Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάγκες μια γνώμη και μια βοήθεια. Έχω twrp 2.7 που την πέρασα με odin 3.09.εβαλα κανονικά x note και lean kernel και από τότε δεν μπορώ να φλασαρω τίποτα από twrp. Μου βγάζει συνέχεια failed, cannot mount USB storage. Πηγαίνω στο μενού mount και προσπαθώ να το τικαρω για να το κάνει mount αλλά κολλάει και δεν επανέρχεται πάρα μόνο με reboot.οκ η πιο εύκολη λύση είναι να ξαναπεράσω με odin αλλά έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό?

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ για τον φίλο που ρώταγε πριν είμαι με ωμέγα έχω το γουαναμ και δεν έχω κανένα λαγκ πουθενά...

Λίγο οφ τοπικ και με χιούμορ

Μένιος μια χαρά παιδί και παοκτζης γιατί ρε Φίλε την πάτησες έτσι. Χαχαχα

Ρε παιδες οταν φλασαρα xnote είχε ενα πολυ ωραιο ηχο για notification απο default.

Μπορει να μου τον δωσει καποιος γιατι δεν τον κρατησα και γυρισα σε στοκ;

@κοσμα

αναλογα τι effect εχεις στο κλειδωμα , αλλωτε φαινεται κομπλε το wallpaper και αλλωτε μισο

@μενιο

εβγαλε σημερα την 2.4 βασισμενη σε nd5 . να την βαλω τωρα που το εστρωσα η να περιμενω τα 2.4.1 ,2.4.2 γιατι ολο και κατι θα εχει ξεχασει .

Τελος στην 2.4 του σιβατο η lockscreen δεν γυρναει . απο εκει και περα μονο με Module

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Λίγο οφ τοπικ και με χιούμορ

Μένιος μια χαρά παιδί και παοκτζης γιατί ρε Φίλε την πάτησες έτσι. Χαχαχα

Μια ζωή ΠΑΟΚ.

Είμαστε άρρωστοι:p

@κοσμα

αναλογα τι effect εχεις στο κλειδωμα , αλλωτε φαινεται κομπλε το wallpaper και αλλωτε μισο

@μενιο

εβγαλε σημερα την 2.4 βασισμενη σε nd5 . να την βαλω τωρα που το εστρωσα η να περιμενω τα 2.4.1 ,2.4.2 γιατι ολο και κατι θα εχει ξεχασει .

Τελος στην 2.4 του σιβατο η lockscreen δεν γυρναει . απο εκει και περα μονο με Module

εγώ σήμερα έβαλα την τελευταία civato nd3 με lean 2.4.1 τα αποτελέσματά είναι εκπληκτικά.

Αλλά από ότι είπε ο civato η nd5 δεν έχει και κάτι καλύτερο.

Πρωι πρωι σημερα και μολις τελειωσα με το flash της FlexKat 2.4 με ND5.Ολα καλα αλλα μαλλον ξεχασα στο Aroma να επιλεξω κατι και δεν εχω αριθμομηχανη.Το εχει κανενας ευκολο σε apk να το στειλω στο system?Thnx

Δεν κατεβάζεις μία από το play store ; Ένα σωρό υπάρχουν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πρωι πρωι σημερα και μολις τελειωσα με το flash της FlexKat 2.4 με ND5.Ολα καλα αλλα μαλλον ξεχασα στο Aroma να επιλεξω κατι και δεν εχω αριθμομηχανη.Το εχει κανενας ευκολο σε apk να το στειλω στο system?Thnx
Κατέβασε και ημερολόγιο.

Δεν τα έχει μέσα.

Κατέβασε και ημερολόγιο.

Δεν τα έχει μέσα.

Ναι το ειδα και αυτο.Ετσι και αλλιως το Google Calendar χρησιμοποιω οποτε no problem.Παντως σε σχεση με Xnote μου φαινεται πολυ καλυτερη.Η Xnote μου φανηκε υπερβολικα φορτωμενη.Θα την αφησω λιγο με τον δικο της kernel να δω πως θα παει και μετα βλεπουμε για Lean.Δοκιμασε κανεις απο Synapse,το Intelli-Hotplug?Οτι και να ειναι καλυτερο απο της Qualcomm θα ειναι βεβαια.

και εγω απο σημερα flekat 2.4 με λεαν 2.4.1 .Θα την δοκιμασω λιγο και θα πω εντυπωσεις.Το μόνο προβλημα που έχω το οποίο ειχα και με xnote ειναι οτι το multiwindow δεν δουλύει με swiftkey
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Kαλο find, thanks :D

Ποια permissions θετεις κατα το replace παρεμπιπτοντως?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kαλο find, thanks :D

Ποια permissions θετεις κατα το replace παρεμπιπτοντως?

δεν εκανα replace...αλλαξα αυτο που ειχε(πχ .bak) και εδωσα σε αυτο που εστειλα στο system--->app rw-r-r

μην ξεχασεις να κανεις reboot

................................

Γιαννης

δεν εκανα replace...αλλαξα αυτο που ειχε(πχ .bak) και εδωσα σε αυτο που εστειλα στο system--->app rw-r-r

μην ξεχασεις να κανεις reboot

Επειδή δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω και εχω κατεβάσει το αρχείο, σου είναι εύκολο να μου πεις τι ακριβώς να κανω;

Κατ'αρχήν χρειάζεται root; Υποθέτω πως όχι.

Επειδή δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω και εχω κατεβάσει το αρχείο, σου είναι εύκολο να μου πεις τι ακριβώς να κανω;

Κατ'αρχήν χρειάζεται root; Υποθέτω πως όχι.

χρειαζεται....

................................

Γιαννης

Καλησπέρα στην παρέα,

Πέρασα την 4.4.2 και με αυτήν απέκτησα και τα προβλήματα της μπαταρίας.

Επίσης, θυμάμαι πόση παραπάνω πληροφορία κι εικονίδια είχα με το galaxy mega 6.3 που είχα παλιότερα στην οθόνη του παρά τη χαμηλότερη ανάλυση.

Πως μπορώ να βελτιώσω τη συσκευη μου σε αυτές τις δυο παραμέτρους χωρίς να επηρεαστεί το θέμα της εγγύησης;

Σας ευχαριστώ, κάθε βοήθεια δεκτή.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Καλησπέρα στην παρέα,

Επίσης, θυμάμαι πόση παραπάνω πληροφορία κι εικονίδια είχα με το galaxy mega 6.3 που είχα παλιότερα στην οθόνη του παρά τη χαμηλότερη ανάλυση.

Πως μπορώ να βελτιώσω τη συσκευη μου σε αυτές τις δυο παραμέτρους χωρίς να επηρεαστεί το θέμα της εγγύησης;

Ειναι θεμα του dpi.Με xnote το αλλαζεις αυτο αλλα χωρις root δεν νομιζω να γινετε να το αλλαξεις

Καλησπέρα στην παρέα,

Για την μπαταρία μπορείς να κάνεις ένα Hard reset αφού πάρεις backup ότι σου χρειάζεται και το ξαναστήνεις από την αρχή. Για το άλλο κανονικά θες root και να αλλάξεις dpi αλλά μπορείς να βάλεις έναν άλλο launcher πχ nova και να παίξεις με grid και icon sizes.

.παιδια το γκρινιφαι μεσα απο σεττινγκσ,αξεσιμπιλιτι το εχετε ενεργοποιημενο?

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

.παιδια το γκρινιφαι μεσα απο σεττινγκσ,αξεσιμπιλιτι το εχετε ενεργοποιημενο?

Αν είσαι root δε χρειάζεται. Το τικαρεις μόνο αν δεν είσαι root για να μπορεί να βάζει τις εφαρμογές που του έχεις θέσει σε hibernate. Έχει βρει κανείς έναν custom kernel στον οποίο να δουλεύει το screen mirroring? Το παλεύει ο civato από ότι είδα τώρα αλλά δεν είμαι σπίτι να δοκιμάσω.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις