Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Windows phone και samsung s2 έκανα root αλλά ο bootloader δεν άλλαξε και δεν μπορώ να βάλω την rom Edited by sider

Η διαδικασία ειναι ιδια με του note 2.

Προσοχη πρεπει να βρεις τα αντιστοιχα αρχεια για note 3.

Ξεκινα λιγο διαβασμα απο δω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 για να κατανοήσεις πως γίνεται περιπου και ρωτας οτι θελεις.

Επισης να ξερεις οτι χανεις την εγγύηση σου καθως γραφει ο knox.

Οι στοκ ειναι παντα odex ενω οι custom συνήθως deodexed.

Αναφέρεται συνήθως στα χαρακτηριστικα της custom rom που θες.

Αν θες να δεις επισης αν η ρομ που φφορας ειναι odex πας με ενα root explorer στο φακελο system/app και αν υπαρχουν αρχεια .odex οπως εδω πχ σημαινει οτι φορας odex rom https://www.dropbox.com/sc/14s9ixrg2qafmhp/-j7-ES0yuQ

Edited by Da_rudakos

Οι στοκ ειναι παντα odex ενω οι custom συνήθως deodexed.

Αναφέρεται συνήθως στα χαρακτηριστικα της custom rom που θες.

Ευχαριστώ πολύ

Η omega είναι odex δηλαδή;

Edited by cj_billy

δηλαδή. αν μπορείς να μου δώσεις ποιο σαφείς οδηγίες

Έχεις περάσει custom recovery ώστε να φλασαρεις την rom ?

Samsung galaxy s21+

όταν τρέχω το CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005\n9005-cwm-recovery-6.0.4.6-kk(0119).tar ενώ πρέπει να κάνει επανεκκίνηση μένη κολλημένο .

menioseten σε ευχαριστώ για την βοήθεια .

καποιος να βοηθησει παιδια.......

εβλα τ κιτκατ πριν λιγο καιρο και βλεπω οτι το κινητο κολαει καπως.. και το σκορ στο αντουτου μου βγαζει 26.945 απο εκει που ηταν στο νουμερο 1 :blink::blink::blink::blink::blink:

κατι παιζει.........

S O S

καποιος να βοηθησει παιδια.......

εβλα τ κιτκατ πριν λιγο καιρο και βλεπω οτι το κινητο κολαει καπως.. και το σκορ στο αντουτου μου βγαζει 26.945 απο εκει που ηταν στο νουμερο 1 :blink::blink::blink::blink::blink:

κατι παιζει.........

S O S

έχεις δίκιο κάτι τρέχει με τα σκορ και εγώ εγώ χαμηλό.Ενω πριν είχα 39000+

Μάλλον φταίει το πρόγραμμα.

modem NC2 δοκιμασε κανεις ?? ρωταω γιατι παρολο που οι τελευταιες roms ειναι NC2 based το modem το εχουν αφησει NB1 προφανως για το call recording

έχω την 4.3 dmj7 εέκανα root με το cf-auto-root ποια rom μπορώ να βάλω και με ποιο τρόπο

Εκτος απο το ρουτ περασες καποιο recovery?

Με odin περναμε ΜΟΝΟ ΜΑΜΑ FIRMWARE..

Προσοχή μη χαλάσεις τη συσκευή σου.

Για να φλασαρεις οποιαδηποτε custom rom χρειάζεσαι καποιο recovery οπως ειπε ο φιλος απο πανω.Θα σου προτινα το philz.Απο'κει μεσα φλασαρεις ρομ.

με την rom που πέρασα χάθηκε το knox. μετα το πρόγραμμα αυτό ποια ρομ μπορώ να βάλω Edited by sider

με την rom που πέρασα χάθηκε το knox. μετα το πρόγραμμα αυτό ποια ρομ μπορώ να βάλω

φιλε μου πρώτα απο ολα θα περασεις την επίσημη κιτ κατ εγω ειχα περασει αυτην πρωτα http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26549 μολις κατέβει το κανεις αποσυμπίεση και βαλε την στην επιφάνεια εργασίας για οταν το χρειαστείς!!

μετα κατεβασε το οντιν απο εδω https://app.box.com/s/m2z1sca8rb97pxyjmptz και τα δυο αρχεια και βαλτα σε ενα φακελο!

τωρα αν εχεις περασει τους drivers του τηλεφωνου ξεκινάς!σιγουρέψου οτι δεν τρεχει στον pc σου το kies!!

βαλε το τηλέφωνο σου σε download mode!

τρεξε το οντιν !συνέδεσε το τηλεφωνο σου περίμενε μεχρι να δεις ενα μπλε εικονίδιο στο ID:COM

τωρα φόρτωσε την επισημη κιτ κατ που κατεβασες και φόρτωσε την στο AP

σιγουρεψου τα μονα τικαρισμενα σημεία στο οντιν ειναι Auto Reboot kai to F.Reset Time και τιποτα αλλο!!

πατας το start και περιμένεις μεχρι να τελειωσει και να σου ανοιξει το τηλεφωνο σου για να κανεις της αρχικές σου ρυθμίσεις!!

καλο ειναι μετα το φλασαρισμα να κανεις μια επαναφοαρα εργοστασιακών ρυθμίσεων!

εισαι ετοιμος !! τωρα αν θες custom rom πρωτα απο ολα θα περασεις custom recovery και περνα το με οντιν ειναι ιδια η διαδικασια οπως περνας και την ρομ!!εγω εχω αυτο http://d-h.st/users/xiaolu/?fld_id=31963 κατεβασε την σωστη που ειναι για το μοντελο σου!!

μολις τελειωσεις θα μπει στο recovery και οταν θα κανεις reboot θα σου πει οτι δεν εχεις ροοτ και αν θελεις να το προσθεσεις!!

και τωρα εισαι έτοιμος να περασεις οτι ρομ θελεις φυσικα παντα θα διαβάζεις την διαδικασια του καθε dev!!!

εγω εχω την ωμεγα και ειναι σταθερότατη και πολυ καλη!!:)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις