kosmasgr Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Με recovery παντα οι custom. Αν θες πληρως τροποποιησιμη θα βαλεις Xnote , αλλιως πιο κοντα στην stock ειναι η omega που εχει και καλο κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ok όλα καλά . έχεις να μου προτείνεις κάποια castom rom και αν ναι με odin την περνάω η με recοvery εγω θα σου πρότεινα την ωμέγα φιλε μου πολυ καλη!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) σας ευχαριστώ όλους γία την βοήθεια αλλά η ωμέγα κατεβαίνει με αργό ρυθμό . Edited April 18, 2014 by sider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) σας ευχαριστώ όλους γία την βοήθεια αλλά η ωμέγα κατεβαίνει με αργό ρυθμό . Σε ποιο odin βάζουμε το custom recovery 3.07 pda η 3.09 ap; Εντάξει το βρήκα Edited April 18, 2014 by cj_billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 στο 3,9 στο ΑΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Από χθες είμαι και γω στη παρέα. Στο S4 είχα τη Foxhound και ήμουν φουλ ευχαριστημένος. Υπάρχει και για το note? Έστω και κάτι αντίστοιχο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 σας ευχαριστώ όλους γία την βοήθεια αλλά η ωμέγα κατεβαίνει με αργό ρυθμό . με torrent κατεβαινει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν έχει κάποιος όρεξη ας ποσταρει το λινκ του lean kernel για το n9005 γιατί τρελαίνομαι δε μπορώ.εφτακοσιες εκδόσεις note 3 ****τη μου τι ήθελα και εμπλεκα καλά ήμουν με τα nexus μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν έχει κάποιος όρεξη ας ποσταρει το λινκ του lean kernel για το n9005 γιατί τρελαίνομαι δε μπορώ.εφτακοσιες εκδόσεις note 3 ****τη μου τι ήθελα και εμπλεκα καλά ήμουν με τα nexus μου. http://androtransfer.com/get.php?p=imoseyon/hlte-others/lk_hlteeur-kk-v2.3.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ίσως από τις καλύτερες δοκιμές που έχω κάνει έβαλα αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51923656&postcount=2 και τον 3.1 κερνελ το civato ,380 dpi και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Μην σας τρομάζει που είναι ultra lait έχει ότι χρειάζεται ένας μέσος χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 με πιο προγραμμα αλλαγη στα dpi ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 με πιο προγραμμα αλλαγη στα dpi ??"Texdroider DPI" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpiΚοσμά ο συνδυασμός ρομ κερνελ είναι όλα τα λεφτά. Δεν υπάρχει η σαβούρα τις Samsung και βάζεις εσύ ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Χρόνια πολλά. Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις εφαρμογών απο το S4 στο Note3 εκτός από Helium (όλο PC μου ζητάει στο Note ενώ στο S4 όχι) και Titanium (λέω να το καθυστερήσω ακόμη το Root)? Για το Viber συγκεκριμένα????? :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Χρονια Πολλα και Καλα σε ολους παιδια! Μια ερωτηση, πιθανότατα εχει αναφερθεί ξανα, αλλα βοηθηστε λιγο, λογω ελλειψης χρονου. http://live.samsung-updates.com/details/26925/Galaxy_Note_3_Snapdragon/SM-N9005/PHN/N9005XXUEND3.html Αυτή η ρομ είναι multicsc? Εχω ΤΡΗ (Portugal) κι αν δεν εχω θεμα με το sales code θα τη ριξω. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο να βοηθησει! ΥΓ Επειδή την εριξα για κατεβασμα, αν δεν είναι multiCSC καντε ένα κοπο να με παραπέμψετε στην τελευταια multiCSC. Ευχαριστω και παλι! Edited April 20, 2014 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρονια Πολλα και Καλα σε ολους παιδια! Μια ερωτηση, πιθανότατα εχει αναφερθεί ξανα, αλλα βοηθηστε λιγο, λογω ελλειψης χρονου. http://live.samsung-updates.com/details/26925/Galaxy_Note_3_Snapdragon/SM-N9005/PHN/N9005XXUEND3.html Αυτή η ρομ είναι multicsc? Εχω ΤΡΗ (Portugal) κι αν δεν εχω θεμα με το sales code θα τη ριξω. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο να βοηθησει! ΥΓ Επειδή την εριξα για κατεβασμα, αν δεν είναι multiCSC καντε ένα κοπο να με παραπέμψετε στην τελευταια multiCSC. Ευχαριστω και παλι!Χρόνια Πολλά. Επειδή αλλάζει ο bootloader θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για να δούμε τι παίζει. Άκουσα καλά λόγια για την συγκεκριμένη έκδοση αλλά είδα μερικά σκαλώματα στο boot. Οπότε ας κάνουμε υπομονή μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χρόνια Πολλά. Επειδή αλλάζει ο bootloader θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για να δούμε τι παίζει. Άκουσα καλά λόγια για την συγκεκριμένη έκδοση αλλά είδα μερικά σκαλώματα στο boot. Οπότε ας κάνουμε υπομονή μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Εφόσον είναι μαμα δεν εχω θεμα θα τη ριξω κι αν είναι μαπα βλέπουμε. Ξερεις μοναχα αν είναι multiCSC, αυτό είναι το μοναδικο που με νοιαζει. Αν δεν εχω θεμα με το Sales code προχωραω. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Από χθες είμαι και γω στη παρέα. Στο S4 είχα τη Foxhound και ήμουν φουλ ευχαριστημένος. Υπάρχει και για το note? Έστω και κάτι αντίστοιχο...? καλησπερα φιλε μου...και εγω στο s3 ημουν fun της foxhound υπαρχει και στο note 3 αλλα σου προτεινω echoe rom .Θα παθεις πλακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Εφόσον είναι μαμα δεν εχω θεμα θα τη ριξω κι αν είναι μαπα βλέπουμε. Ξερεις μοναχα αν είναι multiCSC, αυτό είναι το μοναδικο που με νοιαζει. Αν δεν εχω θεμα με το Sales code προχωραω. Ευχαριστω!Όχι δεν το ξέρω αλλά γιατί να έχεις θέμα εφόσον είναι official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Όχι δεν το ξέρω αλλά γιατί να έχεις θέμα εφόσον είναι official. Γιατι θα πρεπει να αλλαξεις sales code σε αυτή την περιπτωση και συνιστα θεμα για τη Samsung αν θελησει (μπορει να στο βγαλει κι εκτος εγγυησης ακομα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μόλις πέρασα τον νέο bootloader http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2697750&d=1397995111 odin 3.09 το βαζουμε στο CP. Και περιμενουμε:) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52047941&postcount=1181 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μόλις πέρασα τον νέο bootloader http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2697750&d=1397995111 odin 3.09 το βαζουμε στο CP. Και περιμενουμε:) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52047941&postcount=1181 Τι παιζει με bootloader ? Επισης να κανω upgrade στην καινουρια ρομ ? Κερνελ σιβατο η λιν ? Δωσε ινφο μενιο Για να αναβαθμιση ρομ πρεπει να σβησω τα παντα ?? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν παίζει ρόλο πια rom κιτ κατ ή πιο kernel έχεις. Περνας κανονικά με το odin 3.09 τον νέο bootloader όπως ειπε παραπάνω ο μένιος. μόλις τον πέρασα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Τι παιζει με bootloader ? Επισης να κανω upgrade στην καινουρια ρομ ? Κερνελ σιβατο η λιν ? Δωσε ινφο μενιο Για να αναβαθμιση ρομ πρεπει να σβησω τα παντα ??Θα συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο Κοσμάς ότι στη νέα ρομ που ετοιμαζόμουν πρέπει να έχουμε το τελευταίο bootloader και δεν το λέω εγώ το προτείνει ο civato. Kernel έχω τον 3.1 ο οποίος τα πάει πολύ καλά το μόνο που πείραξα είναι UV -20 Κοσμά με πιο πρόγραμμα είδες ποιόν bootloader είχες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Phone info Samsung πατα στο playstore. Φοβερο προγραμμα πληροφοριων του κινητου. Πλεον δινει και δυνατοτητες imei check , αλλαγης csc και πολλα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Phone info Samsung πατα στο playstore. Φοβερο προγραμμα πληροφοριων του κινητου. Πλεον δινει και δυνατοτητες imei check , αλλαγης csc και πολλα αλλα.Εμένα λέει bootloader ENA6 γιατί δεν τον άλλαξε :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts