Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mj3 προσοχή σε όποιον θέλει να κάνει root ακόμα και του de la vega που είναι από τους ποιο σίγουρος τρόπους μπορεί να γίνει η στραβη

Βρε συ για αυτό σε ρώτησα, τι προσοχή; το γράφω με μεγάλα γράμματα στον οδηγό πώς οποίος έχει official με οποιοδήποτε τρόπο mj3 ή παραπάνω δεν μπορεί να κάνει Vega.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν τον διάβασα τον οδηγό σου πήγα κατευθείαν από Xda και το έκανα είδα εκεί ότι έχει για mj3 και το έκανα την πάτησα σαν χαζός δεν πειράζει όμως βαρέθηκα με το knox τώρα βάζω ότι θέλω κάνω ότι θέλω μακριά από εμάς οι βλάβες και να μην χρειαστεί να πάω το τηλ για εγγύηση

Άμα έχεις mj1 μπορείς με το μέθοδο de la vega να πας σε mj3?Βασικά και εγώ έχω κουραστεί με όλο αυτό το θέμα με το knox ....προχθές ήμουν έτοιμος να βάλω custom rom και δεν ξέρω πως κρατήθηκα .Δεν ξέρω αν θα αντέξω και πολύ όμως γιατί βαρέθηκα αυτό το παιχνιδάκι με το κρυφτό .

Άμα έχεις mj1 μπορείς με το μέθοδο de la vega να πας σε mj3?Βασικά και εγώ έχω κουραστεί με όλο αυτό το θέμα με το knox ....προχθές ήμουν έτοιμος να βάλω custom rom και δεν ξέρω πως κρατήθηκα .Δεν ξέρω αν θα αντέξω και πολύ όμως γιατί βαρέθηκα αυτό το παιχνιδάκι με το κρυφτό .

Ναι κανονικά βάζεις mj3 URDLV και mj7 βάζεις με αλλαγή csc. Για μένα περίμενε λίγες μέρες να βγει η ελληνική mj7 να την περάσω με URDLV να την ανεβάσω.

Admin CorollaClub.com

Παιδες να ρωτησω αφου γραψει το knox σημερα το κανα ροοτ ειμαι στην mj7 αγγλικη γνωριζουμε στο μελλον θα μπορεσουμε να σβησουμε το counter του knox να γινει παλι μηδεν

Εγώ πια έχω βρε παιδιά;; είμαι Καλά;;

Συγγνώμη ξέχασα να έπισυναψω

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Εγώ πια έχω βρε παιδιά;; είμαι Καλά;;

Συγγνώμη ξέχασα να έπισυναψω

Μια χαρά είσαι έχεις την τελευταία την περιμένω να έρθει Ελλάδα πως και πως...

Μια χαρά είσαι έχεις την τελευταία την περιμένω να έρθει Ελλάδα πως και πως...

σε ευχαριστω πολυ.

Ποιας χωρας ειναι αυτη που εχω ??

σε ευχαριστω πολυ.

Ποιας χωρας ειναι αυτη που εχω ??

Εσυ θα μας πεις.Συνεδεσε το στο kies και δες τα 3 γραμματα που θα σου βγαλει (πχ BTU)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδες να ρωτησω αφου γραψει το knox σημερα το κανα ροοτ ειμαι στην mj7 αγγλικη γνωριζουμε στο μελλον θα μπορεσουμε να σβησουμε το counter του knox να γινει παλι μηδεν

Δυστυχως αμα το γνωριζαμε αυτο θα ειχαμε ηδη λυσει το προβλημα...

Τα μεχρι τωρα νεα ειναι πως οχι, απο τη στιγμη που θα γραψει τελος, δεν επαναφερεται. Υπαρχουν καποια σποραδικα ποστ απο χρηστες που λενε οτι τους τα επεστρεψαν απο service centres με Knox 0x0 και πολλοι τεινουν πως ειναι θεμα software.

ΑΝ ισχυει το παραπανω περι software προσωπικη εκτιμηση ειναι πως στο μελλον θα μπορουμε να το επαναφερουμε. Αν δεν προκειται για τετοιο θεμα, τοτε οχι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ωραιος σε ευχαριστω για την απαντηση !καπου ειχα διαβασει οτι τα πηγαν στο service με το knox 1 και τους καλυψε κανονικα η εγγυηση τωρα κατα ποσο αληθευει αγνωστον !

Eχει βαλει κανεις Echoe ή X-Note? Γενικα για πειτε λιγο feedback για αυτες. Τον Soloilmeglio τον παρακολουθουσα απο την προηγουμενη συσκευη μου και ημουν ευχαριστημενος, αλλα και η Echoe φαινεται καλη. Απο battery usage πως πανε γενικα αυτες οι δυο?

Η πλακα ειναι πως ακομα δεν εχω καν rootαρει και δεν ξερω καν αν ειμαι για custom rom σε αυτην τη φαση, αλλα ρωταω ακαδημαικα :)

Εχω δουλεψει και τις 2.....Η Echoe πολυ καλη η εκδοση 3 αλλα στην εκδοση 4 τα εχει κανει λιγο μπαχαλο....

Την X-Note την εχω τωρα και μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο την Echoe απο καθε αποψη.

Ακομα και η μπαταρια της νομιζω ειναι καλυτερη.

Γενικα εχω δοκιμασει πολλες και νομιζω οτι θα μεινω στην X-Note εκτος συνταρακτικου απροοπτου......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Παιδιά αυτό ξέρει κανείς τι είναι που μου λιώνει το κινητό;

Admin CorollaClub.com

Παιδιά αυτό ξέρει κανείς τι είναι που μου λιώνει το κινητό;

Πηγες στα partial wakelocks?

The PowerManagerService wakelock

This wakelock shows as a sum of the partial wakelocks on many phones. If this wakelock is #1 go to the Partial Wakelocks to find out more.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστώ, δίκιο έχεις, ήταν το google+ το ποιο επιτυχώς πήγε σπίτι του με TB

Admin CorollaClub.com

Εσυ θα μας πεις.Συνεδεσε το στο kies και δες τα 3 γραμματα που θα σου βγαλει (πχ BTU)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ

PDA:MJ7 PHONE MJ7 KAI CSC MJ4

ποιας χωρας εχω ?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ

PDA:MJ7 PHONE MJ7 KAI CSC MJ4

ποιας χωρας εχω ?

Με αυτά που δίνεις δεν μπορεί να σου πει ποιας χώρας ειναι .Για να είσαι σίγουρος ακολούθησε αυτα τα βήματα ή επικοινώνησε με την samsung .

Samsung galaxy s21+

Με αυτά που δίνεις δεν μπορεί να σου πει ποιας χώρας ειναι .Για να είσαι σίγουρος ακολούθησε αυτα τα βήματα ή επικοινώνησε με την samsung .

Προφανώς ο φίλος μας παραθέτει τα μισά :)

Αυτό λοιπόν βγάζει το kies οταν συνδέω το note 3

Current firmware version : PDA : MJ7 /PHONE : MJ7 /CSC: MJ4 (EUR)

To EUR λοιπόν σημαίνει Ελλάδα

Εχω δουλεψει και τις 2.....Η Echoe πολυ καλη η εκδοση 3 αλλα στην εκδοση 4 τα εχει κανει λιγο μπαχαλο....

Την X-Note την εχω τωρα και μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο την Echoe απο καθε αποψη.

Ακομα και η μπαταρια της νομιζω ειναι καλυτερη.

Γενικα εχω δοκιμασει πολλες και νομιζω οτι θα μεινω στην X-Note εκτος συνταρακτικου απροοπτου......

Thanks για τις πληροφοριες. Η X note να φανταστω εχει καλυτερη καταναλωση απο την stock? Οχι πως με ενοχλει της stock ισα ισα, απλα για να ξερω.

Αν και με βλεπω για αρχη να βαζω cf root (εμπιστοσυνη σε chainfire) και επειτα Cwm (αν και βλεπω και το TWRP αλλα μαλλον θα παω στα γνωστα) και να αρχισω να ξηλωνω bloatware σε συνδυασμο με Xposed και Greenify. Ειμαι ενα κλικ μακρια και ειμαι σε τρελο διλημμα απο κει που το root παλιοτερα γινοταν κατευθειαν :(

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Προφανώς ο φίλος μας παραθέτει τα μισά :)

Αυτό λοιπόν βγάζει το kies οταν συνδέω το note 3

Current firmware version : PDA : MJ7 /PHONE : MJ7 /CSC: MJ4 (EUR)

To EUR λοιπόν σημαίνει Ελλάδα

εχεις δικιο

σε ευχαριστω...

Εγω παντως το ρουταρα στην mj7 και εγραψε το knox απλα μ φυγε το αγχος γιατι με τρωγε 2 βδομαδες που το χα μαμα btw bluechris με πιο τροπο ρουταρες και δεν εγραψε ?

Εγω παντως το ρουταρα στην mj7 και εγραψε το knox απλα μ φυγε το αγχος γιατι με τρωγε 2 βδομαδες που το χα μαμα btw bluechris με πιο τροπο ρουταρες και δεν εγραψε ?

Και πως δεν εγραψε??

Και εμένα δεν έγραψε Με τον τρόπο που δίνει ο φίλος BlueChris στην πρώτη σελίδα και στο ποστ #222

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375449

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις