araditsas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα Πάμε με pm να μην κουράσουμε εδώ Να μας πείτε και εμάς αν βρείτε λύση. . Δεν κουράζουν αυτά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα. Όταν το kies σου βγάζει μήνυμα ότι αυτή η συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί με kies, τότε ΟΤΑ μπορούμε να λάβουμε ; Υπάρχει κάποιο conflict με CSC και ROM ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλημέρα, ψάχνω από εχθές πληροφορίες σχετικά με το αν έχει ή όχι GG3. Ελάχιστα αναφέρονται σχετικά με αυτό και σίγουρα καμία από τις ανακοινώσεις που βρήκα δεν είναι 100% επίσημη! Site 1 Site 2 Για να μιλάμε όμως λογικά, δεν υπάρχει περίπτωση μοντέλο της γραμμής Galaxy να μην έχει GG και φυσικά μιας και το Note 3 είναι μία νέα, απόλυτα βελτιωμένη έκδοση του S4 (το οποίο έχει GG3), αποκλείεται να μην έχει τουλάχιστον την ίδια αν όχι πιο νέα τεχνολογία και στο θέμα προστασίας της οθόνης! (....ΟΘΟΝΑΡΑΣ για την ακρίβεια! :X) Φιλε sotiris_rez αν ειχε καποια νεα - καινουργια τεχνολογια να εισαι σιγουρος οτι θα αναφεροταν παντου και πρωτα. Σε ολλα τα specs στο dislay πουθενα δεν αναφερει Gorilla glass οπως στο Note 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ναι, πριν λίγες ημέρες. Κάποιο μεγάλο κόλπο παίζεται με το ΙΙΙ. Τόσες πολλές αγγελίες με σφραγισμένα σε όλα τα site αγγελιών δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και τα περισσότερα είναι με απόδειξη από το πλαίσιο. Κάνω μία σκέψη: Θα μπορούσε κάποιος να το έχει αγοράσει με τιμολόγιο, που σημαίνει ότι από 699 θα του έρθει 474 τελική τιμή. Το πουλάει σφραγισμένο π.χ. 650, οπότε βγάζει μέσα σε 1 μέρα 176 ευρώ κέρδος... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά μια ερώτηση! Το paper artist που ειναι;;;;;; Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν πάει έτσι φίλε μου. Πήγαινε 10 τιμολόγια από κινητά στην εφορία να δεις τι θα πάρεις πίσω. Εκτός και αν έχεις εταιρία που να.δικαιολογεί τόσες αγορές κινητών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν πάει έτσι φίλε μου. Πήγαινε 10 τιμολόγια από κινητά στην εφορία να δεις τι θα πάρεις πίσω. Εκτός και αν έχεις εταιρία που να.δικαιολογεί τόσες αγορές κινητών Μία σκέψη έκανα απλά, που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να το κάνει αυτό με 1 κινητό... Από κει και πέρα, αν είναι με απόδειξη, είναι όντως λίγο περίεργο το γιατί να το πουλάει κάποιος σφραγισμένο, λίγων ημερών. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει καμία ιδέα. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπερα, ισως εχει αναφερθει...αλλα γιατι δεν μπορω να γραψω τιποτα με το χειρογραφο (πενακι ) στα μηνυματα???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 σημερα το παρελαβα για τον εαυτο μου οποτε ας γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου. Καταρχην μολις ανοιξα το κουτι μου εμοιασε αρκετα με το νοτε 2 εξωτερικα παντα. Οταν ανοιξα βεβαια τη συσκευη η φωτεινοτητα της ειναι πολυ μπριστα. Ειχα 3 κινητα στη σειρα μαζι με νοτε 2 κ 3 κ γκραντ και δυστυχως το αγαπημενο μου 2 ερχεται τελευταιο. Το πισω μερος αν κ μου αρεσε αυτο το σαν δερμα ωστοσο το αφησαν παλι σαν ενα μαλακο πλαστικο. Η καρτα σιμ ασχετο διορθωστε με αν κανω λαθος δεν κουμπωνει οπως στο 2 και για να βγει πρεπει να την τραβηξεις. Το s pen εχει βελτιωθει πολυ 4g εδω που ειμαι δεν εχει κ ηθελα τοσο να το δοκιμασω. Η καμερα μου φανηκε στα ιδια επιπεδα με το 2 αρι αν θελετε μπορω να τραβηξω δυο φωτο. Η μπαταρια για αρχη κρατησε παρα πολυ. Ο διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος μολις το ανοιξα ηταν 26.12 gb. θα συνεχισω ειμαι ακομη στην εξερευνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπερα, ισως εχει αναφερθει...αλλα γιατι δεν μπορω να γραψω τιποτα με το χειρογραφο (πενακι ) στα μηνυματα???? Κανε update απο ρυθμίσεις και θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Αυτη η τιμη που λες δεν παιζει με τιμολογιο. Επειδη πηρα 4 κομματια τα οποια τα εδωσα το ενα ηταν μαυρο. Εβαλα την αγγελια και εβαλα blue. Ουτε ειχα κοιταξει διοτι για μενα ειχακολλησει με το ασπρο και ειχα στο μυαλο μου τα χρωματα οπως στο 2. Ευτυχως με διορθωσε το παιδι και το ξανα κοιταξα. Αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγης τσεκαρεται ευκολα. Τεσπα οσο επικινδυνες ειναι οι αγγελιες περισσοτερο απο εμας εξαρταται οτι και να πουλαει η να γραφει ο αλλος. Απο τη στιγμη που θα γινει χερι με χερι στο επιβεβαιωνει κι ενα καταστημα. Τωρα με τις αντικαταβολες την εχω πατησει με iphone 4 το οποιο και ηταν μαιμου. Edited October 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Κανε update απο ρυθμίσεις και θα είσαι οκ Ευχαριστω Μανωλη για την απαντηση, εννοεις update λογισμικου, γιατι το δοκιμασα και δεν μου εβγαλε ενημερωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ευχαριστω Μανωλη για την απαντηση, εννοεις update λογισμικου, γιατι το δοκιμασα και δεν μου εβγαλε ενημερωση? Εγω έκανα λάθος συγνώμη,απο το google play και κανε την ενημέρωση στο πληκτρολόγιο που θα σου βγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αναβάθμιση σας έχει έρθει;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 αναβαθμιση ηρθε για το πληκτρολογιο καπου 30ΜΒ με το που το ανοιξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτη η τιμη που λες δεν παιζει με τιμολογιο. Και βέβαια παίζει για την ακρίβεια είναι 431 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγω τα πηρα χοντρικη απο ελληνικο καταστημα με τιμολογιο 590 ρωτησα παρα πολλα ατομα κανεις δε μου ειπε τετοια τιμξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ανανέωση σας κάνει η στοκ εφαρμογή/widget του καιρού; Έχει κολλήσει από χθες το βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κάνει κανονικά σε μένα σε δυο μέρη που έχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ανανέωση σας κάνει η στοκ εφαρμογή/widget του καιρού; Έχει κολλήσει από χθες το βράδυ.. Εμενα μου εχει κανει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Κάποιο κόλλημα έχει φάει και δε μπορεί να βρει τη τοποθεσία (Καλαμάτα) μέσω GPS από χθες το βράδυ. Απενεργοποίησα να δείχνει τον καιρό της τοποθεσίας μέσω GPS, έβαλα χειροκίνητα την πόλη κι έκανε κανονικά update. Πάω να ενεργοποιήσω και πάλι τη τοποθεσία μέσω GPS αλλά μου βγάζει μήνυμα connection failed. Το GPS το δοκίμασα με Foursquare και Facebook και λειτουργεί κανονικά. EDIT: Κάποιο κόλλημα είχε φάει η εφαρμογή, έστρωσε μόνη της. Edited October 9, 2013 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μόλις παρέδωσα το κινητό για service στην Smartec. Είχα πάει στο Χαϊδάρι που είναι το μία ώρα service, αλλά όπως αποφάσισε ο τεχνικός πρέπει να μείνει παραπάνω, λόγω software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μόλις παρέδωσα το κινητό για service στην Smartec. Είχα πάει στο Χαϊδάρι που είναι το μία ώρα service, αλλά όπως αποφάσισε ο τεχνικός πρέπει να μείνει παραπάνω, λόγω software. Για ποιο λόγο? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Όταν συνδέω το κινητό με το kies, μου γράφει ότι το kies δεν υποστηρίζει αναβάθμιση για αυτή τη συσκευή. Επομένως υπάρχει conflict μεταξύ CSC και ROM. Επομένως ούτε OTA updates θα μπορώ να λαμβάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Όταν συνδέω το κινητό με το kies, μου γράφει ότι το kies δεν υποστηρίζει αναβάθμιση για αυτή τη συσκευή. Επομένως υπάρχει conflict μεταξύ CSC και ROM. Επομένως ούτε OTA updates θα μπορώ να λαμβάνω. Αυτό οπως στο screen shot σου βγάζει??? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts