menioseten Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ο crash με ondemand δουλευει ομως. Τι να πωδες τι λεει ο civato http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50364459&postcount=74Αυτόν εμπιστεύομαι σε θέμα κερνελ ο crash φτιάχνει ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Αφου το εξηγει ο civato οκ :-) το ξαναγυρισα interactive. Μενιο κανονισε καφε αντε. Edited March 19, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά τελικά ο civz kernel μου κάνει το γρατζουνισμα στον ήχο μόλις το γύρισα σε stock X note μια χαρά τον ξανά περνάω με wipe dalvik και cache και έχω πάλι γρατζουνισμα Ερώτηση: γιατί να χρονισεις ποιο ψηλά ένα τέτοιο επεξεργαστή ενώ παίζει σφαίρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά τελικά ο civz kernel μου κάνει το γρατζουνισμα στον ήχο μόλις το γύρισα σε stock X note μια χαρά τον ξανά περνάω με wipe dalvik και cache και έχω πάλι γρατζουνισμα Ερώτηση: γιατί να χρονισεις ποιο ψηλά ένα τέτοιο επεξεργαστή ενώ παίζει σφαίρα; Δεν ειχα αντιμετωπησει το συγκεκριμενο προβλημα ποτε με το ιδιο setup αλλα αφου ειναι ολα οκ με stock τοτε κανενα προβλημα.Οσο για το OC η απαντηση που δινω στον εαυτο μου ειναι γιατι μπορω ,γιατι θελω και γιατι εχω android που μου δινει αυτη την επιλογη.Προφανως στην τελικη εμπειρια χρησης δεν προσδιδει κατι στην συγκεκριμενη συσκευη αφου πεταει αλλα το οτι παιρνας εναν custom kernel δεν ειναι μονο για το OC αλλα και για τα αλλα features που προσφερει οπως αλλαγη τψν χρωματων οθονης ,audio κτλ η λιστα ειναι πολυ μεγαλη.:) Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Απλά τα πράγματα παλιά ήταν διαφορετικά όσες φορές χρονισα παραπάνω το sgs1 μετά από λίγο έκλεινε Μια βοήθεια για τον linear γιατί δεν μπορώ να τον βρω στο xda Edited March 19, 2014 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Να πω επίσης ότι σε όποιον ο κερνελ του civz δεν κάθεται καλά και έχει θέματα να τον αφήσει στοκ τελείως... Είναι και πάλι καλύτερος σε σχέση με τον στοκ nc2... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Απλά τα πράγματα παλιά ήταν διαφορετικά όσες φορές χρονισα παραπάνω το sgs1 μετά από λίγο έκλεινε Μια βοήθεια για τον linear γιατί δεν μπορώ να τον βρω στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω επίσης ότι σε όποιον ο κερνελ του civz δεν κάθεται καλά και έχει θέματα να τον αφήσει στοκ τελείως... Είναι και πάλι καλύτερος σε σχέση με τον στοκ nc2... Για να ξαναπερασω stock τον civz απλα το ξαναφλασαρω ετσι? Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τον n900x κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τον n900x κατεβάζω; http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others Εδώ εισαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ευχαριστώ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Τον εβαλα και γω. Την 2.0 εκδοση. Πολυ καλος Edited March 19, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Aπό εχτές είμαι με linear kernel δυστυχώς ο kernel του civ δεν καθόταν καλά στο κινητό μου.Ολη την ώρα είχα random restarts.Για τον linear έχω να πω τα καλυτερα ελαφρυς και γρηγορος και απο μπαταρια πραγματικα αν δεν ασχολουμαι με το κινητο εχω την εντυπωση οτι παγωνει δεν κατεβαινει με τιποτα η μπαταρια :) θα το αφησω να κανει 1-2 cycles και θα ποσταρω screen shot. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κορυφη ο κερνελ. Εγω ειμαι 18 ωρες λειτουργια , 3:30 ωρες οθονη και μπαταρια στο 50%. Πολυ wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Aπό εχτές είμαι με linear kernel δυστυχώς ο kernel του civ δεν καθόταν καλά στο κινητό μου.Ολη την ώρα είχα random restarts.Για τον linear έχω να πω τα καλυτερα ελαφρυς και γρηγορος και απο μπαταρια πραγματικα αν δεν ασχολουμαι με το κινητο εχω την εντυπωση οτι παγωνει δεν κατεβαινει με τιποτα η μπαταρια :) θα το αφησω να κανει 1-2 cycles και θα ποσταρω screen shot. Μήπως μπορείτε να δώσετε λινγκ για να τον κατεβάσω τον κερνελ παιδιά... Κορυφη ο κερνελ. Εγω ειμαι 18 ωρες λειτουργια , 3:30 ωρες οθονη και μπαταρια στο 50%. Πολυ wifi Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μήπως μπορείτε να δώσετε λινγκ για να τον κατεβάσω τον κερνελ παιδιά...εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Αλλά εγώ δεν ψήθηκα μένω πιστός στον civz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπέρα ζητώ βοήθεια το πληκτρολόγιο ξαφνικά δεν αλλάζει από ελληνικά σε αγγλικά γιατί μέχρι και την ρομ ξανά πέρασα αλλά τίποτα γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Σημερα ειπα να βαλω κ εγω την ρομ του civato με τον δικο του κερνελ. Δε ξερω γιατι αλλα συνεχεια χτυπουσε ο ηχος του μηνυματος χωρις ομως να εχω κατι. Επισης πατουσα να μου εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας κ μια που το εδειχνε κ μετα εξαφανιζοταν. Τελικα ξαναγυρισα στην echoe και βλεπουμε παλι σε καποιο αλλο update της civz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπέρα ζητώ βοήθεια το πληκτρολόγιο ξαφνικά δεν αλλάζει από ελληνικά σε αγγλικά γιατί μέχρι και την ρομ ξανά πέρασα αλλά τίποτα γιατί; Πω εχει γινει χαμος με αυτο το πληκτρολογιο, μακαρι να το διορθωσει η σαμμυ σε κανα update. Αυτο σου συμβαινει λογω bug. Δημιουργειται αν εχεις καποια εφαρμογη στο ΟN στα accessibility settings. Ειτε την απενεργοποιεις και εχεις παλι την αλλαγη γλωσσας ειτε ζεις με αυτο, ειτε αλλαζει πληκτρολογιο. Sorry :( Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Νέος κέρνελ 2.5 απο τον civato. Προστέθηκε ο governor ondemand που ειναι πιο battery friendly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648002 η ρομ είναι μόλις 300mb.Για οποίον θέλει ενα καθαρό περιβάλλον android την συνιστω ανεπιφύλακτα.Ξεχαστε οτι ξέρετε απο ταχύτητα όλα πάνε βολίδα ,βαρεθηκα τις σαβουρες τις Samsung.Καιρό εψαχνα μια cm11 να την στύσω όπως παλιά σε αυτό το εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Περιμένουμε και απόδοση μπαταρίας στην CM μένιο. Εκεί έχουν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ναι το σκεφτόμουν και εγώ να βάλω cm περιμένω νέα από μπαταρία και ελαφρώς χειρότερη να είναι είναι σίγουρο ότι σε ανταμείβει η ταχύτητα τούς. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Περιμένουμε και απόδοση μπαταρίας στην CM μένιο. Εκεί έχουν θέμα. Ναι το σκεφτόμουν και εγώ να βάλω cm περιμένω νέα από μπαταρία και ελαφρώς χειρότερη να είναι είναι σίγουρο ότι σε ανταμείβει η ταχύτητα τούς. ..η μπαταρία πρός το παρών δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει το spen (εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και δεν το ξέρω) αλλά εγώ δεν το πολύ δουλευα οπότε δεν με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648002 η ρομ είναι μόλις 300mb.Για οποίον θέλει ενα καθαρό περιβάλλον android την συνιστω ανεπιφύλακτα.Ξεχαστε οτι ξέρετε απο ταχύτητα όλα πάνε βολίδα ,βαρεθηκα τις σαβουρες τις Samsung.Καιρό εψαχνα μια cm11 να την στύσω όπως παλιά σε αυτό το εργαλείο. Έχεις παρει note για να βαλεις AOSP πληγωνομαι!!!!Κριμα :( ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρία πρός το παρών δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει το spen (εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και δεν το ξέρω) αλλά εγώ δεν το πολύ δουλευα οπότε δεν με χαλάει. Εννοείται πως δεν δουλευει σε CM ουτε θα έχεις τις λειτουργιες του.Μονο σαν mouse δουλευει νομιζω.Ειναι κριμα να εχεις το note με AOSP το μισο κινητό αχρηστεύεται. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Έχεις παρει note για να βαλεις AOSP πληγωνομαι!!!!Κριμα :( ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείται πως δεν δουλευει σε CM ουτε θα έχεις τις λειτουργιες του.Μονο σαν mouse δουλευει νομιζω.Ειναι κριμα να εχεις το note με AOSP το μισο κινητό αχρηστεύεται.Εντάξει έχεις δίκιο, δόκιμες κάνουμε ,ποιο πολύ για θυμηθούμε τα παλιά. Σε κάνα δυο μέρες θα έχω άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts