Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το recovery στο odin που το βάζω;
στο pda

Το mod για το call recording δουλεύει άψογα στην Civz ρομ NB7 ή οποία έχει NB1 modem. Εχει κάποιος να σηκώσει την εφαρμογή Voice recorder ?

Y.Γ. Μένιο ήταν να κάνω την αρχή. ;)

το άλλαξες μόνος σου? Εγώ έχω NA2.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιο odin?και ενα λινκ για driver,το πηρα σημερα,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Με γεια σου!! Εγω τα έκανα όλα με το odin 3.07. Δε νομιζω να εχεις προβλημα με τα μεταγενεστερα. Για driver βαλε το kies της samsung στο pc σου.

Using Tapatalk

[ATTACH]42462[/ATTACH]

Παιδιά φοράω την x note και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρατε πως γίνεται διάφανη η πάνω μπάρα, αλλά και πως φεύγουν οι πληροφορίες σχετικά με τα kb/s...

Διαφανης μπαρα: Χnote Control> Extra> Status Bar Color Mods> Status Bar Color τικαρεις το Alpha και σερνεις τη μπαρα αριστερα (αν και το τελευταιο μαλλον δε χρειαζεται)

Kb/s: Χnote Control> Extra> Status Bar Mods> Show/Hide Network Speed το τικαρεις.

Παιξε παντως με τις ρυθμισεις εκει, εχει πολλα να κανεις :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Οχι μένιο. Πήγα στις πληροφορίες να δω τι γίνεται και είδα baseband NB1 ;)
άρα η 4.4 μαμά το είχε ,εμένα είναι η πρώτη και έχει μέσα το παλιό αλλά δεν το πειράζω.

Ο κερνελ τα σπάει με τις ρυθμίσεις ? Δεν είχα νέα .Είσαι ευχαριστημενος ?

Edit: τα καλύτερα έρχονται http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51114851&postcount=781

Edited by menioseten

Προσωπικά το call recording δε με απασχολεί , απλά βόλεψε με το baseband και το πέρασα. Happy Flashing. Ναι πολύ καλός ο κερνελ ;) Απλά δεν ανέβασα CPU ;) Η χρήση που κάνω με βγαλε σχεδόν 2 ημέρες μπαταρία με οθόνη 5 ώρες.

Έτρεξα το τεστ τις φωτογραφίας και έπαθα πλάκα με το εργαλείο που μας ρίχνει στα αυτιά http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CDMQFjAC&url=http%3A%2F%2Fshield.nvidia.com%2Fspecs-and-features%2F&ei=7MwkU8TjGomVtQaf9YC4BQ&usg=AFQjCNE4AkAGJjobCiDVDsCsWNwynYhmqA

απο θερμοκρασιες πως παμε?με τις τρεχουσες ρυθμισεις;

απο θερμοκρασιες πως παμε?με τις τρεχουσες ρυθμισεις;
τις ρυθμίσεις αυτές τις έκανα μόνο για το σκορ. Η καθημερινές ρυθμίσεις είναι τις υπογραφής και εκεί δεν παίζει σε καμία περίπτωση αύξηση θερμοκρασίας. Όλα δουλεύουν ρολόι:)

Μενιοοοο. Νεα rom ο civatooo
την περίμενα από εχθές είπε ότι την τεστάρει. Δεν θα προλάβω σήμερα. Εάν την βάλεις περιμένω εντυπώσεις;)

...παρέα! Έχω παραγγείλει κι εγώ το Note 3 και το περιμένω την Τρίτη. Έχω καιρό να ασχοληθώ με τροποποιήσεις, σχεδόν ένα χρόνο αφού πούλησα το Note 2 κι έχω σκουριάσει λιγάκι. Θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις, γιατί έχω ξενερώσει λιγάκι με το θέμα του knox. Όσοι έχετε κάνει root, έχετε πλήρη δικαιώματα; Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θέλω να μάθω αν όλες οι εφαρμογές που απαιτούν root λειτουργούν κανονικά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να λειτουργούν εφαρμογές όπως το titanium, lucky patcher, game killer ( και γενικότερα προγράμματα αυτού του είδους ) και κάποια script που δουλεύω σε script runner ( αντί έτοιμου προγράμματος, γιατί μου προκαλούσε battery drain ) για να κάνω link από φακέλους εσωτερικής μνήμης ( π.χ. obb ) στην external sd ή σε usb stick μέσω usb otg cable. Θα μπορώ να δουλέψω έτσι και με το Note 3; Έχει κάποιος διαπιστώσει εάν κάποιο/α από τα παραπάνω προγράμματα δεν λειτουργούν σε συνδιασμό με το knox; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο.

Με το root θα γραψει το knox σαφως αλλα θα εχεις πληρη ελεγχο στη συσκευη σου οπως ειχες στο note 2.

...για την άμεση απάντηση! Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει πολύ, εφόσον το τηλέφωνο δοκιμαστεί και δεν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα σε ένα εύλογο πρώτο χρονικό διάστημα... Στην ενότητα root που την διάβασα ( μέχρι τελικής πτώσεως ) κάποιοι ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα σε προγράμματα που απαιτούν root, χωρίς βέβαια να ονοματίσουν κάποιο. Άλλοι έσπευσαν να τους πληροφορήσουν ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες εντολές κελύφους! Εξού και η απορίες μου...

Υ.Γ. Συγνώμη που γράφω εδώ, αλλά η στήλη του root έχει εγκαταλειφθεί... Δεν είμαι και τόσο εκτός θέματος.

Edited by Savvin_Diesel
Ο δαίμων του πληκτρολογίου!!!

...παρέα! Έχω παραγγείλει κι εγώ το Note 3 και το περιμένω την Τρίτη. Έχω καιρό να ασχοληθώ με τροποποιήσεις, σχεδόν ένα χρόνο αφού πούλησα το Note 2 κι έχω σκουριάσει λιγάκι. Θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις, γιατί έχω ξενερώσει λιγάκι με το θέμα του knox. Όσοι έχετε κάνει root, έχετε πλήρη δικαιώματα; Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θέλω να μάθω αν όλες οι εφαρμογές που απαιτούν root λειτουργούν κανονικά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να λειτουργούν εφαρμογές όπως το titanium, lucky patcher, game killer ( και γενικότερα προγράμματα αυτού του είδους ) και κάποια script που δουλεύω σε script runner ( αντί έτοιμου προγράμματος, γιατί μου προκαλούσε battery drain ) για να κάνω link από φακέλους εσωτερικής μνήμης ( π.χ. obb ) στην external sd ή σε usb stick μέσω usb otg cable. Θα μπορώ να δουλέψω έτσι και με το Note 3; Έχει κάποιος διαπιστώσει εάν κάποιο/α από τα παραπάνω προγράμματα δεν λειτουργούν σε συνδιασμό με το knox; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Το game killer και το gamecih δεν δουλεύουν στο note 3 μόνο το game hacker δουλεύει που για μένα είναι και το καλύτερο lucky patcher και titanium backup δουλεύουν και αυτές όπως και όλες οι άλλες γνωστές εφαρμογές για root

Edited by panosfast

Τα προβλήματα που διάβασες ήταν στην αρχή και για μικρό χρονικό διάστημα τώρα είναι όλα μια χαρά και δουλεύουν ολα.

τις ρυθμίσεις αυτές τις έκανα μόνο για το σκορ. Η καθημερινές ρυθμίσεις είναι τις υπογραφής και εκεί δεν παίζει σε καμία περίπτωση αύξηση θερμοκρασίας. Όλα δουλεύουν ρολόι:)

Ευχαριστω πολυ

στο pda

το άλλαξες μόνος σου? Εγώ έχω NA2.

Από χθες που έκανα cf root και την recovery που προτείνεις παρατήρησα αυτή την διαφορά[ATTACH]42547[/ATTACH]

Βρήκα τι φταίει έχω αλλάξει το όνομα στο build prod σε SM-G900 για να μου βγαίνουν τα εικονίδια του s5 γι αυτό

Edited by kaeser

Είμαι λίγο φοβισμένος γιατί την προηγούμενη εβδομάδα μου άλλαξαν ολόκληρη πλακέτα στην εγγύηση και τώρα τέλος αν πάθει τίποτα αλίμονο μου!

Έχω βάλει την CWM advanced philz touch recovery μπορώ να βάλω όποια Rom θέλω; γιατί θυμάμαι από αλλά samsung που είχα s1 s2 note 2 για καποιες Rom έπρεπε να έχεις και το ανάλογο recovery

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις