Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά χθες έγραψα knox 0x1 και έγινα root. Έβαλα το recovery του Philz, άλλαξα kernel και έπαιξα με διάφορα mods στο xposed. Τώρα όμως πρέπει να πάω σε custom rom και δε μπορώ να διαλέξω. Είμαι μεταξύ CivZ_FlexKat και X-Note.

@kosmasgr: Η CivZ_FlexKat είναι multidpi ή όχι; Θα ήθελα να αλλάξω dpi και θέλω να μάθω αν η X-Note είναι μονόδρομος. Επίσης βλέπω στην υπογραφή σου ότι αλλάζεις kernel σε Lean. Γιατί; Είναι καλύτερος του FlexKat;

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καθε φορα που περνω νεα ρομ και κανω wipe data κτλ δεν σβηνονται ολοι οι φακελοι απο την εσωτερικη μνημη.Πρεπει να κανω format system ,format data?

Νομιζω ουτε ετσι. Εχει καμοια επιλογη format internal sd ??

Με format system ,format data δεν σβήνει σίγουρα.

Στο ρεικοβερι έχει επιλογή mounts and storage εκεί είναι όλα τα φορματ που μπορείς να κάνεις αλλά για τον λόγο ότι δεν το εχω κάνει ποτέ δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώς γίνετε.Δες τα και πραξε.

Η λύση όμως που ξέρω είναι η εξής με έναν file explorer πάτα να σου δείξει και τους κρυφούς φακέλους και μετά χειροκίνητα σβήσετα όλα.

Αυτό το εχω κάνει και δουλεύει σίγουρα...

μετά κάνεις τα γουαιπ και περνάς την ρομ που θες και ότι χρειαζετε θα δημιουργηθεί ξανα από μόνο του. Προσεχε μη σβέσεις αν έχεις κάνει κανένα μπακ απ πχ. με το τιτανιουμ ή κάτι άλλο που το θες.

Τελικά χθες έγραψα knox 0x1 και έγινα root. Έβαλα το recovery του Philz, άλλαξα kernel και έπαιξα με διάφορα mods στο xposed. Τώρα όμως πρέπει να πάω σε custom rom και δε μπορώ να διαλέξω. Είμαι μεταξύ CivZ_FlexKat και X-Note.

@kosmasgr: Η CivZ_FlexKat είναι multidpi ή όχι; Θα ήθελα να αλλάξω dpi και θέλω να μάθω αν η X-Note είναι μονόδρομος. Επίσης βλέπω στην υπογραφή σου ότι αλλάζεις kernel σε Lean. Γιατί; Είναι καλύτερος του FlexKat;

Μπορεις και στην civz να αλλαξεις dpi

Παιδιά προσοχή, άλλο να αλλάξεις dpi και άλλο multi-dpi. Dpi μπορείς να αλλάξεις σε οποιαδήποτε rooted rom είτε μέσω εφαρμογής, είτε μέσω edit του build.prop.Multi-dpi όμως σημαίνει ότι οι εφαρμογές της rom όπως dialer,camera,gallery κ.α. θα προσαρμοστούν στο καινούργιο dpi και τα κουμπιά δεν θα είναι όπου να 'ναι στην οθόνη.Στην περίπτωση που δεν είναι multi-dpi η rom για να φέρεις τις εφαρμογές που έχουν πρόβλημα "στα ίσια τους" εναλλακτικά μπορείς είτε μέσω xposed να επαναφέρεις το dpi των συγκεκριμένων εφαρμογών στο κανονικό τους ώστε να φαίνονται σωστά,είτε να βρεις mods/zips των συγκεκριμένων εφαρμογών που είναι multi-dpi.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Παιδες.στην τελευταία xnote βλεπω το index service και το android system πανω απο την οθόνη στην κατανάλωση μπαταρίας. Τι μπορεί να παίζει;

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

αλλο wipe data και αλλο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Το wipe data το κάνεις από το recovery επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων το κάνεις μέσα από της ρυθμίσεις του τηλεφώνου! !

Wipe data το κάνεις συνήθως πριν περάσεις καμιά ρομ! !

Παιδιά έχω ένα note μάλλον από κάποια νέα παρτίδα γιατί από ότι είδα είχε από την μάνα του την 4.4 kitkat . Δεν το έχω πειράξει το κινητό σε root κτλ. Τέλος πάντων χθες στις 4 το έβγαλα από την φόρτιση και σήμερα στις 9 είναι στο 84%... Πήγα στις ρυθμίσεις -> Μπαταρία και αυτό που τραβούσε πιο πολύ είναι το glance view mk. Έχω και κάποιο άλλο θέμα καλά εντάξει υπάρχει ευαισθησία στην οθόνη και αυτό είναι καλό αλλά εμένα από ότι έχω προσέξει μπορεί να έχω το δάχτυλο μου λίγα χιλιοστά πάνω από αυτήν χωρίς να την ακουμπάω και να πατηθεί κάτι συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό ; τι μπορώ να κάνω ; ευχαριστώ

Παιδιά έχω ένα note μάλλον από κάποια νέα παρτίδα γιατί από ότι είδα είχε από την μάνα του την 4.4 kitkat . Δεν το έχω πειράξει το κινητό σε root κτλ. Τέλος πάντων χθες στις 4 το έβγαλα από την φόρτιση και σήμερα στις 9 είναι στο 84%... Πήγα στις ρυθμίσεις -> Μπαταρία και αυτό που τραβούσε πιο πολύ είναι το glance view mk. Έχω και κάποιο άλλο θέμα καλά εντάξει υπάρχει ευαισθησία στην οθόνη και αυτό είναι καλό αλλά εμένα από ότι έχω προσέξει μπορεί να έχω το δάχτυλο μου λίγα χιλιοστά πάνω από αυτήν χωρίς να την ακουμπάω και να πατηθεί κάτι συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό ; τι μπορώ να κάνω ; ευχαριστώ

Μπορεις να ασχοληθεις με root και greenify ωστε στην αναμονη να εχεις μηδενικη καταναλωση μπαταριας.Αυτη η εφαρμογη ειναι σωτηρια για την μπαταρια.Γινετε και χωρις root αλλα με περιορισμους.

Το wipe data το κάνεις από το recovery επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων το κάνεις μέσα από της ρυθμίσεις του τηλεφώνου! !

Wipe data το κάνεις συνήθως πριν περάσεις καμιά ρομ! !

ναι οκ συμφωνω , ποια η διαφορα τους ομως;η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως σβηνει τα "παντα" απο την εσωτερικη μνημη;

Με λιγα λογια "καθαριζει" εντελως το τηλεφωνο;

Ξέρει κανείς αν υπάρχει η cmw recovery σε zip; θα με βοηθούσε πολύ ευχαριστώ οποίος μπορεί
εδω εισαι ΚΚ http://d-h.st/bLx

ναι οκ συμφωνω , ποια η διαφορα τους ομως;η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως σβηνει τα "παντα" απο την εσωτερικη μνημη;

Καμία διαφορά μεταξύ των δυο που αναφέρεις. Είτε μέσω recovery είτε μέσω τηλεφώνου. Όπως λέει και η ρύθμιση πρόκειται για Επαναφορά των Εργοστασιακών Ρυθμίσεων της συσκευής. Δεν σβήνει τίποτα από φακέλους/φωτογραφίες και γενικά ότι δεν έχει να κάνει με ρυθμίσεις δεν το πειράζει.

Για διαγραφή της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου αν θυμάμαι καλά πρέπει να πας Ρυθμίσεις Συστήματος - Χώρος αποθήκευσης και επιλέγεις Διαμόρφωση Συσκευ. αποθ. USB.

Καμία διαφορά μεταξύ των δυο που αναφέρεις. Είτε μέσω recovery είτε μέσω τηλεφώνου. Όπως λέει και η ρύθμιση πρόκειται για Επαναφορά των Εργοστασιακών Ρυθμίσεων της συσκευής. Δεν σβήνει τίποτα από φακέλους/φωτογραφίες και γενικά ότι δεν έχει να κάνει με ρυθμίσεις δεν το πειράζει.

Για διαγραφή της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου αν θυμάμαι καλά πρέπει να πας Ρυθμίσεις Συστήματος - Χώρος αποθήκευσης και επιλέγεις Διαμόρφωση Συσκευ. αποθ. USB.

ευχαριστω θα το δοκιμασω στην επομενη εγκατασταση ρομ!

...δεν υπάρχει τέτοια επιλογή!

...δεν υπάρχει τέτοια επιλογή!

Καρτέλα Γενικά - storage - περιμένεις να κάνει τον υπολογισμό η συσκευή σου(μπορεί να πάρει λίγη ώρα) και λογικά θα σου την εμφανίσει την επιλογή.

Δεν έχω το note3 μπροστά μου αλλά δεν πιστεύω πως άλλαξε κάτι μόνο για την εν λόγω συσκευή!

Μπορεις να ασχοληθεις με root και greenify ωστε στην αναμονη να εχεις μηδενικη καταναλωση μπαταριας.Αυτη η εφαρμογη ειναι σωτηρια για την μπαταρια.Γινετε και χωρις root αλλα με περιορισμους.

Το θέμα είναι ότι δεν μου είχε ξανά συμβεί δεν έχω πολλές μέρες το κινητό αλλά ειδικά μετά την πρώτη φόρτιση είχε κρατήσει 2 μέρες σχεδόν με μέτρια χρήση και ξαφνικά εχθές... Γιατί έγινε αυτό ;

Το θέμα είναι ότι δεν μου είχε ξανά συμβεί δεν έχω πολλές μέρες το κινητό αλλά ειδικά μετά την πρώτη φόρτιση είχε κρατήσει 2 μέρες σχεδόν με μέτρια χρήση και ξαφνικά εχθές... Γιατί έγινε αυτό ;

Το πιθανοτερο ειναι να εβαλες καποια καινουργια εφαρμογη που προκαλει wakelocks οταν ειναι σε αναμονη το κινητο με αποτελεσμα να σου τρωει μπαταρια.Δοκιμασε να διαγραψεις τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλες και μετα εγινε αυτο και δες πως θα παει.

Όχι δεν σου καθαρίζει όλο το τηλέφωνο κανένα από τα δύο (στο LG G2 που είχα η επαναφορά ρυθμίσεων καθάριζε τα πάντα μιλάμε! !!) Εδώ αν θες να σβησεις τα πάντα από το τηλέφωνο την εξωτερική μνήμη (κάρτα sd την κάνεις διαμόρφωση μέσα από ρυθμίσεις αλλά την εσωτερική μνήμη μπαίνεις στο recovery και στην επιλογή mount format κάνεις format την εσωτερική μνήμη έχει επιλογή και για την εξωτερική! !φυσικά αν έχεις σκοπό να περάσεις κάποια ρομ και κάνεις format την μνήμη θα χάσεις και την ρομ και δεν θα έχεις τι να φλασσαρις! !!

Καλημερα παιδια. Δοκιμασα και τον AEL kernel. Παρα πολυ καλος με καλη αυτονομια

Λέω να τον δοκιμάσω μια που φοράω και την echoe rom.Θέλει wipe cache και wipe dalvik cache πριν την εγκατάσταση;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις