Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για compulsion πρέπει να βάλω και κάτι συγκεκριμένο ή μόνο ο kernel φτάνει σε περίπτωση που θέλω να είναι default; Edited by aris1976

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι τον faux δουλευω !!επειδή ο trickster mod στο min δεν αποθήκευε στα 300 ενω ο faux δεν εχει τετοιο θεμα!!!

φιλε μανθο το 1190 στο trickster που βγαινει και δεν κλειδωνει στα 300 ειναι η minimum συχνοτητα του driver touchboost που ανεβαινει καθε φορα που αγγιζεις την οθονη. Με το προγραμμα του faux μπορεις να το απενεργοποιησεις ενω με το trickster οχι + στον faux μπορεις να ενεργοποιησεις και powersuspend. στο trickster απλα δειχνει live τις minimum συχνοτητες. δεν ειναι λοιπον προβλημα αυτο εκει και λειτουργει κανονικα. το faux παιδια ειναι επι πληρωμη.

Edited by theostinato
Using Tapatalk

Και με τον faux123 το min μετακινειται μανθο. Τον περασα

δεν το εχω προσεξει αλλα τελος παντων !!εχεις πμ αλλα αφου τον περασες οκ!!!:D

παιδιά κανείς;

Recovery μπορείς να κάνεις εγκατάσταση με διάφορα προγράμματα χωρίς την χρήση cwm και pc /odin,οπως [ROOT] Rashr - Flash Tool / [root] Mobile ODIN / Flashing Tool και άλλα .

Samsung galaxy s21+

Μανθο το set on boot το εχεις ενεργοποιημενο ?? Γιατι το εχει ?? Σε επανεκκινηση χανει ρυθμισεις ??

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε μανθο το 1190 στο trickster που βγαινει και δεν κλειδωνει στα 300 ειναι η minimum συχνοτητα του driver touchboost που ανεβαινει καθε φορα που αγγιζεις την οθονη. Με το προγραμμα του faux μπορεις να το απενεργοποιησεις ενω με το trickster οχι + στον faux μπορεις να ενεργοποιησεις και powersuspend. στο trickster απλα δειχνει live τις minimum συχνοτητες. δεν ειναι λοιπον προβλημα αυτο εκει και λειτουργει κανονικα. το faux παιδια ειναι επι πληρωμη.

Το powersuspend δε το βρηκα. Ποια ρυθμιση ειναι ?? Το eco mode ?

Παιδες οσοι εχετε περασει την stock s5 v5 στην καμερα σας δουλευει η λειτουργια διπλη καμερα?γιατι εμενα με το που την ενεργοποιω κολλαει η καμερα.

Όχι φίλε ούτε η επιλεγμένη εστίαση δουλεύει ετσι είναι.
Βάγγο εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας που έχει (εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει )πες κανά δύο πράγματα που σου άρεσαν σε σύγκριση πάντα με τη ωμέγα.

Μανθο το set on boot το εχεις ενεργοποιημενο ?? Γιατι το εχει ?? Σε επανεκκινηση χανει ρυθμισεις ??

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το powersuspend δε το βρηκα. Ποια ρυθμιση ειναι ?? Το eco mode ?

σ εστειλα την εικονα. το eco κανει το κινητο διπυρηνο. βγαζει off τους 2 πυρηνες. στο trickster δεν το εχει καθολου to powersuspend και το touchboost. παντως και εγω με trickster το δουλευω γτ μου αρεσει πιο πολυ και το προτεινει o developer. για να μην φαινονται εκει μαλλον θα υπαρχει λογος.

Using Tapatalk

το προτεινει o developer. για να μην φαινονται εκει μαλλον θα υπαρχει λογος.
το προτείνει γιατί είναι δωρεάν ,φαντάσου τη θα γινόταν αν σου έλεγε να βάλεις το πληρωμένο (faux123).

το προτείνει γιατί είναι δωρεάν ,φαντάσου τη θα γινόταν αν σου έλεγε να βάλεις το πληρωμένο (faux123).

πανικος!! αλλα εχω δει σε αλλη συσκευη touchboost και powersuspend κανονικα στο trickster. παντως με powersuspend δεν εχει και καμια διαφορα σε αυτην την περιπτωση και αφου δεν το προτεινει ο σεφ οπως λες και εσυ ☺ ας ειναι default off. o kernel εχει πολυ καλη μπαταρια ετσι και αλλιως.

Using Tapatalk

Παίδες ξέρω ότι μόλις βάλετε τον κερνελ αλλά δυστυχώς ο N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE είναι ποιο γρήγορος:lol::lol:

Βάγγο εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας που έχει (εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει )πες κανά δύο πράγματα που σου άρεσαν σε σύγκριση πάντα με τη ωμέγα.

πιο smooth tw, πιο ωραίο γραφικό περιβάλλον και γενικα πιο σταθερή rom.Μένιο αυτή τη στιγμή δοκιμάζω την assasin v4 rom με το s5 1click convertor του assassin και βλέπω ότι όποιος θέλει note 3 με εμφάνιση s5 ίσως αυτή να είναι καλύτερη έχει πλήρη λειτουργία το πενάκι και ακόμα δουλεύουν και οι s view θήκες μου.με compulsion kernel.δεν έχει βέβαια το ultra power save.

Edited by vag74

Παίδες ξέρω ότι μόλις βάλετε τον κερνελ αλλά δυστυχώς ο N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE είναι ποιο γρήγορος:lol::lol:

αυτον εχω και εγω.. παρα πολυ καλος

Edited by theostinato
Using Tapatalk

αυτον εχω και εγω.. μαλλον για αυτο δεν θα φαινεται σε ολους το powersuspend επειδη ειναι η standard εκδοση.
Μπράβο το έχω ενεργοποιημένο.

Πως την πάτησα και εβαλα την απλή έκδοση δεν ξέρω:lol:

Τώρα ο Κοσμάς θα βρίζει:lol::lol:

Σε μένα φαίνεται το powersuspend στον faux και ήταν απενεργοποιημένο default. Το ενεργοποίησα. Επίσης δουλεύω intelliplug και το touchboost ειναι ενεργοποιημένο. να το απενεργοποιήσω αυτο ?

Υ.Γ. theos στην Κω εισαι ρε ? 4 χρόνια έζησα εκεί ;)

Edited by kosmasgr

Σε μένα φαίνεται το powersuspend στον faux και ήταν απενεργοποιημένο default. Το ενεργοποίησα. Επίσης δουλεύω intelliplug και το touchboost ειναι ενεργοποιημένο. να το απενεργοποιήσω αυτο ?
Όχι δεν υπάρχει λόγος. Πάντως με το Mpdecision το τηλέφωνο πάει καλύτερα:)

Ναι αλλά στην δική μου περίπτωση που ειμαι fan της μπαταρίας και δεν μου κάνει διαφορά στο μάτι η απόδοση στην εμπειρία χρήσης καθώς το κινητό ειναι τέρας , επιλέγω hotplug

Ναι αλλά στην δική μου περίπτωση που ειμαι fan της μπαταρίας και δεν μου κάνει διαφορά στο μάτι η απόδοση στην εμπειρία χρήσης καθώς το κινητό ειναι τέρας , επιλέγω hotplug
Εγώ χατήρι δεν χαλάω και σου λέω να παίξεις και 960.

συμφωνω και εγω με hotplug παιζω δεν ανησυχω για offline online πυρηνες και αμεληταια η διαφορα στην αποδοση.

τριτο χρονο εγω εδω κοσμα!! ελα να πιουμε καφε ναο!

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ χατήρι δεν χαλάω και σου λέω να παίξεις και 960.

παιξtε αν θελετε κιολας λιγο με θερμοκρασιες intellithermal αντι του thermald. στο cpu throttling κανει scale down την cpu οταν φτασει στην ορισμενη θερμοκρασια. στο cpu offline core βγαζει οffline τους πυρηνες που εχετε επιλεξει οταν φτασει στην ορισμενη θερμοκρασια. η διαφορα με του civato ειναι οτι εδω επιλεγουμε τους πυρηνες που θα επηρρεαζονται απο τις θερμοκρασιες.

Using Tapatalk

συμφωνω και εγω με hotplug παιζω δεν ανησυχω για offline online πυρηνες και αμεληταια η διαφορα στην αποδοση.

παιξtε αν θελετε κιολας λιγο με θερμοκρασιες intellithermal αντι του thermald. στο cpu throttling κανει scale down την cpu οταν φτασει στην ορισμενη θερμοκρασια. στο cpu offline core βγαζει οffline τους πυρηνες που εχετε επιλεξει οταν φτασει στην ορισμενη θερμοκρασια. η διαφορα με του civato ειναι οτι εδω επιλεγουμε τους πυρηνες που θα επηρρεαζονται απο τις θερμοκρασιες.

Τα αφησα stock αφου επελεξα thermal εκτος το core throttle που επελεξα τους cores 2,3

Edited by kosmasgr

. η διαφορα με του civato ει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεράστιο civato και να του ευχηθούμε Περαστικά στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις