Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά του έκανα wipe το partition και το root access επανήλθε...είχα και το back up έτοιμο και όλα κομπλέ...αντιμετωπίζω ένα τελευταίο και μεγάλο πρόβλημα όμως...ο cpu λέει ότι τρέχει με 23rd και ότι τα άλλα 2 είναι νεκρά...γιατί? πρέπει να το φτιάξω...έβαλα benchmark εφαρμογές και εκείνες που ρυθμίζεις εσύ πόσο θες να παίζει ο cpu σου...αλλά δεν δέχεται πλέον τίποτα...τι να κάνω...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 εκανα την αναβαθμιση...και ολα οκ....απλα εχω χασει το ρουταρισμα...παω να μπω σε μια rooted εφαρμογη και μου λεει οτι δεν υπαρχει permission...μπηκα στο odin mode και το knox ειναι 0χ1...αν ξανακανω root θα παει 0χ2???ο κνοχ θα είναι παντα 0x1,θα κανείς το βήμα δύο. Έχω πρόβλημα με το cpu μου...λέει ότι μόνο τα 2 core παίζουν....τι να κάνω?κάτι βλέπεις λάθος ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόγραμμα που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ε ναι ισως. Με τι προγραμμα αλλαξες τα dpi ??Καλημέρα texdroider_dpi απο το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Lean kernel ή civato ? Εγω εκανα τρελες ωρες χθες . 2 μερες γεματες και 5.5 ωρες οθονη Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Lean kernel ή civato ? Εγω εκανα τρελες ωρες χθες . 2 μερες γεματες και 5.5 ωρες οθονη Θα σου ελεγα lean για μενα ειναι καλυτερος και πιο σταθερος Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εγώ η αλήθεια είναι με την x note που φοράω είχα αρκετές επανεκοινησεις με τον civato. Δεν είχα πλήρη σταθερότητα. Αντίθετα με τον lean από χθες που τον έχω πάει εκπληκτικά και η μπαταρία του επίσης είναι φοβερή από ότι φαίνεται Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 θελω να κανω την εξης ερωτηση,επειδη εχω προβλημα στην μετακινηση εφαρμογων μιας και μου βγαζει το μηνυμα "αρχικη touchwiz διακοπηκε" σκεφτομαι να το ξανα βαλω την rom απο τη αρχη αλλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο και επισης θελω ν ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που σου παιρνει ολα σου τα αρχεια back up και μετα σου τα επαναφερει!!Μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εγώ η αλήθεια είναι με την x note που φοράω είχα αρκετές επανεκοινησεις με τον civato. Δεν είχα πλήρη σταθερότητα. Αντίθετα με τον lean από χθες που τον έχω πάει εκπληκτικά και η μπαταρία του επίσης είναι φοβερή από ότι φαίνεται +1 και εμενα του civato δεν μου εκατσε καλα στην X-Note αλλα ο lean πραγματικα πεταει. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλησπερα!να ρωτησω αν ρουταρω τη συσκευη ποια rom να φλασαρω για να εχω μεγαλυτερη ελευθερη ram και να δουλευει σταθερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Λοιπόν με X note και lean kernel 2.2 έχω 80% μπαταρία εδώ και δέκα ώρες και με 4G και με 5-6 φορές Facebook 5-6 YouTube xda και άλλες εφαρμογές το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι πολύ η λίγο αλλά άλλες φορές τέτοια ώρα είχα 50% Edited March 31, 2014 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ο κνοχ θα είναι παντα 0x1,θα κανείς το βήμα δύο. κάτι βλέπεις λάθος ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόγραμμα που έχεις. ολα λειτουργουν ομαλα εκτος απο τον cpu...ειχα μεσα to cpu-z και το setcpu που ειναι πολυ γνωστα και τα δουλευα απο τοτε που ειχα το κινητο...πηγα να αλλαξω τις ρυθμισεις και σκαλωνει στο 1497ghz...δεν παει πιο πανω....η αν παει δεν δεχεται την αλλαγη των ρυθμισεων...τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Παιδιά του έκανα wipe το partition και το root access επανήλθε...είχα και το back up έτοιμο και όλα κομπλέ...αντιμετωπίζω ένα τελευταίο και μεγάλο πρόβλημα όμως...ο cpu λέει ότι τρέχει με 2cpu και ότι τα άλλα 2 είναι san νεκρά...γιατί? πρέπει να το φτιάξω...έβαλα benchmark εφαρμογές να το μετρησω και εχει πεσει απο 36κατι χιλιαδες στις 26...fail....και εκείνεw τις εφαρμογες που ρυθμίζεις εσύ πόσο θες να παίζει ο cpu σου...αλλά δεν δέχεται πλέον τίποτα...τι να κάνω...???ολα λειτουργουν ομαλα εκτος απο τον cpu...ειχα μεσα to cpu-z και το setcpu που ειναι πολυ γνωστα και τα δουλευα απο τοτε που ειχα το κινητο...πηγα να αλλαξω τις ρυθμισεις και σκαλωνει στο 1497ghz...δεν παει πιο πανω....η αν παει δεν δεχεται την αλλαγη των ρυθμισεων...τι να κανω??? Edited March 31, 2014 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 γεια σας παιδια εχω εδω και δυο μερες το note 3 και ειναι με την 4.3 ακομα και θελω να το ρουταρο και να οτυ περασω custom !! ποια ειναι η σωστή σειρα να κανω??για να περασω custom rom μαλλον την ωμεγα θα βαλω !!πρεπει να περασω με οντιν πρωτα την 4.4 official!(με πιο οντιν πρεπει να φλασσαρο την επίσημη ρομ?) 2)να το κανω ρουτ 3) περναω custom recovery 4)και τέλος την custom rom με full wipe!! μπορει καποιος να μου πει αν ειναι σωστα τα βηματα μην κανω καμια πατατα!!:p ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 κλείσε το τηλέφωνο ,μπες recovery πατά και τα τρια πλήκτρα μαζί volume+. Και κάνε hard reset μήπως δεν πάτησε καλά η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 κλείσε το τηλέφωνο ,μπες recovery πατά και τα τρια πλήκτρα μαζί volume+. Και κάνε hard reset μήπως δεν πάτησε καλά η ρομ. hard reset....???dhladh to wipe data factory reset??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι.Αυτό κάντο και μετά βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μένιο αυτήν έχεις ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696993 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 εισαι μεγαλος παικτης...επανηλθε ετσι οπως μου ειπες να κανω...μια ερωτηση μονο...μηπως εφταιγε τπτ απο το backup μου(μεσω kies)να τα εχω ολα με tick για να τα περασω???(λεω μηπως πηρε ρυθμισεις και δεδομενα απο 4.3 για αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μένιο αυτήν έχεις ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696993αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648002 αλλά τα gapps τα κατέβασα από το λινκ που δίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Γυρισμος στα 4.3 δεν υπάρχει. Τώρα κάνε το βήμα δύο δηλαδή root( εαν δεν έκανες ακόμη) βάλε custom recovery και μια ρομ απο xda και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 εχω κανει root...ηδη...αλλα custom rom δεν βαζω το θελω ετσι ''''μαμα''''....σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου...να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μενιο ποιον κερνελ λες εσυ ?? εγω με civato ημουν καλα και με καλους χρονους με τις ρυθμισεις που εδωσες Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μενιο ποιον κερνελ λες εσυ ?? εγω με civato ημουν καλα και με καλους χρονους με τις ρυθμισεις που εδωσεςη ρομ έχει μεσα lean kernel aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 μενιο ακυρη η χαρα τελικα...μολις επανεφερα το backup παλι επεσε στα 1497ghz...το εχω ταιριαξει 2φορες...εικονιδια,προγραμματα...πωω εχω κουραστει...τι να θελει τωρα???λες παλι wipe απο το recovery και να μην περασω το backup η υπαρχει αλλη λυση??? (και οποιος το βλεπει και μπορει να βοηθησει ακομα καλυτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 μενιο ακυρη η χαρα τελικα...μολις επανεφερα το backup παλι επεσε στα 1497ghz...το εχω ταιριαξει 2φορες...εικονιδια,προγραμματα...πωω εχω κουραστει...τι να θελει τωρα???λες παλι wipe απο το recovery και να μην περασω το backup η υπαρχει αλλη λυση??? (και οποιος το βλεπει και μπορει να βοηθησει ακομα καλυτερα) Δες αν έχεις ενεργοποιημένο το power saving. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts