-) με βαρια χρηση εφαρμογων :-p Κοσμα και Μενιο περιμενω να γραψεται εντυπωσεις απο την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ρε Κοσμά μήπως εννοείς έτσι. Μενιο με ποιο πρόγραμμα ρυθμίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Faux123. Επι πληρωμη ειναι στο google playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ο leankernel 3.1 είναι το καινούριο update από σήμερα το πρωί χωρίς καθόλου ρυθμίσεις τον δοκιμάζω και κυρίως δείχνει εξαιρετικός ως προς την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μετά από τόσες ρυθμίσεις χθες το βράδυ στον Compulsion βλέπω να μένω αρκετό καιρό με αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μετά από τόσες ρυθμίσεις χθες το βράδυ στον Compulsion βλέπω να μένω αρκετό καιρό με αυτόν. Εγώ και χωρίς σχεδόν καθόλου ρυθμίσεις με βλέπω να μένω εδώ για αρκετό χρονικό διάστημα !!! Για πες μας και μας της ρύθμισης σου να δοκιμάσουμε και εμείς! ! Και μετά πες μας τι διαφορές είδες με της ρύθμισης αυτές:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να και δικες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να και δικες μουΜετά από πολλά συμβούλια:lol::lol: με τον Κοσμά καταλήξαμε σε αυτές :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 :)Μετά από τόσες ρυθμίσεις χθες το βράδυ στον Compulsion βλέπω να μένω αρκετό καιρό με αυτόν. για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τα ίδια αποτελέσματα έβγαλα σε απόδοση μπαταρίας :)πίσω στο φίλο μου skyhigh 2.9 που έδωσε σήμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τα ίδια αποτελέσματα έβγαλα σε απόδοση μπαταρίας :)πίσω στο φίλο μου skyhigh 2.9 που έδωσε σήμερα :)Πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπέρασμα ρε συ:lol: εγώ από χθες που το φόρτισα είμαι στο 97%:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πρόλαβα. Απο χτες που φόρτισα έβγαλα 6¨30 μπαταρία και 19 ώρες συνολικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Κοσμα και Μενιο περιμενω να γραψεται εντυπωσεις απο την μπαταρια εγω με Compulsion και χωρίς να έχω αλλάξει καμιά ρύθμιση, με την ίδια χρήση είχα περίπου 30 με 45 λεπτά λιγότερη οθόνη με τους προηγούμενου, αυτήν την αυτονομία έχω να την δω κάνα 2μηνο... που οι κερνελ είχαν μπαταρία αλλά όχι ταχύτητα. [ATTACH]46517[/ATTACH] [ATTACH]46517[/ATTACH] Μετά από πολλά συμβούλια:lol::lol: με τον Κοσμά καταλήξαμε σε αυτές :D τις έκανα και εγώ αυτές τις ρυθμίσεις να δω πως πάει τι να περιμένω;;; Edited June 24, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ηρθε ο καιρος να αλλαξω κερνελ...πολυ εκατσα με τον Ultimate (4-5 ημερες)... :D Ποιοοοοον να περασουμε????? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Link για compulsion παιδια Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Link για compulsion παιδιαδιάλεξε τον ultimate http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46397154&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 διάλεξε τον ultimate http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46397154&postcount=1 Μολις εγκατασταθηκε...πώς κανουμε τις ρυθμισεις βρε παιδια???...παει το synapse...πανω που το ειχα συνηθισει...:( Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μενιο skyhigh :-) βραχος και full τροποποιησιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μενιο skyhigh :-) βραχος και full τροποποιησιμοςάρε ρε Κοσμά:lol: Ούτε μέρα δεν κλείσαμε ,τον κατεβάζω για σασηρμά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Gpu idle στα 27mhz. Μονο αυτο φτανει. Ο σεφ ειναι κορυφη. Ασε που συνηθησα το synapse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts