Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει καμμιά λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε με ασφάλεια να αφαιρέσουμε από το Note 3; Μόνο για το S4 βρήκα...

...βρήκα τελικά!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315904

Edited by Savvin_Diesel

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει καμμιά λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε με ασφάλεια να αφαιρέσουμε από το Note 3; Μόνο για το S4 βρήκα...

Δες εδω . :)

Samsung galaxy s21+

Μετά από δοκιμή των γνωστών κερνελ κατέληξα στον κερνελ που δίνει η ωμεγα δεν στερείται ταχύτητα και με ωμέγα ρομ έχω καλύτερους χρόνους. . .

ιδικά με τον 2.3 λεινκερνελ είχα μεγαλύτερη κατανάλωση από ποτέ. Τώρα που επανήλθα αύριο θα ξέρω τους χρόνους μου και θα ενημερώσω .

Έχω καταλάβει πως κατά το φλασαρισμα κερνελ υπάρχει και ένας παράξενος παράγοντας ανεξήγητος που είναι η τύχη πως θα κάτσει στην συσκευή δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά αυτήν την εντύπωση έχω και ας μην μπορώ να την καταλάβω ή αποδείξω.

Και γω με omega ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Ουσιαστικά ειναι stock με κάποιες τροποποιήσεις. ;)

.Σε λιγο θα γινει root και θα μπει xnote να φυγει η σαβουρα της samsung που εχει μεσα.
μπορεις να δωσεις ενα link με οδηγο root και τα εργαλεια που χρειαζονται?γιατι θελω να το ρουταρω και τωρα με την αναβαθμιση δεν ξερω ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορεις να δωσεις ενα link με οδηγο root και τα εργαλεια που χρειαζονται?γιατι θελω να το ρουταρω και τωρα με την αναβαθμιση δεν ξερω ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω!

Για root σε κιτ κατ εισαι εδω:

http://www.ibtimes.com/android-442-kitkat-update-how-root-samsung-galaxy-note-3-lte-sm-n9005-new-xxuenb7-firmware-tutorial

για cfw εδω:

εχει οδηγο στο xda και για xnote εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301

ειναι αρκετα μεγαλη η rom 1.60gb ειναι στο 85% απο το mega κατεβασμενη και σε λιγο το κανω ροοτ περναω το cfw και αμεσως custom rom.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 Το βήμα δυο ,Ελληνικός οδηγός από ότι ξέρω δεν υπάρχει.

Σας ζηλεύω ειμαι έτοιμος να σκασω..Λετε να αρχισω το πείραγμα, δεν τη παλευω αλλο..2 χρονια εγγυηση ειναι αυτα..

Δεν ειχα αρουταριστο τηλ ποτε τοσα χρόνια.

Δεν ειχα αρουταριστο τηλ ποτε τοσα χρόνια.

Άρα καταλαβαίνεις ότι έχεις την Ferrari σου με κόφτη:lol::lol:

Χωρις root ενας power user δεν παει πουθενα φιλε μου.

Λοιπον εγινε ροοτ φλασαρα το n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk μεσω odin εκανα ενα nandroid backup στην εξωτερικη καρτα sd και τωρα περναω τη ρομ στην καρτα και σε 10 λεπτακια ειμαι ετοιμος.

Πιστευα οτι θα μου φαινοταν μεγαλο σε σχεση με το lg 4x που ειχα.Το συνηθησα αμεσως.Απο το ideos x5 pro στο lg ηταν μεγαλη διαφορα απο το lg στο note 3 δεν μου φανηκε τοσο μεγαλη και ας ηταν μια ιντσα διαφορα.Το penaki ειναι λιγο μικροτερο απο το note 10.1 που εχω αλλα λογικο μιας και ειναι για τηλεφωνο και οχι για tablet.Η οθονη του αψογη και η μπαταρια του λιγο που το πειραξα βλεπω οτι κραταει παρα πολυ καλα.

Ερωτηση:

Lean kernel ειναι για ολες τις roms η υπαρχει ξεχωριστο zip για xnote?

Εννοείται..Δεν κρατιεμαι να το δω με aosp οσο και αν δεν σας αρεσει εδω (για μια βδομαδα) και μετα να βαλω xnote και να παιξω με kernels..

Εννοείται..Δεν κρατιεμαι να το δω με aosp οσο και αν δεν σας αρεσει εδω (για μια βδομαδα) και μετα να βαλω xnote και να παιξω με kernels..

Χτυπα το ειναι κριμα τετοιο τηλεφωνο χωρις custom rom.Πολυ αχρηστο bloatware της samsung και στο youtube τι σπασιμο οι διαφημησεις.Καλομαθα με adaway τοσα χρονια

Μπραβο ρε παιδες. Εγω ουτε φορματ σε πισι δεν ειμαι αξιος να κανω :P

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Χωρις root ενας power user δεν παει πουθενα φιλε μου.

Λοιπον εγινε ροοτ φλασαρα το n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk μεσω odin εκανα ενα nandroid backup στην εξωτερικη καρτα sd και τωρα περναω τη ρομ στην καρτα και σε 10 λεπτακια ειμαι ετοιμος.

Πιστευα οτι θα μου φαινοταν μεγαλο σε σχεση με το lg 4x που ειχα.Το συνηθησα αμεσως.Απο το ideos x5 pro στο lg ηταν μεγαλη διαφορα απο το lg στο note 3 δεν μου φανηκε τοσο μεγαλη και ας ηταν μια ιντσα διαφορα.Το penaki ειναι λιγο μικροτερο απο το note 10.1 που εχω αλλα λογικο μιας και ειναι για τηλεφωνο και οχι για tablet.Η οθονη του αψογη και η μπαταρια του λιγο που το πειραξα βλεπω οτι κραταει παρα πολυ καλα.

Ερωτηση:

Παρε και ενα ξεχωριστό back up τον efs folder..

Μπραβο ρε παιδες. Εγω ουτε φορματ σε πισι δεν ειμαι αξιος να κανω :P

Μερακι να εχεις φιλε μου και ορεξη για λιγο διαβασμα και ολα θα γινουν.Πρωτη φορα που φλασαρα cyanogenmod δεν ειχα κανει τα wipe που επρεπε και ειχε κολλησει το κινητο στο bootanimation και λεω παει χαλασε το τηλεφωνο.Απο τοτε παιζει να φλασαρα και 200 roms χωρις κανενα προβλημα.Και σε δυσκολα κινητα που ηθελαν ξεκλειδωμα bootloader,τα ευκολα κινητα οπως nexus/samsung ειναι παιχνιδακι στο φλασαρισμα.

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρε και ενα ξεχωριστό back up τον efs folder..

Eτοιμο και αυτο.Φλασαρω τη ρομ και επανερχομε.

Ολα ετοιμα.Ο aroma installer πολυ βολικος.Εβαλα nova launcher με kernel xnote 1.5 να δω πως θα παει και αν δεν βαζω lean.Περναω τις παιχνιδαρες μου τα xposed και ετοιμος.

Το nova 3 με την εκδοση 1.0.7 παιζει η θα κρασαρει οπως ειδα σε ενα βιντεο στο youtube?

Edited by king2009

Ερωτηση:

http://androtransfer.com/get.php?p=imoseyon/hlte-others/lk_hlteeur-kk-v2.3.zip αυτον βαζεις . OXI ομως σε aosp roms.

Στην xnote στη μπαρα ειδοποιησεων πανω αριστερα μου εμφανιζει μια ασπρη γραμμη.Ξερετε πως φευγει η τι ειναι αυτη η γραμμη?Επισης πιο ειναι το καλυτερο dpi για τη συσκευη μας?

Μπορεις και με το andromizer απο playstore.

Στα tools εχει efs back up!

Edit:

Επισης αν θυμαμαι καλα, οποιος εχει philz recovery μπορεί στο advanced back up να παρει σκετο τον efs folder.

Edited by Da_rudakos

Στην xnote στη μπαρα ειδοποιησεων πανω αριστερα μου εμφανιζει μια ασπρη γραμμη.Ξερετε πως φευγει η τι ειναι αυτη η γραμμη?Επισης πιο ειναι το καλυτερο dpi για τη συσκευη μας?

Αν είναι αυτή που νομίζω, είναι γραμμή που δείχνει την μπαταρία.Πήγαινε στην εφαρμογή της Χνοτε μπες στα extras και πάτα στο battery bar settings.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις