Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι θα τριπαρει.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα μπαινουν κανονικα φιλε με mp decicion και δουλευει μονο ο ενας στα 300

Εισαι σιγουρος ?? Για βαλε cpuz και δες γραφουν stopped ?? Και μετα απο ποση ωρα. Το intelliplug μου φαινεται πιο καλο. Μολις αφησεις το τηλ κατευθειαν idlle οι 3

Ξαναγυρισα σε mp και φαινεται να δουλευει σωστα

Edited by kosmasgr

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα μπαινουν κανονικα φιλε με mp decicion και δουλευει μονο ο ενας στα 300

και εμένα idle και οι 3 αμέσως δεν έχω καν πρόγραμμα για κερνελ ησύχασα προσωρινά.

Ναι βαλτον ειναι top

καραTOP θα έλεγα δεν το συζητώ.

αλλά δεν νομίζω να χρειαζόμαστε αντερβολτινγκ τι λέτε?

Το μονο κακο με το mp decision ειναι οτι σε συνθηκες stress και υψηλων θερμοκρασιων του επεξεργαστη ισως τοτε κολλησουν για καποιο χρονικο διαστημα οι πυρηνες και δε γυρισουν σε idle.

Ναι δεν υπαρχει λογος. Εκτος αν με το uv κερδιζεις σε μπαταρια

Το μονο κακο με το mp decision ειναι οτι σε συνθηκες stress και υψηλων θερμοκρασιων του επεξεργαστη ισως τοτε κολλησουν για καποιο χρονικο διαστημα οι πυρηνες και δε γυρισουν σε idle.

Και σε εμένα έτσι είναι, μια μηδενίζουν και μετά δουλεύουν όλοι μαζί , δεν πειράζει όμως .

Ναι ρε no problem. Βασικα μετα απο φλασαρισμα ολων των kernel κατεληξα οτι μετα απο δυο φορτισεις με ολους βγαζω την ιδια μπαταρια για την χρηση που κανω. Τωρα στα 20 λεπτα διαφορα δεν τρεχει και κατι

Και σε μένα μια χαρά μπαίνει σε deep sleep !!!γενικά είναι τοπ μέχρι στιγμής !!!!:happy:

πως μας είχε ξεφύγει τόσο καιρό:lol:

και παιδιά το undervolting δεν κάνει κάτι το σπουδαίο αλλά απλά ζορίζεται περισσότερο ο επεξεργαστής του κινητού! !!

Όταν είχα το LG g2 είχαν ρωτήσει κάτι παιδιά τον dorimanx (που κάνει πολύ καλή δουλειά στο να φτιάχνει φανταστικούς κερνελ !!! Τον θυμάμαι από την εποχή του s2) για το undervolting είχε πει ότι είναι μεγάλη χαζομάρα και το είχε χαρακτηρίσει: αν θα σας χτυπούσε κάποιος συνέχεια στα πόδια θα περπατούσαμε άνετα!!!!Αυτά είχε πει αυτός που ξέρει κάτι πάρα από εμας!!!

Ναι ρε no problem. Βασικα μετα απο φλασαρισμα ολων των kernel κατεληξα οτι μετα απο δυο φορτισεις με ολους βγαζω την ιδια μπαταρια για την χρηση που κανω. Τωρα στα 20 λεπτα διαφορα δεν τρεχει και κατι

+1000 με τον Compulsion βέβαια βλέπω καλύτερη διαχείριση μνήμης 200-300 mb, μόνο ο stock ηταν κοντά του σε διαχείριση μνήμης.

Και σε μένα μια χαρά μπαίνει σε deep sleep !!!γενικά είναι τοπ μέχρι στιγμής !!!!:happy:

πως μας είχε ξεφύγει τόσο καιρό:lol:

και παιδιά το undervolting δεν κάνει κάτι το σπουδαίο αλλά απλά ζορίζεται περισσότερο ο επεξεργαστής του κινητού! !!

Όταν είχα το LG g2 είχαν ρωτήσει κάτι παιδιά τον dorimanx (που κάνει πολύ καλή δουλειά στο να φτιάχνει φανταστικούς κερνελ !!! Τον θυμάμαι από την εποχή του s2) για το undervolting είχε πει ότι είναι μεγάλη χαζομάρα και το είχε χαρακτηρίσει: αν θα σας χτυπούσε κάποιος συνέχεια στα πόδια θα περπατούσαμε άνετα!!!!Αυτά είχε πει αυτός που ξέρει κάτι πάρα από εμας!!!

Δεν μιλάμε deep sleep, λέμε ότι οι πύρινες με ανοιχτή οθόνη κάποιες φορές δεν μηδενίζουν οι τρεις όπως αν κάνουμε on το intelli plug.

Να ρωτήσω κάτι δεν έχω την επιλογή του otg φταίει ο κερνελ η δεν υπάρχει πλέον με την 4.4.2.συνδέω μια κάρτα μνήμης και την βγάζει κενή ενώ έχω μέσα φακέλους

Να ρωτήσω κάτι δεν έχω την επιλογή του otg φταίει ο κερνελ η δεν υπάρχει πλέον με την 4.4.2.συνδέω μια κάρτα μνήμης και την βγάζει κενή ενώ έχω μέσα φακέλους
πρεπει να εισαι root.

πρεπει να εισαι root.

Ναι είμαι ροοτ και έχω εγκαταστήσει το stickmount.Αλλά δεν βγάζει τίποτα ελπίζω να μην είναι παρόμοιο πρόβλημα όπως με την κάρτα μνήμης που δεν τη διάβαζε

Ναι είμαι ροοτ και έχω εγκαταστήσει το stickmount.Αλλά δεν βγάζει τίποτα ελπίζω να μην είναι παρόμοιο πρόβλημα όπως με την κάρτα μνήμης που δεν τη διάβαζε
Δοκιμασε με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anda.otgdisk σε εμενα δουλευει.

Δεν μιλάμε deep sleep, λέμε ότι οι πύρινες με ανοιχτή οθόνη κάποιες φορές δεν μηδενίζουν οι τρεις όπως αν κάνουμε on το intelli plug.

ουπς! !:p τέλος πάντων και αυτό το κάνει μια χαρά μηδενίσει μπαμ μπαμ τους τρεις από τους τέσσερις πυρήνες σε δευτερόλεπτα! !! https://www.dropbox.com/s/wy5ot1p5pwd16jr/Screenshot_2014-06-23-14-00-54.png

Τα samsung έχουν επιλογή για OTG και δεν χρειαζεται να εισαι root για να δουλέψει .Κοίταξε να δεις τι παίζει με τον kernel σου ή το usb otg που εχεις .

Samsung galaxy s21+

ουπς! !:p τέλος πάντων και αυτό το κάνει μια χαρά μηδενίσει μπαμ μπαμ τους τρεις από τους τέσσερις πυρήνες σε δευτερόλεπτα! !! https://www.dropbox.com/s/wy5ot1p5pwd16jr/Screenshot_2014-06-23-14-00-54.png
Λέμε χωρίς on το intelli plug γιατί έτσι χάνεις λίγο σε ταχύτητα, μάλλον δεν σε δίνω να καταλάβεις:lol:

Λέμε χωρίς on το intelli plug γιατί έτσι χάνεις λίγο σε ταχύτητα, μάλλον δεν σε δίνω να καταλάβεις:lol:

Μα δεν είναι on φίλε μου! ! είναι off :) στην φοτο φαίνεται! !

παιδιά κανείς;
Φαγώθηκες:lol: αυτός ο τρόπος είναι για να βάλεις πρώτη φορά recovery μετά μόνο με καλώδιο.

:eek::eek::D:D:p

Φαγώθηκες:lol: αυτός ο τρόπος είναι για να βάλεις πρώτη φορά recovery μετά μόνο με καλώδιο.

αχαχα με έφαγες

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ φίλε ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε από ότι γνωρίζω έτσι περνάς το συγκεκριμένο recovery

Ευχαριστώ φιλε μου φαγωθηκα λιγο.

απο οτι καταλαβα εσυ δουλευεις το FAUX 123 αντι το trickster mod ?

απο οτι καταλαβα εσυ δουλευεις το FAUX 123 αντι το trickster mod ?

ναι τον faux δουλευω !!επειδή ο trickster mod στο min δεν αποθήκευε στα 300 ενω ο faux δεν εχει τετοιο θεμα!!!

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις