Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα στη παρεα,ειμαι fun της samsung μιας και εχω note3,s4 και s5.

το κυριο κινητο μου ειναι το Note 3 αλλα εχω ενα προβλημα με τα email μου.

ενω μεχρι προσφατα εβλεπα τα mail μου κανονικα πλεον μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " ο συγχρονισμος email απενεργοποιηθηκε" εχω σβησει και εχω κανει το λογαριασμο 100 φορες ,απο το s5 τα βλεπω κανονικα και το s4.οι ρυθμισεις ειναι ακριβως ιδιες μιας και βαζω και τα 3 κινητα διπλα διπλα και τα τσεκαρω.

να σημειωσω οτι στις ρυθμισεις συγχρονισμου ειναι κλικαρισμενη η πρωτη επιλογη που γραφει Συγχρονισμος email.

εχει κανεις καμια ιδεα?

Edited by borbos
Samsung Note3 ,galaxy s5 & galaxy s4:ninja:

ενω μεχρι προσφατα εβλεπα τα mail μου κανονικα πλεον μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " ο συγχρονισμος email απενεργοποιηθηκε" εχω σβησει και εχω κανει το λογαριασμο 100 φορες ,απο το s5 τα βλεπω κανονικα και το s4.οι ρυθμισεις ειναι ακριβως ιδιες μιας και βαζω και τα 3 κινητα διπλα διπλα και τα τσεκαρω.

να σημειωσω οτι στις ρυθμισεις συγχρονισμου ειναι κλικαρισμενη η πρωτη επιλογη που γραφει Συγχρονισμος email.

εχει κανεις καμια ιδεα?

Διάβασε εδώ.

Εάν δεν διορθωθεί έτσι εδώ είμαστε.

λυθηκε οντως!ευχαριστω πολυ.

Παντως στο s5 και s4 δεν ειναι πατημενο το κουμπακι με τα δυο βελακια!

Samsung Note3 ,galaxy s5 & galaxy s4:ninja:

Παιδες, μετα από πολλους μηνες τελικα ανακαλυψα την πηγη του κακου για τα ανεξήγητα κολληματα που ειχα στις συσκευες μου.

Μετα την 4.4.2 υπαρχει σοβαρο θεμα με τα exchange email και συγκεριμενα τα εταιρικα accounts που για λογους ασφαλειας (security policy) επιβαλλουν την υπαρξη κωδικου ασφαλειας (κλειδώματος) στη συσκευη.

Ετσι, για ανεξηγητο λογο η συσκευη γονατιζει, η cpu δουλευει πολύ ψηλα και τα κολληματα είναι θεμα 2-3 ημερων για να εμφανιστουν.

Προσοχη, οσοι εχουν exchange χωρις υποχρεωτικο κλειδωμα δεν εχουν θεμα.

Για μενα είναι αρκετα σοβαρο, ακομα και λογος να καψω οριστικα το note αν δε λυθει με καποιο τροπο.

Το κακο είναι ότι φαινεται να το αγνοει η σαμμυ κι αυτό είναι πρόβλημα...

Vagelis μήπως αν κάνεις την δουλειά σου με άλλη εφαρμογή για μειλ θα είσαι οκ.

Εγώ ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα την μαμά εφαρμογή γιατί υπάρχουν καλύτερες

Το θέμα της 4.4 με τα ασύρματα δίκτυα και τα άλλα κουλά λύθηκε η ακόμα ? Έχω πάψει να ασχολούμαι με το τηλέφωνο πέραν της νορμάλ χρήσης με το πρόβλημα να είναι ότι πάνω από τέσσερις ώρες οθόνη δεν μπορώ να βγάλω .

Ολα μαμά με τη 4.3

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το θέμα της 4.4 με τα ασύρματα δίκτυα και τα άλλα κουλά λύθηκε η ακόμα ? Έχω πάψει να ασχολούμαι με το τηλέφωνο πέραν της νορμάλ χρήσης με το πρόβλημα να είναι ότι πάνω από τέσσερις ώρες οθόνη δεν μπορώ να βγάλω .

Ολα μαμά με τη 4.3

Το θέμα σε μαμά 4.4 δεν λύθηκε,

αλλά με 4.3 μόνο τέσσερις ώρες ή το κάνεις πάρα πολύ δυνατή χρήση ή κάτι σου τρώει την μπαταρία.

Στα 4.3 είχαμε δει τους καλύτερους χρόνους σε θέμα οθόνης.

Vagelis μήπως αν κάνεις την δουλειά σου με άλλη εφαρμογή για μειλ θα είσαι οκ.

Εγώ ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα την μαμά εφαρμογή γιατί υπάρχουν καλύτερες

Αυτό θα δοκιμάσω πλέον αν και νομίζω ότι δε θα λύσω το πρόβλημα.

Μεσα στη μερα θα το χρησιμοποιήσω αρκετά αυτο ειναι αλήθεια , αλλα οταν ειναι συνδεμένο σε ασύρματο δίκτυο εκει ειναι που πίνει τον αγλαιουρα ειναι νορμαλ αυτο ?

Φιλικά Σπύρος

Μεσα στη μερα θα το χρησιμοποιήσω αρκετά αυτο ειναι αλήθεια , αλλα οταν ειναι συνδεμένο σε ασύρματο δίκτυο εκει ειναι που πίνει τον αγλαιουρα ειναι νορμαλ αυτο ?
Όχι. Με wifi η κατανάλωση είναι ασήμαντη σε σχέση 3g 4g.

Το ξαναλέω κάποια εφαρμογή σου κάνει την δουλειά.

Όχι. Με wifi η κατανάλωση είναι ασήμαντη σε σχέση 3g 4g.

Το ξαναλέω κάποια εφαρμογή σου κάνει την δουλειά.

Εκτός αν το σήμα του wifi είναι χαμηλό όπου μεγαλώνει κατά πολύ η κατανάλωση.

Καλά νέα για την ηχογράφηση κλήσεων φαίνεται να ρχονται.

Αναβάθμιση το διορθώνει χωρίς ροοτ νοξ κλπ. Νόμιμα κι ωραία.

Τώρα κατεβάζω το αρχείο 1.3gb αλλά δεν θα το εγκαταστήσω άμεσα. Ας το να υπάρχει.

Θα περιμένω να μου το πει το Νοτε ή το Κιες.

Καλά νέα για την ηχογράφηση κλήσεων φαίνεται να ρχονται.

Αναβάθμιση το διορθώνει χωρίς ροοτ νοξ κλπ. Νόμιμα κι ωραία.

Τώρα κατεβάζω το αρχείο 1.3gb αλλά δεν θα το εγκαταστήσω άμεσα. Ας το να υπάρχει.

Θα περιμένω να μου το πει το Νοτε ή το Κιες.

Που το βρήκες

Android το μεγαλείο σου , καμια καλη εφαρμογή να δω ποια μου κανει τέτοιο drain έχετε να προτείνεται ? σημειωτέον οτι για την πλοήγηση χρησιμοποιώ τον chrome δεν ξερω αν μετράει .

Φιλικά Σπύρος

Kαλημερα,

Μου εσβησε και μενα τους κωδικους χθες το Νοτε 3 σε 4.4.2 XEF France Στοκ ειμαι με την τελευταια εκδοση.

Ειχα wifi ανοιχτο βγηκα εκτος σπιτιου για καμια ωρα χωρις ομως να συνδεθω σε καποιο αλλο δικτυο και με data κλειστα.

Οταν επεστρεψα σπιτι πλεον για να μπω στο δικτυο επρεπε να ξαναβαλω τους κωδικους και φυσικα οπου ειχα μπει παλαιοτερα τα ειχε χασει.

:blink::blink::wacko:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλημερα,

Μου εσβησε και μενα τους κωδικους χθες το Νοτε 3 σε 4.4.2 XEF France Στοκ ειμαι με την τελευταια εκδοση.

Ειχα wifi ανοιχτο βγηκα εκτος σπιτιου για καμια ωρα χωρις ομως να συνδεθω σε καποιο αλλο δικτυο και με data κλειστα.

Οταν επεστρεψα σπιτι πλεον για να μπω στο δικτυο επρεπε να ξαναβαλω τους κωδικους και φυσικα οπου ειχα μπει παλαιοτερα τα ειχε χασει.

:blink::blink::wacko:

Παιδια τι να πω, δεν ξερω τι παιζει. Και γω Γαλλικο εχω, μαμα ειναι, το εχω απο τον Ιανουαριο και ποτε δεν ειχα θεμα με τους κωδικους wi fi.

TCe

Παιδια τι να πω, δεν ξερω τι παιζει. Και γω Γαλλικο εχω, μαμα ειναι, το εχω απο τον Ιανουαριο και ποτε δεν ειχα θεμα με τους κωδικους wi fi.
Θα έρθει και εσένα η σειρά σου:)

εχει κανεις καμια ιδεα?

Κατέβασε με τα δυο δάκτυλα την notification bar και δες το εικονίδιο του συγχρονισμού μήπως είναι απενεργοποιημένο.

Χαχαχχα. Μενιο και γω με ελβετικο δε το ειχα ποτε
Μέσα σε ένα μηνά τη να χάσεις ρε Κοσμά αφού μετά το ρουταρες.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)