Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθές έκανα μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε αλλά επειδή τη θεωρώ σημαντική θα την επαναλάβω πιο αναλυτικά. Καθώς διάβασα στο XDA ότι το IMEI της συσκευής μας πιθανών να μη μπορεί να επανέλθει αν χαθεί, ακόμη κι αν έχουμε αντίγραφο του φακέλου EFS, θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιος από εσάς έχασε το IMEI και με ποια εφαρμογή το επανέφερε. Επίσης σε ποια έκδοση android ήταν όταν χάθηκε το IMEI; Με ενδιαφέρει αν μπορεί να επανέλθει το IMEI στις συσκευές με 4.4.2 ή μας περιόρισε κι άλλο η Samsung.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είναι η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει έως τώρα.
Και η πιο γρήγορη και σταθερή θα συμπληρώσω.

edit:@araditsas έβαλα τον επεξεργαστή ondemand και νομίζω ότι πάει καλύτερα.

Αν θέλεις κάνε μια δοκιμή και πες μου γιατί έτσι θα έχουμε ακόμα καλύτερη μπαταρία.

Edited by menioseten

Είμαι έτοιμος για την πρώτη μου custom Rom. Βλέπω ότι παίζετε μεταξύ x-note και echo. Με βάση την εμπειρία σας πλέον ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός Rom και kernel για απροβλημάτιστη και οικονομική λειτουργία. Επίσης από θέμα εμφάνισης;;; Ευχαριστώ.

Είμαι έτοιμος για την πρώτη μου custom Rom. Βλέπω ότι παίζετε μεταξύ x-note και echo. Με βάση την εμπειρία σας πλέον ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός Rom και kernel για απροβλημάτιστη και οικονομική λειτουργία. Επίσης από θέμα εμφάνισης;;; Ευχαριστώ.

+1

...και επίσης σε ποιά Rom λειτουργούν απροβλημάτιστα τα πάντα;;

+1

Σίγουρα στην ωμέγα και στην χνοτε. Με την πρώτη να είναι σε στοκ κατάσταση σε θέμα εμφάνισης και στην δεύτερη να πειράζεις σχεδόν τα πάντα.

+1

Echoe+lean kernel πρώτη επιλογή.... omega σαν δεύτερη επιλογή.

Και οι δύο λειτουργούν σταθεροτατα χωρίς προβλήματα.

Xnote η v13 ήταν καλή. ..στην v14 έκανε κατι κουλά πχ...εμένα 2 φορές που την πέρασα μου κόλλαγε τις επαφές μετά από 2-3 μέρες. Και επειδή το λειτουργώ σαν βασική μου συσκευή με ξενέρωσε που το έκανε αυτό.

Τώρα για αυτούς που λένε ότι είναι η μία πιο γρήγορη από την άλλη. .δεν παίζουν αυτά. .

Εγώ δεν έχω δει καμιά διαφορά πχ σε ταχύτητα στην Echoe vs Xnote

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Αν δεν εχεις ξαναβαλει custom ξεκινα με echoe κατα τη γνωμη μου..Θα χασεις τη μπαλα με την xnote.. :) Εξαιρετική η echoe εχω αραξει εκεί καιρο τωρα.

Για όσους την έχετε η Echoe είναι multi-dpi όπως η X-note;
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Όχι. ..δεν είναι
βαλε leanKernel και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi και θα παιξει.

Με το App Settings xposed module δεν γίνεται η δουλειά σας?
Θα παίξει, αλλά κάποιες εφαρμογές μπορεί να έχουν θέμα και θα πρέπει να τις ρυθμίσεις μια , ενώ στη x-note παίζουν τα πάντα σε όπια ανάλυση θέλεις.

Γίνεται άνετα .....μπορεί κάποιος όμως να θέλει να βάλει 420 dpi στον dialer..ας πούμε και δεν το δείχνει καλά...φαίνεται λες και εισαι στην λειτουργία με το ένα χέρι το πληκτρολόγιο

Γιαννης

Απλά η X-note έχει τις μαμά εφαρμογές multidpi όπως dialer,camera,calculator κλπ.Με το app settings μπορείς να επαναφέρεις το dpi αυτών στο κανονικό μέγεθος και να κρατήσεις τα υπόλοιπα χαμηλά αλλά αν τις μικρύνεις δεν θα φαίνονται καλά.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

βαλε leanKernel και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi και θα παιξει.

Πιο θα παίξει φιλε; Μην γράφουμε ότι να ναι....

Ο φίλος πιο πάνω ρώτησε αν ειναι multi dpi ....ξεκάθαρα δεν ειναι .

Όταν λοιπόν το πας στα 420 dpi για παράδειγμα όλο το σύστημα,κάποιες εφαρμογές δεν φαίνονται καλά..έρχεται λοιπόν η εφαρμογή που πρότεινε ο mod και φτιάχνεις πληκτρολόγιο γκαλερυ και κανά δυο ακόμα που δεν φαίνονται καλά.

Για να αλλάξεις όλο το σύστημα δεν το υποστηρίζει.

Γιαννης

Πας εδω στην echoe και βαζεις οσα dpi θες..

[ATTACH]44799[/ATTACH]

Θα δεις οτι η καμερα θα χει τα πληκτρα χαλια και ο dialer μικρα γραμματα.

Οποτε πας και τα γυρνας 480 απο το app settings (xposed) και τελος.

Δεν εχω συναντησει καπου αλλου πρόβλημα.

Εγω παιζω στα 380.

Πας εδω στην echoe και βαζεις οσα dpi θες..

[ATTACH]44799[/ATTACH]

Θα δεις οτι η καμερα θα χει τα πληκτρα χαλια και ο dialer μικρα γραμματα.

Οποτε πας και τα γυρνας 480 απο το app settings (xposed) και τελος.

Δεν εχω συναντησει καπου αλλου πρόβλημα.

Εγω παιζω στα 380.

Ακριβώς έτσι,με πολύ απλά λόγια !

Στην συλλογή ( φωτόγραφιες ) εισαι εντάξει ;

Edited by jonk

Γιαννης

Τώρα για αυτούς που λένε ότι είναι η μία πιο γρήγορη από την άλλη. .δεν παίζουν αυτά. .

Εγώ δεν έχω δει καμιά διαφορά πχ σε ταχύτητα στην Echoe vs Xnote

Χάχα και βέβαια έχουν διαφορές στην ταχύτητα τώρα αν δεν μπορείς ή δεν έχεις την εμπειρία να την καταλάβεις εσύ μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τώρα για να σε βοηθήσω τις διαφορές δεν θα τις δεις με την πλοήγηση στις ρυθμίσεις και με το πόσο γρήγορα ανοίγει μια φωτογραφεία αλλά με βαριές εφαρμογές βλέποντας πόσο ζορίζεται ο επεξεργαστής και σε τι συχνότητες δουλεύει από αυτά εξαρτάτε και η μπαταρία.

Αν και δεν το έχω κάνει αλλά το πιστεύω εμπειρικά βάζοντας cm rom τότε να δεις ταχύτητα στο κινητό σου ακόμα και στις ρυθμίσεις ακόμα και στο ξεκλείδωμα.

Για εκο δεν ξέρω αλλά η χνοτε με λειν κερνελ είναι ελαφρώς πιο αεράτη από την ωμέγα με ωμέγα κερνελ.

Edited by araditsas

Χάχα και βέβαια έχουν διαφορές στην ταχύτητα τώρα αν δεν μπορείς ή δεν έχεις την εμπειρία να την καταλάβεις εσύ μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τώρα για να σε βοηθήσω τις διαφορές δεν θα τις δεις με την πλοήγηση στις ρυθμίσεις και με το πόσο γρήγορα ανοίγει μια φωτογραφεία αλλά με βαριές εφαρμογές βλέποντας πόσο ζορίζεται ο επεξεργαστής και σε τι συχνότητες δουλεύει από αυτά εξαρτάτε και η μπαταρία.

Για εκο δεν ξέρω αλλά η χνοτε με λειν κερνελ είναι ελαφρώς πιο αεράτη από την ωμέγα με ωμέγα κερνελ.

Για πες μια βαριά εφαρμογή που έιδες διαφορα εσυ;

Όσο για την εμπειρία μου.....άστα...φιλε......φλασαρω απο το 2003.......

Την δική σου την διάβασα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5375353#post5375353

Edited by jonk

Γιαννης

Για πες μια βαριά εφαρμογή που έιδες διαφορα εσυ;

Όσο για την εμπειρία μου.....άστα...φιλε......φλασαρω απο το 2003.......

Αν με αμφισβητείς ή δεν με πιστεύεις δεν υπάρχει λόγος συζήτησης αλλά δεν θα μάθεις με το να είσαι απόλυτος και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα να μιλάς πάντα για αυτά που ξέρεις .

Δες που προσθεσα κάτι για cm στο προηγούμενο κείμενο. Που οφείλετε η διαφορά ταχύτητας?

Όσο για την ερώτηση σου που έχει και υφακι δοκίμασε να ανοίξεις ένα πολύ μεγάλο pdf να έχει καμία 200 σελίδες και έλα να μου πεις ...

Πάντα φιλικά για να μην παρεξηγηθώ.

edit:@araditsas έβαλα τον επεξεργαστή ondemand και νομίζω ότι πάει καλύτερα.

Αν θέλεις κάνε μια δοκιμή και πες μου γιατί έτσι θα έχουμε ακόμα καλύτερη μπαταρία.

Φίλε έβαλα ondemand και είχα απανωτά ρεισταρτ δεν ξέρω γιατί αλλά το γύρισα πολύ στην προεπιλογή. Να και ένα παράδειγμα για τον φίλο jonk που πολλές φορές παίζει ρόλο και το πως κάθετε η κάθε ρομ -κερνελ στο κάθε κινητό θέλω να πω πως μερικές φορές δεν κάθετε καλά στο δικό μας κινητό και αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάτσει καλά σε ένα άλλο.

Edited by araditsas

Αν με αμφισβητείς ή δεν με πιστεύεις δεν υπάρχει λόγος συζήτησης αλλά δεν θα μάθεις με το να είσαι απόλυτος και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα να μιλάς πάντα για αυτά που ξέρεις .

Δες που προσθεσα κάτι για cm στο προηγούμενο κείμενο. Που οφείλετε η διαφορά ταχύτητας?

Όσο για την ερώτηση σου που έχει και υφακι δοκίμασε να ανοίξεις ένα πολύ μεγάλο pdf να έχει καμία 200 σελίδες και έλα να μου πεις ...

Πάντα φιλικά για να μην παρεξηγηθώ.

Το PDF ειναι η βαριά εφαρμογή;;;

Καληνύχτα!

Υφακι δεν έχω, αλλά μ αυτά που λες εσυ και άλλος ένας .,κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ξέρω.

Γιαννης

Το PDF ειναι η βαριά εφαρμογή;;;

Καληνύχτα!

Υφακι δεν έχω, αλλά μ αυτά που λες εσυ και άλλος ένας .,κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ξέρω.

Και βέβαια το pdf είναι πολύ βαρύ δες το και πες μου την καληνύχτα σου δεν την σχολιάζω γιατί θα μαλωσουμε. Όσο για το τι λέω εγώ είναι εγγύηση και όχι υπόνοιες οκ?

Δεν είμαι χθεσινός εδώ και προσπαθώ να βοηθάω σε παρακαλώ μην συνεχίσεις την αντιπαράθεση είμαστε εκτός θέματος.

Αν δεν σου κάνω μην με διαβάζεις. ..

......σε παρακαλώ μην συνεχίσεις την αντιπαράθεση.....

.....Αν δεν σου κάνω μην με διαβάζεις. ..

Μένω σ αυτά. ...

Γιαννης

Ακριβώς έτσι,με πολύ απλά λόγια !

Στην συλλογή ( φωτόγραφιες ) εισαι εντάξει ;

Εσύ ήσουν κάθετος και λες δεν γίνεται.

Εγώ εξηγώ από κάτω ότι κάποιες εφαρμογές θα χρειαστούν ρύθμιση για να παίξουν δεν το είδες.

Μην λες λοιπόν ότι γράφουμε ότι θέλουμε.

Εσύ ήσουν κάθετος και λες δεν γίνεται.

Εγώ εξηγώ από κάτω ότι κάποιες εφαρμογές θα χρειαστούν ρύθμιση για να παίξουν δεν το είδες.

Μην λες λοιπόν ότι γράφουμε ότι θέλουμε.

για δειξε μου που ειπα οτι δεν γινεται????

ρωτησε ενας φιλος αν ειναι multi dpi,και του απαντησα οχι δεν ειναι

και πεταγεσαι εσυ:lol::lol: και λες βαλε lean και την ταδε εφαρμογη και θα παιξει :lol::lol:

το ληγω και με σενα εδω.

Γιαννης

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις