araditsas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Άντε να τον χαρούμε γιατί το βραδάκι θα έχουμε αναβαθμίσεις χαχαχα Κοσμά μια μπίρα την αξίζει δεν είναι και κάτι τόσο σπουδαίο 5 ευρα. Δεν βλέπω ντονειτ υπάρχει ; δώσε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν βρηκα. Τον εγραψα αν μπορω να τον κερασω καμοια μπυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Άντε να τον χαρούμε γιατί το βραδάκι θα έχουμε αναβαθμίσεις χαχαχα Κοσμά μια μπίρα την αξίζει δεν είναι και κάτι τόσο σπουδαίο 5 ευρα. Δεν βλέπω ντονειτ υπάρχει ; δώσε λινκΚαι εγώ δεν βλέπω αλλά από ότι λέει το να κτυπάμαι Thanks είναι πιο σημαντικό. Εγώ τον έχω τρελάνει και όποιον δικό μας βλεπω μέσα. Μην το ξεχνάτε παίδες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν βρηκα. Τον εγραψα αν μπορω να τον κερασω καμοια μπυραΜάλλον εμένα θα κεράσεις όταν βρεθούμε:lol: γιατί ο σεφ σου έδωσε απάντηση πάρα πολύ ταπεινή από μέρους του και μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ναι ωραιος ο σεφ αλλα ενα μπυρονι αξιζει για το μαγειρεμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Λοιπον αποφασισα να δοκιμασω την τελευταια x-note.Εχει καθολου bugs?με ενδιαφερει η αποδοση/σταθεροτητα κατα 1η προτεραιοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ναι ωραιος ο σεφ αλλα ενα μπυρονι αξιζει για το μαγειρεμα τουΣήμερα η μπαταρία δεν την πάλεψε:lol:μετά από δύο civato και τρεις ή τέσσερις SkyHigh έχασα το μέτρημα:lol:Επανέρχομαι με την εξής ερώτηση, intell hotplug το ξετικαρω μηδενίζουν 3 από τους 4 πυρήνες και μετά από λίγο δεν μηδενίζουν με τίποτα . Τελικά το τικαρουμε ή όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το τικαρεις. Πριν τρεξεις antutu ξετικαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το τικαρεις. Πριν τρεξεις antutu ξετικαρειςάσε για τρέξεις antuntu πρέπει αλλάξεις ένα κάρο ρυθμίσεις. Καεί λίγο καύσιμο παραπάνω ή είναι η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Θα δειξει μετα την πρωτη πληρη φορτιση. Ειμαι 56% με 3 ωρες οθονης. Τα 2 restart που εκανα οταν πηγα μετα να δω οθονη μου φαγανε πανω απο 30 λεπτα. Εδειχνε πιο λιγο. Οποτε πιστευω στα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Θα δειξει μετα την πρωτη πληρη φορτιση. Ειμαι 56% με 3 ωρες οθονης. Τα 2 restart που εκανα οταν πηγα μετα να δω οθονη μου φαγανε πανω απο 30 λεπτα. Εδειχνε πιο λιγο. Οποτε πιστευω στα ιδιατο dvfs στο 1 το άφησες ? Εγώ ξεχάστηκα και από συνήθεια πήγα για oc και έφαγα reboot:lol: Έπρεπε πρώτα να το βάλω 0 Στου civato το γράφει πιο απλά και δεν το ξεχνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ναι στο 1 το αφησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Σήμερα η μπαταρία δεν την πάλεψε:lol:μετά από δύο civato και τρεις ή τέσσερις SkyHigh έχασα το μέτρημα:lol:Επανέρχομαι με την εξής ερώτηση, intell hotplug το ξετικαρω μηδενίζουν 3 από τους 4 πυρήνες και μετά από λίγο δεν μηδενίζουν με τίποτα . Τελικά το τικαρουμε ή όχι ? Εγώ το έχω τικαρει και έχουν περάσει 5 ώρες και συνεχίζει χωρίς πρόβλημα η απενεργοποίηση των 3 από τους 4 το dvfs στο 1 το άφησες ? Εγώ ξεχάστηκα και από συνήθεια πήγα για oc και έφαγα reboot:lol: Έπρεπε πρώτα να το βάλω 0 Στου civato το γράφει πιο απλά και δεν το ξεχνάς. Τι ακριβώς κάνει αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Το dvfs ειναι μια αρχιτεχτονικη που οπως λεει και η λεξη "δυναμικη κλιμακωση συχνοτητας" ρυθμιζει αυτοματα την συχνοτητα μειωνοντας την ειτε για εξοινομηση ενεργειας ειτε για μειωση θερμοκρασιας κλπ. Θεωρητικα μειωνει την αποδοση. Κατα την γνωμη μου και πρακτικα γιατι εχουμε throttling. Η ρυθμιση αυτη πλεον στον κερνελ το απενεργοποιει με 2 τροπους. Στο 1 το αγνοει στο 2 εμφανιζεται σαν λαθος τιμη , οποτε δεν εχουμε το throttle στην cpu Πιστευω να σε βοηθησα με απλα λογια Edited June 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δλδ εγώ που το έχω 0 ; χάνω σε απόδοση κερδίζω μπαταρία ; Μα είναι τόσο μικρές όλες αυτές οι διαφορές που πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τι να σου πω. Εγω απο σημερα που το εχω απενεργοποιημενο δεν βλεπω κατι. Λογικα το throttle συμβαινει οταν καταπονειται το τηλεφωνο. Κανα game , antutu κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Είχε κανείς πρόβλημα με corruption της external sd με τον sky? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Είχε κανείς πρόβλημα με corruption της external sd με τον sky? Μπα. Τι προβλημα εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ναι μετά το είδα ,αλλα έχω back up ισως υπάρχει τρόπος μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις τι έβαλες ακριβώς; Καλημερα.Καταφερες να το φτιαξεις? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Με το που έβαλα τον 2.1 μου λέει ότι είναι corrupted. Αλλά και με τον 1.8 αναγκάστηκα να κάνω nandroid restore Γιατί ο νοβα launcher και βρήκε άλλες εφαρμογές κλαταραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Με το που έβαλα τον 2.1 μου λέει ότι είναι corrupted. Αλλά και με τον 1.8 αναγκάστηκα να κάνω nandroid restore Γιατί ο νοβα launcher και βρήκε άλλες εφαρμογές κλαταραν Μάλλον ειχες bad download. Ξανακατέβασε τον και ξαναπέρνα τον. Η μόνη περίπτωση να σου βγάλει πρόβλημα στο φλασάρισμα ειναι να μην κατέβηκε σωστά το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κοσμά είδα ότι σου απάντησαν στο xda για το DVFS 0 ή 1 ή 2 αλλά δεν κατάλαβα για πες μας και εδώ. Εγώ το είχα 0 και τώρα το έβαλα 1 αλλά ως γνωστόν διαφορά δεν είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κοσμά είδα ότι σου απάντησαν στο xda για το DVFS 0 ή 1 ή 2 αλλά δεν κατάλαβα για πες μας και εδώ. Εγώ το είχα 0 και τώρα το έβαλα 1 αλλά ως γνωστόν διαφορά δεν είδα. Απάντησε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5442328#post5442328 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχω τον kernel του civato, αλλά είμαι περίεργος, ο skyhigh είναι καλύτερος, και σε ποια σημεία? Σε γενικές γραμμές αφήνω τα default settings στο synapse,εκτός από το fsync που το βάζω on. Υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2 kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχω τον kernel του civato, αλλά είμαι περίεργος, ο skyhigh είναι καλύτερος, και σε ποια σημεία? Σε γενικές γραμμές αφήνω τα default settings στο synapse,εκτός από το fsync που το βάζω on. Υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2 kernel?O πρώτος είναι ένα κλικ πιο γρήγορος αλλά πιο ενεργοβορος , ο δεύτερος είναι γρήγορος με καλύτερη κατανάλωση μπαταριάς ,στον skyhigh όλα default εκτός intellhotplug κάνεις τικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts