Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειδα και γω οταν μου ειπες να το βγαλω. Αργουσαν οι πυρηνες να γινουν idle. Με το hotolug αν αφησω λιγο το κινητο χωρις χρηση σε λιγα δευτερολεπτα γυρνανε idle οι 3 στους 4.

Το intelli-hotplug αντικαθιστα το mpdecision της qualcomm. Και τα δυο κανουν το ιδιο πραγμα απλα το intelli δουλευει καλυτερα.

Edited by kosmasgr

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ειδα και γω οταν μου ειπες να το βγαλω. Αργουσαν οι πυρηνες να γινουν idle. Με το hotolug αν αφησω λιγο το κινητο χωρις χρηση σε λιγα δευτερολεπτα γυρνανε idle οι 3 στους 4.

Το intelli-hotplug αντικαθιστα το mpdecision της qualcomm. Και τα δυο κανουν το ιδιο πραγμα απλα το intelli δουλευει καλυτερα.

Εγώ το έβγαλα, μικρή η διαφορά αλλά πάει καλύτερα.

Εδώ που φτάσαμε φαίνεται και η παραμικρή διάφορα.

Ρωτάω για να μάθω αν και κάνω απεγκαταστήση στην εφαρμογή μετά περνάω τον Κερνελ την πρώτη φορά που την ανοίγω βγάζει σφάλμα ποία είναι η σωστή διαδικασία ;

Έτοιμος είμαι να βάλω τον 1.9

Αν και ξαναλέω πως είμαι από εχθές με τον μαμά Κερνελ και όλα δουλεύουν τέλεια και μπαταρία και ταχύτητα και θερμοκρασία αλλά δεν έχω το μπινελίκι την αρρώστια να ψαχουλευω

Ρωτάω για να μάθω αν και κάνω απεγκαταστήση στην εφαρμογή μετά περνάω τον Κερνελ την πρώτη φορά που την ανοίγω βγάζει σφάλμα ποία είναι η σωστή διαδικασία ;

Αν και ξαναλέω πως είμαι από εχθές με τον μαμά Κερνελ και όλα δουλεύουν τέλεια και μπαταρία και ταχύτητα και θερμοκρασία αλλά δεν έχω το μπινελίκι την αρρώστια να ψαχουλευω

Βαλε τον 2.0 θα τρελαθουμε στο τελος με τους κερνελ.το πρωι εβγαλε τον 1.9 και τωρα τον 2.0:)

Κανεις απεγκατασταση synapse. Μπαινεις recovery κανεις wipe cache και wipe dalvik cache. Φλασαρεις τον κερνελ και μολις κανει boot αφηνεις κανα 3 λεπτο το τηλεφωνο να χαλαρωσει. Ανοιγεις synapse , θα σου βγαλει ενα μηνυμα για boot πατας understood και συνεχιζεις ρυθμιζεις οτι θελεις. Δεν θα εχεις προβλημα

ω

:lol:βάλε τον 2.0 απεγκατάσταση τον synapse και δεν έχεις θέμα το έφτιαξε.

Ο Κοσμάς θα τρελαθεί δύο αλλαγές κερνελ σε μια μέρα:lol:

Wtf !!! Παλι αλλαγη ?? Πριν την φορτιση αυριο θα φλασαρω τι αλλαξε μενιο ??

Βλεπω απενεργοποιησε το dvfs :-) καλο για την αποδοση

Edited by kosmasgr

:lol:βάλε τον 2.0 απεγκατάσταση τον synapse και δεν έχεις θέμα το έφτιαξε.

Ο Κοσμάς θα τρελαθεί δύο αλλαγές κερνελ σε μια μέρα:lol:

4εκανα εχθές και από τα γέλια που έκανα και τα νεύρα κατέληξα σε στοκ χαχαχαχαχ.

Καλά έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε 4-5 πολύ άρρωστη εδώ μέσα χαχαχαχ

Μενιο Κοσμά πόσο χρονών είστε ;

Εγώ 33 παντρεμένος με παιδί αναρωτιέμαι μήπως το σπορ που κάνω εδώ και 4 χρόνια (το να φλασαρω κάτι κάθε μέρα ) είναι για παιδάκια ;;;;

Χαχαχαχαχα μουρλα εχετε ρε :-) 30 ειμαι παντρεμενος απο σεπτεμβριο χωρις παιδι ακομα :-)

Και ο μενιος φλασαρει και εχει το αγχος μην πεταχτει κανα παιδι και brickarei το κινητο του

παιδια ( ο θεος να σας κανει:P ) ειστε οσο γουσταρετε . εδω 23 και βαρεθηκα καθε μερα φλασαρισμα

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Χαχαχα. Κατσε εγω προχτες μπηκα 30. lol

Μενιο θελουμε review απο τον 2.0 και αν διορθωθηκε το θεμα με το apply - discard οταν ανοιγουμε synapse

Προτεινω να κανουμε κανα donate στον skyhigh. Ο τυπος ασχολειται πολυ

Edited by kosmasgr

Καλά έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε 4-5 πολύ άρρωστη εδώ μέσα χαχαχαχ

Μενιο Κοσμά πόσο χρονών είστε ;

Εγώ 33 παντρεμένος με παιδί αναρωτιέμαι μήπως το σπορ που κάνω εδώ και 4 χρόνια (το να φλασαρω κάτι κάθε μέρα ) είναι για παιδάκια ;;;;

Εγώ είμαι 40 Μαΐων με δύο παιδιά και φλασαρω από από εποχή wm 6.0 και λίγο πριν.

Είναι αρρώστια άσε μην την ψάχνεις , όσοι έχουν το μικρόβιο ξέρουν:)

Χαχαχαχαχα μουρλα εχετε ρε :-) 30 ειμαι παντρεμενος απο σεπτεμβριο χωρις παιδι ακομα :-)

Και ο μενιος φλασαρει και εχει το αγχος μην πεταχτει κανα παιδι και brickarei το κινητο του

Κοσμά λες και ήσουν σπίτι ,όταν έβαλα τον 2.0 έβαλα τον γιο μου να το φιλάει μην το αρπάξει η κόρη μου στο πεντάλεπτο που το αφήνω να ηρεμήσει.

Το γνωστό θέμα υπάρχει και το dvfs το ρυθμίζεις εσύ στο 0.

Κατω απο το intell hotplug κατι εχει . Γιατι ειναι ενεργοποιημενο ?

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Παιδιά όσοι έχετε τον skyhigh το intelli-hotplug το έχετε ενεργοποιημένο;Και αν ναι έχει αισθητή διαφορά στην λειτουργία και στη θερμοκρασία της cpu;Σε τι θερμοκρασίες

δουλεύει η συσκευή σας;Ρωτάω γιατί με skyhigh έχω αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και προσπαθώ να βγάλω άκρη γιατι.

Παιδιά όσοι έχετε τον skyhigh το intelli-hotplug το έχετε ενεργοποιημένο;Και αν ναι έχει αισθητή διαφορά στην λειτουργία και στη θερμοκρασία της cpu;Σε τι θερμοκρασίες

.

Μην πειράζεις τίποτα. Εγώ όλα μαμά τώρα παίζω 45 50 αλλά το έχω λιώσει από το πρωί.

Αυτήν τη εποχή είναι νορμάλ και θα δούμε υψηλότερες.

Εγω που γραφουμε παιζω 40-42 και το εχω ενεργοποιημενο. Sky 2.1

Δεν ξέρω ρε Κοσμά αλλά και χωρίς να το πιέσω είμαι πάνω από 51 με 52.Τον ξαναπέρασα έκανα wipe cache και dalvik cache πάλι τα ίδια.Αν το πιέσω λίγο τηγανίζεις και αυγά πάνω.Τι μπορεί να φταίει;Είμαι με xnote v16.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και η φάση ρε Μένιο είναι οτί όταν παίζεις με τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορείς να πειραματιστείς με oc και uv.Για πλάκα πιάνει 65 με 70 βαθμούς.Δεν ξέρω τι φταίει.

Δεν ξέρω ρε Κοσμά αλλά και χωρίς να το πιέσω είμαι πάνω από 51 με 52.Τον ξαναπέρασα έκανα wipe cache και dalvik cache πάλι τα ίδια.Αν το πιέσω λίγο τηγανίζεις και αυγά πάνω.Τι μπορεί να φταίει;Είμαι με xnote v16.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και η φάση ρε Μένιο είναι οτί όταν παίζεις με τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορείς να πειραματιστείς με oc και uv.Για πλάκα πιάνει 65 με 70 βαθμούς.Δεν ξέρω τι φταίει.

Αν έβαλες τον 2.1 και ενεργοποιησες το synapse κάνε μια επανεκκίνηση .

Τότε μπαίνουν σωστά οι ρυθμίσεις.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις