menioseten Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Εδώ είμαστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 κατεβάζω και δοκιμάζω. Edit:έχει θέμα με το top bar περιμένουμε απάντηση από τον civato. Επιστροφή στην 2.1 edit1:μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα.Η ποιο γρήγορη ρομ που έχω δοκιμάσει:):) Edited April 22, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εδώ είμαστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 κατεβάζω και δοκιμάζω. Edit:έχει θέμα με το top bar περιμένουμε απάντηση από τον civato. Επιστροφή στην 2.1 edit1:μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα.Η ποιο γρήγορη ρομ που έχω δοκιμάσει:):) εκτος απο flashing την ρομ τι αλλο πρεπει να κανουμε ?? το προβλημα διορθωθηκε με addon η απο το φλασαρισμα ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εκτος απο flashing την ρομ τι αλλο πρεπει να κανουμε ?? το προβλημα διορθωθηκε με addon η απο το φλασαρισμα ?θα βάλεις την ρομ κανονικά μόλις γράψει reboot το ξετικαρεις και φλασερνεις το αρχείο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2702525&d=1398198068 και τέλος από το recovery κάνεις reboot και είσαι έτοιμος. Θα πάθεις πλάκα με την ρομ:) Τον DN3 τον έβαλες πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλημερα παιδες...Για να βαλω τον τελευταιο κερνελ που εβγαλε ο civato πρεπει να ειμαι αναγκαστικά με md3....;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλημερα παιδες...Για να βαλω τον τελευταιο κερνελ που εβγαλε ο civato πρεπει να ειμαι αναγκαστικά με md3....;;;Να κάνεις ένα backup την ρομ σου και δοκίμασε, λογικά θα παίξει. Εγώ τον έχω βάλει με την νέα ρομ και πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Να κάνεις ένα backup την ρομ σου και δοκίμασε, λογικά θα παίξει. Εγώ τον έχω βάλει με την νέα ρομ και πάει σφαίρα. απο ρυθμισεις τι κανουμε ?? τις κλασικες που ειχε δωσει ο civato ?? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 απο ρυθμισεις τι κανουμε ?? τις κλασικες που ειχε δωσει ο civato ??Δεν ξέρω, προς το παρόν έχω UV -20 τίποτα άλλο. Την έβαλες την ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Tην εβαλα. Ειχα ενα reboot στο -20 και το εχω τωρα στα -15. Για οτιδηποτε αλλο στειλε αναλυτικα !!! Πρεπει να δοκιμασουμε και lean Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 ...καλησπέρα στην παρέα! Ερωτησούλα... Με kit kat πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε link δύο φακέλους; Π.χ. εσωτερικής μνήμης με usb... Ενώ το scriptάκι έτρεξε με επιτυχία, δεν βλέπω στον file explorer το link! ...κανείς ρε παιδιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 ...κανείς ρε παιδιά;;; sorry mate δεν ξερω Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Tην εβαλα. Ειχα ενα reboot στο -20 και το εχω τωρα στα -15. Για οτιδηποτε αλλο στειλε αναλυτικα !!! Πρεπει να δοκιμασουμε και leanΣτην προηγούμενη έκδοση στο τηλέφωνο είχα και κουμπί για ηχογράφηση κλήσεις (δεν το δούλεψα ποτέ )αλλά τώρα δεν έχει ,έτσι είναι και σε εσένα ? Το λέω γιατί γραφεί CallRecord, BatteryMod, 4-way-Reboot, InkEffect Δεν πείραξες τίποτα άλλο στον κερνελ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δεν εχω πειραξει τιποτα στον κερνελ. Συνηθως σβηνω ολα τα frameworks και exposed . Το record λειτουργει σε μενα. Βρες ρυθμισεις και στειλε Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 το record ειναι θέμα Modem. δουλεύει με NB1 μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 το record ειναι θέμα Modem. δουλεύ ει με NB1 μόνοτο δικό modem έβαλα πριν είχα ena2 και είχα, μάλλον το ξέχασε civato :lol: Κατά αλλά η ρομ πετάει και η μπαταρία βράχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ρε παιδιά τον kernel τον βρίσκω τη rom δεν βρίσκω ένα link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ρε παιδιά τον kernel τον βρίσκω τη rom δεν βρίσκω ένα link;αν λες για τον civato εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 αν λες για τον civato εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 Ευχαριστώ πολύ στραβομαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ποιος θα προτείνει μια ωραια Aosp ;; Rootαρα χτες και δεν κρατιεμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ποιος θα προτείνει μια ωραια Aosp ;; Rootαρα χτες και δεν κρατιεμαι..καλώς ήρθες στο club:lol: Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648002 ίσως η καλύτερη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Ελπιζω να είναι καλύτερη απο του G2.. Δεν μου αρεσε εκει.. Δεν θελει φλασαρισμα gapps εε; Edited April 24, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ελπιζω να είναι καλύτερη απο του G2.. Δεν μου αρεσε εκει.. Δεν θελει φλασαρισμα gapps εε; Θελει..κανονικα Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τελεια, βρηκα και με aroma installer για να διαλεξω ποιες θελω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 με του σιβατο την ρομ αν πατησω μια φορα το χομ μπατον μου γραφει Unfortunately Touchwiz Home Has stopped στο κανει εσενα ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 σ εμενα δεν το κανει Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 σ εμενα δεν το κανει με tw στην "επιφανεια εγασιας" δεν στο κανει ?? σου εμφανιζει τιποτα το μονο κλικ ? εdit : Ειχα κανει freeZe το My magazine ....ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! Μπορουμε να αλλαξουμε το my magazine ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts